Beste blenders voor smoothies kopen en aanbiedingen

Het maakt niet uit of je een gezondheidskick hebt gehad of gewoon op zoek bent naar een blender die kapot is gegaan. U kunt de opties die beschikbaar zijn voor u overweldigend vinden. Er zijn zoveel verschillende maten en functies om uit te kiezen dat het moeilijk is om je keuzes te vernauwen.

We hebben al tientallen blenders uitgeprobeerd voor elk doel, en we geloven dat we kunnen helpen door u te wijzen in de richting van 10 blenders die volgens ons perfect zijn voor het maken van smoothies. Elk model op onze lijst heeft een aantal dingen die we leuk vinden en een aantal dingen die we niet leuk vinden. We zullen je vertellen wat ze zijn en uitleggen waarom, zodat je je comfortabeler kunt voelen bij het maken van je eigen keuze als het moment daar is.

We hebben ook een kopersgids opgenomen waarin we elk aspect van de smoothieblender uitleggen en uitleggen wat essentieel is en wat niet. We gaan na welke maat motor je moet zoeken en wat de maat van de kruik is. We zullen het hebben over opruimen en of je al die verschillende snelheden nodig hebt.

Blijf lezen voor onze gedetailleerde beoordelingen van elke blender voor smoothies, waar we de grootte van de motor, de grootte van de pitcher, multi-snelheden, en de schoonmaakbeurt vergelijken om u te helpen een opgeleide aankoop te doen.

Laten we eens kijken naar de tien blenders die we hebben gekozen om voor u te beoordelen.

Kopershandleiding

Laten we eens kijken naar een aantal van de dingen waar je naar moet kijken bij het kopen van een smoothie mixer.

Lees ook:   Beste autostofzuiger kopen - kruimeldief en stoofzuiger voor auto

Krachtige High-Speed Motor

Een van de belangrijkste dingen die je moet zoeken in de blender voor smoothies is een krachtige hogesnelheidsmotor. Hogesnelheidsmotoren stellen u in staat om bevroren fruit, groenten en ijs te hakken en te mengen die een langzamer bewegend blad zouden doen vastlopen. Blender motoren zijn meestal het elektrische type dat gebruik maakt van een spoel van draad en een magneet samen met elektriciteit om de draaiende beweging te creëren. We beoordelen dit type motor vaak in watt in plaats van paardekracht. Hogere watts staan gelijk aan meer vermogen.

Omdat we met onze blender veel ijs en bevroren groenten en fruit gaan hakken, moeten we op zoek naar een motor die een 500-watt of meer motor gebruikt.

Diverse snelheden

Zoek een blender met verschillende snelheden om verschillende taken beter te kunnen uitvoeren. Probeer een blender te vinden met ten minste 3 instellingen voor de meest veelzijdigheid.

Pulsactie

Sommige blenders bieden een handige pulsactie-functie die kan helpen om het mengen op gang te brengen en kan helpen bij het nauwkeurig mengen.

Kieperformaat

Bij het maken van smoothies zal de grootte van uw werper een essentiële factor zijn in uw uiteindelijke beslissing. De grootte die je nodig hebt is afhankelijk van hoeveel je het gaat gebruiken. Als je het vaak gebruikt, kan het vervelend worden om het hele proces van het mengen van de shake elke keer dat je er een wilt, te doorlopen. Het aantal mensen dat deelneemt aan je smoothies zal ook van invloed zijn op de grootte van de kruik die je nodig hebt.

Lees ook:   Senseo apparaten

We raden een pitcher van minstens 32 ons aan om de beste ervaring te krijgen bij het maken van smoothies en om al je bases te laten bedekken. Als u alleen bent, en uw smoothies zijn gemakkelijk te maken, dan kunt u er een kiezen die kleiner is, maar 32 ounces en hoger is een uitstekende plek om te beginnen.

Kunststof vs. glas

Bij de keuze tussen kunststof en glas zijn er enkele belangrijke verschillen te overwegen.

  • Glas gaat veel meer wegen dan plastic en is gevoelig voor scheuren en versplinteren.
  • Plastic is poreus en kan kleuren, smaken en geuren absorberen die moeilijk te verwijderen zijn.
  • Plastic wordt na verloop van tijd broos en kan barsten of breken.
  • Plastic is moeilijker schoon te maken dan glas, en je bent meer beperkt tot de soorten reinigingsmiddelen die je kunt gebruiken.

Duurzaamheid

Het creëren van smoothies elke dag zal een tol eisen van uw blender en het bezit van een die kan weerstaan aan het misbruik is essentieel. Zoek een blender die gebruik maakt van hoogwaardige materialen in de constructie en die geschikt is voor dagelijks gebruik.

Schoonmaakbeurt

Het is van essentieel belang dat u uw blender goed kunt schoonmaken. We moeten in staat zijn om alle messen en toebehoren te verwijderen. We zullen ook moeten overwegen hoe we het frontpaneel gaan reinigen.

Metalen basis

Hoewel een metalen basis weinig invloed heeft op de functionaliteit van uw blender, is het vaak een teken van beter vakmanschap in vergelijking met een blender met een plastic basis.

Lees ook:   Stofzuiger zonder zak: Rowenta - Compact Power XXL

Bedieningsgemak

Veel van de nieuwe moderne ontwerpen hebben veel functies, maar de gebruiksvriendelijkheid kan een wending nemen omdat het moeilijk wordt om te begrijpen hoe je alle functies moet gebruiken.

Conclusie:

Nu u onze reviews en onze koopgids heeft gelezen, hopen we dat u zich zekerder voelt over uw toekomstige aankoop. We staan achter onze keuze voor het beste totaal. Het Ninja Mega Kitchen System is voorzien van een sterke motor, twee mengkannen, gestapelde messen, gemakkelijk schoon te maken en smoothie glas. Deze kenmerken zijn moeilijk te verslaan. Onze beste waarde, de NutriBullet Pro NB9-1301 High-Speed Blender, is een zeer krachtige enkelvoudige smoothiemaker die door alle ingrediënten heen werkt en de bank niet breekt.

Hopelijk heeft onze koopgids u laten zien waar u op moet letten als u zelf meer boodschappen moet doen. Als je meer vertrouwen hebt in het kiezen van een smoothiemixer en iets nieuws hebt geleerd, deel dan deze beste mixer voor smoothies met je vrienden op Facebook en Twitter, zodat we ze kunnen helpen.