Whirlpool Koelkast: 2020 Whirlpool Koelkasten Beoordeeld


Laatst gewijzigd
17 december 2020

De meeste mensen kopen om de zoveel jaar een nieuwe koelkast. Daarom is het alleen maar zinvol om wat onderzoek te doen voordat u zich vastlegt op de aanschaf van een nieuwe. U bent waarschijnlijk wel eens in aanraking gekomen met de Whirlpool koelkast, met zijn lange geschiedenis en reputatie als een betrouwbaar en toch budgetvriendelijk merk. Misschien vraagt u zich af waarom u honderden euro’s meer uitgeeft aan een bepaald model Whirlpool-koelkast als alle koelkasten hetzelfde doen. Dat wil zeggen, houd het eten koud.

Wij hebben dit overzicht opgesteld zodat u gemakkelijk de ideale Whirlpool koelkast kunt kiezen die bij uw behoeften en uw budget past.

We hebben alle relevante onderwerpen behandeld, van de styling van Whirlpool tot de voordelen van zijn klimaatregelingstechnologie. Zo hoeft u niets te missen van de nieuwste en beste koeltechnologie. Bovendien weet u precies in welke functies u het meest geïnteresseerd bent.

Aangezien Whirlpool meer dan 100 verschillende koelkastmodellen aanbiedt, kunt u met een gerust hart uw keuze maken aan de hand van de onderstaande gids.

in een oogopslag – Onze 5 beste Whirlpool koelkasten

Hier is de lijst van onze beste favorieten voor Whirlpool koelkasten – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste Whirlpool Koelkast met Bovenvriezer: WRT518SZFM
 • 2) Beste diepvries koelkast van Whirlpool: WRB329DMBM
 • 3) Beste appartement grootte Whirlpool Franse deur Koelkast: WRF560SEHZ
 • 4) Beste Whirlpool 4-deurs koelkast met Franse deur: WRX735SDHZ
 • 5) Best Innovatieve Whirlpool Franse deur Koelkast: WRV986FDEM

Meerdere deurstijlen om uit te kiezen

Whirlpool Koelkast Types

Whirlpool koelkasten zijn er in vier verschillende stijlen: Franse deur koelkasten zijn ontworpen om de meest gebruikte items op ooghoogte te plaatsen en vries items eronder. Whirlpool’s standaard Franse deur ontwerp heeft twee deuren die openen naar een enkel koelkastcompartiment bovenaan, en een grote uittrekbare deur diepvriezer onderaan.

Whirlpool maakt ook innovatieve vier- of vijfdeursmodellen. Franse deur koelkasten kosten over het algemeen iets meer dan andere deur stijlen, omdat ze de beste en nieuwste technologieën bevatten.

Enkele voordelen van Whirlpool Franse deur koelkasten zijn meerdere waterdispenser opties, inschuifbare planken voor hogere items, en genoeg ruimte voor bredere items (bv. pizza dozen).

Whirlpool Koelkast Types

Side-By-Side Koelkasten hebben de vriezer aan de linkerkant en de koelkast aan de rechterkant. Dit is een klassiek ontwerp van een koelkast. Hoewel het side-by-side ontwerp niet dezelfde elegantie heeft als dat van de Franse deuren, biedt Whirlpool veel van dezelfde functies voor de side-by-side koelkast.

Enkele voordelen van Whirlpool side-by-side koelkasten zijn speciale opbergruimte (bv. can caddy) en een ruimtebesparende water- en ijsmaker op de vriesdeur.

Diepvrieskoelkasten hebben een enkeldeurs koelkast bovenaan en een diepvrieskist onderaan, vergelijkbaar met het Franse deurontwerp. Bodemvriezers zijn meestal kleiner dan Frans-deurs en side-by-side modellen, en ze zijn ook lichter in functies. Bodemvriezers zijn ideaal voor smallere ruimtes.

Bovenvrieskoelkasten hebben de vriezer bovenaan en een enkeldeurs koelkast onderaan. In dit ontwerp heeft de vriezer voorrang, omdat hij gemakkelijker toegankelijk is. Net als het ontwerp van de diepvriezer, is de diepvriezer klein en heeft hij weinig mogelijkheden.

 • Meer over soorten koelkasten: Meer informatie over moderne koelkasttypes vindt u in ons artikel.

Naadloze modellen met tegendiepte en grote standaarddiepte

Whirlpool maakt zowel koelkasten met standaarddiepte als met tegendiepte. Koelkasten met standaarddiepte nemen meer ruimte in beslag en zijn over het algemeen 30 tot 34 inch diep, hoewel ze over het algemeen meer opslagruimte hebben. Diepvriezers zijn zo ontworpen dat ze op één lijn staan met de voorkant van uw kasten, wat uw keuken een meer gestroomlijnde look geeft.

Whirlpool geeft u de mogelijkheid om een koelkast te kiezen die het beste werkt in uw keuken. Als u bijvoorbeeld een groot gezin hebt en kunt afzien van de naadloze, ingebouwde look, ga dan voor een versie met volledige diepte. Aan de andere kant zorgt het ontwerp van het aanrecht voor een moderne look.

Gemiddeld heeft een typische gezinskoelkast van 36 inch breed en 70 inch hoog een inhoud van ongeveer 21-23 kubieke meter in de diepte en 27-29 kubieke meter in de diepte.

Het is altijd belangrijk om uw ruimte dienovereenkomstig te dimensioneren. Neem die paar minuten extra om nauwkeurig te meten waar de koelkast komt te staan en bepaal hoeveel opbergruimte u echt nodig hebt. Als u de tijd neemt, bent u er zeker van dat u meteen de beste koelkast krijgt!

Waarom zou ik een Whirlpool-koelkast kopen?

Whirlpool is een van de grootste koelkastfabrikanten in de VS. De catalogus van het bedrijf bevat meer dan 100 verschillende modellen met verschillende ontwerpstijlen en kleuren. Bij Whirlpool koelkasten vallen twee factoren op: het aantal opbergmogelijkheden en de mogelijkheid om de temperatuur/vochtigheid te regelen. Hieronder vindt u waarom wij een Whirlpool als een van de beste koelkastmerken in de VS beschouwen.

1) Maximale opslagmogelijkheden

Whirlpool heeft veel tijd en energie gestoken in hoe hun koelkasten eruit zien. Het biedt veel verschillende aanpasbare schapopties die een maximale opslagcapaciteit mogelijk maken. Elke opbergruimte is speciaal ontworpen voor spullen die u het meest gebruikt.

Whirlpool koelkasten bieden ook 30% meer opslagruimte in hun klasse met een op de voorraadkast geïnspireerde lay-out.

Whirlpool Koelkasten – Uitstekende Binnenruimte Organisatie

2) Superieure klimaatregeling

Om het voedsel in uw koelkast vers te houden, moet uw koelkast over geavanceerde temperatuur- en vochtigheidsregelingsopties beschikken. Als de temperatuur en/of de vochtigheid niet goed worden geregeld, zal uw voedsel in snel tempo bederven.

Temperatuur

De temperatuur in de koelkast moet gelijkmatig zijn. Bij oudere koelkasten moet u de temperatuur instellen met een draaiknop, en in plaats van een exact getal, stelt u een bereik in (meestal van 0-10). Whirlpool biedt de volgende unieke temperatuurregelingsopties waarmee u een lade precies op de juiste temperatuur kunt instellen.

 • TotalCoverage koeling – TotalCoverage koeling houdt de temperatuur in de hele koelkast gelijkmatig. Het houdt niet alleen elke plank koud, maar helpt ook warme plekken weg te werken. Verse lucht stroomt door meerdere ventilatieopeningen tot in elk hoekje en gaatje van de koelkast.
 • Accu-Chill – Dit systeem gebruikt ijs om water te koelen. In het waterreservoir wordt ijs gevormd, en wanneer het water wordt gebruikt, komt er water op kamertemperatuur in, dat zich met het ijs vermengt en snel afkoelt. Dit betekent dat de koelkast een koud glas water kan maken, zelfs op het heetst van een zomerse dag.
 • Adaptieve ontdooiing – Sommige Whirlpool-modellen ontdooien alleen wanneer dat nodig is, en zorgen voor een continue controle van de vriesomgeving. Dit helpt ook uw elektriciteitsrekening laag te houden, aangezien de ontdooiing alleen wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is.
 • FreezeShield-optie – In een poging om vriesbrand te verminderen, heeft Whirlpool een FreezeShield-optie uitgevonden die temperatuurschommelingen van de automatische ontdooicyclus vermindert.

Vochtigheid
Vochtige lucht is nodig voor een maximale conservering; groenten kunnen echter meer vocht nodig hebben dan vlees, zodat knapperige laden een belangrijke functie worden. Veel Whirlpool-modellen zijn uitgerust met groenteladen, zodat uw fruit en groenten in hun ideale omgeving worden bewaard.

Bepaalde Whirlpool-modellen zijn uitgerust met een dubbel koelsysteem dat de vochtigheid in de koelkast op peil houdt. Hierdoor blijven uw groenten en fruit niet alleen langer vers, maar wordt uw koelkast ook energiezuiniger.

Luchtstroom en filtratie
Als fruit en groenten rijpen, geven ze van nature ethyleengas af. Het ethyleengas spuit vervolgens over andere vruchten en groenten in de buurt en zorgt ervoor dat deze sneller rijpen (groene bladeren worden bruin, bosbessen verwelken, enzovoort)! Goede koelkasten maken gebruik van filtersystemen om de door voedsel uitgestoten gassen te helpen verwijderen. Op die manier blijft het voedsel langer vers.

Meerdere Whirlpool-modellen worden geleverd met FreshFlow luchtfilter dat 15 keer effectiever is dan zuiveringszout en ook de versheid van producten tot 25% verlengt. FreshFlow filters hebben een statusindicator, zodat u nooit vergeet ze te vervangen. Gemiddeld gaat elk filter ongeveer zes maanden mee.

Een goede luchtstroom in een koelkast is belangrijk. Aangezien de koude lucht circuleert, zullen er geen warme plekken meer zijn en zal de temperatuur in uw koelkast gelijkmatig zijn.

 • Mensen vragen ons altijd – wat maakt een goede koelkast. Lees onze gids om een dure vergissing te voorkomen.

Gebruikersgerichte gemakken

Whirlpool biedt extra overtuigingen voor klanten om uit te kiezen, zoals meerdere water- en ijsmakeropties, LED-verlichting en een verscheidenheid aan kleurkeuzes.

Water- en ijsbereider
Whirlpool biedt een groot aantal functies voor de water- en ijsbereider, waarvan de meest nieuwe de afgemeten vulfunctie is.

Afgemeten vulling – Met dit geautomatiseerde systeem kunt u de exacte hoeveelheid gefilterd water kiezen die u nodig hebt. Eenmaal geselecteerd, zal de dispenser uw container vullen en automatisch uitschakelen wanneer hij klaar is.

Water en ijs van buiten zijn beschikbaar op de meeste Whirlpool-modellen, waardoor u toegang heeft tot vers gefilterd water en ijs zonder ooit de koelkastdeur te hoeven openen. Sommige modellen hebben ook een waterdispenser aan de binnenkant.

IJs is ook beschikbaar met een ijsbak die naar de deur is verplaatst. Dit betekent gemakkelijker toegang tot ijs en een extra plank in de vriezer. Sommige Whirlpool modellen worden zelfs geleverd met dubbele ijsmakers. De ene ijsmaker bevindt zich in de deur van de koelkast, de andere in de vriezer. Samen kunnen deze ijsmakers nog eens 5 pond ijs bevatten, zodat u zeker weet dat u nooit zonder zit.

Whirlpool koelkasten uit het lagere segment zijn soms niet uitgerust met een ijsmaker om de kosten te drukken en meer ruimte in de vriezer vrij te houden. Deze koelkasten zijn echter wel compatibel met een optionele set ijsmakers die u later kunt aanschaffen.

Elke Whirlpool koelkast met ijsblokjesdispenser wordt ook geleverd met een intern filter om ervoor te zorgen dat uw ijs en water vers zijn. Het is belangrijk om dit vijlsel om de zes maanden te vervangen.

Aanpasbare schapstijlen
Standaard in de hele lijn Whirlpool koelkasten zijn de frameloze glazen schappen. Deze legplanken zijn gemakkelijk schoon te maken, zonder frames waarin ongewenste kruimels en vuil vast komen te zitten. Whirlpool gaat er ook prat op dat zijn legplanken morsbestendig zijn, zodat u ze gemakkelijk kunt schoonmaken en voorkomen dat er vloeistoffen onderuit lekken.

Whirlpool biedt de klassieke delicatessenladen waarin u veel vlees en kazen kunt bewaren.

Enkele extra opbergmogelijkheden zijn:

 • Blikjeshouder – Meerdere Whirlpool-modellen zijn uitgerust met een blikjeshouder voor in de deur, die meer plankruimte vrijmaakt en plaats biedt aan zowel blikjes als flessen.
 • Verstelbare gallon deurbakken – Sommige Whirlpool-modellen zijn uitgerust met verstelbare gallon deurbakken die u naar wens in de deur kunt plaatsen.

Whirlpool heeft ook een aantal speciale opbergmogelijkheden, die de prijs wat opdrijven. De eerste optie is de infinity slide plank, dat is een verstelbare middenruit die u heen en weer kunt bewegen. De volgende optie is de schotelzak, die ontworpen is om brede platte voorwerpen zoals brownie- of pizzadozen in op te bergen. De schotelzak houdt de items opgeborgen en veilig tegen stapelen.

LED-verlichting
Whirlpool-modellen maken gebruik van LED-verlichting in het interieur om ervoor te zorgen dat het eten er net zo goed uitziet als het smaakt. Hoewel deze LED’s niet dimmen, is er een panoramische verlichting beschikbaar die sterke verlichting biedt voor alle gebieden in de koelkast.

Kleuren
Hoewel Whirlpool een witte en zwarte koelkast aanbiedt, wordt gewoonlijk de voorkeur gegeven aan roestvrij staal omdat het gemakkelijk schoon te maken is. Roestvrij staal is ook bestand tegen vingerafdrukken en vlekken, net als de bronzen optie. Whirlpool biedt twee verschillende kleuren roestvrij staal: de traditionele grijze en een slanke zwarte.

1) Beste Whirlpool Koelkast met Bovenvriezer: WRT518SZFM

Type: Bovenste Diepvriezer: Breedte: 28 inch | Hoogte: 67 1/8 inch | Diepte: 31 5/8 inch (inclusief deur en handvat) | Binneninhoud: 17,6 kubieke ft. (13,66 kubieke ft. Koelkast, 3,98 kubieke ft. Vriezer) | Ice Maker: Optioneel: Omkeerbare deur: Ja: Kleur: Roestvrij staal (optionele kleuren zwart, vingerafdrukbestendig metallic staal, en wit)

waarom wij het goed vinden:

 • De ideale verhouding tussen koel- en vriesruimte.
 • Up to date interieur LED verlichting.
 • Redelijke prijs.

Deze hooggewaardeerde koelkast met vriesvak aan de bovenkant is zeker niet duur. De Flexi-Slide opbergbak is een leuk detail. Hij kan van de ene kant naar de andere kant worden geschoven om er grotere spullen onder te zetten.

De temperatuurregeling is eenvoudig voor zowel de koelkast als de vriezer. U hebt echter de mogelijkheid om het koelingsniveau te verhogen/verlagen.

Hoewel het WRT518SZFM-model weinig mogelijkheden biedt, kunt u toch de temperatuur in zowel de koelkast als de vriezer regelen. Het slanke ontwerp is perfect voor kleinere ruimtes.

2) Beste diepvries Whirlpool Koelkast: WRB329DMBM

Type: Bodemvriezer: Breedte: 29 5/8 inch | Hoogte: 67 inch | Diepte: 33 3/8 inch (inclusief deur en handvat) | Binneninhoud: 18,7 kubieke ft. (12,94 kubieke ft. Koelkast, 5,73 kubieke ft. Vriezer) | IJsmaker: Ja: Omkeerbare deur: Ja: Kleur: Roestvrij staal (Optionele kleuren Zwart, Wit)

waarom wij het goed vinden:

 • De ijsmaker is standaard, u hoeft geen extra kit aan te schaffen.
 • Modern interieur met LED verlichting.
 • De morsbestendige glazen leggers zijn gemakkelijk schoon te maken en helpen de groei van bacteriën te voorkomen.
 • Concurrerend geprijsd met andere vergelijkbare merken.
 • De WRB322DMBM van Whirlpool is het broertje van Whirlpool dat iets groter is met een breedte van 33 inch en een binneninhoud van 22 kubieke meter.

Hoewel de koelkast met vriesvak onderaan duurder is dan de modellen met bovenvriesvak, zijn de extra functies en de hoeveelheid aanpasbare opslagruimte van deze koelkast moeilijk te missen. SpillGuard/SpillProof-planken helpen kleine knoeiproblemen op te lossen.

Dit model regelt de temperatuur ook efficiënt. Adaptive Defrost houdt uw voedsel op de juiste temperatuur en schakelt de compressor alleen in wanneer dat nodig is.

Wat het vers houden van voedsel betreft, bevat deze Whirlpool koelkast ook de FreshFlow conserveringspatroon voor producten.

De Whirlpool WRB329DMBM is ENERGY STAR-gekwalificeerd, wat betekent dat hij de federale minimumnormen overschrijdt om natuurlijke hulpbronnen te sparen en u geld te besparen op uw energierekening.

3) Beste appartement grootte Whirlpool Franse deur Koelkast: WRF560SEHZ

Type: Franse deur: Breedte: 30 inch | Hoogte: 67 inch | Diepte: 33 3/8 inch (inclusief deur en handvat) | Binneninhoud: 19,68 kubieke ft. (13,34 kubieke ft. Koelkast, 6,34 kubieke ft. Vriezer) | Ice Maker: Ja: Kleur: Roestvrij staal (optionele kleuren zwart, wit, vingerafdrukbestendig zwart roestvrij)

waarom wij het goed vinden:

 • Moderne stijl voor appartementen. De breedte van 30 inch past in de meeste kleine keukens. De openslaande deur is een geweldige upgrade ten opzichte van een top vriezer model.
 • Vochtigheidsgeregelde crispers zorgen voor opslag en langere bewaring van voedsel.
 • IJs en water op de deur zijn handig.
 • Dit is een directe vervanging van de favoriete Whirlpool WRF560SEYM met een vernieuwd interieur en LED verlichting.

Dit model is ontworpen met meerdere opbergmogelijkheden voor spullen die u het meest gebruikt. Het apparaat wordt ook geleverd met vochtigheidsgeregelde crispers (met FreshFlow-cartridge), zodat u producten in hun ideale omgeving kunt bewaren. Een voorraadlade over de hele breedte is ideaal om kaas, vleeswaren en andere zaken georganiseerd te bewaren. Het kruidenbakje is er voor uw gemak. Je kunt deze bak gewoon oppakken en op je tafel zetten.

De Whirlpool WRF560SEHZ koelkast heeft ook verstelbare literbakken, zodat u uw opslagruimte kunt maximaliseren. Een bijkomend kenmerk is het opbergrek. Het voorste deel van de binnenplank wordt eenvoudig weggestopt, zodat u ruimte hebt voor grotere voorwerpen zoals grote potten, kruiken en flessen.

De Whirlpool WRF560SMHZ (die de WRF560SMYM heeft vervangen) is het broertje dat geen ijs- en waterdispenser op de deur heeft. Maak je geen zorgen, hij heeft nog steeds een ijsmaker in de vriezer.

4) Beste Whirlpool 4-deurs Franse deur Koelkast: WRX735SDHZ

Type: Franse deur: Breedte: 35 5/8 inch | Hoogte: 68 5/8 inch (70 1/8 inch met scharnieren) | Diepte: 34 5/8 inch (inclusief deur en handgreep) | Binneninhoud: 24.50 kubieke meter (17,78 kubieke meter koelkast, 6,73 kubieke meter vriezer) | Ice Maker: Ja: Kleur: Roestvrij staal (optionele kleuren zwart, wit, vingerafdrukbestendig zwart roestvrij)

waarom wij het goed vinden:

 • Gekoelde buitenlade d.w.z. de 4e deur maakt het mogelijk intensief gebruikte artikelen op te slaan, zodat er geen koude lucht uit de hoofdkoelkast ontsnapt.
 • Afwerking van hoge kwaliteit, vingerafdrukbestendig en gemakkelijk schoon te maken.
 • De handige en discrete aanraakbediening bevindt zich net boven de externe waterdispenser.
 • Zeer flexibele en functionele binneninrichting.
 • Geavanceerde temperatuur- en klimaatregeling die energiebesparingen bevordert en tegelijk het voedsel uitstekend bewaart.

De WRX735SDHZ is het toppunt van Whirlpool’s koelkasttechnologie. Het heeft een van de beste koelkast interieur ontwerpen in de markt. U kunt de temperatuur gemakkelijk en nauwkeurig regelen.

Dit is een relatief stille koelkast, mits u de poten waterpas hebt gezet en ruimte voor luchtstroming rond de koelkast hebt voorzien (zoals beschreven in de installatiespecificaties). We hebben gemerkt dat sommige klanten online klagen over overmatige trillingen. Dit zou voor niemand een langdurig probleem mogen zijn, aangezien Whirlpool over een van de beste landelijke servicenetwerken in de VS beschikt.

5) Best Innovatieve Whirlpool Franse deur Koelkast: WRV986FDEM

Type: Franse deur: Breedte: 36 inch | Hoogte: 68 3/8 inch (70 1/8 inch met scharnieren) | Diepte: 35 3/4 inch (inclusief deur en handvat) | Binneninhoud: 26 kub. ft. (18,15 kub. ft. Koelkast, 7,61 kub. ft. Vriezer) | Ice Maker: Ja: Kleur: Monochroom roestvrij staal

waarom wij het goed vinden:

 • Dubbele ijsbereiders worden handig wanneer u gasten ontvangt.
 • Het 5-deurs ontwerp is uniek maar ook functioneel. Het biedt ontdooi lade on-demand voor vlees, vis, koude dranken, en nog veel meer.
 • MicroEdge glazen leggers hebben niet de metalen frames die vuil opvangen en sommige containers blokkeren. Zij zijn speciaal samengesteld om kleine gemorste hoeveelheden op te vangen.
 • Dubbel koelsysteem vermindert de kans op vriesbrand.

Als u op zoek bent naar maximale opbergruimte, zoek dan niet verder dan deze 5-deurs optie. Met alle toeters en bellen is dit model Whirlpool’s grootste op het gebied van extra functies. Het beschikt over een lade met 5 temperatuuropties en een ontdooifunctie waarmee u aangepaste instellingen kunt instellen voor de ideale omgeving voor elk voedingsmiddel. Het heeft ook een lade met FreshFlow om al uw producten vers te houden. Een ander rekaccessoire van dit model is de bak voor kleine voorwerpen, waarin kleinere voorwerpen zoals boter en kaas kunnen worden opgeborgen.

Dit model is ook zeer aan te bevelen als u iemand bent die vaak zonder ijs komt te zitten. Dit model heeft dubbele ijsmakers in de twee middelste laden en een ijs- en waterdispenser op de deur.

Hoewel de aanpasbare opslagmogelijkheden voor de WRV986FDEM eindeloos zijn. Het enige nadeel is dat dit model maar in één kleur verkrijgbaar is: monochroom roestvrij staal. Deze afwerking moet vaak worden gepolijst omdat ze niet zo vingerafdrukbestendig is als andere afwerkingen.

Conclusie

Whirlpool biedt een verscheidenheid aan koelkasten voor elk budget. Van 3 deuren tot 5 deuren, de aanpasbare opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Hoewel Whirlpool de concurrentie niet heeft ingehaald op het gebied van slimme functies (bv. wifi-connectiviteit), biedt het merk nog steeds betrouwbare koelkasten. Als u op zoek bent naar een traditionele, strak ogende koelkast met veel opbergruimte, dan is Whirlpool wellicht de koelkast die u zoekt.

Vaak gestelde vragen

Wat is de grootste capaciteit Whirlpool-koelkast?

De Side-by-Side WRS588FIHZ is de grootste Whirlpool-koelkast met een binnenruimte van 28 kubieke meter. De WRS588FIHV is de zwarte roestvrijstalen kleur van deze enorme koelkast.

Is Gladiator koelkast een Whirlpool merk?

Ja. Gladiator koelkasten zijn gemaakt voor garage gebruik. Gladiator blinkt uit waar andere koelkasten falen. Schommelingen in de omgevingstemperatuur in een garage zorgen er meestal voor dat compressoren niet meer werken. Gladiator is in staat om dergelijke temperatuurafwijkingen op te vangen.

Hoe lang is de garantie op de Whirlpool koelkast?

Whirlpool koelkasten worden geleverd met een 1-jarige fabrieksgarantie die onderdelen en arbeid dekt.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 14 december 2019. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts