Beste NutriBullet Blenders kopen en aanbieding

Als u op zoek bent naar de meest mogelijke voeding uit fruit en groenten, dan is de NutriBullet een optie die het overwegen waard is.
NutriBullet Blenders
Er zijn echter veel verschillende NutriBullet blenders, dus hoe weet u welke voor u het beste is? We hebben een aantal van deze blenders bekeken en een lijst gemaakt van onze favoriete vijf. We willen dat u een compleet idee heeft van elk item om u te helpen de best mogelijke keuze te maken om aan uw behoeften te voldoen, dus we hebben de voors en tegens van elk item gedeeld.

Beste NutriBullet Blender kopen en overzicht

NutriBullet Original – Blender – 8-delig – Zwart

NutriBullet Original - Blender - 8-delig - Zwart

Bekijk de dagprijs

De vernieuwde NutriBullet heeft nu een krachtige 600 Watt motor, die alle voedingsmiddelen door de turbo extractor bladen dwingt. Deze extractiebladen draaien met een ongelooflijke snelheid van 20.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen in zitten, af te breken en te verpulveren.

Met de NutriBullet maakt u in een handomdraai lekker, vitaminerijk sap.

De NutriBullet set bestaat uit de volgende onderdelen:

De extractor blade
Het unieke design van de nieuwe Extractor Blade, gecombineerd met de exclusieve Cyclonic Action van de MagicBullet, genereert de kracht om door te breken door hardnekkige zaden, dikke stengels en taaie huid om toegang te krijgen tot de verborgen voeding in het voedsel. Het blad is gemaakt van roestvrij staal en hoeft nooit te worden geslepen.

De power base
De Power Base is het hart van de NUTRIBULLET. Stop simpelweg de stekker in het stopcontact, plaats de Tall Cup op de krachtige 600 WATT, hoge koppel Power Base en druk de Cup naar beneden. Geen knoppen om in te drukken en geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen om te lezen. Simpeler wordt het niet! De tall cup De extra grote Tall Cup (700 ml) is de belangrijkste cup die gebruikt wordt voor het emulgeren en creëren van gezond en voedzaam en stimulerende NUTRIBLASTS om uw leven met extra jaren te verlengen!

1 handled short cup en 1 comfort lip ring
Net als de standaard Short Cup, kunt u met de Handled Short Cup drankjes bereiden en drinken vanuit dezelfde beker! U ontvangt hierbij tevens ook een Comfort Lip Ring om het drinken eenvoudiger te maken om van te genieten. 1 Stay fresh resealable lid Geen plastic wikkel of opslagcboxen om uw drankjes fris te houden. U ontvangt bij uw NUTRIBULLET een Stay-Fresh, Re-sealable Lid die precies passen op de Short en Tall Cup. Handig om uw NUTRIBLASTS mee onderweg te nemen!

Gratis te downloaden gebruikershandleiding en receptenboek (Beide Engelstalig)
De gebruikershandleiding en receptenboek staat vol met heerlijke en voedzame levens stimulerende recepten die uw lichaam verjongen en waardoor u zich gezonder en energieker zult voelen. Daarnaast omvat het ook het NUTRIBULLET 6 weken transformatie plan dat er voor zorgt dat u zich jaren jonger voelt in slechts enkele weken tijd.

1 Pocket voedingsdeskundige
De “magie” achter het NUTRIBULLET systeem begint met de handige in-store metgezel, de Pocket Voedingsdeskundige welke ons leert: * Welk voedsel is biologisch * Hoe kies u een goed afgerond wekelijks menu * Hoe selecteert u de meest verse producten * Precies weten hoeveel produceren om te kopen * De gezondheidsvoordelen in verband met het voedsel dat u kiest * En nog veel meer!

Wist u dat…

Er geen vloeistof van uw beker in de vergrendelmechanisme(s) terecht mag komen. Deze vergrendelmechanismes komen hierdoor vast te zitten waardoor de blender niet meer functioneert.

NutriBullet Pro – 5-delig – 900 Watt – Blender – Champagne

NutriBullet Pro - 5-delig - 900 Watt - Blender - Champagne

Bekijk de dagprijs

Krachtige blender voor sappen, smoothies en shakes!
Maak kennis met de NutriBullet Pro Series, de krachtige 900 watt blender voor iedere keuken. Met de NutriBullet maakt u snel en eenvoudig verse sappen, smoothies en shakes. Dankzij het krachtige vermogen worden stevige ingrediënten zoals stengels, zaden en schillen gemakkelijk verpulverd tot een glad geheel.

Het geheim van de NutriBullet Pro Series is de krachtige cyclonische beweging, die alles door de turbo extractor mesbladen dwingt die draaien met een ongelooflijke snelheid van 25.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen zitten, af te breken en te verpulveren.

De krachtige 900 Watt motor zorgt voor een zuiverdere consistentie in vergelijking tot de standaard NutriBullet. Perfect voor het maken van eiwitshakes, sportdranken of smoothies.

Lekkere en gezonde smoothies
NutriBullet Pro Series is een krachtige 900 Watt blender waarmee u in slechts enkele seconden een gezonde smoothie boordevol vitaminen, mineralen en vezels bereidt. Deze blender is enorm praktisch: u bereidt uw smoothie in de drinkbeker zelf zodat u hem meteen kunt opdrinken of meenemen. Neemt u de smoothie mee voor onderweg of naar uw werk? Gebruik dan de handige anti-lekdeksel.

De PRO is het model voor intensiever gebruik door mensen met een actieve levenstijl (of die dat wensen), sporters, mensen die met shakes ontbijten en is geschikt voor gezinnen. De krachtige motor vermaalt met gemak ijsklontjes voor dranken en cocktails, smoothies en (eiwit)shakes.

NutriBullet Exclusive – Blender -10-delig – 900 Watt- Zwart

NutriBullet Exclusive - Blender -10-delig - 900 Watt- Zwart

Bekijk de dagprijs

NutriBullet 10-delig – 900 Series – Zwart

Met de stoere Nutribullet Exclusive blender maak je in een handomdraai de heerlijkste en meest gezonde groente- en fruit smoothies, boordevol vitamines en mineralen, maar ook voedzame (eiwit)shakes, spannende cocktails, dranken, saladedressings enz.

NutriBullet blenders blinken uit in gebruiksgemak, schoonmaakgemak én hun charmante, compacte uiterlijk. Deze stoere Exclusive All Black is met recht een functioneel sieraad op uw aanrecht.

Wereldwijd hebben al meer dan 76 miljoen NutriBullet blenders hun thuis gevonden bij gebruikers die er dagelijks plezier van hebben en er hun gezondheid en vitaliteit een boost mee geven. U kent vast het advies om minimaal 250 gram groentje per dag te eten en minimaal 200 gram fruit. Maar veel mensen hebben hier moeite mee… NutriBullet helpt u met het consumeren van deze dagelijkse behoefte aan groente en fruit. Want als het eten ervan u teveel moeite is, kunt u het vanaf nu gewoon drinken!

Pluspunten van de NutriBullet Exclusive:

De uitgebreide set van de NutriBullet Exclusive All Black bestaat uit een basisunit met krachtige 900W motor, twee 900ml blend-/drinkbekers, twee to-go deksels, twee drinkringen, twee drinkringen met een handvat, een extractie messenblad, een duidelijke gebruikershandleiding én een kleurrijke Quick Guide die u snel wegwijs maakt.

De basisunit heeft een krachtige 900 Watt motor die met 24.000 rotaties per minuut ingrediënten als groente en fruit, maar ook ijsklontjes, met groot gemak tot een gladde drank of puree maalt en mengt. Hij heeft voetjes met zuignappen waardoor hij antislip is en stevig dus veilig op uw aanrecht blijft staan.

Door de stand van de roestvrijstalen messen in het blendmessenblad en de cyclonische vorm van de beker worden ingrediënten tot op celniveau vloeibaar gemaakt en gelijkmatig gemengd. Dat heeft als voordeel dat alle voedingsstoffen behouden blijven én gemakkelijk door uw lichaam opgenomen kunnen worden, om zodoende bij te dragen aan uw gezondheid en vitaliteit.

Het voordeel van roestvrijstalen messen is dat ze niet oxideren en geen ander onderhoud nodig hebben dan schoonmaken in een lauwwarm sopje. Het verdient aanbeveling het messenblad direct na gebruik af te spoelen om het aankoeken van voedingsresten te voorkomen.

Alle NutriBullet bekers zijn van BPA-vrij Tritan en bedrukt met een MAX-aanduiding die aangeeft tot waar u deze maximaal met ingrediënten mag vullen voor het beste resultaat.

De inhoud van de meegeleverde bekers is goed voor 4 à 5 glazen wat deze blender ook uitermate geschikt maakt voor gezinnen, mensen die met een smoothie ontbijten en actieve sporters.

Deze blender is niet alleen geschikt voor het maken van smoothies, shakes en cocktails maar ook bijvoorbeeld voor het bereiden van dressings, het pureren van fruit, ijskoffie etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is de NutriBullet Exclusive ook geschikt om gepureerde of gladde soepen of sauzen voor te bereiden. U voegt koude ingrediënten in de beker en blend ze tot een gladde structuur, waarna u de soep of saus in een pan op het fornuis of in een magnetronbestendige kom in de magnetron kunt verwarmen.

De NutriBullet heeft geen knoppen en is heel makkelijk te gebruiken door iedereen. Aan de bovenkant van de beker bevinden zich 3 lipjes die precies aansluiten op de drie activatorpunten in de bovenrand van de NutriBullet basisunit. Eerst vult u de beker met ingrediënten. U sluit de beker af door het messenblad erop te draaien. Dan zet u de beker omgekeerd in de basisunit, met de drie lipjes van de beker in de drie activatorpunten. Duw de beker iets naar beneden terwijl u hem een slagje naar links draait. Hierdoor start het blenden meteen. In minder dan 60 seconden heeft u de gewenste textuur. Draai de beker een slagje terug en het blenden stopt. Als de motor tot stilstand is gekomen neemt u de beker uit de blender.

Lees ook:   Proscenic T21 Heteluchtfriteuse - Touch Screen Paneel Friteuse - Airfryer - 5.5 Liter

Om comfortabel uit de beker te kunnen drinken bevat de set drinkdeksels. Wilt u uw drankje meenemen dan draait u een handige to-go deksel op de beker. Deze bevat een afsluitbare drinkdop. Vindt u het thuis makkelijker om uit een beker met een handvat te drinken? Ook daarin wordt voorzien door de meegeleverde drinkringen met handvat.

De NutriBullet wordt geleverd met een leesbare handleiding met veiligheids- en schoonmaakinstructies in meerdere talen. Daarnaast treft u een kleurrijke Quick Guide met in duidelijke stappen verwoord hoe u een heerlijke smoothie kunt maken en geeft handige tips.

Voor inspiratie en recepten, of het downloaden van receptenboeken, kunt u terecht op de website nutribullet.nl / .be en volgt u NutriBullet.nl / .be op instagram en/of facebook.

Goed om te weten!

Nieuwe messenbladen, bekers (500ml, 700ml en 900ml), vershouddeksels, drinkringen die het drinken uit de blend-/drinkbekers comfortabel maken en to-go deksels voor onderweg zijn los verkrijgbaar.

Bij dagelijks gebruik wordt geadviseerd om het messenblad elke 6 maanden te vervangen zodat de NutriBullet optimaal kan blijven functioneren.

Het messenblad dient u direct na gebruik met de hand af te wassen in een lauwwarm sopje en goed aan beide zijden te drogen.

De NutriBullet basisunit en accessoires zijn niet geschikt voor in de vriezer en magnetron.

Alle NutriBullet bekers en deksels zijn vaatwasser bestendig. De basisunit kunt u schoonhouden met een vochtige doek.

Vermijd te allen tijde dat er vloeistof in de basisunit of in de activatorpunten terechtkomt. Als de activatorpunten in de bovenrand van de basisunit verkleefd raken door vocht of vuil dan kan de blender niet meer functioneren. Maakt u ze schoon met een vochtig wattenstaafje.

De kracht van de motor maakt dat u in minder dan 60 seconden klaar bent, doorgaans heeft u met ca.40 seconden al de textuur die u wenst voor uw smoothie, shake of cocktail. Blend dus niet langer dan 1 minuut en voeg ook altijd vloeistof toe aan de beker.

De NutriBullet heeft een beveiliging tegen oververhitting. De motor stopt dan automatisch. Dit gebeurt als u langer dan de voorgeschreven 1 minuut aaneengesloten blendt, bij het verwerken van te harde ingrediënten of bij het gebruik van te veel ingrediënten (meer dan de MAX-lijn). U reset de blender door de stekker voor ca. 3 minuten uit het stopcontact te halen.

NutriBullet Pro – 9-delig – 900 Watt – Blender – Wit

NutriBullet Pro - 9-delig - 900 Watt - Blender - Wit

Bekijk de dagprijs

Maak kennis met de exclusieve NutriBullet PRO krachtige 900 watt blender to go. Jij beslist wat erin gaat om elke dag het maximale uit elk ingrediënt te halen. Met de NutriBullet maakt u snel en eenvoudig verse sappen, smoothies en shakes. Dankzij het krachtige vermogen worden stevige ingrediënten zoals stengels, zaden en schillen gemakkelijk verpulverd tot een glad geheel.

Het geheim van de NutriBullet Pro Series is de krachtige cyclonische beweging, die alles door de turbo extractor mesbladen dwingt die draaien met een ongelooflijke snelheid van 25.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen zitten, af te breken en te verpulveren.

De krachtige 900 Watt motor zorgt voor een zuiverdere consistentie in vergelijking tot de standaard NutriBullet. Perfect voor het maken van eiwitshakes, sportdranken of gezonde smoothies.

NutriBullet Pro Series is een krachtige 900 Watt blender waarmee u in slechts enkele seconden een gezonde smoothie boordevol vitaminen, mineralen en vezels bereidt. Deze blender is enorm praktisch: u bereidt uw smoothie in de drinkbeker zelf zodat u hem meteen kunt opdrinken of meenemen. Neemt u de smoothie mee voor onderweg of naar uw werk? Gebruik dan de handige anti-lekdeksel.

De PRO is het model voor intensiever gebruik door mensen met een actieve levensstijl (of die dat wensen), sporters, mensen die met shakes ontbijten en is geschikt voor gezinnen. De krachtige motor vermaalt met gemak ijsklontjes voor dranken en cocktails, smoothies en (eiwit)shakes.

Goed om te weten:

Oververhittingsbeveiliging, motor stopt

Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de blender na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de blender te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.

NutriBullet Select 2.0 – 10-delig – 1000 Watt – Blender – To Go Drinkbekers – Warme en Koude Bereidingen – Grijs

NutriBullet Select 2.0 - 10-delig - 1000 Watt - Blender - To Go Drinkbekers - Warme en Koude Bereidingen - Grijs

Bekijk de dagprijs

De NutriBullet Select: een kleine blender met grote opties. De blender heeft een slank ontwerp met premium afwerkingen, alles in een compact formaat. Perfect voor op uw aanrecht. De antracietgrijze basisunit heeft een krachtige motor met 1000W vermogen en een veelzijdig bedieningspaneel voor het met 1 druk op een knop kiezen, pulseren en instellen van twee precisie snelheden. Hiermee maakt u eenvoudig de heerlijkste koude en warme bereidingen. De geventileerde kan op deze blender kan de hitte zonder problemen aan. De messen, bekers en kan zijn ontworpen om samen te werken voor een optimale extractie van voedingsstoffen, waardoor gewoon voedsel verandert in superfood. Deze kookpartner staat klaar om u te helpen bij het maken van smoothies, sappen, sauzen en allerlei soorten warme gerechten.

De NutriBullet Select wordt geleverd als uitgebreide 10-delige set: antracietgrijze basisunit, een 900ml pitcher (schenkkan) met 2-delige ventilatiedeksel (voor warme ingrediënten), 2 blend-/drinkbekers voor koude ingrediënten (700ml en 900ml), 2 to-go drinkdeksels en een roestvrijstalen extractiemes.

De Easy Twist Extractor Blade heeft nieuwe easy grip handgrepen die zorgen voor een goede afdichting zonder lekken. De kruiken en bekers zijn verder gemaakt van super duurzaam, hoogwaardig plastic. Het materiaal is ook BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig. Na gebruik wast u de losse onderdelen eenvoudig af in de vaatwasser. Het opzetstuk met de messen reinigt u met de hand, door ze af te spoelen met water en zeep.

NutriBullet Max – 12-delig – 1200 Watt – Blender – Zilver

NutriBullet Max - 12-delig - 1200 Watt - Blender - Zilver

Bekijk de dagprijs

Maximaliseer het potentieel van je voedsel met de NutriBullet 1200 Series.

Het complete systeem met smakelijke recepten en one-touch Smart Technology, die je helpen op weg naar een gezondere levensstijl. Deze gloednieuwe toevoeging aan de NutriBullet-familie voegt nog meer extraction power, meer gemak en meer functionaliteit toe aan de originele NutriBullet.
Met een krachtige 1200-watt motor kan de NutriBullet 1200 Series zelfs de hardste ingrediënten verpulveren om de verborgen voeding vrij te maken uit jouw voedingsmiddelen.

Met de ingebouwde Smart Technology controleert de NutriBullet 1200 Series automatisch de snelheid van de extractie. Met één druk op de Smart Technology Mode knop activeer je de voedingsextractie cyclus. De automatische cyclus van de Smart Technology Mode bouwt geleidelijk de snelheid en kracht op om volledig voedsel af te breken en wordt vervolgens automatisch uitgeschakeld zodra het extractieproces voltooid is.

Wist u dat…

Er geen vloeistof van je beker in de vergrendelmechanisme(s) terecht mag komen. Deze vergrendelmechanismes komen hierdoor vast te zitten waardoor de blender niet meer functioneert.

 • Draai het messenstuk goed op de beker!
 • Maak de binnenkant van de blender voorzichtig schoon met een vochtig (niet nat!) doekje

NutriBullet Pro – 5-delig – 900 Watt – Blender – Grijs

NutriBullet Pro - 5-delig - 900 Watt - Blender - Grijs

Bekijk de dagprijs

Krachtige blender voor sappen, smoothies en shakes!
Maak kennis met de NutriBullet Pro Series, de krachtige 900 watt blender voor iedere keuken. Met de NutriBullet maakt u snel en eenvoudig verse sappen, smoothies en shakes. Dankzij het krachtige vermogen worden stevige ingrediënten zoals stengels, zaden en schillen gemakkelijk verpulverd tot een glad geheel.

Het geheim van de NutriBullet Pro Series is de krachtige cyclonische beweging, die alles door de turbo extractor mesbladen dwingt die draaien met een ongelooflijke snelheid van 25.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen zitten, af te breken en te verpulveren.

De krachtige 900 Watt motor zorgt voor een zuiverdere consistentie in vergelijking tot de standaard NutriBullet. Perfect voor het maken van eiwitshakes, sportdranken of smoothies.

Lekkere en gezonde smoothies
NutriBullet Pro Series is een krachtige 900 Watt blender waarmee u in slechts enkele seconden een gezonde smoothie boordevol vitaminen, mineralen en vezels bereidt. Deze blender is enorm praktisch: u bereidt uw smoothie in de drinkbeker zelf zodat u hem meteen kunt opdrinken of meenemen. Neemt u de smoothie mee voor onderweg of naar uw werk? Gebruik dan de handige anti-lekdeksel.

De PRO is het model voor intensiever gebruik door mensen met een actieve levenstijl (of die dat wensen), sporters, mensen die met shakes ontbijten en is geschikt voor gezinnen. De krachtige motor vermaalt met gemak ijsklontjes voor dranken en cocktails, smoothies en (eiwit)shakes.

NutriBullet Baby 18-delig

NutriBullet Baby 18-delig

Bekijk de dagprijs

NutriBullet Baby blender
De nieuwe NutriBullet Baby blinkt uit in gebruiksgemak, is supermakkelijk schoon te maken (en houden) en heeft een superzoet uiterlijk waar alle oma’s, mama’s en kindjes blij van worden. Vergeet al die kant-en-klare potjes in de winkel. Er gaat niets boven home-made babyvoeding, zodat je precies weet wat je kindje drinkt en eet. Experimenteer naar hartenlust met smaken en texturen. Blend voor supergladde hapjes, soepen (maken in de blender; opwarmen in een pannetje) en verse groente- of fruitdrankjes, pulseer voor grovere structuren naar wens. Het leukste en meest verrassende babyshower of kraamcadeau!

 • Basisunit
 • Blend messenblad
 • 3-delige batch bowl
 • Siliconen diepvriestray voor 6 porties, met deksel
 • 6 bewaar- c.q. eetkommetjes incl. deksel met datumaanduiding en tray om het georganiseerd te houden
 • Blend- en drinkbeker met oren en een vershouddeksel
 • Handleiding met gebruiks- en schoonmaakinstructies
 • (Engelstalig) receptenboek
 • Kleur: blauw/wit
Lees ook:   Elektrische melkopschuimers

NutriBullet Combo – 11-delig – 1200 Watt – Power Blender – Grijs

NutriBullet Combo - 11-delig - 1200 Watt - Power Blender - Grijs

Bekijk de dagprijs

De alleskunner! Vertrouwd in een nieuw design.

De NutriBullet-comboblender is de multifunctionele alles-in-1 optie: een robuuste en toch ranke full-size blender die alles maakt, van eenvoudige smoothies tot warme soepen en meer. De messen, bekers en kan zijn ontworpen om samen te werken voor een optimale extractie van voedingsstoffen, waardoor gewoon voedsel verandert in superfood. Schakel moeiteloos tussen bekers voor één portie en een schenkkan met grote capaciteit.

Met een vermogen van 1200 watt is deze veelzijdige krachtpatser sterk genoeg om ijs te crushen en bevroren ingrediënten te verwerken. Hiermee kunt u een eindeloze reeks smoothies, soepen, sauzen, notenboter en meer maken. Uitgerust met 3 verschillende snelheden en extractiemogelijkheden voor eindeloos heerlijke mogelijkheden. De pulseerfunctie geeft net die extra kracht om harde ingrediënten zoals ijsblokjes te vermalen. Met één druk op de knop maakt u de lekkerste smoothies. De meegeleverde blendbekers gebruikt u om in te mixen, uit te drinken en om mee te nemen.

De NutriBullet Combo wordt geleverd als uitgebreide 11-delige set: zilverkleurige basisunit met 1200W motor met bedieningspaneel waarmee u de keuze hebt uit 3 snelheden (LOW, MEDIUM, HIGH), een extractieprogramma én een pulseerstand. Verder ontvangt u een 1,8L pitcher (schenkkan) met 2-delige ventilatiedeksel en een geïntegreerd extractiemes (geschikt voor het bereiden van warme ingrediënten en grote hoeveelheden), 3 blend-/drinkbekers voor koude ingrediënten (900ml, 700ml (travel) en 500ml), 2 to-go drinkdeksels en een roestvrijstalen extractiemes met goede grip en lekvrij.

De kruiken en bekers zijn gemaakt van super duurzaam, hoogwaardig plastic. Het materiaal is ook BPA-vrij en vaatwasmachinebestendig. Na gebruik wast u de losse onderdelen eenvoudig af in de vaatwasser. Het opzetstuk met de messen reinigt u met de hand, door ze af te spoelen met water en zeep.

NutriBullet – 5-delig – 600 Watt – Blender – Grijs

NutriBullet - 5-delig - 600 Watt - Blender - Grijs

Bekijk de dagprijs

Met de Nutribullet 600 series Blender maak je in een handomdraai lekker, vitaminerijk sap, gezonde smoothies en voedzame shakes. Hij heeft een krachtige 600 Watt motor, die alle voedingsmiddelen door de turbo extractor mesen dwingt. Deze messen draaien met een ongelooflijke snelheid van 20.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen af te breken en te verpulveren.

Pluspunten van de NutriBullet 600 series Blender

Het extractormes: Het unieke design van dit mes, gecombineerd met exclusieve Cyclonic Action, genereert de kracht om door hardnekkige zaken en dikke stengels te komen.

Gebruiksvriendelijk: De NutriBullet heeft geen knoppen en is daardoor zeer makkelijk te bedienen.

Roestvrij staal blad: Doordat het blad is gemaakt van roestvrij staal hoeft het nooit te worden geslepen.

De tall cup: De extra grote blenderbeker is de belangrijkste cup die gebruikt wordt voor het maken van smoothies en shakes. In deze cup maak je 2 eenheden per keer.

Goed om te weten

Er mag geen vloeistof van je beker in de vergrendelmechanisme(s) terechtkomen. Deze vergrendelmechanismes komen hierdoor vast te zitten waardoor de blender niet meer functioneert.

De maximale beker/kan/cup hoeveelheid wordt aangegeven met een streepje.

Er wordt geen deksel meegeleverd

Oververhittingsbeveiliging, motor stopt

Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de blender na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de blender te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.

NutriBullet Rx – 10-delig – 1700 Watt – Blender – Soepmaker – Zwart

NutriBullet Rx - 10-delig - 1700 Watt - Blender - Soepmaker - Zwart

Bekijk de dagprijs

Bij NutriBullet is “je bent niet wat je eet, maar wat je absorbeert” altijd het motto geweest. Nu heeft u met de NutriBullet Rx de mogelijkheid om voedsel te extraheren, door het gebruik van revolutionaire technologie. De NutriBullet Rx is het resultaat van jarenlange studie en ontwikkeling, door de beste ingenieurs, voedingsspecialisten, top artsen en vooraanstaande laboratoria, zodat u het meeste haalt uit het voedsel dat u eet!

De kracht, de snelheid, de verwarmingsmogelijkheden en het unieke ontwerp van de NutriBullet Rx maken het gemakkelijker dan ooit om uw dagelijkse inname en absorptie van groente, fruit, noten, zaden en andere supergezonde voeding te maximaliseren. Precies die etenswaren waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze uw gezondheid en uw leven verbeteren wanneer deze in voldoende mate worden geconsumeerd.

Sluit u aan bij de miljoenen NutriBullet gebruikers die hun gezondheid en leven verbeterd hebben met de kracht van geëxtraheerde voeding. Zij voelen zich beter dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden!

De NutriBullet Rx biedt alle voedzame voordelen van de oorspronkelijke NutriBullet en nog veel meer. Als resultaat van jaren van onderzoek en ontwikkeling met behulp van de beste ingenieurs, top voedingsdeskundigen en vooraanstaande laboratoria, biedt de NutriBullet Rx een verbazingwekkende 95% voedingsstof extractie ratio, zodat u het meeste uit het voedsel haalt dat u eet!

Met zijn 2,3 pk motor en 1700 watt, bezit de NutriBullet Rx een slimme technologie, een unieke functie die automatisch voedzame koele drankjes en verrukkelijke verwarmde soepen en sauzen voor familie- en een-persoonsporties kan creëren.

Je ontvangt extra het boek ‘Nature’s prescription for optimum health’, met meer dan 150 pagina’s heerlijke recepten en gezondheid transformerende informatie, om uw voordeel uit natuurlijke voedingsstoffen te maximaliseren.

NutriBullet – 5-delig – 600 Watt – Blender – Blauw

NutriBullet - 5-delig - 600 Watt - Blender - Blauw

Bekijk de dagprijs

LIMITED EDITION

De superblender voor iedere keuken!

De NutriBullet heeft een krachtige 600 Watt motor, die alle voedingsmiddelen door de turbo extractor messen voert. Deze messen draaien met een ongelooflijke snelheid van 20.000 toeren per minuut, om de stengels, de zaden en de schillen, waar de meeste essentiële voedingsstoffen in zitten, af te breken en te verpulveren.

Met de NutriBullet maakt u in een handomdraai lekker, vitaminerijk sap, gezonde smoothies en voedzame shakes.

Goed om te weten:

Oververhittingsbeveiliging, motor stopt

Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de blender na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de blender te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.

De NutriBullet set bestaat uit de volgende onderdelen:

De power base: de power base is het motor van de NutriBullet. Stop de stekker in het stopcontact, plaats de cup op de 600 Watt base en druk de cup naar beneden. Geen knoppen om in te drukken en geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen om te lezen. Snel en simpel!

Het extractormes: het unieke design van dit mes, gecombineerd met de exclusieve Cyclonic Action, genereert de kracht om hardnekkige zaden, dikke stengels schillen gelijkmatig en snel te verpulveren waardoor alle vitaminse vrijkomen. Het mesblad is gemaakt van roestvrij staal en hoeft nooit te worden geslepen.

De tall cup: de extra grote blenderbeker (700ml) is de belangrijkste cup die gebruikt voor het maken van sapjes, smoothies en shakes. Doe de ingrediënten in de beker, vul aan met water, ijs of melk tot aan de max-streep. In deze cup maakt u 2 eenheden per keer. Let op, er wordt geen deksel meegeleverd.

Gebruiksaanwijzing & quick guide:

Bij de Nutribullet ontvangt u een gebruiksaanwijzing incl. quick guide waarmee u op weg geholpen wordt in het maken van de allerlekkerste en gezondste sappen en smoothies.

NutriBullet Pro – 9-delig – 900 Watt – Blender – Rood

NutriBullet Pro - 9-delig - 900 Watt - Blender - Rood

Bekijk de dagprijs

NutriBullet Special Pro 900W 7-delig- zwart Select

NutriBullet Special Pro 900W 7-delig- zwart Select

Bekijk de dagprijs

NutriBullet PRO Special blender

 • 7-delige
 • Zwarte basisunit
 • 700 ml blend-/drinkbeker
 • Drinkring
 • To-go drinkdeksel om je smoothie mee te nemen
 • RVS extractiemessenblad
 • Duidelijke handleiding en kleurrijke snelstartgids
 • Vermogen: 900 Watt

NutriBullet Exclusive – 10-delig – 900 Watt – Wit

NutriBullet Exclusive - 10-delig - 900 Watt - Wit

Bekijk de dagprijs

Lees ook:   Siemens GS51NDWDV

Met de stoere Nutribullet Exclusive blender maak je in een handomdraai de heerlijkste en meest gezonde groente- en fruit smoothies, boordevol vitamines en mineralen, maar ook voedzame (eiwit)shakes, spannende cocktails, dranken, saladedressings enz.
De uitgebreide set van de NutriBullet Exclusive White bestaat uit een basisunit met krachtige 900W motor, twee 900ml blend-/drinkbekers, twee to-go deksels, twee drinkringen, twee drinkringen met een handvat, een extractie messenblad, een duidelijke gebruikershandleiding én een kleurrijke Quick Guide die u snel wegwijs maakt.

De basisunit heeft een krachtige 900 Watt motor die met 24.000 rotaties per minuut ingrediënten als groente en fruit, maar ook ijsklontjes, met groot gemak tot een gladde drank of puree maalt en mengt. Hij heeft voetjes met zuignappen waardoor hij antislip is en stevig dus veilig op uw aanrecht blijft staan.

Door de stand van de roestvrijstalen messen in het blendmessenblad en de cyclonische vorm van de beker worden ingrediënten tot op celniveau vloeibaar gemaakt en gelijkmatig gemengd. Dat heeft als voordeel dat alle voedingsstoffen behouden blijven én gemakkelijk door uw lichaam opgenomen kunnen worden, om zodoende bij te dragen aan uw gezondheid en vitaliteit.

Het voordeel van roestvrijstalen messen is dat ze niet oxideren en geen ander onderhoud nodig hebben dan schoonmaken in een lauwwarm sopje. Het verdient aanbeveling het messenblad direct na gebruik af te spoelen om het aankoeken van voedingsresten te voorkomen.

Alle NutriBullet bekers zijn van BPA-vrij Tritan en bedrukt met een MAX-aanduiding die aangeeft tot waar u deze maximaal met ingrediënten mag vullen voor het beste resultaat.

De inhoud van de meegeleverde bekers is goed voor 4 à 5 glazen wat deze blender ook uitermate geschikt maakt voor gezinnen, mensen die met een smoothie ontbijten en actieve sporters.

Deze blender is niet alleen geschikt voor het maken van smoothies, shakes en cocktails maar ook bijvoorbeeld voor het bereiden van dressings, het pureren van fruit, ijskoffie etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is de NutriBullet Exclusive ook geschikt om gepureerde of gladde soepen of sauzen voor te bereiden. U voegt koude ingrediënten in de beker en blend ze tot een gladde structuur, waarna u de soep of saus in een pan op het fornuis of in een magnetronbestendige kom in de magnetron kunt verwarmen.

De NutriBullet heeft geen knoppen en is heel makkelijk te gebruiken door iedereen. Aan de bovenkant van de beker bevinden zich 3 lipjes die precies aansluiten op de drie activatorpunten in de bovenrand van de NutriBullet basisunit. Eerst vult u de beker met ingrediënten. U sluit de beker af door het messenblad erop te draaien. Dan zet u de beker omgekeerd in de basisunit, met de drie lipjes van de beker in de drie activatorpunten. Duw de beker iets naar beneden terwijl u hem een slagje naar links draait. Hierdoor start het blenden meteen. In minder dan 60 seconden heeft u de gewenste textuur. Draai de beker een slagje terug en het blenden stopt. Als de motor tot stilstand is gekomen neemt u de beker uit de blender.

Om comfortabel uit de beker te kunnen drinken bevat de set drinkdeksels. Wilt u uw drankje meenemen dan draait u een handige to-go deksel op de beker. Deze bevat een afsluitbare drinkdop. Vindt u het thuis makkelijker om uit een beker met een handvat te drinken? Ook daarin wordt voorzien door de meegeleverde drinkringen met handvat.

Inclusief gebruiksaanwijzing en onderhoudsinstructies
De NutriBullet wordt geleverd met een leesbare handleiding met veiligheids- en schoonmaakinstructies in meerdere talen. Daarnaast treft u een kleurrijke Quick Guide met in duidelijke stappen verwoord hoe u een heerlijke smoothie kunt maken en geeft handige tips.

Goed om te weten!
Bij dagelijks gebruik wordt geadviseerd om het messenblad elke 6 maanden te vervangen zodat de NutriBullet optimaal kan blijven functioneren.

De kracht van de motor maakt dat u in minder dan 60 seconden klaar bent, doorgaans heeft u met ca.40 seconden al de textuur die u wenst voor uw smoothie, shake of cocktail. Blend dus niet langer dan 1 minuut en voeg ook altijd vloeistof toe aan de beker.

De NutriBullet heeft een beveiliging tegen oververhitting. De motor stopt dan automatisch. Dit gebeurt als u langer dan de voorgeschreven 1 minuut aaneengesloten blendt, bij het verwerken van te harde ingrediënten of bij het gebruik van te veel ingrediënten (meer dan de MAX-lijn). U reset de blender door de stekker voor ca. 3 minuten uit het stopcontact te halen.

Lees na ontvangst van uw NutriBullet de handleiding zorgvuldig door. Doe ook uw voordeel met de informatie die de kleurrijke Quick Guide geeft!

NutriBullet 600W 5-delig – Grijs

NutriBullet 600W 5-delig - Grijs

Bekijk de dagprijs

De Nutri Bullet is een blender met verschillende automatische programma’s. Met de pulsefunctie kun je gebruik maken van net dat extra beetje power wanneer je dit nodig hebt, en maak je een breed scala aan smoothies, sauzen of cocktails.

De voordelen van de Nutri Bullet:

 • 600 watt vermogen
 • 5-delige set
 • 6 automatische programma’s
 • Drink rechtstreeks uit de blender met de drinkring

Flexibel en zorgeloos gebruik
Met de Nutri Bullet maak je een breed scala aan smoothies, sauzen of cocktails. De blender heeft een vermogen van 600 watt, biedt 6 automatische programma’s om het bereiden van eten in de blender eenvoudiger te maken en heeft een pulsefunctie. De antislipvoetjes en vaatwasmachinebestendige onderdelen en de BPA-vrije kom zorgen op hun beurt voor een zorgeloze gebruikservaring.

NutriBullet – 5-delig – 600 Watt – Blender – Zwart

NutriBullet - 5-delig - 600 Watt - Blender - Zwart

Bekijk de dagprijs

NutriBullet Pro – 9-delig – 900 Watt – Blender – Bruin

NutriBullet Pro - 9-delig - 900 Watt - Blender - Bruin

Bekijk de dagprijs

Kopersgids

Waarom een NutriBullet?

Veel groenten en fruit halen het grootste deel van hun gezondheidsvoordelen uit de schil en de zaden. Appels zijn een goed voorbeeld. De schil van de appel bevat meer dan 50% van de vezels van de vrucht. De NutriBullet kan gemakkelijk de hele vrucht afbreken, zodat u 100% van de voordelen krijgt. Je kunt ook yoghurt, noten en zaden toevoegen om fantastische nutritionele smoothies te maken.

Zijn de NutriBullet en de chique foodprocessors hetzelfde?

De NutriBullet hakt niet alleen voedsel in stukken, maar maakt ook fantastische smoothies en soepen. De messen van een NutriBullet werken net als een keukenmachine, maar omdat ze direct in de beker worden gemengd, gaat geen van de voedingsstoffen verloren.

Het enige nadeel van NutriBullets is als je grote hoeveelheden voedsel wilt hakken, omdat ze alleen in het kopje waar je uit drinkt, mengen. NutriBullets zijn alleen geschikt voor kleinere, individuele porties. Ze zijn veel kleiner dan voedselverwerkers, dus ze nemen niet zoveel tellerruimte in beslag.

Wat is het verschil tussen de NutriBullet en een sapcentrifuge?

Zoals gezegd kan de NutriBullet door de huid, de schil en de zaden snijden om alle voedingswaarde te verkrijgen. Veel sapcentrifuges vereisen dat sommige voedingsmiddelen worden gepeld en ontdaan van zaad. Dit betekent dat je niet de volledige voedingswaarde krijgt.

Wat is het verschil tussen de NutriBullet en een blender?

Zowel NutriBullets als blenders kunnen een verscheidenheid aan voedingsmiddelen effectief afbreken. De NutriBullet wordt direct in de drinkbeker gemengd. De vorm van het bakje en de high-speed messen creëren een cyclone effect in de beker die het voedsel naar de messen toe duwt, waar het snel vloeibaar gemaakt en gemengd wordt.

De NutriBullet is eenvoudig te gebruiken en eenvoudig te reinigen. De bekers zijn vaatwasmachinebestendig en de messen kunnen worden afgewassen met afwasmiddel en warm water.

Voorbeelden van enkele dingen die de NutriBullet kan maken:

 • 1. Amandelmelk:
  Laat een kopje amandelen een nachtje weken. Laat ze ‘s morgens uitlekken en zet ze in de NutriBullet met twee kopjes water. Zeef eventuele kleine deeltjes uit voor een gladde drank.
 • 2. 2. Doe-het-zelf gezichtsmaskers op:
  Combineer in uw NutriBullet een eetlepel honing, een kwart kopje melk, een halve komkommer en een eetlepel bruine suiker. Meng het tot een gladde massa en breng het aan op het gezicht.
 • 3. 3. Mokka Frappuccino:
  Combineer een derde van een kopje gewone koffie, twee eetlepels chocoladesiroop en drie eetlepels suiker in uw NutriBullet. Blend voor ongeveer tien seconden en zet in uw koelkast om af te koelen. Eenmaal afgekoeld, kunt u ijs en melk toevoegen en mengen tot het schuim naar uw smaak is.

Conclusie:

Nu we hebben uitgelegd waarom NutriBullets fantastische gadgets zijn voor elk huis, laten we nog eens kijken naar onze favoriete vijf blenders.

 1. NutriBullet Rx N17-1001 Blender – Best Overall
 2. NutriBullet NBR-1201 12-delig systeem – Beste waarde
 3. NutriBullet Balance, Bluetooth Enabled Smart Blender
 4. NutriBullet Pro – 13-delig High-Speed Blender/Mengersysteem
 5. NutriBullet 8-delig High-Speed Blender/Mixer Systeem

Hopelijk hebben we genoeg informatie verstrekt om de verschillende modellen van NutriBullets te verfijnen. Nu kunt u gewoon de kenmerken van elk model vergelijken met de manier waarop u het wilt gebruiken en de beste keuze voor u maken.