Wolf Range Complete Guide met Exclusive Video


Laatst gewijzigd
7 januari 2021

Waarom een Wolf fornuis? Het iconische Wolf-gamma, met de kenmerkende rode knoppen, is de gouden standaard voor thuiskoks overal ter wereld. Met een groeiende belangstelling voor thuis koken en gastronomisch koken, zoeken thuiskoks efficiëntie, duurzaamheid en prestaties met high-end design elementen om hun droomkeukens uit te rusten.

Hoewel het Wolf-gamma altijd synoniem is geweest met high-end fornuizen in commerciële keukens, waren de commerciële kwaliteit en prestaties van Wolf fornuizen eindelijk beschikbaar voor thuis, toen Sub-Zero Wolf in 2000 overnam. Maar, wat is het precies aan Wolf reeksen die de lat leggen? In dit artikel bekijken we, in combinatie met visueel rijke video’s, deze beste fabrikant van gasfornuizen en fornuizen.

3 redenen waarom thuiskoks de voorkeur geven aan de Wolf Range

 1. Iconisch, kenmerkend ontwerp met robuust uiterlijk en onmiskenbare rode knoppen
 2. Kracht en controle van hoge temperaturen tot sudderen en alles daartussenin, dankzij de dubbele gestapelde branders
 3. Consistente temperatuur in de dubbele convectieoven, die vochtige warmte genereert die bakliefhebbers absoluut koesteren

De Wolf fornuizen zijn er in 3 series – All Gas fornuizen, Dual Fuel fornuizen en Induction fornuizen. Er zijn enkele subtiele stijlverschillen tussen de drie series. Over het algemeen zult u een Wolf Range met zijn kenmerkende rode knoppen niet missen (geen zorgen Wolf geeft u de mogelijkheid om uw knopkleuren aan te passen). Wolf fornuizen zijn voorzien van combinaties zoals all-purners, bakplaat, charbroil grill, Franse top en glas elektrische inductie. Deze reeksen zijn er in standaardmaten, waaronder 30, 36, 48 en 60 inch.

Onze Wolf Range Video Overzicht

Overzicht van de Wolf-serie – 3-serie

serie Hoofdconfiguraties Prijs
Wolf gasfornuizen: Dual Stacked Sealed Burners, Convection Oven Wolf 30 in Gas Ranges worden geleverd met 4 branders, 36 in Gas Ranges hebben 6 branders of kunnen worden geconfigureerd als 4 branders plus een infrarood charbroiler of een bakplaat. 48 in Wolf gasfornuizen hebben talloze configuraties 8 branders, 6 branders met grill of bakplaat, 4 branders met dubbele bakplaat of grill en bakplaat. 60 in gasfornuizen zijn er met 6 branders, grill en bakplaat, dubbele bakplaat of met een Franse top. Vanaf $4,726
Wolf Dual Fuel fornuizen: Dubbele gestapelde branders, zelfreinigend, elektrisch heteluchtoven Wolf 30 in Dual fuel reeksen worden geleverd met 4 branders, 36 in Dual fuel reeksen hebben 6 branders of kunnen worden geconfigureerd als 4 branders plus een infrarode charbroiler of een bakplaat. 48 in Wolf Dual Fuel Rangees 8 branders, 6 branders met grill of bakplaat, 4 branders met dubbele bakplaat, dubbele charbroiler grill of grill en bakplaat of met een Franse Top. 60 in fornuizen zijn er met 6 branders, grill en bakplaat, dubbele bakplaat of met een Franse top Vanaf $6,480
Wolf Inductie kookplaten: Technologie voor snellere en consistente resultaten. Verkrijgbaar in 30 inch met vier inductiezones en 2-weg overbrugging optie of in 36 inch Vijf inductiezones en meerdere overbruggingsopties. Wolf inductie fornuizen komen met een keuze van professionele handgreep of transitional handgreep Vanaf $6,460

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Wolf Range-pakketten.

Laten we eens een paar van de belangrijkste, krachtigste en indrukwekkendste kenmerken van de moderne Wolf serie fornuizen onder de loep nemen. We beginnen met gasfornuizen, gaan verder met dual-fuelfornuizen en eindigen met inductiefornuizen. Aangezien veel kenmerken van deze 3 reeksen elkaar overlappen, zullen we het grootste deel van de tijd besteden aan de gasreeksen om alle gemeenschappelijke kenmerken te behandelen en het verschil aan te geven wanneer we bij de volgende reeks aankomen.

Het Wolf gasfornuis

Het Wolf gasfornuis is het hoofdbestanddeel van de toestellenfamilie en het beste high-end fornuis op de markt. Naast zijn professionele look onderscheidt dit gasfornuis zich van zijn concurrenten door de volgende kenmerken:

Roosters
Elk Wolf fornuis is voorzien van porselein gecoate gietijzeren roosters die op kleine siliconen voetjes staan om krassen te voorkomen. De roosters zijn in een doorlopende opstelling geplaatst, zodat u pannen tijdens het koken van het vuur kunt schuiven.

Ontsteking
Een betrouwbaar vonkontstekingssysteem regelt elke brander afzonderlijk. Dit betekent dat alleen de brander die u wilt gebruiken vonkt, waardoor een veel voorkomend probleem bij andere gasfornuizen, namelijk het irritante klikgeluid, wordt voorkomen. Bovendien ontsteekt het vonkontstekingssysteem de brander opnieuw als de vlam uitgaat, wat zorgt voor veiligheid en gemak.

Iconische rode knoppen
Deze niet te missen rode knoppen zijn niet alleen een stijlstatement – ze bieden ook oneindige regelmogelijkheden, van sudderen tot hoog BRTU-bedrijf. Wolf biedt ook de mogelijkheid om de knoppen in zwart of roestvrij staal uit te voeren.

Krachtige dubbele gestapelde branders met precieze vlamregeling
Wolf fornuizen zijn legendarisch om hun prestaties. U zult dol zijn op het gesloten brandersysteem dat het schoonmaken van kleine oppervlakken supergemakkelijk maakt. Alle Wolf fornuizen hebben een 9.200 BTU brander voor kleinere potten. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u ook genieten van branders met een vermogen van 15.000 tot 20.000 BTU. Als het op sudderen aankomt, zult u merken dat alle Wolf-branders dubbel gestapeld zijn en een superlaag suddervermogen hebben, slechts 300 BTU. Dat niveau van precisie, van de lage sudderstand tot de oneindige aanpasbaarheid van vlamgrootte en warmte, is echt wat Wolf fornuizen onderscheidt van de rest.

De verzegelde branders van Wolf zijn krachtig en toch gemakkelijk schoon te maken.

Wolf Charbroil Grill
Wilt u barbecueën, maar kan er door sneeuw of regen niet buiten gegrild worden? De Wolf charbroiler grill heeft een 16.000 BTU infrarood brander speciaal ontworpen om intense hitte af te geven voor het grillen. Hierdoor schroeit u de buitenste randen van uw voedsel dicht en krijgt u de sappige smaak. Het wordt aanbevolen om voedsel rechtstreeks op het rooster van de houtskoolbrander te bereiden, zonder kookgerei, voor die authentieke grill-ervaring. Om de indirecte warmtevariabelen te regelen, kunt u zelfs de bij uw Wolf-fornuis meegeleverde afsluitplaat gebruiken. Dit verbazingwekkende prestatievermogen vereist een snelle voorverwarmingstijd van 10 minuten.

Met de unieke charbroiler-grilloptie onderscheidt Wolf zich opnieuw van de rest, want op Miele na gebruikt elk ander merk een standaard elektrische grill die ook in ovenbraadketels te vinden is.

Bakplaat
De high-end Wolf fornuizen met bakplaat hebben 15.000 BTU infrarood vermogen. De bakplaat wordt thermostatisch geregeld om een constante temperatuur over het gehele oppervlak te handhaven. Wil je die dubbele bakplaat actie? Wolf heeft u gedekt, zodat u 30.000 BTU’s aan kookvermogen kunt bereiken. En als u uw bakplaat eenmaal hebt gekruid, kunt u er weer jaren tegen.

French Top
Een French top is een rond kookoppervlak met 15.000 BTU’s vermogen, met meerdere warmtezones van laag tot hoog. De hoogste temperatuur wordt aangetroffen onder de middelste plaat, terwijl de gebieden dichter bij de rand lager zijn. Veel consumenten denken dat het Franse bovenblad bedoeld is als bakplaat, maar het is eigenlijk ontworpen om te worden gebruikt met kookgerei.

Wolf Range Ovens

Design en kracht gecombineerd
De kenmerkende designesthetiek van Wolf, met kobaltblauw porselein om een prachtige kookachtergrond te creëren in het oveninterieur, is ongeëvenaard. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk – u zult ook de ultrasnelle voorverwarmingstijd op Wolf machines opmerken, dankzij de intense infraroodwarmte. Ondertussen heeft de oven een 30.000 BTU bakfunctie en 18.000 BTU infrarood braadfunctie. Dat is een hele hoop kracht in je oven.

Grote ovenruimte
Zelfs bij de 30″ ovens van Wolf is de grote binnenruimte een kenmerkend kenmerk. U kunt elke maat Thanksgiving kalkoen makkelijk aan in elke Wolf machine. Moet je een leger voeden? Kies voor het 36″ fornuis met een supergrote oven van 5.5 kubieke ft. Je zult meer kookruimte hebben dan je weet wat je ermee moet doen.

Dubbele convectie voor gelijkmatige temperatuurverdeling
Niet alleen zorgen de dubbele blazers voor de circulatie van de warmte, maar zelfs de motor van de convectieovenventilator heeft een onafhankelijke temperatuursensor zodat de motor kan worden ingeschakeld wanneer dat nodig is om voor gelijkmatige temperaturen in de ovenruimte te zorgen. Veel concurrenten hebben dubbele ventilatoren, maar geen enkele biedt onafhankelijke temperatuurregelingen. Wolf leidt de groep weer.

Soft Motion deur voor veiligheid
Het exclusieve Wolf veer- en demperdeursysteem voorkomt dat de deur dichtklapt of abrupt opengaat.

Populaire Modellen
Wolf GR304 gasfornuis – de 4 pits klassieker en de Wolf GR366 het 36 gasfornuis met 6 branders zijn de meest populaire modellen binnen de Wolf familie.

We hebben beide series in detail besproken in onze videoreviews. Hieronder vindt u de 36 Wolf GR366 in diepte review samen met geweldige visuals. Onder de FAQ sectie van het artikel vindt u de video met betrekking tot de 30 GR304.

Onze Wolf gasfornuis video-evaluatie met geweldige beelden

Hoe zit het met Wolf dual-fuel fornuizen?

Dual fuel fornuizen (gasfornuis en elektrische oven) zijn populair bij fanatieke koks omdat ze de meest consistente resultaten geven, vooral bij het bakken. U kunt ons eerdere artikel raadplegen voor meer informatie over gas- versus dual fuel fornuizen.

Wolf heeft dual fuel fornuizen ontworpen met deze extra functies waar u van zult houden:

Krachtige 20K BTU branders
Dual Fuel fornuizen hebben 33% meer vermogen op de branders. Waar de maximale BTU op alle gasfornuizen 15.000 is, hebben Dual Fuel fornuizen een 20.000 BTU brander.

Coaxiale ovenknop
De ovenknop zelf geeft de temperatuur weer, wat een nuttige en ronduit coole functie is.

Draaibaar bedieningspaneel
Stel uw temperatuur of kookstand in met het gemak van een touchscreen, en draai het bedieningspaneel discreet uit het zicht wanneer u het niet gebruikt. U zult ook de 10 programmastanden op het paneel opmerken, waaronder: bakken, braden, roosteren, convectie, convectie bakken, convectie roosteren, convectie broosteren, rijzen, bakken en dehydrateren.

Noot: Bakkerij en ontwatering vereisen optionele accessoires verkrijgbaar bij Wolf.

Temperatuursonde
U hoeft de oven niet te openen om de temperatuur te controleren – de temperatuursonde die is ingebouwd in dual fuel fornuizen waarschuwt u wanneer uw gerecht de gewenste interne temperatuur heeft bereikt.

Luxe rekken
Elk dual fuel fornuis heeft drie rekken – een volledig uittrekbaar, gemakkelijk glijdend rek met kogellagerontwerp, een volledig uittrekbaar deurglijder en een standaard rek.

Veel mensen vragen ons naar de verschillen tussen de Wolf Dual Fuel fornuizen en de Wolf gas fornuizen. Wij hebben de volgende video van hoge kwaliteit gemaakt om dit onderwerp in detail uit te leggen met prachtige beelden.

Wolf DF366 dual-brandstof fornuis met geweldige visuals

Ovens in Dual Fuel fornuizen
Wolf Dual Fuel fornuizen zijn uitgerust met een elektrische oven. Elektrische ovens bieden meer kookmogelijkheden en zorgen voor een zeer constante warmte in de ovenholte. Daarom geven veel thuiskoks de voorkeur aan elektrische ovens, vooral om te bakken.

Wolf Dual Fuel fornuizen hebben 10 standen – bakken, braden, gratineren, ontdooien, steen bakken, convectie, convectie bakken, convectie roosteren, convectie grillen en braden.

Self Clean is standaard op Dual Fuel fornuizen.

Wolf Inductie fornuizen

Inductie fornuizen worden steeds populairder in de VS omdat ze talloze voordelen bieden ten opzichte van hun gas tegenhangers.

 • Nauwkeurige regeling van de warmte
 • Snellere kookresultaten
 • Super lage suddertemperatuur (d.w.z. u zult uw sauzen niet laten schroeien. Onze favoriete live display in onze showroom is om chocholaat urenlang in gesmolten toestand te houden).
 • Technologie die de grootte van de pan/pan detecteert, zodat er geen warmte wordt verspild en de energie precies op de aanraakpunten naar het kookgerei wordt overgebracht
 • Veilig – inductiebranders voelen koel aan
 • Gemakkelijk te reinigen, duurzaam keramisch glasoppervlak
 • Mogelijkheid om verwarmingselementen te combineren in een brugformaat om grotere potten en pannen aan te kunnen

Wolf introduceerde in 2016 inductie fornuizen. Het is het enige merk met een optie voor een 36 inductiekookplaat.

Wat het ontwerp betreft, zijn de Wolf inductie fornuizen verkrijgbaar in twee verschillende handvat stijlen – transitionele dunne ronde handgrepen of dikkere professionele handgrepen.

De Wolf inductie ovens zijn elektrisch en hebben dezelfde kenmerken als de Wolf Dual Fuel fornuizen.

De kracht van Wolf Design

Alle Wolf fornuizen zijn voorzien van bijpassende pro-handgrepen die de bestaande koelkasten en ovens moeiteloos aanvullen. De zijkanten zijn afgewerkt met prachtig roestvrij staal van hoge kwaliteit, terwijl de decoratieve poten aan de voorkant en de zwenkwieltjes aan de achterkant zorgen voor een gemakkelijke bediening en plaatsing.

Wolf fornuizen worden ook standaard geleverd met verzonken sierlijsten aan de achterkant. Dit helpt u om uw decoratieve backsplash langs uw keukenmuur bloot te leggen. U kunt ook roestvrijstalen achterwanden in restaurantstijl op uw Wolf-gamma monteren met stijgprofielen van 5″, 10″ of 20″.

Wolf Kwaliteit en service

Elke Wolf machine wordt in hun Amerikaanse fabriek uitvoerig getest om tientallen jaren actief gebruik te doorstaan. En als je problemen hebt? Wolf’s 24/7 support team in Madison, WI is slechts een steenworp verwijderd van de fabrieksvloer en slechts een telefoontje verwijderd, zodat u altijd de deskundige informatie krijgt die u nodig hebt, op elk moment van de dag of de nacht.

Wolf staat ook bekend om zijn bliksemsnelle afhandeling van ondersteunings- en klantenserviceverzoeken, zodat u geen weken hoeft te wachten op een antwoord op uw vraag.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Wolf Range-pakketten.

Conclusie

Afgezien van de hoogwaardige kwaliteit die in elke functie en hoek van elk Wolf-gamma te zien is, zijn hun prestaties ongeëvenaard op de markt voor keukenapparatuur. Een high-end fornuis is geen kleine aankoop, en Wolf fornuis klanten profiteren van de vreugde die voortkomt uit de wetenschap dat ze hebben gekocht van een bedrijf met een echte passie voor koken dat zal worden ondersteund door een levensduur van hoogwaardige service voor hun luxe machine.

Wolf is de enige fabrikant van keukenapparatuur die levenslang aan zijn klanten is toegewijd. Dat betekent dat u niet alleen het genoegen hebt het beste assortiment ter wereld te kopen, maar ook de beste klantenservice ter wereld krijgt. En dat is genoeg om een glimlach op ieders gezicht te toveren de volgende keer dat ze koken.

Wolf FAQs

Wat is een dubbel gestapelde brander?

Het gepatenteerde dubbel gestapelde branderontwerp van Wolf betekent dat u in wezen twee branders in één krijgt. Het bovenste deel van de brander produceert tot 20.000 BTU vermogen voor sneller koken of voor het aanbraden van meerdere steaks tegelijk. Het onderste niveau zorgt voor een lage vlam van 300 BTU om te sudderen en te smelten.

Wat is het verschil tussen het model GR304 en de DF30450?

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen deze twee modellen:

 • Wolf GR304 heeft een gaskookplaat en een gasoven. Terwijl de DF30450 een gaskookplaat en een elektrische oven heeft.
 • GR304 beschikt over 4 afgedichte branders met 9.2000; 15.000; 15.000; 15.000 BTU’s
 • DF30450 heeft 4 gesloten branders met 9.2000; 15.000; 18.000; 20.000 BTU’s
 • DF30450 is uitgerust met de coaxiale ovenknop die belangrijke statistieken zoals de oventemperatuur weergeeft. Op de GR304 wordt de oventemperatuur ingesteld via een handmatige instelknop.
 • Het kantelbare aanraakscherm van de DF30450 is ergonomisch en geeft toegang tot 10 programmamodi.
 • Bovendien is zelfreiniging een belangrijk gemak op de DF304.
 • Het luxe glijrek met volledige uittrekbaarheid komt uit de doos met Dual Fuel fornuizen.

Hieronder vindt u onze exclusieve Wolf GR304 video review met prachtige beelden:

Wolf GR304 30-inch gasfornuis test

Zijn alle branders hetzelfde op Wolf fornuizen?

Veel mensen zouden graag verschillende branders op hun kookoppervlak zien, passend bij hun pot/pan-formaat. We hebben gemerkt dat sommige pro-ranges worden geleverd met even grote en super krachtige branders. Het is leuk om dat vermogen te hebben, maar het nadeel is dat bij gebruik van kleinere potten en pannen de handgrepen van uw kookgerei onvermijdelijk zullen smelten.

Wolf fornuizen hebben altijd een kleinere brander op hun kookoppervlak. Bovendien hebben alle gasfornuizen 15K BTU branders. Dual fuel fornuizen hebben echter een combinatie van 15K, 18K en 20K BTU branders.

Waar kan ik Wolf gamma’s zien?

Bezoek onze winkel in apparatuur in Bedminster NJ of in Montclair NJ om het meeste uit uw winkelervaring te halen. Maak kennis met onze deskundige productexperts en laat ons u helpen uw droomkeuken te krijgen.

Speciale opmerking over 48″ & 60 reeksen

De Wolf 48″ gasfornuizen hebben twee ovens, één met een breedte van 18″ en een andere met een breedte van 30″. De 18″ oven is een standaard stralingsoven, in plaats van een convectieoven.

De 8-pits, 48 inch Wolf GR488 (optioneel grill-, grill- of Frans bovenblad)

Het 60 inch Wolf fornuis heeft 2 ovens van volledige grootte (aan te passen fornuis)

Wolf Fornuis 60-inch Breed Twee Ovens GR606DG

Zijn Sub Zero Koelkasten en Wolf van hetzelfde bedrijf?

Ja. Wolf vertegenwoordigt het kook- en ventilatiegedeelte van keukenapparatuur, terwijl Sub Zero het voornaamste koelmerk is. We behandelen Sub Zero koelkasten in onze blog posts.

Pro Tip: Neem contact op met ons verkoopteam op (888)714-4938 voor promoties op Sub-Zero koelkasten en Wolf keukenapparatuur pakketten.

Maakt Sub Zero Wolf vaatwassers?

Ja. Het bedrijf lanceerde in 2019 een nieuw afwasmachinemerk Cove, dat aansluit bij de kwaliteit en het design van zijn inbouwkoelkasten en pro-gamma’s.

Zijn er Wolf Ranges in kleur?

Op dit moment maakt Wolf alleen fornuizen in roestvrij staal. Alle fornuizen worden geleverd met de iconische rode knoppen. U kunt op dit moment alleen de kleur van de knop aanpassen op een Wolf assortiment.

Hoe verhoudt een Wolf zich tot een Viking?

We krijgen deze vraag vaak. Beide merken hebben geweldige producten van professionele kwaliteit geproduceerd voor thuiskoks. We hebben de twee merken vergeleken in onze exclusieve review van Wolf vs Viking fornuizen.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 11 april 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts