Ecovacs robotstofzuiger

Wat te denken van de stofzuigrobots van Ecovacs Robotics? Het Chinese merk heeft de laatste tijd de markt overspoeld. Met zijn Deebot-gamma slaat het een slag en onttroont het soms bepaalde zwaargewichten in de sector, zoals Neato of iRobot. Zoom in op de vlaggenschip modellen van de fabrikant.

Ecovacs Deebot Ozmo 92
Ecovacs Deebot Ozmo 92
Ecovacs Deebot OZMO 950
Ecovacs Deebot OZMO 950

Ecovacs Deebot N8 PRO+
Ecovacs Deebot N8 PRO+
Ecovacs Deebot N8 PRO
Ecovacs Deebot N8 PRO

Ecovacs Deebot Ozmo 905
Ecovacs Deebot 905

Ecovacs Ozmo T8 AIVI
Ecovacs Ozmo T8 AIVI

Ecovacs Deebot OZMO U2
Ecovacs Deebot U2 Pro

Ecovacs Deebot OZMO T8
Ecovacs Deebot OZMO T8

Ecovacs Deebot 605
Ecovacs Deebot 605

Ecovacs Deebot OZMO T8+
Ecovacs OZMO T8+

Ecovacs Deebot T9+
Ecovacs Deebot T9+

Ecovacs Deebot T9

Ecovacs Deebot M82
Ecovacs Deebot M82

Ecovacs Deebot U2 Pro
Ecovacs Deebot U2 Pro

Ecovacs Deebot OZMO SLIM10
Ecovacs Deebot OZMO SLIM10

Ecovacs Robotics Deebot 901
Ecovacs Deebot 901

Ecovacs Deebot 900
Ecovacs Deebot 900

Ecovacs Deebot SLIM2
Ecovacs Deebot Slim 2

Ecovacs Deebot OZMO 610
Ecovacs Deebot 0610

Ecovacs Deebot OZMO 930
Ecovacs Deebot 0930

Wat is de beste stofzuiger

De beste Ecovacs robotstofzuiger is zonder twijfel de Deebot OZMO 950. Dit topmodel wordt geprezen om zijn superieure prestaties, lange batterijduur en compatibiliteit met Google Home en Amazon Echo. Het is momenteel zelfs het vlaggenschip van de Ecovacs-robots, zozeer zelfs dat het merk het zelf de “beste robotstofzuiger ter wereld” noemt.

Anderzijds biedt de grote verscheidenheid aan modellen die door Ecovacs worden aangeboden, meer betaalbare opties voor wie niet veel geld kan uitgeven. Low-end modellen zoals de Deebot N79S of mid-range modellen zoals de Deebot OZMO 610, om er een paar te noemen, zijn geweldige opties.

Referentieprijs

Ondanks hun grote verscheidenheid aan modellen, zijn de prijsklassen van de Ecovacs robotstofzuigers nogal gedifferentieerd naargelang hun gamma. Om u een duidelijker idee te geven, geven wij ze hieronder in detail weer:

 • Als u goedkope Ecovacs robotstofzuigers wilt kopen, kunt u een van de low-end modellen van dit merk kopen voor minder dan 200 euro.
 • In het middensegment vindt u robots met prijzen tussen 200 en 350 euro.
 • De toprobots van Ecovacs ten slotte hebben prijzen tussen 400 en 600 euro.
Lees ook:   Tafelmodel koelkasten

Zoals altijd is het bij het online kopen van Ecovacs robotstofzuigers mogelijk om sommige modellen te vinden met een meerprijs, voornamelijk als gevolg van de locatie van de verkopers. In deze gevallen raden wij u aan een prijsvergelijking te maken om te voorkomen dat u meer betaalt dan de factuur.
Ecovacs robotstofzuigers

Definitieve adviezen

Als u nog niet zeker weet welke Ecovacs robotstofzuiger u moet kopen, bekrachtigen wij het: de Deebot OZMO 950 is uw beste alternatief. Dit 3-in-1 multifunctionele schoonmaakapparaat, dat compatibel is met spraakassistenten en een batterij met lange levensduur heeft, is de beste robot van dit merk. Het is zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een high-end robotstofzuiger.

Aan de andere kant zijn de meeste robots van Ecovacs compatibel met Amazon Echo en te beheren vanaf de smartphone, wat een enorm pluspunt is voor mensen met een beperkter budget. In deze gevallen zijn robots uit het middensegment, zoals de Deebot OZMO 610, of instaprobots, zoals de Deebot N79S, aanbevolen opties.

Samengevat zijn de Ecovacs robotstofzuigers een zeer goed koopalternatief, vooral voor wie op zoek is naar een ruime keuze aan modellen, robots die kunnen worden beheerd vanaf de smartphone tegen een betaalbare prijs, of gewoon een schoonmaakapparaat met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het zal u niet verbazen dat dit Chinese merk een van de leiders is op de markt van de robotstofzuigers.

Om deze gids af te ronden, geven wij een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste voor- en nadelen van de robots van dit technologiebedrijf, evenals een lijst met de verschillende modellen die beschikbaar zijn bij de aankoop van Ecovacs robotstofzuigers op Bol.com. Als een van deze u in het oog springt, of als een van de door ons in detail voorgestelde u heeft overtuigd, aarzel dan niet om hem te kopen!

Lees ook:   Inventum VR1720W

Voordelen

 • Grote verscheidenheid aan modellen.
 • Zeer goede kwaliteit, prestatie en prijsverhouding.
 • Meerdere reinigingsfuncties.
 • De meeste van deze robots zijn bestuurbaar vanaf smartphones en compatibel met de Amazon Echo.
 • Batterijen met zeer goede levensduur.
 • Ze hebben hoogrendementsfilters.
 • Ze zijn programmeerbaar.
 • Ze hebben trap- en obstakelsensoren.
 • Veel modellen hebben een automatische terugkeer naar de laadbasis en hervatten de reiniging.

Nadelen

 • Slechts enkele modellen zijn compatibel met Google Home.
 • De meeste van deze robots hebben geluidsniveaus rond 65 decibel, boven het gemiddelde aanvaardbare niveau.