Bomann Vaatwasser / afwasmachine kopen, Kenmerken & Aanbiedingen

bomann vaatwasser
Bomann, een familiebedrijf opgericht in Hamburg, kan terugkijken op een lange geschiedenis. Gespecialiseerd in de verkoop van kleine en grote elektrische apparaten, maakt het nu deel uit van de Clatronic Group. De productportefeuille omvat een breed scala, van automatische sapcentrifuges tot citruspersen. Om u te helpen bij de afwas, biedt het merk een ruim assortiment interessante Bomann vaatwassers. Hiertoe behoren met name de populaire kleine tafelmodel vaatwassers, hoewel deze niet het enige aandachtspunt zijn. De compacte modellen worden vaak gebruikt in eenpersoonshuishoudens en kleinere huishoudens.

Bomann vaatwasser biedt

Bomann TSG 7402 Mini vaatwasser

Bomann TSG 7402.1 weiß

  • Mini vaatwasser
  • 2 couverts
  • Energie-efficiëntie
  • Bruikbaar zonder wateraansluiting
  • Binnenverlichting

Bekijk de dagprijs

Typische productkenmerken

Van het merk Bomann zijn de eerder genoemde kleine tafelmodel vaatwassers, minivaatwassers of 45 cm smalle modellen het populairst bij de consument. Deze passen perfect in kleine huishoudens waar ruimte schaars is. Bovendien zijn deze huishoudens vaak meer geïnteresseerd in een bijzonder lage aankoopprijs dan in bijzonder geavanceerde kenmerken. De grootte van de Bomann vaatwassers varieert en kan zelfs tot 15 couverts bedragen. Hier volgen enkele typische productkenmerken van Bomann modellen:

Elektronische programma controle

Sommige Bomann vaatwassers zijn uitgerust met een intelligent automatisch programma dat automatisch de lading detecteert en vervolgens de hoeveelheid water en de temperatuur volledig automatisch aanpast.

Lage aankoopprijs

C. Bomann GmbH hecht veel waarde aan betaalbare prijzen voor haar producten, en aangezien het vaak kleine compacte vaatwassers zijn zonder bijzonder uitbundige kenmerken, behoren Bomann vaatwassers vaak tot de meest betaalbare in hun soort.

Speciale kenmerken en functies

  • Halve belading – energiezuinig wassen, zelfs bij een lichte belading
  • Glazenwasprogramma – voor het bijzonder voorzichtig wassen van glazen
  • Het productassortiment omvat ook mini vaatwassers zonder wateraansluiting
Lees ook:   inbouwapparatuur huurwoning

Over Bomann

Het begin van het familiebedrijf C. Bomann gaat terug tot 1886. Destijds bekend als een universele handelsonderneming, verkoopt zij thans internationaal kleine en grote elektrische apparaten. Sinds 1997 maakt de onderneming deel uit van de Clatronic Group, die naast Bomann ook ETV Elektrotechnische Vertriebsgesellschaft mbH tot haar dochterondernemingen rekent. Hier worden onder andere producten op het gebied van consumentenelektronica verkocht onder de merknaam AEG.

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser?

Doe nu uw eigen interactieve vaatwassertest op onze website en vind de beste vaatwasser voor uw behoeften. Waar hecht je bijzonder belang aan?