Numatic hetty stofzuiger kopen en review: stofzuiger met een glimlach

Wil je niet alleen een goede, maar ook een leuke stofzuiger aanschaffen? Dan is het zeker een aanrader om de Hetty stofzuiger aan te schaffen. Iedereen is wel bekend met de vrolijke stofzuigers die in verschillende soorten en kleuren beschikbaar zijn. En met de Hetty stofzuiger kies je voor een mooie stofzuiger die ook nog eens bekend staat om de goede kwaliteit.
Numatic hetty stofzuiger kopen en review: de stofzuiger met een glimlach
Wil je meer weten over de Hetty stofzuiger? Hier lees je alle belangrijke informatie en vind je ook alle voor- en nadelen van dit model, evenals de mening van de consument over deze stofzuiger. Zo wordt het nog makkelijker om een goede keuze te maken in je zoektocht naar een nieuwe en goede stofzuiger.

Hetty stofzuiger producten overzicht

Numatic Hetty Next HVN208-11 – Stofzuiger met zak – Roze

Numatic Hetty Next HVN208-11 - Stofzuiger met zak - Roze

Bekijk de dagprijs

De Roze Numatic HVN208-11 Hetty Next ketelstofzuiger is de opvolger van de Hetty Plus lijn van Numatic.

De Next Generation is aan bod: Hetty Next, als opvolger van de meest complete stofzuigers van Numatic. In ontwerp, gemak en duurzaamheid weer verder ontwikkeld dan de voorganger Hetty Plus. Met de energiezuinige motor van 620 watt bespaar je geld.

Het lage geluidsniveau, de complete accessoirekit en het snoer van 12,5 meter maken het gebruiksgemak compleet.

Nieuw; accessoires kunnen nu achterop de ketel geplaatst worden. Zo heb je de favoriete benodigdheden bij elkaar. Daarnaast heb je met een snoer van 12.5m ultieme bewegingsvrijheid.

 • Vermogen: 620 W
 • Kleur: roze
 • Afmeting:34 x 34 x 37 cm
 • Snoer lengte: 12,5 m
 • Ketelinhoud: 9 liter
 • Geluidsniveau:72 dB
 • Voltage:230 Volt AC 50/60 Hz
 • Gewicht: 8 kg

Numatic Hetty HVR200-A2 – Stofzuiger met zak

Numatic Hetty HVR200-A2 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

Deze Numatic HVR200-A2 stofzuiger met zak heeft een werkbereik van maar liefst 26,8 en is mede hierdoor en door de stille motor erg fijn om mee te werken. De parkeerstand van de buis en de stootrand om de motorkop vergemakkelijken het gebruik nog meer. Deze stofzuiger is met zijn 620 Watt bovendien ook nog eens erg zuinig. Ook is deze Numatic HVR200-A2 Stofzuiger erg wendbaar dankzij twee grote wielen achter en twee zwenkwielen aan de voorkant. Deze stofzuiger wordt standaard geleverd met een uitgebreide accessoireset, waardoor hij voor vele schoonmaakklusjes geschikt is.

 • Vermogen 620 Watt
 • 6 Jaar motor garantie
 • Ketelinhoud 9 liter (Numatic NVM-1CH HepaFlo)
 • 10 meter snoer met duurzaam oprolsysteem
 • 3D face, Click-on/ Click-off
 • Comfortable bediening aan de achterkant
 • Bereik: 26,8 meter
 • Tritex motorfilter voor optimale motorbeveiliging
 • Handige parkeerstand
 • Mechanische zuigkracht regeling
 • Compleet accessoire Kit-AS1 bestaande uit: Steek zuigbuis, 3 delig, RVS, Hi-Pro combizuigmond 290mm met comfortwiel, 2,4 mtr. FloMax zuigslang en 5-delig accessoire Kit-A4

Numatic Hetty Plus Eco Hep200 – Stofzuiger met zak

Numatic Hetty Plus Eco Hep200 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

De energiezuinige Numatic Hetty Plus Eco Hep200 ketelstofzuiger heeft een vermogen van 620 watt en een ketelinhoud van 9 liter. De stofzuiger heeft een middelmatig geluidsniveau van 72 dB. Door het lange snoer van 12,5 meter, kom jij bij elke schoon te maken plek! Daarnaast is deze stofzuiger zeer geschikt voor harde vloeren met reinigingsklasse harde vloeren A.

 • High Effiency OneStage motor 620/420 Watt
 • 6 Jaar motor garantie
 • SoundPower slechts 72 dB
 • Ketel inhoud 9 liter (stofzak NVM-1CH)
 • Tritex motorfilter voor een optimale filtratie
 • Parkeerstand zuigbuis
 • 12,5 mtr. snoer met duurzaam oprol systeem
 • Bereik van 31,8 meter
 • 3D face, Click-on/ Click-off
 • Stootrand rondom de motorkop
 • Zuigkracht regeling schakelbaar (Hi-Lo)
Lees ook:   Siemens ovens

Numatic Hetty compact HET160 – Stofzuiger met zak

Numatic Hetty compact HET160 - Stofzuiger met zak

Bekijk de dagprijs

Hetty Compact is 30% compacter, maar net zo krachtig en zuinig als de 200 Next serie. De compactmodellen hebben een ketelinhoud van 6 liter, een snoerlengte van 10 meter en zijn voorzien van een complete accessoire kit. Dit model is ideaal voor kleinere huishoudens.

Numatic Hetty HET180-11 – Stofzuiger met zak – Roze

Numatic Hetty HET180-11 - Stofzuiger met zak - Roze

Bekijk de dagprijs

De blije Numatic Hetty HVR180-11 is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren. De stofzuiger heeft een C-prestatie voor stofopname op harde vloeren, wat staat voor een basis zuigkracht. De Numatic Hetty HVR180-11 weegt 6,7 kg en heeft een snoerlengte van 10 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping. Deze stofzuiger is beschikbaar in meerdere vrolijke kleuren en wordt geleverd met verschillende accessoires.

 • Extra veel bewegingsruimte dankzij het lange snoer
 • Met HEPA-11 filter
 • Wordt geleverd met diverse hulpstukken en accessoires

Wat is de Hetty stofzuiger?

De Hetty stofzuiger is een van de exemplaren uit het assortiment van Numatic. Het merk Numatic heeft door de jaren heen heel wat stofzuigers op de markt gebracht en Hetty is onderdeel van een complete familie bestaande uit vijf andere stofzuigers, genaamd Henry, James, Edward, Charles en George. En het is aan jou om te bepalen welke stofzuiger voor jou de beste keuze is. De Hetty stofzuiger is zuinig, het model heeft energielabel A: hiermee zijn er weinig stofzuigers die zuiniger zijn. Verderop lees je alle voordelen van deze stofzuiger, maar ontdek je ook of er nadelen zijn.

Hetty stofzuiger: de voordelen

Met welke voordelen krijg je te maken wanneer je een Hetty stofzuiger aanschaft? Er zijn zeker een aantal goede redenen om deze vrolijke stofzuiger aan te schaffen. Hier vind je alle voordelen van de Hetty stofzuiger op een rij:

1: Lang snoer

Een Hetty stofzuiger heeft een snoer van 10 tot 12,5 meter. Ter vergelijking: de gemiddelde stofzuiger heeft een snoer van 5 tot 6 meter. Het lange snoer betekent ook dat je een grote oppervlakte in een keer kan stofzuigen, zonder dat je telkens van stopcontact moet wisselen om overal goed bij te kunnen komen. Het snoer wordt niet opgerold met een automatisch oprolsysteem: dit doe je met een handmatig draaisysteem dat je snel werkt en ook altijd goed blijft werken.

2: Energiezuinig

Het is vandaag de dag steeds belangrijker om een energiezuinige stofzuiger aan te schaffen. De Hetty stofzuiger heeft energielabel A en is hiermee een van de meest energiezuinige modellen op de markt. Deze stofzuiger heeft ook een unieke vorm waardoor er minder vermogen nodig is om evenveel of meer op te zuigen dan een normale stofzuiger. Verder heeft de Hetty stofzuiger twee standen: de aan-/uitknop en een turboknop. Zo zuigt de stofzuiger met extra veel power.

Lees ook:   Bertazzoni La Germania fornuizen (2023) kopen, aanbieding en review

3: Grote stofopvang

Niet alleen het snoer van de Hetty stofzuiger is extra lang, ook de opvang is lekker groot en heeft een inhoud van 8 liter. Dit betekent dat het maar heel zelden nodig is om een nieuwe zak in de Hetty stofzuiger te doen. De Hetty Plus stofzuiger heeft zelfs een opvang van 9 liter, hier kun je dus nog langer mee doen.

4: Geluid

De Hetty stofzuiger is met 72 dB redelijk stil. Numatic is een merk dat stille stofzuigers produceert en daardoor kun je met de Hetty stofzuiger verzekerd zijn van een goede stofzuiger die niet onnodig teveel geluid maakt. En dit is wel zo prettig, want zo ervaar je niet veel herrie tijdens het stofzuigen: dit is voor iedereen in de buurt een pluspunt.

5: Gebruiksgemak

Een stofzuiger als de Hetty is heel gebruiksvriendelijk en dat merk je op verschillende manieren. Zo is de bovenkant van de stofzuiger gemakkelijk los te koppelen en krijg je een selectie van opzetstukken meegeleverd voor zowel harde als zachte vloeren. De Hetty stofzuiger maakt gebruik van grote stofzakken die niet alleen een grote inhoud hebben, maar ook heel lang mee gaan. Je betaalt dus nooit veel extra kosten voor de aanschaf van nieuwe stofzuigerzakken.

Dit zijn de nadelen

De Hetty stofzuiger heeft een aantal prettige voordelen waar je optimaal gebruik van maakt. Maar er zitten ook nadelen aan deze stofzuiger en het is natuurlijk goed om hier ook van op de hoogte te zijn. Daarom vind je hier de nadelen van de Hetty stofzuiger.

 • Gewicht: het gewicht van de Hetty stofzuiger is aan de hoge kant. Een Hetty weegt zo’n 8 tot 10 kg. Wanneer je de stofzuiger de trap op moet slepen is het gewicht wel degelijk een nadeel.

Dit zeggen de consumenten

Voordat je besluit om een Hetty stofzuiger te gaan kopen is het wel goed om te weten wat de consument hiervan vindt. Door de reviews goed te lezen kun je een betere keuze maken in de aanschaf van een goede stofzuiger. Wat zeggen de consumenten over de Hetty stofzuiger?

 • De meeste gebruikers van de Hetty stofzuiger zijn zeer tevreden over het lange snoer. Hiermee is het goed mogelijk om op veel plekken te komen zonder dat je hiervoor van stopcontact hoeft te wisselen.
 • Veel gebruikers geven aan dat de zuigkracht hoger is dan ze hadden verwacht. Het ontwerp van de stofzuiger zorgt ervoor dat de zuigkracht extra goed is.
 • Er zijn gebruikers die aangeven dat het soms lastig is om de stofzuiger op te ruimen. Dit komt met name door het ronde formaat en de uitstekende slang.

Verder wordt nog aangegeven dat de Hetty stofzuiger wendbaar is, niet teveel herrie maakt en daarnaast worden ook de accessoires als handig ervaren.

Hetty Basic en Hetty Plus

Als je een Hetty stofzuiger wilt gaan aanschaffen, heb je hierbij twee opties. Je kunt kiezen voor de Hetty Basic en de Hetty Plus. De Hetty Basic is eigenlijk de ‘vrouwelijke versie’ van de Henry stofzuiger. Alles is namelijk hetzelfde, behalve de kleur en de naam. De Hetty Basic heeft een snoer van 10 meter, een opvangzak van 8 liter en een gewicht van 7,8 kg,

Lees ook:   ETNA AV361RVS - Vlakscherm - Dampkap - RVS

De Hetty Plus is een net wat meer uitgebreide versie. Deze stofzuiger heeft een snoer van 12,5 meter, een opvangzak van 9 liter en een gewicht van 8,2 kg. De Hetty Plus is identiek aan de Henry Plus, behalve als het gaat om de kleur en de naam. Een Hetty Plus stofzuiger heeft daarnaast tal van andere handige extra’s ten opzichte van de Hetty Basic. Zo heeft de Plus een parkeerstand, een extra zuigmond voor harde vloeren en een telescoopsteel. Met de Hetty Plus schaf je een kwalitatieve stofzuiger aan waar je optimaal gebruik van kunt maken.

Hetty stofzuiger kopen?

Een Hetty stofzuiger kopen kan heel gemakkelijk en snel online. Er zijn verschillende webwinkels waar jij terecht kunt voor de aanschaf van een stofzuiger van het merk Numatic. Onder andere bij Bol.com is het mogelijk om een Hetty stofzuiger aan te schaffen. Het voordeel van online bestellen is dat je de stofzuiger binnen een dag al in huis kunt hebben.

Andere opties van Numatic

Zoek je naar een stofzuiger die andere kwaliteiten heeft? Dan zijn er ook nog andere stofzuigers waarvoor je kunt kiezen. In het assortiment van Numatic vind je een aantal opties die wellicht voor jou de betere keuze zijn. Je kunt onder andere kiezen voor:

 • Henry: Henry is de mannelijke versie van Hetty en is onder andere verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, geel en groen. Je kunt ook kiezen voor de Plus variant van de Henry, maar ook voor een Henry Plus Parket voor kwetsbare vloeren en een Henry Plus Micro voor mensen met een stofallergie.
 • James: James is de goedkopere variant stofzuiger in het assortiment van Numatic. James is klein en verkrijgbaar in twee versies: de oudere en de nieuwere variant. De oude heeft energieklasse B en de nieuwe heeft energieklasse A. Het voordeel van James is dat deze stofzuiger net wat lichter is dan andere modellen.

Ervaar zelf de voordelen van de Hetty stofzuiger

Ben jij op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Dan is de Hetty stofzuiger mogelijk iets voor jou. De stofzuiger heeft een groot vermogen, is energiezuinig en valt daarnaast ook bij veel consumenten goed in de smaak. Dankzij het lange snoer kun je overal bijkomen en hoef je niet meerdere keren van stopcontact te wisselen om overal goed bij te kunnen. Dit zorgt niet alleen voor meer gemak, maar ook meer gebruiksvriendelijkheid. Het is daarnaast ook nog mogelijk om een van de alternatieven van Numatic te bestellen.

Een mogelijk nadeel van de Hetty stofzuiger is dat deze wat aan de zware kant is. Het is belangrijk om je keuze goed te overwegen, zodat je zeker weet dat je optimaal gebruik kunt maken van de Hetty stofzuiger. Ontdek al je opties voor het kopen van een Hetty stofzuiger online.