Samsung Koelkast: 2021 Samsung Koelkasten Beoordeeld


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Als u op zoek bent naar een nieuwe Samsung koelkast, zult u zich misschien afvragen: waarom honderden euro’s meer uitgeven voor een bepaald model als alle koelkasten in wezen hetzelfde doen? Dat wil zeggen, houd je eten koud.

Een goede koelkast kan namelijk veel meer dan alleen melk, kaas en groenten bewaren. Als u even nadenkt over hoe vaak u elke dag dingen in en uit uw koelkast haalt, zult u beseffen dat kleine functies en verbeteringen van het gebruiksgemak een aanzienlijke impact kunnen hebben op uw ervaring in de keuken.

Wij hebben deze Samsung koelkast review opgesteld zodat u gemakkelijk een Samsung koelkast kunt kiezen die aan uw wensen en uw budget voldoet. Gezien het feit dat Samsung meer dan 100 verschillende koelkastmodellen fabriceert, zal het volgen van de onderstaande gids u vertrouwen geven bij uw keuze op stijl, configuratie en functieset.

in een oogopslag – De 6 beste Samsung koelkasten van 2020

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor Samsung koelkasten in 2020 – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste side-by-side koelkast: Samsung RH22H9010SR
 • 2) Beste stijl, 4-deurs koelkast met vitrine: Samsung RF22K9381SR
 • 3) Beste stijl, 4-deurs Koelkast met Flex Zone: Samsung RF23J9011SR
 • 4) Meest Innovatieve Koelkast: Samsung RF22R7551SR Familie Hub
 • 5) Beste prijs Franse deur Koelkast: Samsung RF260BEAESR
 • 6) Beste Koelkast voor Appartementen: Samsung RF220NCTASR
 • Samsung Koelkast die we niet aanbevelen: Samsung RF28R6201SR

Hoe kiest u de beste Samsung Koelkast?

Een Samsung koelkast is het meest innovatieve product op het gebied van technologie. Als een late nieuwkomer op de Amerikaanse markt daagde Samsung elk aspect van residentiële koelkasten uit, van voedselbehoud tot gebruiksvriendelijke functies, van connectiviteit tot alternatieve ontwerpstijlen. Dit streven naar innovatie heeft Samsung een prominente plaats opgeleverd in onze ranglijst van beste koelkastmerken.

Verbluffende Looks van Samsung Koelkasten

Voordat we in specifieke functies duiken, is het belangrijk om te begrijpen wat Samsung koelkasten onderscheidt binnen de line-up.

Samsung deelt zijn koelkasten in onder vier grote categorieën:

 • Zij aan Zij
 • Franse deur
 • 4-deurs openslaande deur
 • 4-deurs Flex

Samsung Koelkasten – Hoofdcategorieën

Elke categorie combineert stijl en functie met zichtbare kenmerken zoals het voedsel-showcase-deur (ook wel deur-in-deur genoemd) ontwerp, de FlexZone technologie die wordt onthuld op 4-deurs koelkasten waarbij u de temperatuur in de uittrekbare lade nauwkeurig kunt afstellen op soort voedsel. Of, in het geval van de 4-Deurs Flex versie heeft u de mogelijkheid om een volledige sectie van vriezer in een koelkast te veranderen op aanvraag.

De Family Hub aanraakschermen zijn ingebouwd in de deuren van geselecteerde modellen van elk van de categorieën. Bovendien vindt u modellen met of zonder water/ijs op de deur of tegen-diepte koelkast, evenals standaard diepte keuze.

Marketingjargon kan moeilijk te ontcijferen zijn. Maak je geen zorgen, we zullen functies zoals flexzone, family-hub, enz. in het hoofdartikel uitleggen in gewone taal. Ook hebben wij in ons overzichtsartikel de moderne koelkasttypes uitvoerig behandeld.

Samsung side-by-side koelkast

36 inch breed: toonbankdiepte of volledige diepte opties: met water/ijs op de deur: deur-in-deur ontwerp beschikbaar: roestvrij staal en andere kleuren: vanaf $999

De RS25J500DSR is een van de meest populaire voorbeelden van een traditionele Side-by-Side koelkast. De RH22H9010SR, die wij als een van de beste Samsung koelkasten beschouwen, is voorzien van een handige Food ShowCase deur-in-deur design.

Samsung Koelkast, 3-deurs

33 of 36 inch breedte | Counter Depth of Full Depth opties | Met of zonder water/ijs op de deur | Deur-in-deur design beschikbaar | 1 model met Family Hub touch screen | Roestvrij staal en andere kleuren | vanaf $1,145 |

Franse deur koelkasten zijn de laatste 10 jaar erg populair geworden. Deze koelkasten hebben een ideale opslagverhouding tussen koelkast en vriezer, vooral in de breedte van 36 inch.

Samsung 4-Deur Franse deur Koelkasten

33 of 36 inch breedte | Counter Depth of Full Depth opties | Met of zonder water/ijs op de deur | Family Hub | Roestvrij staal en andere kleuren | vanaf $2,094

4-deurs Flex Samsung Koelkasten

36-inch breedte | Counter Depth of Full Depth opties | Met of zonder water/ijs op de deur | Family Hub | Roestvrij staal en andere kleuren | vanaf $2,994

Terwijl Side by Side en French Door koelkasten rijk zijn aan functies, bevatten de 4-deurs modellen, zoals de Samsung RF28K9380SR 4-Door Flex Full Depth, de meeste innovatieve functies.

Onder de vier stijlkeuzes, zult u merken dat er veel configuraties zijn. Modellen met Food ShowCase deuren of Family Hub touch-screens ingebouwd in de deuren zijn de meest prominente configuraties onder alle stijlen.

Tegendiepte vs. standaarddiepte Ontwerpstijl

Bijna alle Samsung koelkasten zijn verkrijgbaar in twee stijlen, met of zonder inbouwdiepte en met standaarddiepte (ook bekend als volledige inbouwdiepte). Samsung geeft u de mogelijkheid om een koelkast te kiezen die bij uw keuken past. Als u bijvoorbeeld een groot gezin hebt en u kunt afzien van de naadloze, ingebouwde look, ga dan voor een versie met volledige diepte . Aan de andere kant is een aanrechtblad zeker een aanwinst voor het uiterlijk en geeft uw keuken een onmiddellijke oppepper.

Gemiddeld heeft een typische gezinskoelkast van 36 inch breed en 70 inch hoog een inhoud van ongeveer 21-23 kubieke meter in de diepte en 27-29 kubieke meter in de diepte.

Wat is Food ShowCase Samsung Koelkast?

Food ShowCase of zoals het in de sector beter wordt aangeduid, het Door-in-Door ontwerp, is een voorbeeld van een innovatie die super handig is in een gezinssetting.

Een koelkast werkt het hardst nadat u de deuren heeft gesloten om de verloren, koude lucht in te halen. Bovendien zijn temperatuurschommelingen niet bevorderlijk voor een langdurige bewaring van voedsel.

De deuren van Food ShowCase helpen enorm als u uw veelgebruikte artikelen naar de voorste schappen organiseert voor gemakkelijke toegang. Als u uw Gallon melk, OJ, enz. Op de voorste rij kunt u ze gemakkelijk pakken zonder de koelkast helemaal te openen.

Bovendien helpt de roestvrijstalen binnenafwerking om de traditioneel warmere plek in uw koelkast, namelijk het voorste gedeelte, op gelijke hoogte te houden met het achterste gedeelte. Deze eigenschap staat bekend als metaalkoeling. Sommige Samsung koelkasten hebben zelfs een roestvrijstalen paneel aan de achterkant om de koeling te verbeteren.

De koelkastontwerpen van Samsung zijn perfect voor alle keukens, ook voor huizen met een meer traditionele indeling. Wij zullen de functies in detail uitleggen om u te helpen de hele catalogus onder de knie te krijgen.

Zijn Samsung Koelkasten Betrouwbaar?

Samsung koelkasten zijn betrouwbaar. De voorbije tien jaar domineerde Samsung meer dan 20% van de markt voor huishoudtoestellen in de VS. Daarom verkoopt het meer koelkasten dan alle andere fabrikanten.

Gezien het feit dat dit merk in zo’n korte tijd van nul naar nummer één op de Amerikaanse markt is gegaan, kunnen we niet anders dan enkele serviceproblemen opmerken. Het grootste probleem bij Samsung koelkasten is de ijsvorming in de ijsmaker. Hoewel recente modellen dit probleem hebben aangepakt, krijgt Samsung het zwaar te verduren van zijn installateurs.

Samsung koelkasten worden geleverd met een jaar bumper aan bumper garantie die zowel onderdelen en arbeid dekt.

Zie onze beoordelingscriteria voor goede koelkasten in ons diepgaande artikel.

Hoe goed koelt de koelkast van Samsung?

Dubbele koeling Plus en driedubbele koeling

Temperatuurregeling is de sleutel tot een betere en langdurige bewaring van levensmiddelen in elke koelkast. Om dit te bereiken heeft Samsung de Twin Cooling Plus-technologie ontwikkeld door één compressor te combineren met twee verdampers. De 4-deurs Flex koelkasten gaan nog een stapje verder en maken gebruik van dubbele compressoren met drievoudige verdampers.

Het resultaat van deze technische veranderingen? Levensmiddelen blijven langer goed in Samsung koelkasten uitgerust met de Twin Cooling Plus en Triple Cooling technologie. De vochtigheid en de geuren van de diepvriezer vermengen zich niet met die van het koelkastgedeelte.

Triple Cooling is voorbehouden voor de duurdere 4-deurs flex Samsung koelkasten. TwinCooling is te vinden op de meeste modellen in alle uitvoeringen.

Bonusfunctie – Twin Cooling Plus en Triple Cooling bieden u een extra voordeel via vochtigheidsgeregelde koelruimten en de CoolSelect voorraadkast. Hiermee kunt u uw fruit, groenten en delicaat vlees scheiden voor langer houdbare en altijd verse resultaten.

Flexibele zone – Aanpassen voor verwisselen tussen koelkast en vriezer

Het rechter onderste gedeelte van de 4-deurs Flex koelkast of de bovenste lade van de modellen met twee laden ombouwen tot Flex Zone (d.w.z. te gebruiken als koelkast, vriezer of op een aangepaste temperatuur die het meest geschikt is voor uw levensmiddelen/dranken).

Het FlexZone-gedeelte in 4-deurs Flex-koelkasten met twee vriesdeuren onderin kan indien nodig overschakelen op de koelkastmodus.

Bij de 4-deurs modellen met dubbele schuiflade, zoals de aanrechtmodel Samsung RF23J9011SR, kan de FlexZone fungeren als een frescozone waar u de temperatuur kunt aanpassen op basis van het soort voedsel (vlees vs. groenten, enz.).

Waterdispenser en ijsmaker

Bijna alle Samsung koelkasten zijn uitgerust met een ijsblokjesmachine en een externe verdeler. U kunt tot 3 lb vers ijs opslaan in aanbouwkoelkasten en 4,2 lb in grote koelkasten. Alle koelkasten worden geleverd met een uniek, hoogwaardig Samsung waterfilter.

Eerdere versies van Samsung koelkasten waren niet betrouwbaar, vooral als het gaat om waterdispensers en ijsmakers. Na veel problemen met ijswaterleidingen en lekkende ijsmakers heeft Samsung eindelijk een groot aantal problemen opgelost.

Samsung denkt aan alledaagse gemakken. Externe dispensers zijn bijvoorbeeld voorzien van een LED-verlichting om ongewenst morsen te helpen voorkomen. Samsung gebruikt ook filters van hoge kwaliteit om verontreinigende stoffen te verwijderen, terwijl de natuurlijke watersmaak behouden blijft.

AutoFill Water Pitcher is een van de topfuncties van Samsung koelkasten die nauwelijks opvalt. De ingebouwde waterkan, verborgen in de deur van de koelkast, vult zich automatisch. Het is altijd koud en klaar om te gaan. U kunt uw water zelfs infuseren met uw favoriete vruchten.

Doeltreffende binnenhuisarchitectuur

Alle Samsung koelkasten hebben goed ontworpen interieurs. Opbergvakken in gallons en gemakkelijk te reinigen glazen leggers zijn standaard bij alle modellen. Er zijn zelfs slimme voorzieningen, zoals planken die in hun geheel of gedeeltelijk kunnen worden opgeklapt om plaats te maken voor lange voorwerpen.

Verstelbare planken: Deze kunnen omhoog, omlaag of gedeeltelijk opgevouwen worden om ruimte te maken voor voorwerpen van allerlei afmetingen en vormen.

Koelladen hebben uitneembare tussenschotten om alles georganiseerd te houden en u toch de nodige flexibiliteit te geven.

U zult ook de hoogwaardige LED-interieurverlichting waarderen als onderdeel van het interieurdesign van Samsung.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Samsung apparatuurpakketten.

Wat is Family Hub Samsung Koelkast? Wifi & connectiviteit

Samsung Family Hub koelkast met de deur met aanraakscherm (u kunt ook activeren met uw stem met behulp van Bixby assistent) is een belangrijke onderscheidende factor. Deze innovatieve functie combineert alle aspecten van de superieure productontwerpen van Samsung in al haar producten.

Family Hub is een bekwame assistent en een computer gecombineerd. Hier zijn wat handige functies:

Benieuwd wat er in uw Samsung koelkast zit? Zoek niet verder… Met een druk op de knop kunt u de binnencameraactiveren.

Boodschappenlijstje nodig? Scan je eten in, laat de Family Hub je vertellen wanneer je moet aanvullen en maak je boodschappenlijstje klaar. U kunt zelfs vervaldata instellen voor uw melk en andere bederfelijke waren, zodat u een herinnering krijgt bij uw volgende boodschappen.

De Bixby-spraakassistent is er om te helpen. Je kunt communiceren met Family Hub door gewoon te praten. Tegelijkertijd kun je stap voor stap gesproken instructies krijgen van je favoriete recept van Family Hub.

U kunt de Family Hub gebruiken om inhoud zoals foto’s, kalenders en herinneringen te delen met uw hele gezin. Handgeschreven notities, food management apps, muziek, tv-lijst; je kunt Family Hub het beste persoonlijk ervaren om het te waarderen.

De Samsung koelkasten met de Family Hub en Wi-Fi mogelijkheden zijn meestal de 3-deurs French Door modellen. Momenteel hebben de side-by-side koelkasten deze functie niet.

Zijn Samsung koelkasten energiezuinig?

De koelkasten van Samsung zijn zo gebouwd dat ze het milieu minder belasten en u helpen aan het eind van het jaar wat geld te besparen op uw energierekening. Momenteel zijn er meer dan 50 Samsung koelkasten, zoals de RF28R7551SR en de RF23J9011SR, die ENERGY STAR-gecertificeerd zijn.

In de meeste omgevingen kunt u nog meer energie besparen door de Energy Saver-modus in te schakelen die in de meeste Samsung koelkasten is ingebouwd. Deze schakelen de deurverwarming uit, maar kunnen leiden tot condensatie op de deurlijsten.

6 Beste Samsung Koelkast Picks in 2020

1) Beste Side-by-Side Koelkast: Samsung RH22H9010SR

Samsung RH22H9010SR 36-inch Counter Depth Side by Side Koelkast

Breedte: 36-inch | Volume: 21.5 cu. ft. | Ice Maker: 4.4 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Multi-Air Flow Systeem: Kleuren: Roestvrij staal of zwart roestvrij staal

Een van de meest opvallende koelkasten op de markt. Dit meesterwerk van Samsung heeft aan de buitenkant een etalageopening, zodat u het interieur van uw koelkast van buitenaf kunt zien. Zo kunt u niet alleen gemakkelijk scannen welke boodschappen u snel moet verversen, maar hebt u ook onmiddellijk toegang tot drankjes, specerijen en andere artikelen. Het Side-by-Side deurontwerp maakt het organiseren van uw vriezer ongelooflijk eenvoudig.

Deze Samsung koelkast biedt een echt futuristische Power Freeze en Power Cool optie. Met één druk op de knop kunt u de temperatuur in een geïsoleerd compartiment laten zakken, zodat u snel een drankje kunt koelen of ijs kunt laten stollen in slechts enkele minuten.

De RH22H9010SG heeft een aanrecht-diepte ontwerp dat uw werkruimte optimaliseert en naadloos integreert met uw keukeninrichting voor een aangepaste, high-end look waar u absoluut van zult houden.

2) Best Style, 4-deurs Koelkast met Vitrine: Samsung RF22K9381SR

Samsung RF22K9381SR 22 cu. ft. Counter Depth 4-Door Flex Food ShowCase Koelkast met FlexZone

Breedte: 36-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: 5 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Triple en metaalkoeling: Kleuren: Roestvrij staal of Zwart Roestvrij Staal | Voedsel ShowCase: Ja. Deur in deur

De RF22K9381SR is een voorbeeld van hoe Samsung koelkasten opvallen in uw keuken. Door uw werkruimte te maximaliseren, de opslagmogelijkheden te vergroten en innovatieve functies te bieden, wordt uw koelkast een naadloos onderdeel van uw keukenervaring.

Deze 4-deurs Flex koelkast heeft twee zones in de vriezer, zodat u er een kunt ombouwen tot een koelkast wanneer dat nodig is. Samsung ondersteunt dit met een premium koelsysteem dat wordt geleverd met nauwkeurige temperatuurregeling. De Triple Cooling-technologie, gecombineerd met de Metal Cooling-functie, houdt uw voedsel maandenlang vers.

3) Best Style, 4-deurs Koelkast met Flex Zone: Samsung RF23J9011SR

Samsung RF23J9011SR 22 cu. ft. Counter Depth 4-Door Flex Refrigerator met FlexZone

Breedte: 36-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: 5 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Triple en metaalkoeling: Kleuren: Roestvrij staal of Zwart Roestvrij Staal | Voedsel ShowCase: Geen

Samsung RF23J9011SR heeft alle kenmerken van onze vorige keuze hierboven. De RF23J9011SR wordt echter niet geleverd met een Food ShowCase deur. Dit is ideaal voor mensen die houden van het 4-deurs design maar toch iets minder willen uitgeven aan het prijskaartje.

We hebben op andere beoordelingssites gezien dat mensen de Flex-functie van de Samsung koelkast verkeerd hebben weergegeven. De RF23J9011SR heeft inderdaad een Flex zone vriezer, die 2 compartimenten heeft en waarvan je met één druk op de knop één van de compartimenten kunt ombouwen tot koelkast.

4) Meest Innovatieve Koelkast: Samsung RF22R7551SR Family Hub

Samsung RF22R7551SR Family Hub 36-inch 22 cu. ft. Counter Depth Koelkast met Bixby Voice Assistant

Breedte: 36-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: 2.7 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Dubbele Koeling Plus Kleuren: Roestvrij staal, zwart roestvrij staal, Toscaans

De RF22R7551SR heeft een werkelijk duizelingwekkende lijst van functies. Het vervangt model RF22NPEDBSR met upgrades voor de ijsmaker en connectiviteitsfuncties.

Het meest opvallende element van deze koelkast is het digitale touch-screen display (Family Hub) in combinatie met een waterdispenser op grotere hoogte voor het gemakkelijker vullen van waterkruiken en grote containers. Het aanrecht-diepte ontwerp van deze koelkast is ook een prachtig kenmerk dat een slanke, ingebouwde visuele stijl creëert en meer werkruimte in de keuken mogelijk maakt.

Inwendig maakt deze koelkast gebruik van roestvrijstalen bekleding, ook wel Metal Cooling genoemd. Dankzij de doeltreffende luchtstroom en de roestvrijstalen bekleding blijft de temperatuur in de hele koelkast gelijk, van de middelste schappen tot de verste hoeken.

5) Best Value Franse deur Koelkast: Samsung RF260BEAESR

Breedte: 36-inch | Volume: 26 cu. ft. | Ice Maker: Ingebouwd/Automatisch | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Dubbele Koeling Plus Kleuren: Roestvrij staal of zwart roestvrij staal

De RF260BEAESR is een werkelijk opmerkelijk koelkastmodel. Hij is uitgerust met een gefilterde en automatische ijsmaker, die garandeert dat u niet zonder ijs komt te zitten. De uittrekbare vrieslade schuift automatisch uit voor eenvoudige toegang en organisatie.

De RF260BEAESR maakt gebruik van de Cool Select Pantry-technologie om de items in de voorraadlade over de hele breedte op aparte temperaturen te houden. Daardoor is hij ideaal voor het bewaren van dranken, feestschotels en het ontdooien van levensmiddelen.

Dankzij de afmetingen kan de RF260BEAESR maar liefst 26 zakken boodschappen bevatten. Door zijn slanke ontwerp past hij bij elk keukenontwerp en verhoogt hij de esthetiek van uw keuken.

6) Beste koelkast voor appartementen: Samsung RF220NCTASR

Samsung RF220NCTASR 30-inch Franse deur Koelkast

Breedte: 30-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: Ja: Interieurverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Mono koeling: Kleuren: Roestvrij staal of zwart roestvrij staal

Als u op zoek bent naar de beste Samsung koelkast die past bij uw eenkamerappartement, dan is de RF220NCTASR iets voor u.

De 3-deurs koelkast van 30 inch en 22 kubieke meter biedt voldoende ruimte voor ongeveer 22 boodschappentassen. Dankzij het slanke ontwerp en de roestvrijstalen kleuren past hij in elke keuken.

De koelkast is voorzien van zeer efficiënte LED-verlichting om de binnenkant te verlichten, en heeft ook een Auto Pull Out vrieslade voor eenvoudig organiseren. De vochtigheidsgeregelde groentelades houden uw fruit, groenten en drankjes altijd vers.

Wat is er nog meer? De RF220NCTASR is Energy Star-gecertificeerd, waardoor het milieu wordt ontzien, u een paar euro’s op uw energierekening bespaart en u waar voor uw geld krijgt.

Samsung Koelkast Vermeldenswaard

Naast de vijf geweldige modellen die in onze Samsung koelkast review lijst zijn opgenomen, zijn er nog andere indrukwekkende modellen die we onmogelijk kunnen weglaten.

De Samsung Counter-depth 4 deur Koelkast met Polygon Handgrepen, RF23M8090SR komt dicht bij het zijn onze meest stijlvolle Samsung koelkast. Enkele opvallende kenmerken zijn de FlexZone-lade, de Twin Cooling Plus-technologie, de vingerafdrukbestendige buitenkant en het slanke ontwerp op toonbankdiepte.

De RT18M6215WW topvriezer met ijsmaker van 18 kubieke meter is een van de beste topvriezers van Samsung en komt aardig in de buurt van ons beste budgetmodel. Het heeft een omkeerbare deur, zodat u kunt kiezen in welke richting u de deur wilt openen. Hij maakt gebruik van de Twin Cooling Plus-technologie en is tevens uitgerust met de FlexZone-lade.

De 25 cu. ft. Food Showcase Koelkast met Metalen Koeling RH25H5611SR is een van de beste Side by Side Samsung Koelkast modellen op de markt. De metalen koelfunctie van het model sluit koude lucht in om de versheid van voedingswaren te behouden. Het vitrinesysteem met twee deuren verbetert ook het bewaren van voedsel en geeft u snel toegang tot vaak gebruikte items.

Samsung Koelkast die we niet aanbevelen: Samsung RF28R6201SR

Samsung RF28R6201SR is een product dat wij niet aanbevelen. Niet omdat het een slechte koelkast is, (in feite is het tegenovergestelde waar) maar gezien het feit dat Samsung ook de RF260BEAESR maakt, zou het niet logisch zijn om een meerprijs te betalen om de RF28R6201SR aan te schaffen.

De Samsung RF28R6201SR wordt geleverd met een betere roestvrijstalen coating die vlekken zal voorkomen. Wij zijn blij met de waterfilterindicator die aangeeft wanneer u uw filter moet vervangen. De RF28R6201SR is een slimme koelkast die is uitgerust met zowel wifi-connectiviteit als Bixby-spraakbediening.

De totale inhoud van de Samsung RF28R6201SR is 28 kubieke meter, verdeeld over een koelkast van 19,1 kubieke meter en een vriezer van 8,9 kubieke meter. De afmetingen zijn (BxHxD) 35 3/4-in x 70-in x 36-in inclusief scharnieren, handgrepen en deuren, (HxD) 68 7/8-in x 28 7/8-in zonder scharnieren en deur, en (D) 33 1/2-in met deur maar zonder handgreep.

Wat is de grootste Samsung koelkast? Zal het er vreemd uitzien in mijn keuken?

De grootste Samsung koelkasten hebben een binneninhoud van 28 kubieke meter. Ze zijn 36 inch breed, 70 inch hoog en ongeveer 36 1/2 inch diep met deur en handgrepen gemonteerd. RF28R7201SR is een uitstekend voorbeeld in deze categorie.

Hieronder ziet u een mooie installatie waar een ingebouwde look werd bereikt:

Samsung maakte vroeger een 30 kubieke meter binnenkoelkast RF30KMEDBSR, maar dat model is uit productie genomen omdat de levering van zo’n reus overweldigend werd.

Welke koelkasten worden niet langer door Samsung geproduceerd?

Het onderzoek naar een Samsung koelkast kan frustrerend zijn. In de meeste reviews wordt niet vermeld dat Samsung geen specifieke koelkastmodellen meer produceert.

Hier zijn de prominente modellen die we vonden in de meest populaire reviewsites. Vanaf december 2019 produceert bedrijf niet langer de Samsung RF28JBEDBSG in Zwart roestvrij staal en de RF28JBEDBSR in Roestvrij staal. De RF28JBEDBSG wordt vervangen door de RF28R7201SG, terwijl de RF28JBEDBSR wordt vervangen door de RF28R7201SR.

Conclusie

De koelkasten van Samsung zitten boordevol ongelooflijke functies, waardoor ze elke cent waard zijn. Als u voorop wilt blijven lopen op technologisch gebied en de automatisering van uw koelkast op zijn best wilt ervaren, kunt u overwegen om voor een koelkast van Samsung te kiezen.

Wat is er nog meer? Samsung beloont u met extra besparingen wanneer u koelkasten koopt als onderdeel van een keukenpakket. Tijdens promotieperiodes (meestal één keer per kwartaal) kunt u deze koelkasten zelfs tegen een gereduceerde prijs krijgen.

Verwacht een levensduur van +/- zeven tot tien jaar, zoals tegenwoordig gebruikelijk is bij alle grote koelkastmerken. Bezoek ons, uw erkende detailhandelaar Designer Appliances, en ontdek hoe een werkelijk uitstekende, moderne en innovatieve koelkast zoveel meer kan doen dan uw voedsel koud houden.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Samsung apparatuurpakketten.

Vaak gestelde vragen

Raadt u Samsung wasmachines en drogers aan?

Wij beoordelen populaire Samsung producten uitvoerig. Zie onze diepgaande bericht over voorlader stapelbare Samsung wasmachine en droger.

Hoe zit het met Samsung vaatwassers? Ik hoor dat ze ultra stil zijn.

Juist, Samsung gebruikt de modernste technologie in zijn vaatwassers. Zie onze uitgebreide Samsung vaatwasser review.

Hoe lang moet een Samsung Koelkast meegaan?

Met de juiste zorg en onderhoud, zou uw Samsung koelkast 7 – 15 jaar in goede staat moeten blijven. Zorg ervoor dat u de handleiding van de koelkast leest en volg de instructies tot op de letter.

Hoe lang is de garantie op Samsung koelkasten?

Samsung koelkasten in de VS worden geleverd met 1 jaar garantie. Als je Googled op garantie op Samsung koelkasten en je komt het resultaat tegen dat zegt 2 jaar garantie, controleer dan de URL. Het verwijst waarschijnlijk naar Nieuw Zeeland.

Zoals bij de meeste fabrikanten gebruikelijk is, biedt Samsung een dekking van 5 jaar op afgesloten systemen (d.w.z. zaken die u niet kunt aanraken zoals compressor, verdamper, condensor enz.) Er is ook een garantiedekking van 10 jaar op digitale invertercompressoren. Ga naar de Amerikaanse website van Samsung om de exacte garantietermijn voor uw product te bekijken.

Hoe vaak moet ik het waterfilter in een Samsung koelkast vervangen?

Waterfilters voor huishoudelijk gebruik moeten om de zes maanden worden vervangen (ze zijn ontworpen om 300 gallon water te filteren).

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 29 juni 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts