Breville Blender kopen en aanbieding

Breville is een betrouwbare naam in de wereld van de blenders en het zou moeilijk zijn om een slechte keuze te maken uit hun producten. Onze reviews en kopershandleiding helpen u te bepalen welke blender voor u de juiste is. Als u eenmaal hebt gekozen, hoeft u alleen nog maar een snelle reis te maken naar het gangpad van uw lokale producten. Laat het sapmaken beginnen!
Breville Blender

Beste Breville Blender kopen overzicht

Breville VBL120 – Blender to Go

Breville VBL120 - Blender to Go

Bekijk de dagprijs

Blend-Active blender, VBL120 van Breville.

De Blend-Active is een handige on-the-go blender voor het maken van heerlijke sapjes en smoothies voor onderweg!

De blender hakt zowel zachte als harde ingrediënten moeitloos fijn. Met de pulse-functie is het zelfs mogelijk noten en ijs te crushen. Het roestvrijstalen mes wordt geleverd met een veiligheidsdop wat naast bescherming ook de mogelijkheid biedt om nootjes en specerijen te malen.

De smaak- en geurbestendige mixbeker van Tritan Copolyester heeft een afsluitbare drinktuit en is zo vormgegeven dat deze in de bekerhouder van de auto past. Om altijd en overal te kunnen genieten van zelfgemaakte drankjes!

  • Type blender: : Blender to-go
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Aantal snelheden: 1

Kopersgids

Breville is een vertrouwde naam in de wereld van de blenders en het is moeilijk om mis te gaan met een van hun producten. Ze maken er een aantal die goed passen bij de nieuwkomers in de sapwereld. Maar voordat je de trekker overhaalt en je zuurverdiende geld uitgeeft, laten we eerst wat basisinformatie over blenders halen.

De drie soorten blenders:

Er zijn drie soorten blenders: centrifugaal, mastiek en tritureren. Probeer te onthouden dat kauwen blenders bekend zijn onder verschillende andere namen – enkele versnelling, koude pers, en langzame sapcentrifuge – maar ze zijn allemaal hetzelfde soort machine. Triturerende blenders worden meestal aangeduid als twin gear of dual gear. Het hebben van dezelfde verwachtingen van alle drie de soorten is als het verwachten van een appel, een sinaasappel, en een wortel om allemaal hetzelfde te smaken.

Tritureren

Triturerende blenders zijn high-end, gespecialiseerde machines voor de meest kieskeurige en toegewijde blenders. Met hun fikse prijskaartje komt de mogelijkheid om absoluut alles te saperen en het hoogste percentage voedingsstoffen en enzymen te behouden. Als je geen idee had dat je zelfs maar moest denken aan enzymen in je sap, of je bent geen Olympische atleet, dan heb je waarschijnlijk geen van deze nodig.

Masticating

Masticerende blenders komen veel vaker voor in het gemiddelde huishouden. Zoals hun andere namen al suggereren, werken ze veel langzamer en wordt er weinig tot geen warmte opgewekt door het pulpmechanisme. Deze langzame blenders hebben de voorkeur van sommigen, juist omdat ze langzaam zijn – omdat ze de tijd nemen, halen ze een grotere hoeveelheid sap eruit. Dit resulteert in meer sap voor je dollar. Dit lijkt misschien niet zo’n groot verschil totdat u alle producten die u van plan bent te saperen ook daadwerkelijk gaat kopen – het is duur! U wilt elke druppel sap in uw glas, niet in de pulp die u weggooit. Masticators genereren ook geen warmte, wat te prefereren is omdat warmte je sap afbreekt, waardoor het voedingsstoffen en die fancy enzymen verliest. Masticators zijn ook beter in het tegengaan van oxidatie. Heb je ooit een hap uit een appel genomen en ben je weggelopen om een paar minuten later terug te keren om te zien dat hij langs de randen begint te bruinen? Dat is oxidatie. Het is vooral een esthetisch probleem, hoewel het ook het begin van het verlies van voedingsstoffen aangeeft. (Maar je wilt waarschijnlijk geen bruin sap drinken, of wel?) Je mastiekmachine kan ook niet-sapmakende taken uitvoeren, zoals het maken van notenboter, of babyvoeding, taken waarvoor een centrifugaalapparaat niet geschikt is.

Lees ook:   wat kost een keuken

Centrifugaal

Centrifugale blenders zijn het meest voorkomende type in huis. Ze kunnen worden gehad voor minder geld, of zelfs veel minder geld, en voor iedereen, behalve de meest fanatieke sapconsument, halen ze veel sap en voeding uit uw producten. Centrifuges stellen u ook in staat om hele vruchten en groenten te saperen, met weinig tot geen versnijding op voorhand. Veel van de promotionele foto’s voor deze zullen zelfs iemand laten vallen in een hele ongerepte appel. Masticators en trituators vereisen fijngehakte producten, waardoor ze veel arbeidsintensiever zijn. Als je een leven hebt buiten het sapmaken, wil je de centrifugale sapcentrifuge in je huis hebben. Alle Breville-modellen die we hier hebben beoordeeld zijn centrifugaalapparaten – de meeste mensen geven de voorkeur aan tijdbesparende apparaten.

Dus, wat zoek je in een centrifugaal sapcentrifuge?

Extractie. Elke sapcentrifuge zuigt uw fruit en groenten door en geeft u een glas sap te drinken en een stapel restjes pulp weg te gooien. Je wilt zoveel mogelijk sap uit de producten halen en een droge pulp is daar een goede indicatie van. Maar blenders kunnen sterk variëren in hun effectiviteit, waarbij sommige machines en instellingen u met een doorweekte, druipende massa pulp achterlaten die u met de hand wilt uitpersen, en andere een opgeruimde, vochtige stapel achterlaten met niet meer vloeistof dan een uitgespoelde spons.

Snelheidsinstellingen. Er zijn plaatsen waar je moet zijn, dus je zou kunnen denken dat je maar één instelling wilt – snel. Maar geef je middelpuntvliedende sapcentrifuge maar een paar minuten extra en het zou je kunnen belonen met een veel hogere extractiesnelheid. U zult ook leren waarderen, waarschijnlijk met vallen en opstaan, hoe verschillende instellingen beter werken voor verschillende soorten fruit en groenten. Uw sapcentrifuge heeft geen instellingen nodig, maar het is een erg leuke functie om te hebben en de moeite waard om voor te houden. De langzame snelheid op een centrifugaal is ongeveer 6.500 RPMs en de snelle is ongeveer 12.000 RPMs. Degenen die slechts één instelling hebben, hebben de neiging om alleen de hogere snelheid te hebben.

Lees ook:   Veripart VPSBS177B

Gemakkelijk in te stellen. Uw sapcentrifuge heeft zo’n 5-10 onderdelen die u op de basis moet monteren. Je wilt iets dat door een aap in elkaar kan worden gezet zonder een ingenieursdiploma. Als je gefrustreerd raakt elke keer als je het probeert te gebruiken, zal het stof verzamelen in de achterkant van de kast naast de fonduepot die je van je oudtante hebt gekregen.

Gemakkelijk schoon te maken. Dit is een grote. Je moet van tevoren weten dat alle blenders een puinhoop zullen maken, en dat ze allemaal in verschillende mate moeten worden schoongemaakt. Als je daar eenmaal je hoofd omheen hebt gewikkeld, zul je blij zijn te horen dat er blenders zijn met wat vaatwasmachinebestendige (bovenste rekje alleen alsjeblieft!) stukken. Niet allemaal, maar enkele. Alle blenders hebben minstens één stuk dat je met de hand moet schoonmaken. Geen stickler voor netheid, of wel? Als je sapcentrifuge stopt met werken omdat het filter verstopt is met gedroogde en korstjes van het sapfeestje van vorige week, of als je groene scuz ziet groeien op de stukken, kun je geïnspireerd worden om spullen te wassen. Weet dat je direct na gebruik moet schoonmaken, of laat de stukken in ieder geval in een kuip met warm zeepwater liggen om er later mee om te gaan. Het zijn de gebruikers die deze inzet niet op prijs stellen die de luidste klachten over schoonmaakproblemen hebben. Niet om te klinken als je moeder, maar als je er voor zorgt, zal het merkbaar beter en langer werken.

Luidheid. Juicers zijn of luidruchtig of luider. Je zult niet om 5 uur ‘s morgens naar buiten sluipen met een kopje vers geperst sap terwijl je kamergenoot of familie uitslaapt. Het beste scenario is dat je je buren niet wakker maakt.

Bladgroen. Het is onmogelijk om iets te leren over blenders zonder alles te horen over bladgroen. Bladgroen, grassen en kruiden – ze zullen allemaal een strijd zijn om je middelpuntvliedend te kunnen hanteren. Maar sommige modellen komen op de gelegenheid af, als ze goed behandeld worden, en kunnen boerenkool, tarwegras of munt aan uw sap toevoegen zonder dat er te veel bladeren in het vruchtvlees terechtkomen. Als u veel van deze greens regelmatig gebruikt, wilt u misschien wat meer betalen voor een kauwgom, want die verpulvert ze voor u als vanzelfsprekend.

Lees ook:   Elica LANE IX/A/52

Gebruiksaanwijzing. Lees het. Wat? Wie leest de gebruiksaanwijzing? Met een sapcentrifuge is het noodzakelijk. Bijna alle klachten over blenders komen van gebruikers die a) niet begrijpen wat hun sapcentrifuge goed moet doen en b) gebruikers die ze gewoon uit de doos schieten zonder ook maar een blik op de instructies te werpen. Bijvoorbeeld, uw centrifugaal sapcentrifuge is ontworpen om de meeste groenten en fruit te verwerken, en hoewel hij kleine hoeveelheden boerenkool, tarwegras of peterselie kan verdragen, zal hij nooit uitblinken in het persen van deze producten. Daar heb je een betere machine voor nodig. blenders die lekken (nee, je kunt niet door een hele watermeloen sturen), of voedseldeeltjes over de hele keuken schieten (gebruik het plunjerstukje om het voedsel in de voergoot te houden), of gigantische, ongekookte stukken naar de pulpstapel sturen zonder ze te persen (te veel harde stoffen tegelijk), zijn bijna altijd het slachtoffer van een gebruikersfout. Lees de gebruiksaanwijzing, zodat u alle magie die uw machine u kan bieden, eruit kunt halen. (Breville biedt hun handleidingen online aan, zodat u ze kunt lezen voordat u iets koopt).

Garantie. Als er iets misgaat, kan een goede garantie van pas komen. Breville biedt op al deze blenders een beperkte garantie van 1 jaar, dus als er iets misgaat, neem dan direct contact op met het bedrijf voor reparatie of vervanging.

Conclusie:

Breville is marktleider op het gebied van blenders en het is moeilijk om iets mis te gaan met hun machines. In een drukbezocht gebied kwam de Breville 800JEXL Fountain Elite als onze Top Pick uit de bus. Hij doet het geweldig en is een machine die er professioneel uitziet en aanvoelt.

Als je de munt niet helemaal hebt voor onze Top Pick Breville, zou je het bijna net zo goed doen met de BJE200XL Compact Fountain. Onze Best for the Money keuze gaat de afstand, doet het prima en neemt niet je hele aanrecht in beslag.

Weet dat u appels met appels vergelijkt als u onze beoordelingen van deze Breville-centrifugaalpersen leest. Veel succes op uw reis naar een gezondere u!