Sub Zero Wijn Koelkast: 2023 Wijn Koelkasten Beoordeeld

De Sub Zero wijnkoelkast houdt niet alleen uw flessen koel, maar draagt ook op een zinvolle manier bij aan de inrichting van uw huis. Wij houden van het nulspeling-ontwerp en de gestroomlijnde kastbodem, met scharnieren en een vlakke afwerking die ons in de moderniteit trekt. Het is een geruststellende gedachte om door de glazen deur te kijken en te weten dat uw wijncollectie op de perfecte temperatuur wordt bewaard.
Sub Zero Wijn Koelkast
In de loop der jaren heeft Sub Zero bewezen de beste koelkasten voor onder de toonbank te zijn; inclusief de beste wijnkoelkast, ijsmaker en drankkoeler. De onderneming heeft een onovertroffen productkwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid gehandhaafd op een wijze die alle andere concurrenten in haar kielzog laat.

Wij hebben dit artikel geschreven om informatie te geven over waarom Sub Zero wijnkoelers en onderbouw koelkasten zo hoog aangeschreven staan. We zullen ook de voordelen bespreken van het apart bewaren van wijn en voedsel.

Onze topkeuzes voor Sub Zero wijnkoelkast en onderbouwselectie

Hier is de lijst van onze top Sub Zero wijnkoelkast picks samen met de rest van Sub Zero onderbouw apparaten – klik op de links hieronder om onze beoordeling te zien op elk.

 • 1) Beste in het algemeen: Sub Zero Wijnkoelkast UW-24/S
 • 2) Sub Zero Beverage Center UC-24BG
 • 3) Sub Zero ijsmaker UC-15i
 • 4) Sub Zero Undercounter Koelkast UC-24R
 • 5) Sub Zero Koelkast Laden ID-24R

Sub Zero Wijnkoelkast en Drankenkoeler Zij aan Zij

Overzicht van Sub Zero Wijnkoelkast & Onderbouwkoelkasten

Er is geen betere manier om waarde te kwantificeren dan door de kosten in aanmerking te nemen. De Sub Zero koelkast heeft bewezen de ultieme waarde te bieden voor de prijs. De Sub Zero wijnkoelkast slaat de gebruikelijke formule van goed, beter, of beste selectie over en biedt de best mogelijke wijnkoelkast. Deze unieke praktijk van het aanbieden van topkwaliteit en service maakt van het merk Sub Zero een leider in de koeltechnische industrie.

Laten we eens kijken naar de beste Sub Zero productmodellen in elke categorie.

Sub-Zero/Wolf RVS wijnklimaatkast 132 flessen ICB427G-RH

Sub-Zero-Wolf RVS wijnklimaatkast 132 flessen ICB427G-RH

Bekijk de dagprijs

Sub-Zero/Wolf RVS wijnklimaatkast 132 flessen ICB427G-RH
High quality wijnklimaatkast van het merk Sub-Zero. Deze RVS wijnklimaatkast heeft een inhoud voor wel 132 flessen. Middels de verschillende lagen is het mogelijk om zowel rode als witte wijn gekoeld te bewaren. De uitschuifbare lades bieden plaats aan normale, halve of magnum flessen. Middels het touchpad display stelt u de temperatuur per laag eenvoudig in varierend van 3 tot 18 graden.

Naast koelen of verwarmen houdt je met deze wijnklimaatkast eenvoudig de lucht / lichtkwaliteit onder controle. Zo bewaart u uw wijncollectie optimaal. De gedempte compressor zorgt ervoor dat u alles optimaal koelt / verwarmt. Ingebouwde rubbers zorgen ervoor dat u de compressor niet hoort/voelt.

U kunt deze RVS wijnlimaatkast zowel vrijstaand als ingebouwd plaatsen. Zijn RVS look zal dan ook niet misstaan in uw keuken en/of woonkamer. De glazen deur in combinatie met de verlichte lades geven de flessen optimaal weer.

Sub-Zero RVS wijnklimaatkast voor 132 flessen eigenschappen:

 • Capaciteit voor 132 flessen
 • 2 temperatuur zones
 • Glazen deur
 • RVS
 • Geschikt voor halve, normale en magnum flessen
 • 3 – 18 graden temperatuur
 • LED verlichting
 • Touchpad controller
 • Energie zuinige compressor koeling

1) Beste totaal: Sub Zero Wijnkoelkast UW-24/S

Sub Zero Wijnkoelkast UW-24-S

Bekijk de dagprijs

waarom wij het goed vinden:
Andere bedrijven kunnen zich in andere categorieën meten met Sub Zero, maar Sub Zero is ongeëvenaard in wijnkoelkasten en -opslagunits. Dit komt omdat het bedrijf de bescherming van wijn serieus neemt.

In de loop der jaren is Sub Zero uitgegroeid tot de nummer één keuze voor wijnliefhebbers over de hele wereld. Dit is te danken aan het vermogen van Sub Zero om op deskundige wijze om te gaan met UV-licht, trillingen, vochtigheid en temperatuur.

De UW-24/S heeft een aantal indrukwekkende Sub Zero kenmerken: De capaciteit voor 46 flessen , de onafhankelijke opslagzone (ook bekend als dual-zone) voor zowel rode als witte wijn, de UV-bestendige glazen deur, de integratie van het huisbeveiligingssysteem, en het slimme voorraadtegelsysteem.

Lees ook:   Multicookers

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

Alle Sub Zero wijnkoelkasten worden geleverd met een voorinstelling van 45°F (7°C) voor witte wijnen en 55°F (13°C) voor rode wijnen. U kunt deze temperaturen echter aanpassen aan uw voorkeuren. De Sub Zero wijnkoelkast heeft dubbele verdampers die helpen om een constante vochtigheid in het apparaat te handhaven, aangepast aan elke zone.

Sub Zero erkent dat de meeste koelkasten hun doeltreffendheid al bij de deur verliezen. Vaak scheuren de deurafdichtingen of stoppen ze gewoon met afdichten. Daarom maakt Sub Zero magnetische deurafdichtingen om koude lucht in te sluiten en de versheid te behouden.

Binnenverlichting zorgt voor een dramatische flair waardoor uw flessen mooi uitgestald blijven. De warme temperatuur die de verlichting afgeeft, kan echter schadelijk zijn als u uw wijn gedurende langere tijd wilt bewaren. Daarom gebruikt Sub Zero speciaal ontworpen zachte LED-lampjes in de wijnkoelkasten.

Een goede wijnkoelkast moet ook zonlicht efficiënt buiten houden. Sub Zero biedt wijnkoelers met UV-bestendig glas om te voorkomen dat zonlicht uw wijn aantast of voortijdig doet verouderen.

Serieuze wijnliefhebbers houden er ook van om alles georganiseerd te houden. Met het optionele inventarissysteemkunt u uw flessen identificeren met metalen ID-tegels.

Sub Zero biedt toegangskoppelingen en programmering tot thuisbeveiligingssysteem providers om uw wijnkoelkast te helpen bewaken. Dankzij deze integratie krijgt u niet alleen een waarschuwing bij ongeoorloofd gebruik, maar ook bij een plotselinge temperatuurschommeling of een probleem met de compressor.

Aanvullende ontwerpoverwegingen:

U kunt de buitenste rand rond het glas aanpassen aan uw keukenkastjes. De twee handgrepen, de dunne buisvormige handgreep en de professionele handgrepen passen allemaal bij de Wolf fornuizen en andere Sub-Zero toestellen.

De uittrekbare rekken bieden ook gemakkelijk toegang tot de flessen. Ze zijn ontworpen met anti-vibratie hulpstukken om te voorkomen dat de flessen op andere rekken in uw wijnkoeler worden gegooid. Als u magnums wilt bewaren, verwijdert u gewoon het rek erboven, en u bent klaar. Bij het ontwerp van Sub Zero kan het natuurlijke kersenhouten gezicht op draadrekken worden aangetast of vervangen door kasthout. U kunt uw Sub Zero wijnkoeler ook naast de drankkoeler of koelkast onder de toonbank plaatsen voor een geïntegreerde look.

De UW24 vervangt de oudere 424 modellen met een vernieuwde compressor, intern reksysteem en verlichting. Sub Zero maakt ook full-size wijnkoelkasten, ingebouwd of vrijstaand.

2) Sub Zero Beverage Center UC-24BG

Sub Zero Beverage Center UC-24BG

Bekijk de dagprijs

waarom wij het goed vinden:
Beverage Centers (ook bekend als drankkoelers) zijn trendy omdat ze zowat alles kunnen bevatten. De UC-24BG is gebouwd om uw wijnen, koude dranken, fruit en groenten aan te kunnen. De temperatuurregeling is ontworpen om zelfs zuivelproducten op een optimale temperatuur van 38°F (3°C) en binnen één graad van het instelpunt te houden. Net als de wijnkoelkast heeft hij een UV-bestendige glazen deur en magnetische deurafdichtingen om de koude lucht binnen te houden.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:
Sub Zero drankkoelers behoren tot de beste in de sector en zijn uitgerust met bepaalde unieke kenmerken.

Net als de wijnkoelers hebben de top Sub Zero drankenkasten een paneelklaar ontwerp. Ze worden vervaardigd met aangepaste panelen die bij uw keukenkastjes passen, zodat uw keuken er gestroomlijnd uitziet.

Sub Zero Wijnkoelkast en Drankkoeler met Aangepast Frame

De UC24BGSTHRH, ons top Sub Zero drankencentrum, heeft een heldere LED-binnenverlichting die kleur en elegantie toevoegt aan uw keuken. De schitterende verlichting houdt het interieur van uw drankencentrum helder verlicht, zodat u snel vindt wat u nodig hebt.

Sub Zero drankenrekken zijn uitgerust met verstelbare morsbestendige glazen leggers. Zo kunt u de glazen leggers gemakkelijk schoonmaken.

De vershoudbak in de UC24BGSTHRH is een functie die zelden voorkomt in de meeste drankkoelers. Ze zorgen ervoor dat uw groenten en fruit natuurlijker en beter kunnen worden bewaard. De bak heeft ook een afdichting die het fruit en de groenten vers houdt.

Lees ook:   Ecovacs Deebot 605 testen en beoordelen: is dit de beste 2-in-1 stofzuiger?

3) Sub Zero icemaker UC-15i

Sub Zero icemaker UC-15i

Bekijk de dagprijs

waarom wij het goed vinden:
Sub Zero ijsmakers behoren tot de beste in de industrie als het gaat om het produceren van zuiver, helder ijs. Met een goed ontwerp, betrouwbaarheid en een garantie van 2 jaar bieden Sub Zero ijsmakers optimaal gemak en goedkoop onderhoud. Helaas produceert Sub-Zero op dit moment geen halvemaan- of klompjesijsmachines.

Belangrijkste kenmerken:
IJsmakers produceren helder ijs door water bij 32°F op een metalen rooster te spuiten. Omdat alleen water bij die temperatuur kan bevriezen, blijven er onzuiverheden achter. Maar Sub Zero ijsmakers hebben ook een extra filtratiesysteem om ervoor te zorgen dat het ijs super zuiver is.

Het water wordt eerst door een metalen filter geleid om zuurstofbelletjes en giftige stoffen te verwijderen voordat het naar de ijsmaker wordt gestuurd. Wanneer u een koelkast en een ijsmaker naast elkaar gebruikt, kunt u gemakkelijk het verschil zien in hun ijsproductie.

In tegenstelling tot ijsmakers, maken koelkasten ijs van boven naar beneden. Dit betekent dat kleine luchtbelletjes (en onzuiverheden) in het ijs kunnen blijven steken, waardoor het na verloop van tijd troebel en kleverig wordt.

De UC-15i produceert tot 50 pond zuiver, helder ijs per dag. Hij kan ook tot 25 pond per keer opslaan, dus u zult nooit zonder kwaliteitsijs zitten.

De UC-15i beschikt ook over een twee-, vier- en acht-uur vertragingsoptie, die de ijsproductie tijdelijk onderbreekt. U kunt deze auto-vertragingsfunctie gebruiken om de productie elke dag op een bepaalde tijd te stoppen.

De bonus van deze vertragingsfunctie is dat u alleen ijs hebt wanneer u het nodig hebt. Het verlengt ook de levensduur van uw machine en beperkt het geluid dat de machine produceert. Dit betekent dat u het volume van de TV niet hoger hoeft te zetten vanwege het werkingsgeluid van de machine.

De UC-15i heeft een ingebouwde ijsschep, die bij de deur is geplaatst voor gemakkelijke toegankelijkheid. De deur heeft ook magnetische afdichtingen om koude lucht vast te houden.

Ontwerpflexibiliteit: Net als andere Sub-Zero koelapparatuur voor thuisgebruik, zijn ook de Sub-Zero ijsmakers verkrijgbaar in verschillende stijlen, als aanvulling op uw keukenkastjes.

Ze zijn verkrijgbaar in slanke en klassieke stijlen voor een geïntegreerde en naadloze look in uw keuken, aangezien ze gebouwd zijn om panelen op maat te kunnen aanvaarden. De buitenkant heeft een slanke en elegante roestvrijstalen afwerking, terwijl de binnenkant gemaakt is van duurzaam en dik plastic.

Er is zelfs een buitenmodel: de UC-15i(P)O!

Terwijl het model voor binnenshuis meerdere deurpaneelopties heeft (waaronder een op maat gemaakt houten paneel), heeft het model voor buitenshuis slechts één deurpaneeloptie – het roestvrijstalen paneel met pro-handgreep. De buitenste delen van het buitenmodel zijn gemaakt van weerbestendige materialen, en het model zelf is goedgekeurd voor gebruik buitenshuis.

Pomp vs. Afvoer door zwaartekracht
Naast de keuze tussen het buitenmodel en het binnenmodel, moet u ook een model kiezen met een geschikte afvoeroptie. IJsbereiders hebben gewoonlijk twee afvoermogelijkheden: het zwaartekrachttype en het pomptype. Als u een zwaartekracht afvoer onder de unit heeft, dan is de zwaartekracht afvoer geschikt voor u. Anders is het pomptype nodig om water uit de unit te lozen. Let wel, de meeste mensen kopen een ijsmaker met een pomp.

4) Sub Zero Undercounter Koelkast UC-24R

Sub Zero Undercounter Koelkast UC-24R

Bekijk de dagprijs

waarom wij het goed vinden:
Sub Zero heeft altijd een extra been gehad ten opzichte van andere koelkastmerken. Dankzij de beste onderdelen van het bedrijf en de compromisloze aandacht voor detail, bewaren Sub Zero koelkasten voedsel veel beter dan andere. De belangrijkste verschillen tussen Sub Zero en andere merken zijn een doeltreffende vacuümafdichting, een luchtzuiveringssysteem en een microprocessorgestuurde temperatuurregeling.

Sub Zero koelkasten voor inbouwtoestellen zijn niet alleen het luxemerk van chef-koks en luxueuze huizen, maar hebben ook een aantal sterke punten die de moeite waard zijn.

Lees ook:   Beste 2 deuren koelkasten in 2023 kopen

Belangrijkste kenmerken:

Sub Zero onderbouwcombinaties hebben afzonderlijke temperatuurregelingen voor de koelkast en de vriezer. De temperaturen zijn vooraf ingesteld op 38°F (3°C) en 0°F (-18°C). U kunt kiezen voor een model met een ijsmaker, zoals de UC-24Ci, of een model zonder (als u al een ijsmaker heeft). Een stand-alone Sub-Zero ijsmaker verdient de voorkeur als u een gestage, heldere ijsproductie wenst.

Sub Zero koelkasten hebben verschillende ontwerpmogelijkheden. U kunt kiezen voor roestvrijstalen deuren, kastdeuren, glazen deuren, en zelfs een koelkast voor buitengebruik zoals de UC-24RO. Deze koelkasten kunnen ook vlak worden ingebouwd voor een gestroomlijnde look.

5) Sub Zero Koelkastladen ID-24R

Sub Zero Koelkastladen ID-24R

Bekijk de dagprijs

Net als andere koelproducten van Sub Zero heeft de ID-24R een temperatuurregeling die het interieur binnen één graad van het instelpunt houdt. De deuren hebben magnetische afdichtingen die de koude lucht binnensluiten om de versheid te garanderen. De crisperladen met hoge vochtigheid en lage temperatuur zorgen ook voor maximale versheid.

Naast de koelkenmerken beschikt de ID-24R over de soft-close deurtechnologie en is hij geschikt voor aangepaste panelen.

De Sub Zero-koelkastladen zijn verkrijgbaar in de breedtes 24 inch, 30 inch en 36 inch, en als volledig koelkast, volledig vriezer of koel-vriescombinatie.

Schoonmaak en onderhoud

Om uw unit goed te laten werken, moet u de condensor om de zes tot negen maanden reinigen. Om dit te doen, verwijdert u het schopje aan de onderkant en zuigt u het voorzichtig op.

Gebruik voor het reinigen alleen een milde oplossing van water, zeep en zuiveringszout. Zorg ervoor dat er geen water op het bedieningspaneel en de lichten komt. Voor het UV-bestendige glas adviseren wij het gebruik van een standaard glasreiniger.

Sub Zero Garantie

Sub Zero heeft de beste garantie op de markt – een reparatie-/vervangingsgarantie van 12 jaar op productonderdelen. Dit komt bovenop de volledige garantie van 2 jaar op het product en 5 jaar garantie op onderdelen en arbeid.

De royale garantieaanbiedingen wijzen op de zorg waarmee de producten worden vervaardigd. De koelkasten zijn streng getest en zijn gebouwd om 20 jaar mee te gaan. Het vakmanschap en de kwaliteit zijn ongeëvenaard in de industrie.

Dus, is een Sub Zero wijnkoelkast een goede keuze?

Hier is waarom u voor Sub Zero wijnkoelkasten en onderbouwkoelkasten moet kiezen:

 • U krijgt een taakspecifiek, compromisloos, best-in-class ontwerp
 • Temperatuurregelaars zijn zo gebouwd dat ze perfect passen bij de vereiste taak (ijsmaker, drankencentrum of wijnkoelkast)
 • Royale, toonaangevende garantie
 • Superieure tests die een lange levensduur garanderen

Met Sub Zero onderbouwkeukenapparatuur haalt u het beste in huis wat de industrie te bieden heeft. Superieure technologie, ongeëvenaard vakmanschap, uitstekende duurzaamheid en de beste garantie in de sector zijn enkele van de kenmerken die Sub Zero tot de gouden standaard in koelkasten voor inbouwtoestellen maken.

Bekijk ook onze afzonderlijke gidsen over Sub-Zero wijnkoelers, drankverdeelkasten en ijsmakers voor gedetailleerde informatie over onze lijst van Sub-Zero producten.

FAQs

Wat is het belangrijkste verschil tussen een wijnkoeler en een drankencentrum?
Een wijnkoeler wordt gebruikt om wijnflessen te bewaren en op de gewenste temperatuur te houden van 45°F (7°C) voor witte wijnen en 55°F (13°C) voor rode wijnen. Drankencentra kunnen worden gebruikt voor het bewaren van wijn, fruit en andere dranken – gewoonlijk bij 38°F (3°C).

Wat is het verschil tussen wijnkoelers en wijnkoelkasten?
Wijnkoelers werken op hogere temperaturen dan wijnkoelkasten.

Wat maakt de Sub Zero wijnkoeler tot een uitgelezen merk, onder andere?
Ongeëvenaard vakmanschap, innovatieve technologie en waar voor uw geld hebben ervoor gezorgd dat Sub Zero apparaten in de loop der jaren wereldwijd zijn geaccepteerd op het gebied van wijnkoelers en koelkasten.

Zijn Sub Zero koelkasten/wijnkoelers echt het extra geld waard?
Absoluut. Sub Zero apparaten zijn ontworpen en gebouwd met de grootst mogelijke perfectie. De normen van het bedrijf zijn ongeëvenaard in de industrie. U zult op lange termijn tevreden zijn met uw investering in Sub Zero.