Airfryer Accessoires: Top 10 Must-Have

Airfryer Accessoires
Met deze handige airfryer accessoires, kunt u al uw favoriete airfryer recepten met gemak maken.

Mandoline

Mandoline
Voordat u kunt airfryen, moet u zich voorbereiden. Een mandoline snijmachine zorgt voor de knapperigste frietjes, gemakkelijke uienringen, gesneden augurken en nog veel meer. Kies voor een dikkere plak of een julienne, afhankelijk van wat het recept vereist. Zorg ervoor dat u deze veiligheidstips voor de mandoline volgt.

Grillpan

Grillpan
Met de grillpan, ontworpen met een geperforeerd oppervlak, kun je vlees (zoals deze biefstukrecepten), vis en groenten grillen en dichtschroeien in je airfryer. Deze pan met antiaanbaklaag is vaatwasmachinebestendig en dus gemakkelijk schoon te maken.

IKitchen tip: Controleer voor u koopt of uw airfryer model een grillpan ondersteunt. Hier is onze volledige airfryer gids.

Hittebestendige tang

Hittebestendige tang
Airfryers worden heet, dus hittebestendige tangen zijn een geweldige manier om voedsel in, uit en rond de mand van de airfryer te manoeuvreren. Stevige en vaatwasmachinebestendige roestvrijstalen tangen met siliconen koppen maken het vastpakken van voedsel gemakkelijk en beschermen uw vingers en armen.

Airfryer inlegvel

Airfryer inlegvel
Niet-giftig en niet-klevend, airfryer inlegvel zijn een geweldige kleine investering. De voeringen doen hun werk dubbel: ze voorkomen dat voedsel blijft plakken en houden de airfryer schoon. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over aangebrande chocoladekoekjes.

Airfryer rek

Airfryer rek
Rekken maken de airfryer veelzijdiger. De rekken, verkocht in een two-pack, maximaliseren het kookoppervlak. Gebruik bovendien het spiesenrek voor kabobs of andere gerechten zoals perzik-bourbonvleugeltjes. Bonus: deze rekjes zijn vaatwasmachinebestendig, dus gemakkelijk schoon te maken.

Bakvormen

Bakvormen
Ja, u kunt bakwaren en deze andere verrassende gerechten maken in uw airfryer. Je hebt alleen het juiste accessoire nodig. Gebruik een tonvormige of ronde pan voor broden, pizza’s, taarten en meer.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Asperges met roerei en grijze garnalen

Oliesproeier

Oliesproeier
Een van de voordelen van een airfryer is koken met minder olie. Een oliespray is het geheim om goudbruin voedsel uit uw airfryer te krijgen. Gebruik het met uw favoriete olie voordat u gaat frituren.

Thermapen

Thermapen
De juiste gaartijden zijn de sleutel tot airfrying, maar een dubbele controle is nooit een slecht idee. Een thermometer kan ervoor zorgen dat uw voedsel gaar is, zelfs op de dikste plekken. Als u niet zeker weet wat de temperatuur moet zijn, bekijk dan deze gids met voedselveilige kooktemperaturen.

Siliconen bekertjes

Siliconen bekertjes
Met deze herbruikbare siliconen bakjes kunt u recepten maken zoals eierdopjes en cupcakes. Maak een paar porties van hetzelfde gerecht of maak verschillende gepersonaliseerde gerechten in één ronde luchtfrituren.

Accessoirekit

Accessoirekit
Wilt u niet alles apart kopen? Koop een airfryer accessoirekit met pannen, rekken, siliconen mallen en al het andere dat u nodig hebt om uw airfryer optimaal te gebruiken. Als u deze tips voor een succesvolle airfryer kent, helpt dat ook.