Samsung Koelkast: 2023 Samsung Koelkasten Beoordeeld

Als u op zoek bent naar een nieuwe Samsung koelkast, zult u zich misschien afvragen: waarom honderden euro’s meer uitgeven voor een bepaald model als alle koelkasten in wezen hetzelfde doen? Dat wil zeggen, houd je eten koud.
beste samsung koelkast
Een goede koelkast kan namelijk veel meer dan alleen melk, kaas en groenten bewaren. Als u even nadenkt over hoe vaak u elke dag dingen in en uit uw koelkast haalt, zult u beseffen dat kleine functies en verbeteringen van het gebruiksgemak een aanzienlijke impact kunnen hebben op uw ervaring in de keuken.

Wij hebben deze Samsung koelkast review opgesteld zodat u gemakkelijk een Samsung koelkast kunt kiezen die aan uw wensen en uw budget voldoet. Gezien het feit dat Samsung meer dan 100 verschillende koelkastmodellen fabriceert, zal het volgen van de onderstaande gids u vertrouwen geven bij uw keuze op stijl, configuratie en functieset.

Gerelateerd: beste koelkast kopen overzicht

Beste samsung koelkast kopen ovezicht

Šaldytuvas Samsung BRB260031WW

Šaldytuvas Samsung BRB260031WW

Bekijk de dagprijs

Samsung BRB260031WW. Totale nettocapaciteit: 266 l. Deurscharnieren: Rechts, Beeldscherm type: LED. Klimaatklasse: SN-ST, Geluidsniveau: 37 dB. Nettocapaciteit koelkast: 194 l, No Frost (koelkast), Koelkast binnenverlichting, Aantal planken koelkast: 3. Nettocapaciteit vriezer: 72 l, Vriescapaciteit: 9 kg/24u, No Frost (vriezer). Jaarlijks energieverbruik: 290 kWu. Kleur van het product: Wit

Samsung RS68N8941SL/EF – Family Hub 3.0 – Amerikaanse Koelkast

Samsung RS68N8941SL-EF - Family Hub 3.0 - Amerikaanse Koelkast

Bekijk de dagprijs

De Family Hub 3.0 RS68N8941SL/EF Amerikaanse koelkast, is een zuinige en slimme koelkast met vele functies. Zo kan je via het grote display op de deur muziek luisteren, boodschappenlijstje bijhouden, bellen tijdens het koken, maar ook de koelkast bedienen via spraakherkenning. De koude temperatuur blijft behouden dankzij de Metal Cooling Plate en producten blijven tot twee keer langer vers dankzij de twee gescheiden koelsystemen. Ontdooien is bijna niet meer nodig dankzij het NoFrost systeem.

 • SpaceMax, extra opslag
 • Metal Cooling Plate
 • Slim display

Twin Cooling Plus, tot twee keer langer vers
Deze Samsung Amerikaanse koelkast beschikt over het Twin Cooling Plus systeem. De temperatuur en de vochtigheidsgraad worden geoptimaliseerd in de koel- en vriesruimte via twee gescheiden koelsystemen. Hierdoor blijven voedingsmiddelen tot twee keer langer vers. Daarnaast zullen de geuren van de koelkast en vriezer zich niet mengen, waardoor er geen nare geurtjes ontstaan.

View Inside, inhoud op afstand bekijken
Ben je in de supermarkt boodschappen aan het doen en ben je vergeten wat er nog in de koelkast ligt? Dan kan je gemakkelijk gebruik maken van de View Inside. Dit zijn camera’s ingebouwd in de koelkast, zodat je altijd en overal de inhoud van de koelkast kan zien.

Smart Recipe, de heerlijkste recepten
Op het grote display op de koelkastdeur, kan je gemakkelijk de lekkerste recepten vinden door middel van Smart Recipe. Daarbij helpt de Meal Planner-app je de gerechten klaar te maken, met de ingrediënten die je op dat moment in de koelkast hebt liggen.

ShoppingList, handige boodschappenlijst
Met deze Shopping List-app kun je gemakkelijk boodschappen toevoegen aan je boodschappenlijst. Mis je ingrediënten voor een recept? Voeg deze gemakkelijk toe aan de lijst. Synchroniseer met je telefoon, zodat je altijd de boodschappen tot je beschikking hebt.

SmartThings, spraak bediening
Met de SmartThings app kun je de koelkast op afstand bedienen met je stem. Zet de koelkast aan of uit, pas de temperatuur aan of een andere activiteit of verminder het stroomverbruik. Bedien de koelkast met je stem dankzij het Bixby systeem.

Bellen tijdens het koken
Met deze Amerikaanse koelkast is het mogelijk om via een Bluetooth verbinding te bellen. Gebruik hiervoor het grote display op de deur, zonder je telefoon aan te raken.

SpaceMax, grotere opslagruimte
Met de SpaceMax Technology, beschik je nu over een nog grotere opslagruimte. Deze koelkast heeft maar liefst een inhoud van 593 liter. Dit is omgerekend ongeveer drie winkelwagens vol boodschappen. De inhoud wordt groter, zonder dat de omvang van de koelkast toeneemt.

TV kijken tijdens het koken
Met de SmartView is het mogelijk om mobiele content of TV-programma’s te kijken tijdens het keuken. Handig om bijvoorbeeld een kook tutorial op te zoeken, zodat je een nog betere kok wordt.

Het familie bord
Met het FamilyBoard kan je nog creatiever worden in de keuken. Deel nieuws, berichten of speciale momenten. Toon foto’s die je gemaakt hebt, plaats stickers of maak mooie tekeningen. Graag weten wat het weer wordt? Open dan de MorningBrief.

Metal Cooling Plate, behouden van temperaturen
Achterin de koelkast bevindt zich een Metal Cooling Plate. Dit is een metalen plaat, die de temperaturen van de koelkast beter behoudt. Zodra de deur wordt geopend, wordt de koude temperatuur door de metalen plaat behouden, zonder dat er teveel verloren gaat. Dit is beter voor de producten, maar ook voor je energieverbruik.

Precise Chef Cooling, behoud van smaak en textuur
Het Precise Chef Cooling systeem zorgt ervoor dat de onafhankelijke koelsystemen in de koelkast en vriezer de ruimte gelijkmatig koelen. De isolatie behoud zijn temperatuur constant, ongeacht de temperatuur van buiten. Hierdoor blijven producten langer vers en sappig

Bijna nooit meer ontdooien dankzij NoFrost
Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren.

Altijd koud water en ijsblokjes ter beschikking
Deze koelkast beschikt over een water-en ijsdispenser. Deze dispenser bevindt zich aan de buitenkant van de koelkast in de linker deur. Via deze dispenser heb je altijd koud water en ijsblokjes ter beschikking voor een heerlijke verkoeling.

 • 4 plateaus
 • 5 deurvakken
 • Wijnrek
 • 2 groente en fruitladen
 • 4 plateaus in de vriesruimte
 • 2 deurvakken in de vriesruimte
 • 2 laden in de vriesruimte
 • Slim Indoor Icemaker

Samsung Amerikaanse koelkast RF50K5960B1/EG

Samsung Amerikaanse koelkast RF50K5960B1-EG

Bekijk de dagprijs

Dankzij de CoolSelect Plus zone deel je de ijskast precies zo in als jij dat wilt, en blijft alles beter vers. Het compartiment rechtsonder verandert heel gemakkelijk van een koelgedeelte naar een diepvriesvak met vier temperatuurinstellingen. Met een grote capaciteit van 486 liter bieden de koelkast en diepvries ruimte om meer items op te bergen op een overzichtelijke manier. De vier deuren zwaaien namelijk helemaal open, waardoor je in één oogopslag alles kunt overzien.

Revolutionair koelsysteem
Het drievoudige koelsysteem zorgt voor een optimale, onafhankelijke temperatuurregeling en maximale luchtvochtigheid in drie compartimenten, en voorkomt dat geuren zich vermengen. Een metalen koelplaat houdt de lucht langer koel.

Precieze koeling voor optimale versheid
De Precise Chef Cooling-technologie zorgt ervoor dat temperatuurschommelingen worden beperkt tot slechts ± 0,5°C. Hierdoor blijft het voedsel langer vers. Zodra schommelingen worden waargenomen, wordt de stand van de compressor hierop aangepast.

Geknipt voor vlees en vis
De Fresh Zone is een slim ontworpen lade die de ideale omgeving biedt voor het bewaren van vlees en vis, zodat die worden bewaard bij een optimale temperatuur, waardoor ze vers blijven en alle smaak behouden.

Samsung RS67N8211S9 – Amerikaanse koelkast – RVS

Samsung RS67N8211S9 - Amerikaanse koelkast - RVS

Bekijk de dagprijs

Samsung RS67N8211S9 – Amerikaanse koelkast – RVS

Deze Amerikaanse koelkast van Samsung is gemaakt van roestvrijstaal en heeft een totale inhoud van maarliefst 664L. 427L hiervan is in het koelvak en de andere 237L het vriesvak. De koelkast beschikt over een water- en ijsdispenser die aangesloten word op de waterleiding. Op deze koelkast krijgt u tevens twee jaar fabrieksgarantie!

 • Energieklasse A++
 • 383kWh/j
 • Stille koelkast met een geluidsniveau van 39dB

Samsung Amerikaanse Koelkast RSA1ZTMG1

Samsung Amerikaanse Koelkast RSA1ZTMG1

Bekijk de dagprijs

De Samsung RSA1ZTMG Amerikaanse Koelkast met A+ energielabel voldoet aan strenge milieunormen. Naast een strak design biedt dit luxe model complete functionaliteit en verregaande prestaties. Via het elektronische bedieningspaneel heb je direct toegang tot alle instellingen van zowel het koel- als het vriesgedeelte. Dankzij No Frost is de noodzaak om regelmatig te ontdooien verleden tijd. Verder is het model uitgerust met comfortabele eigenschappen zoals een water- en ijsblokjesdispenser. In dit model combineert Samsung technologie met design en gebruiksgemak.

No Frost

Alle Samsung side by side koelkasten zijn voorzien van No Frost technologie. Hierdoor wordt ijsvorming in de vriezer voorkomen en behoort ontdooien van de vriezer tot het verleden.

Water & IJsdispenser

In onze luxe modellen vind je een waterdispenser met een vaste wateraansluiting én een ijsblokjesautomaat. Naar keuze tap je koud water, ijsblokjes of ‘crushed ice’.

Kenmerken van de RSA1ZTMG Amerikaanse Koelkast

 • No Frost
 • Energielabel: A+
 • Nettocapaciteit vriezer: 159 liter
 • Nettocapaciteit koelkast: 342 l
 • Kleur: grafiet
 • Multi Flow

Samsung RS68N8651SL – Amerikaanse koelkast – RVS

Samsung RS68N8651SL - Amerikaanse koelkast - RVS

Bekijk de dagprijs

Deze Samsung RS68N8651SL Amerikaanse koelkast beschikt over 3 deuren, waarmee je dan ook meer energie kan besparen. Het Twin Cooling Plus systeem zijn twee gescheiden koelsystemen. Deze zorgen voor minder geur verspreiding en tot twee keer langere versheid van producten. Bereik gemakkelijk je producten door de uitschuifbare rekken en heb altijd koud water en ijsblokjes ter beschikking, door middel van de water-en ijsdispenser.

 • Water-en ijsdispenser
 • Twin Cooling Plus
 • EasySlide

Samsung RS68N8222S9/EF – Amerikaanse koelkast

Samsung RS68N8222S9-EF - Amerikaanse koelkast

Bekijk de dagprijs

Deze zuinige Amerikaanse koelkast heeft een inhoud van maar liefst 617 L. 406L daarvan is het koelvak en de resterende 211L is het vriesvak. De koelkast beschikt over een water- en ijsdispenser die aangesloten kan worden op een waterleiding. Tevens krijgt u op deze koelkast twee jaar fabrieksgarantie.

 • Nooit meer ontdooien dankzij No Frost techniek
 • Zuinige koelkast van energieklasse A++ met een jaarlijks verbruik van 389kWu
 • Geluidsniveau van 39dB

Samsung RB38M7998S4 Family Hub 3.0 – Koel-vriescombinatie – RVS

Samsung RB38M7998S4 Family Hub 3.0 - Koel-vriescombinatie - RVS

Bekijk de dagprijs

De Family Hub 3.0 koelkast, een smart én zuinige koelkast voor heel het gezin. De Family hub welkomt je in de 21ste eeuw met alle innovatieve technologieën hij is hij elke smarthome waardig. Hij helpt het gezin door routine taken makkelijker te maken. In deze Family Hub koelkast heb je een veel grotere opslagcapaciteit door SpaceMax Technology en blijft de inhoud langer vers en koel door Twin & Metal Cooling.

Samsung Family Hub RS68N8941B1/EF – Amerikaanse Koelkast

Samsung Family Hub RS68N8941B1-EF - Amerikaanse Koelkast

Bekijk de dagprijs

Lees ook:   Neff vaatwasser / afwasmachine kopen, Kenmerken & Aanbiedingen

De Family Hub 3.0 RS68N8941B1/EF Amerikaanse koelkast, is een zuinige en slimme koelkast met vele functies. Zo kan je via het grote display op de deur muziek luisteren, boodschappenlijstje bijhouden, bellen tijdens het koken, maar ook de koelkast bedienen via spraakherkenning. De koude temperatuur blijft behouden dankzij de Metal Cooling Plate en producten blijven tot twee keer langer vers dankzij de twee gescheiden koelsystemen. Ontdooien is bijna niet meer nodig dankzij het NoFrost systeem.

Samsung RT46K6600S9/EF – Koel-vriescombinatie

Samsung RT46K6600S9-EF - Koel-vriescombinatie

Bekijk de dagprijs

Met de Samsung RT46K6600S9/EF koel-vriescombinatie heb je geen geuroverdrachten van de koel en vriesruimte, dankzij het Twin Cooling Plus systeem. De koelkast behoudt zijn temperatuur constant door de MultiFlow wat zorgt voor een langere versheid van producten. Snel invriezen of koelen? Gebruik een van de PowerCooling of PowerFreezing opties. Producten zijn gemakkelijker te bereiken dankzij de EasySlide plateaus en het koolstoffilter zorgt voor een schonere lucht.

Samsung RT53K6315SL/EF – Koel-vriescombinatie

Samsung RT53K6315SL-EF - Koel-vriescombinatie

Bekijk de dagprijs

De Samsung RT53K6315SL/EF is een extra brede (79 cm) en ruime koel-vriescombinatie met energieklasse A++ en de vriesruimte bovenin. Met Twin Cooling Plus is deze koel-vriescombinatie erg flexibel, doordat je van de vriesruimte een koelruimte kunt maken. Het koel- en vriessysteem zijn volledig gescheiden, dus de temperatuur is apart instelbaar en het vriesgedeelte blijft op temperatuur wanneer de koelkast geopend is. Hierdoor heb je ook geen geuroverdracht van de vriezer naar het koelgedeelte en door de hogere luchtvochtigheidsgraad in de koelruimte blijven je groente en fruit langer vers.

 • Superveel opbergruimte met een koelgedeelte van 403 liter en vriesgedeelte van 125 liter.
 • Met 79 cm extra breed.
 • No Frost, dus nooit meer ontdooien.
 • Extra snel koelen en vriezen met Power Cool en Power Freeze.
 • De Cool Select Zone is een lade in de koelkast met 5 instellingen (Soft Freeze, Chill, Thaw, Quick Cool, en Cool), waarmee de kwaliteit en versheid van je etenswaren nog beter behouden blijft.
 • 1 groentelade en extra lade bovenin voor vlees of vis.
 • Easy Slide Shelf: gemakkelijk opbergen en pakken van etenswaren.
 • Extra koelruimte nodig? Het vriesgedeelte is ook als koelruimte te gebruiken door deze simpelweg in te stellen op koelen.
 • Beschikt over een energiezuinige Digital Inverter Compressor, waar 10 jaar garantie op zit.
 • 186x79x72 (hxbxd)

Samsung RB36T622DS9 – Koel-vriescombinatie – Mat zilver

Samsung RB36T622DS9 - Koel-vriescombinatie - Mat zilver

Bekijk de dagprijs

Dankzij SpaceMax bied deze Samsung RB36T622DS9/EF koel-vriescombinatie extra veel ruimte. De omvang van de koelkast blijft het zelfde, maar de inhoud wordt groter. Beschikt over een totale inhoud van 360 liter. Berg flessen of blikjes gemakkelijk op in het flessenplateau en groente en fruit in de speciale lade. Net nieuwe producten gekocht en wil je die snel op temperatuur of wil je snel ijsblokjes maken? kies dan voor dePowerCool of PowerFreezing functie. De vriezer hoeft gelukkig bijna nooit meer ontdooid te worden dankzij het NoFrost systeem.

 • Flessenplateau
 • NoFrost systeem
 • Meer inhoud door SpaceMax™

Samsung RB34T602ESA – Koel-vriescombinatie – Zilver

Samsung RB34T602ESA - Koel-vriescombinatie - Zilver

Bekijk de dagprijs

Dankzij SpaceMax, bied deze Samsung RB34T602ESA/EF koel-vriescombinatie extra veel ruimte. De omvang van de koelkast blijft het zelfde, maar de inhoud wordt groter. Beschikt over een totale inhoud van 340 liter. Berg flessen of blikjes gemakkelijk op in het flessenplateau en groente en fruit in de speciale lade. Net nieuwe producten gekocht en wil je die snel op temperatuur of wil je snel ijsblokjes maken? kies dan voor dePowerCool of PowerFreezing functie. De vriezer hoeft gelukkig bijna nooit meer ontdooid te worden dankzij het NoFrost systeem.

Samsung RB36T602DSA – Koel-vriescombinatie – Zilver

Samsung RB36T602DSA - Koel-vriescombinatie - Zilver

Bekijk de dagprijs

Door middel van de LED verlichting in de Samsung RB36T602DSA/EF koel-vriescombinatie, heb je een helder overzicht. De SpaceMax zorgt voor een grotere inhoud, zonder dat de omvang van de koelkast verandert. In totaal beschikt het over een netto inhoud van 360 liter. Vries of koel snel producten in door middel van de PowerCooling/Freezing functie en bewaar flessen en blikjes op het flessenplateau. Ontdooien is bijna nooit meer nodig dankzij het NoFrost systeem. Daarnaast kan je groente en fruit bewaren in de freshlade voor een langere versheid

Samsung RS68N8221SL – Amerikaanse koelkast – RVS

Samsung RS68N8221SL - Amerikaanse koelkast - RVS

Bekijk de dagprijs

Deze Samsung RS68N8221SL Amerikaanse koelkast heeft een enorme inhoud van maar liefst 617 liter. Dit is omgerekend ongeveer drie winkelwagens vol boodschappen. Door de Twin Cooling Plus werkt de koeling met twee gescheiden koelsystemen. Hierdoor blijven producten langer vers en is er geen geur wisseling. De MultiFlow en PreciseChefCooling zorgen voor de optimale en constante temperatuur. Heb altijd koud water en ijsblokjes ter beschikking door de water- en ijsdispenser.

Samsung RB29HSR2DSA/EF – Koel-vriescombinatie – Zilver

Samsung RB29HSR2DSA-EF - Koel-vriescombinatie - Zilver

Bekijk de dagprijs

Samsung RB29HSR2DSA Koel/vriescombinatie

Samsung RS68N8220S9 – Amerikaanse koelkast – RVS

Samsung RS68N8220S9 - Amerikaanse koelkast - RVS

Bekijk de dagprijs

Deze Samsung RS68N8220S9 Amerikaanse koelkast heeft een grote inhoud van 617 liter, wat omgerekend ongeveer drie winkelwagens vol boodschappen is. Vries snel producten in door de PowerFreezing. Beschik altijd over koud water en ijsblokjes dankzij de water- en ijsdispenser. Door de gescheiden temperatuursstroom van de koel en vriesruimte blijven producten langer vers en worden er ontstaan er geen geuroverdrachten.

Samsung RS54N3003SA – Amerikaanse koelkast – Zilver

Samsung RS54N3003SA - Amerikaanse koelkast - Zilver

Bekijk de dagprijs

De Samsung RS54N3003SA koelkast heeft een netto inhoud van 535 liter. De RS54N3003SA maakt relatief veel geluid met een geluidsniveau van 43 dB. Op de compressor geeft Samsung 10 jaar garantie. Bovendien is de RS54N3003SA volledig No Frost, dus je hoeft hem nooit meer te ontdooien en daardoor blijft hij ook energiezuinig. SmartSpace bied meer flexibiliteit in de koelkast en vries je producten snel in door de PowerFreezing.

Samsung RS50N3803SA – Amerikaanse koelkast – RVS

Samsung RS50N3803SA - Amerikaanse koelkast - RVS

Bekijk de dagprijs

Je zult nooit ruimte tekort komen met deze grote en stijlvolle Samsung Amerikaanse koelkast RS50N3803SA/EF. Deze Samsung zorgt er ook voor dat je levensmiddelen veel langer goed blijven. Tap zelf gekoelde dranken en gebruik zo min mogelijk energie.

Digital Inverter technologie voor duurzame prestaties
Centraal in het ontwerp van deze praktische Samsung Amerikaanse koelkast RS50N3803SA/EF staat een compressor die werkt volgens Digital Inverter technologie. Hij koelt zeer efficiënt op zeven niveaus en verbruikt daarbij zo min mogelijk energie. Daarnaast werkt hij ook bijzonder stil. De compressor is duurzaam en gemaakt om vele jaren ongestoord mee te gaan. Dan is het ook niet verwonderlijk dat Samsung je tien jaar garantie geeft op een ongestoorde werking. Je loopt dus geen enkel risico dat je investering na een paar jaar niet meer rendeert.

Gelijkmatige koeling voor langere versheid
Heb je er ook zo’n hekel aan als in een koelruimte boven een andere temperatuur heerst dan onder? Dat geeft je veel minder bewegingsvrijheid als je jouw levensmiddelen zo goed en overzichtelijk mogelijk wilt inruimen. Maak je maar geen zorgen met deze Samsung Amerikaanse koelkast RS50N3803SA/EF. Door zijn speciale All Around Cooling-systeem heerst overal in het koelgedeelte exact dezelfde temperatuur. Zo maak je echt optimaal gebruik van je 357 liter aan koelruimte. Een gelijkmatige temperatuur zorgt er ook voor dat je voedingsmiddelen veel langer goed blijven. Natuurlijk wil je ook zoveel mogelijk vlees en vis goed in kunnen vriezen. Deze Samsung heeft een vriesgedeelte met een capaciteit van 144 liter. Wil je veel tegelijkertijd invriezen? Binnen 24 uur kan je vriezer 10 kg vlees op temperatuur brengen.

Geruisloos en zeer zuinig met energie
De zeer efficiënte compressor geeft je een geluidsniveau van slechts 43 dB. Je mag dit vergelijken met een gesprek waarbij niemand zijn stem hoeft te verheffen. Kost een grote Amerikaanse koelkast niet erg veel energie? Niet deze Samsung Amerikaanse koelkast RS50N3803SA/EF. Op jaarbasis mag je rekenen op 409 kWu. Vergeleken met concurrerende modellen van dezelfde grootte is dit gewoon zuinig. Deze Samsung is dan ook ingedeeld in de erg zuinige energie-efficiëntieklasse A+ en jij en je gezin gaan daarvan profiteren.

Hoe kiest u de beste Samsung Koelkast?

Een Samsung koelkast is het meest innovatieve product op het gebied van technologie. Als een late nieuwkomer op de Amerikaanse markt daagde Samsung elk aspect van residentiële koelkasten uit, van voedselbehoud tot gebruiksvriendelijke functies, van connectiviteit tot alternatieve ontwerpstijlen. Dit streven naar innovatie heeft Samsung een prominente plaats opgeleverd in onze ranglijst van beste koelkastmerken.

Verbluffende Looks van Samsung Koelkasten

Voordat we in specifieke functies duiken, is het belangrijk om te begrijpen wat Samsung koelkasten onderscheidt binnen de line-up.

Samsung deelt zijn koelkasten in onder vier grote categorieën:

 • Zij aan Zij
 • Franse deur
 • 4-deurs openslaande deur
 • 4-deurs Flex

Samsung Koelkasten – Hoofdcategorieën

Elke categorie combineert stijl en functie met zichtbare kenmerken zoals het voedsel-showcase-deur (ook wel deur-in-deur genoemd) ontwerp, de FlexZone technologie die wordt onthuld op 4-deurs koelkasten waarbij u de temperatuur in de uittrekbare lade nauwkeurig kunt afstellen op soort voedsel. Of, in het geval van de 4-Deurs Flex versie heeft u de mogelijkheid om een volledige sectie van vriezer in een koelkast te veranderen op aanvraag.

De Family Hub aanraakschermen zijn ingebouwd in de deuren van geselecteerde modellen van elk van de categorieën. Bovendien vindt u modellen met of zonder water/ijs op de deur of tegen-diepte koelkast, evenals standaard diepte keuze.

Marketingjargon kan moeilijk te ontcijferen zijn. Maak je geen zorgen, we zullen functies zoals flexzone, family-hub, enz. in het hoofdartikel uitleggen in gewone taal. Ook hebben wij in ons overzichtsartikel de moderne koelkasttypes uitvoerig behandeld.

Samsung side-by-side koelkast

36 inch breed: toonbankdiepte of volledige diepte opties: met water/ijs op de deur: deur-in-deur ontwerp beschikbaar: roestvrij staal en andere kleuren: vanaf $999

De RS25J500DSR is een van de meest populaire voorbeelden van een traditionele Side-by-Side koelkast. De RH22H9010SR, die wij als een van de beste Samsung koelkasten beschouwen, is voorzien van een handige Food ShowCase deur-in-deur design.

Samsung Koelkast, 3-deurs

33 of 36 inch breedte | Counter Depth of Full Depth opties | Met of zonder water/ijs op de deur | Deur-in-deur design beschikbaar | 1 model met Family Hub touch screen | Roestvrij staal en andere kleuren | vanaf $1,145 |

Franse deur koelkasten zijn de laatste 10 jaar erg populair geworden. Deze koelkasten hebben een ideale opslagverhouding tussen koelkast en vriezer, vooral in de breedte van 36 inch.

Lees ook:   Emerio AF 116073 hetelucht friteuse

Samsung 4-Deur Franse deur Koelkasten

33 of 36 inch breedte | Counter Depth of Full Depth opties | Met of zonder water/ijs op de deur | Family Hub | Roestvrij staal en andere kleuren | vanaf $2,094

4-deurs Flex Samsung Koelkasten

36-inch breedte | Counter Depth of Full Depth opties | Met of zonder water/ijs op de deur | Family Hub | Roestvrij staal en andere kleuren | vanaf $2,994

Terwijl Side by Side en French Door koelkasten rijk zijn aan functies, bevatten de 4-deurs modellen, zoals de Samsung RF28K9380SR 4-Door Flex Full Depth, de meeste innovatieve functies.

Onder de vier stijlkeuzes, zult u merken dat er veel configuraties zijn. Modellen met Food ShowCase deuren of Family Hub touch-screens ingebouwd in de deuren zijn de meest prominente configuraties onder alle stijlen.

Tegendiepte vs. standaarddiepte Ontwerpstijl

Bijna alle Samsung koelkasten zijn verkrijgbaar in twee stijlen, met of zonder inbouwdiepte en met standaarddiepte (ook bekend als volledige inbouwdiepte). Samsung geeft u de mogelijkheid om een koelkast te kiezen die bij uw keuken past. Als u bijvoorbeeld een groot gezin hebt en u kunt afzien van de naadloze, ingebouwde look, ga dan voor een versie met volledige diepte . Aan de andere kant is een aanrechtblad zeker een aanwinst voor het uiterlijk en geeft uw keuken een onmiddellijke oppepper.

Gemiddeld heeft een typische gezinskoelkast van 36 inch breed en 70 inch hoog een inhoud van ongeveer 21-23 kubieke meter in de diepte en 27-29 kubieke meter in de diepte.

Wat is Food ShowCase Samsung Koelkast?

Food ShowCase of zoals het in de sector beter wordt aangeduid, het Door-in-Door ontwerp, is een voorbeeld van een innovatie die super handig is in een gezinssetting.

Een koelkast werkt het hardst nadat u de deuren heeft gesloten om de verloren, koude lucht in te halen. Bovendien zijn temperatuurschommelingen niet bevorderlijk voor een langdurige bewaring van voedsel.

De deuren van Food ShowCase helpen enorm als u uw veelgebruikte artikelen naar de voorste schappen organiseert voor gemakkelijke toegang. Als u uw Gallon melk, OJ, enz. Op de voorste rij kunt u ze gemakkelijk pakken zonder de koelkast helemaal te openen.

Bovendien helpt de roestvrijstalen binnenafwerking om de traditioneel warmere plek in uw koelkast, namelijk het voorste gedeelte, op gelijke hoogte te houden met het achterste gedeelte. Deze eigenschap staat bekend als metaalkoeling. Sommige Samsung koelkasten hebben zelfs een roestvrijstalen paneel aan de achterkant om de koeling te verbeteren.

De koelkastontwerpen van Samsung zijn perfect voor alle keukens, ook voor huizen met een meer traditionele indeling. Wij zullen de functies in detail uitleggen om u te helpen de hele catalogus onder de knie te krijgen.

Zijn Samsung Koelkasten Betrouwbaar?

Samsung koelkasten zijn betrouwbaar. De voorbije tien jaar domineerde Samsung meer dan 20% van de markt voor huishoudtoestellen in de VS. Daarom verkoopt het meer koelkasten dan alle andere fabrikanten.

Gezien het feit dat dit merk in zo’n korte tijd van nul naar nummer één op de Amerikaanse markt is gegaan, kunnen we niet anders dan enkele serviceproblemen opmerken. Het grootste probleem bij Samsung koelkasten is de ijsvorming in de ijsmaker. Hoewel recente modellen dit probleem hebben aangepakt, krijgt Samsung het zwaar te verduren van zijn installateurs.

Samsung koelkasten worden geleverd met een jaar bumper aan bumper garantie die zowel onderdelen en arbeid dekt.

Zie onze beoordelingscriteria voor goede koelkasten in ons diepgaande artikel.

Hoe goed koelt de koelkast van Samsung?

Dubbele koeling Plus en driedubbele koeling

Temperatuurregeling is de sleutel tot een betere en langdurige bewaring van levensmiddelen in elke koelkast. Om dit te bereiken heeft Samsung de Twin Cooling Plus-technologie ontwikkeld door één compressor te combineren met twee verdampers. De 4-deurs Flex koelkasten gaan nog een stapje verder en maken gebruik van dubbele compressoren met drievoudige verdampers.

Het resultaat van deze technische veranderingen? Levensmiddelen blijven langer goed in Samsung koelkasten uitgerust met de Twin Cooling Plus en Triple Cooling technologie. De vochtigheid en de geuren van de diepvriezer vermengen zich niet met die van het koelkastgedeelte.

Triple Cooling is voorbehouden voor de duurdere 4-deurs flex Samsung koelkasten. TwinCooling is te vinden op de meeste modellen in alle uitvoeringen.

Bonusfunctie – Twin Cooling Plus en Triple Cooling bieden u een extra voordeel via vochtigheidsgeregelde koelruimten en de CoolSelect voorraadkast. Hiermee kunt u uw fruit, groenten en delicaat vlees scheiden voor langer houdbare en altijd verse resultaten.

Flexibele zone – Aanpassen voor verwisselen tussen koelkast en vriezer

Het rechter onderste gedeelte van de 4-deurs Flex koelkast of de bovenste lade van de modellen met twee laden ombouwen tot Flex Zone (d.w.z. te gebruiken als koelkast, vriezer of op een aangepaste temperatuur die het meest geschikt is voor uw levensmiddelen/dranken).

Het FlexZone-gedeelte in 4-deurs Flex-koelkasten met twee vriesdeuren onderin kan indien nodig overschakelen op de koelkastmodus.

Bij de 4-deurs modellen met dubbele schuiflade, zoals de aanrechtmodel Samsung RF23J9011SR, kan de FlexZone fungeren als een frescozone waar u de temperatuur kunt aanpassen op basis van het soort voedsel (vlees vs. groenten, enz.).

Waterdispenser en ijsmaker

Bijna alle Samsung koelkasten zijn uitgerust met een ijsblokjesmachine en een externe verdeler. U kunt tot 3 lb vers ijs opslaan in aanbouwkoelkasten en 4,2 lb in grote koelkasten. Alle koelkasten worden geleverd met een uniek, hoogwaardig Samsung waterfilter.

Eerdere versies van Samsung koelkasten waren niet betrouwbaar, vooral als het gaat om waterdispensers en ijsmakers. Na veel problemen met ijswaterleidingen en lekkende ijsmakers heeft Samsung eindelijk een groot aantal problemen opgelost.

Samsung denkt aan alledaagse gemakken. Externe dispensers zijn bijvoorbeeld voorzien van een LED-verlichting om ongewenst morsen te helpen voorkomen. Samsung gebruikt ook filters van hoge kwaliteit om verontreinigende stoffen te verwijderen, terwijl de natuurlijke watersmaak behouden blijft.

AutoFill Water Pitcher is een van de topfuncties van Samsung koelkasten die nauwelijks opvalt. De ingebouwde waterkan, verborgen in de deur van de koelkast, vult zich automatisch. Het is altijd koud en klaar om te gaan. U kunt uw water zelfs infuseren met uw favoriete vruchten.

Doeltreffende binnenhuisarchitectuur

Alle Samsung koelkasten hebben goed ontworpen interieurs. Opbergvakken in gallons en gemakkelijk te reinigen glazen leggers zijn standaard bij alle modellen. Er zijn zelfs slimme voorzieningen, zoals planken die in hun geheel of gedeeltelijk kunnen worden opgeklapt om plaats te maken voor lange voorwerpen.

Verstelbare planken: Deze kunnen omhoog, omlaag of gedeeltelijk opgevouwen worden om ruimte te maken voor voorwerpen van allerlei afmetingen en vormen.

Koelladen hebben uitneembare tussenschotten om alles georganiseerd te houden en u toch de nodige flexibiliteit te geven.

U zult ook de hoogwaardige LED-interieurverlichting waarderen als onderdeel van het interieurdesign van Samsung.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Samsung apparatuurpakketten.

Wat is Family Hub Samsung Koelkast? Wifi & connectiviteit

Samsung Family Hub koelkast met de deur met aanraakscherm (u kunt ook activeren met uw stem met behulp van Bixby assistent) is een belangrijke onderscheidende factor. Deze innovatieve functie combineert alle aspecten van de superieure productontwerpen van Samsung in al haar producten.

Family Hub is een bekwame assistent en een computer gecombineerd. Hier zijn wat handige functies:

Benieuwd wat er in uw Samsung koelkast zit? Zoek niet verder… Met een druk op de knop kunt u de binnencameraactiveren.

Boodschappenlijstje nodig? Scan je eten in, laat de Family Hub je vertellen wanneer je moet aanvullen en maak je boodschappenlijstje klaar. U kunt zelfs vervaldata instellen voor uw melk en andere bederfelijke waren, zodat u een herinnering krijgt bij uw volgende boodschappen.

De Bixby-spraakassistent is er om te helpen. Je kunt communiceren met Family Hub door gewoon te praten. Tegelijkertijd kun je stap voor stap gesproken instructies krijgen van je favoriete recept van Family Hub.

U kunt de Family Hub gebruiken om inhoud zoals foto’s, kalenders en herinneringen te delen met uw hele gezin. Handgeschreven notities, food management apps, muziek, tv-lijst; je kunt Family Hub het beste persoonlijk ervaren om het te waarderen.

De Samsung koelkasten met de Family Hub en Wi-Fi mogelijkheden zijn meestal de 3-deurs French Door modellen. Momenteel hebben de side-by-side koelkasten deze functie niet.

Zijn Samsung koelkasten energiezuinig?

De koelkasten van Samsung zijn zo gebouwd dat ze het milieu minder belasten en u helpen aan het eind van het jaar wat geld te besparen op uw energierekening. Momenteel zijn er meer dan 50 Samsung koelkasten, zoals de RF28R7551SR en de RF23J9011SR, die ENERGY STAR-gecertificeerd zijn.

In de meeste omgevingen kunt u nog meer energie besparen door de Energy Saver-modus in te schakelen die in de meeste Samsung koelkasten is ingebouwd. Deze schakelen de deurverwarming uit, maar kunnen leiden tot condensatie op de deurlijsten.

6 Beste Samsung Koelkast Picks in 2020

1) Beste Side-by-Side Koelkast: Samsung RH22H9010SR

Samsung RH22H9010SR 36-inch Counter Depth Side by Side Koelkast

Breedte: 36-inch | Volume: 21.5 cu. ft. | Ice Maker: 4.4 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Multi-Air Flow Systeem: Kleuren: Roestvrij staal of zwart roestvrij staal

Een van de meest opvallende koelkasten op de markt. Dit meesterwerk van Samsung heeft aan de buitenkant een etalageopening, zodat u het interieur van uw koelkast van buitenaf kunt zien. Zo kunt u niet alleen gemakkelijk scannen welke boodschappen u snel moet verversen, maar hebt u ook onmiddellijk toegang tot drankjes, specerijen en andere artikelen. Het Side-by-Side deurontwerp maakt het organiseren van uw vriezer ongelooflijk eenvoudig.

Deze Samsung koelkast biedt een echt futuristische Power Freeze en Power Cool optie. Met één druk op de knop kunt u de temperatuur in een geïsoleerd compartiment laten zakken, zodat u snel een drankje kunt koelen of ijs kunt laten stollen in slechts enkele minuten.

De RH22H9010SG heeft een aanrecht-diepte ontwerp dat uw werkruimte optimaliseert en naadloos integreert met uw keukeninrichting voor een aangepaste, high-end look waar u absoluut van zult houden.

2) Best Style, 4-deurs Koelkast met Vitrine: Samsung RF22K9381SR

Samsung RF22K9381SR 22 cu. ft. Counter Depth 4-Door Flex Food ShowCase Koelkast met FlexZone

Breedte: 36-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: 5 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Triple en metaalkoeling: Kleuren: Roestvrij staal of Zwart Roestvrij Staal | Voedsel ShowCase: Ja. Deur in deur

De RF22K9381SR is een voorbeeld van hoe Samsung koelkasten opvallen in uw keuken. Door uw werkruimte te maximaliseren, de opslagmogelijkheden te vergroten en innovatieve functies te bieden, wordt uw koelkast een naadloos onderdeel van uw keukenervaring.

Lees ook:   Bosch KIR21VFE0

Deze 4-deurs Flex koelkast heeft twee zones in de vriezer, zodat u er een kunt ombouwen tot een koelkast wanneer dat nodig is. Samsung ondersteunt dit met een premium koelsysteem dat wordt geleverd met nauwkeurige temperatuurregeling. De Triple Cooling-technologie, gecombineerd met de Metal Cooling-functie, houdt uw voedsel maandenlang vers.

3) Best Style, 4-deurs Koelkast met Flex Zone: Samsung RF23J9011SR

Samsung RF23J9011SR 22 cu. ft. Counter Depth 4-Door Flex Refrigerator met FlexZone

Breedte: 36-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: 5 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Triple en metaalkoeling: Kleuren: Roestvrij staal of Zwart Roestvrij Staal | Voedsel ShowCase: Geen

Samsung RF23J9011SR heeft alle kenmerken van onze vorige keuze hierboven. De RF23J9011SR wordt echter niet geleverd met een Food ShowCase deur. Dit is ideaal voor mensen die houden van het 4-deurs design maar toch iets minder willen uitgeven aan het prijskaartje.

We hebben op andere beoordelingssites gezien dat mensen de Flex-functie van de Samsung koelkast verkeerd hebben weergegeven. De RF23J9011SR heeft inderdaad een Flex zone vriezer, die 2 compartimenten heeft en waarvan je met één druk op de knop één van de compartimenten kunt ombouwen tot koelkast.

4) Meest Innovatieve Koelkast: Samsung RF22R7551SR Family Hub

Samsung RF22R7551SR Family Hub 36-inch 22 cu. ft. Counter Depth Koelkast met Bixby Voice Assistant

Breedte: 36-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: 2.7 lb/dag | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Dubbele Koeling Plus Kleuren: Roestvrij staal, zwart roestvrij staal, Toscaans

De RF22R7551SR heeft een werkelijk duizelingwekkende lijst van functies. Het vervangt model RF22NPEDBSR met upgrades voor de ijsmaker en connectiviteitsfuncties.

Het meest opvallende element van deze koelkast is het digitale touch-screen display (Family Hub) in combinatie met een waterdispenser op grotere hoogte voor het gemakkelijker vullen van waterkruiken en grote containers. Het aanrecht-diepte ontwerp van deze koelkast is ook een prachtig kenmerk dat een slanke, ingebouwde visuele stijl creëert en meer werkruimte in de keuken mogelijk maakt.

Inwendig maakt deze koelkast gebruik van roestvrijstalen bekleding, ook wel Metal Cooling genoemd. Dankzij de doeltreffende luchtstroom en de roestvrijstalen bekleding blijft de temperatuur in de hele koelkast gelijk, van de middelste schappen tot de verste hoeken.

5) Best Value Franse deur Koelkast: Samsung RF260BEAESR

Breedte: 36-inch | Volume: 26 cu. ft. | Ice Maker: Ingebouwd/Automatisch | Binnenverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Dubbele Koeling Plus Kleuren: Roestvrij staal of zwart roestvrij staal

De RF260BEAESR is een werkelijk opmerkelijk koelkastmodel. Hij is uitgerust met een gefilterde en automatische ijsmaker, die garandeert dat u niet zonder ijs komt te zitten. De uittrekbare vrieslade schuift automatisch uit voor eenvoudige toegang en organisatie.

De RF260BEAESR maakt gebruik van de Cool Select Pantry-technologie om de items in de voorraadlade over de hele breedte op aparte temperaturen te houden. Daardoor is hij ideaal voor het bewaren van dranken, feestschotels en het ontdooien van levensmiddelen.

Dankzij de afmetingen kan de RF260BEAESR maar liefst 26 zakken boodschappen bevatten. Door zijn slanke ontwerp past hij bij elk keukenontwerp en verhoogt hij de esthetiek van uw keuken.

6) Beste koelkast voor appartementen: Samsung RF220NCTASR

Samsung RF220NCTASR 30-inch Franse deur Koelkast

Breedte: 30-inch | Volume: 22 cu. ft. | Ice Maker: Ja: Interieurverlichting: Hoog rendement LED: Koelsysteem: Mono koeling: Kleuren: Roestvrij staal of zwart roestvrij staal

Als u op zoek bent naar de beste Samsung koelkast die past bij uw eenkamerappartement, dan is de RF220NCTASR iets voor u.

De 3-deurs koelkast van 30 inch en 22 kubieke meter biedt voldoende ruimte voor ongeveer 22 boodschappentassen. Dankzij het slanke ontwerp en de roestvrijstalen kleuren past hij in elke keuken.

De koelkast is voorzien van zeer efficiënte LED-verlichting om de binnenkant te verlichten, en heeft ook een Auto Pull Out vrieslade voor eenvoudig organiseren. De vochtigheidsgeregelde groentelades houden uw fruit, groenten en drankjes altijd vers.

Wat is er nog meer? De RF220NCTASR is Energy Star-gecertificeerd, waardoor het milieu wordt ontzien, u een paar euro’s op uw energierekening bespaart en u waar voor uw geld krijgt.

Samsung Koelkast Vermeldenswaard

Naast de vijf geweldige modellen die in onze Samsung koelkast review lijst zijn opgenomen, zijn er nog andere indrukwekkende modellen die we onmogelijk kunnen weglaten.

De Samsung Counter-depth 4 deur Koelkast met Polygon Handgrepen, RF23M8090SR komt dicht bij het zijn onze meest stijlvolle Samsung koelkast. Enkele opvallende kenmerken zijn de FlexZone-lade, de Twin Cooling Plus-technologie, de vingerafdrukbestendige buitenkant en het slanke ontwerp op toonbankdiepte.

De RT18M6215WW topvriezer met ijsmaker van 18 kubieke meter is een van de beste topvriezers van Samsung en komt aardig in de buurt van ons beste budgetmodel. Het heeft een omkeerbare deur, zodat u kunt kiezen in welke richting u de deur wilt openen. Hij maakt gebruik van de Twin Cooling Plus-technologie en is tevens uitgerust met de FlexZone-lade.

De 25 cu. ft. Food Showcase Koelkast met Metalen Koeling RH25H5611SR is een van de beste Side by Side Samsung Koelkast modellen op de markt. De metalen koelfunctie van het model sluit koude lucht in om de versheid van voedingswaren te behouden. Het vitrinesysteem met twee deuren verbetert ook het bewaren van voedsel en geeft u snel toegang tot vaak gebruikte items.

Samsung Koelkast die we niet aanbevelen: Samsung RF28R6201SR

Samsung RF28R6201SR is een product dat wij niet aanbevelen. Niet omdat het een slechte koelkast is, (in feite is het tegenovergestelde waar) maar gezien het feit dat Samsung ook de RF260BEAESR maakt, zou het niet logisch zijn om een meerprijs te betalen om de RF28R6201SR aan te schaffen.

De Samsung RF28R6201SR wordt geleverd met een betere roestvrijstalen coating die vlekken zal voorkomen. Wij zijn blij met de waterfilterindicator die aangeeft wanneer u uw filter moet vervangen. De RF28R6201SR is een slimme koelkast die is uitgerust met zowel wifi-connectiviteit als Bixby-spraakbediening.

De totale inhoud van de Samsung RF28R6201SR is 28 kubieke meter, verdeeld over een koelkast van 19,1 kubieke meter en een vriezer van 8,9 kubieke meter. De afmetingen zijn (BxHxD) 35 3/4-in x 70-in x 36-in inclusief scharnieren, handgrepen en deuren, (HxD) 68 7/8-in x 28 7/8-in zonder scharnieren en deur, en (D) 33 1/2-in met deur maar zonder handgreep.

Wat is de grootste Samsung koelkast? Zal het er vreemd uitzien in mijn keuken?

De grootste Samsung koelkasten hebben een binneninhoud van 28 kubieke meter. Ze zijn 36 inch breed, 70 inch hoog en ongeveer 36 1/2 inch diep met deur en handgrepen gemonteerd. RF28R7201SR is een uitstekend voorbeeld in deze categorie.

Hieronder ziet u een mooie installatie waar een ingebouwde look werd bereikt:

Samsung maakte vroeger een 30 kubieke meter binnenkoelkast RF30KMEDBSR, maar dat model is uit productie genomen omdat de levering van zo’n reus overweldigend werd.

Welke koelkasten worden niet langer door Samsung geproduceerd?

Het onderzoek naar een Samsung koelkast kan frustrerend zijn. In de meeste reviews wordt niet vermeld dat Samsung geen specifieke koelkastmodellen meer produceert.

Hier zijn de prominente modellen die we vonden in de meest populaire reviewsites. Vanaf december 2019 produceert bedrijf niet langer de Samsung RF28JBEDBSG in Zwart roestvrij staal en de RF28JBEDBSR in Roestvrij staal. De RF28JBEDBSG wordt vervangen door de RF28R7201SG, terwijl de RF28JBEDBSR wordt vervangen door de RF28R7201SR.

Conclusie

De koelkasten van Samsung zitten boordevol ongelooflijke functies, waardoor ze elke cent waard zijn. Als u voorop wilt blijven lopen op technologisch gebied en de automatisering van uw koelkast op zijn best wilt ervaren, kunt u overwegen om voor een koelkast van Samsung te kiezen.

Wat is er nog meer? Samsung beloont u met extra besparingen wanneer u koelkasten koopt als onderdeel van een keukenpakket. Tijdens promotieperiodes (meestal één keer per kwartaal) kunt u deze koelkasten zelfs tegen een gereduceerde prijs krijgen.

Verwacht een levensduur van +/- zeven tot tien jaar, zoals tegenwoordig gebruikelijk is bij alle grote koelkastmerken. Bezoek ons, uw erkende detailhandelaar Designer Appliances, en ontdek hoe een werkelijk uitstekende, moderne en innovatieve koelkast zoveel meer kan doen dan uw voedsel koud houden.

PRO TIP – Neem contact op met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Samsung apparatuurpakketten.

Vaak gestelde vragen

Raadt u Samsung wasmachines en drogers aan?

Wij beoordelen populaire Samsung producten uitvoerig. Zie onze diepgaande bericht over voorlader stapelbare Samsung wasmachine en droger.

Hoe zit het met Samsung vaatwassers? Ik hoor dat ze ultra stil zijn.

Juist, Samsung gebruikt de modernste technologie in zijn vaatwassers. Zie onze uitgebreide Samsung vaatwasser review.

Hoe lang moet een Samsung Koelkast meegaan?

Met de juiste zorg en onderhoud, zou uw Samsung koelkast 7 – 15 jaar in goede staat moeten blijven. Zorg ervoor dat u de handleiding van de koelkast leest en volg de instructies tot op de letter.

Hoe lang is de garantie op Samsung koelkasten?

Samsung koelkasten in de VS worden geleverd met 1 jaar garantie. Als je Googled op garantie op Samsung koelkasten en je komt het resultaat tegen dat zegt 2 jaar garantie, controleer dan de URL. Het verwijst waarschijnlijk naar Nieuw Zeeland.

Zoals bij de meeste fabrikanten gebruikelijk is, biedt Samsung een dekking van 5 jaar op afgesloten systemen (d.w.z. zaken die u niet kunt aanraken zoals compressor, verdamper, condensor enz.) Er is ook een garantiedekking van 10 jaar op digitale invertercompressoren. Ga naar de Amerikaanse website van Samsung om de exacte garantietermijn voor uw product te bekijken.

Hoe vaak moet ik het waterfilter in een Samsung koelkast vervangen?

Waterfilters voor huishoudelijk gebruik moeten om de zes maanden worden vervangen (ze zijn ontworpen om 300 gallon water te filteren).

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 29 juni 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Inhoudsopgave