Beste Magic Bullet blenders kopen en aanbieding

De Magic Bullet is de pionier voor kogelmixers. Infomercials op TV zijn waarschijnlijk waar je voor het eerst vertrouwd bent geraakt met dit merk.
Magic Bullet blender
In de komisch-geleide advertenties, werd deze “countertop goochelaar” getoond in staat te zijn om alles te mengen, van een smoothie tot muffin mix, pesto, en koffiebonen.

Dit merk is nog steeds populair, met veel meer variëteiten. Deze kleine blending apparaten zijn op grote schaal beschikbaar, en hieronder zijn onze beoordelingen van onze top zes picks in de Magic Bullet familie.

Best Magic Bullet blender kopen overzicht

Magic Bullet – 11-delig – Blender – Zilver

Magic Bullet - 11-delig - Blender - Zilver

Bekijk de dagprijs

Blenden, hakken, mixen, snijden, klopppen en malen! Deze nieuwe 11-delige variant van de Magic Bullet combineert alle functies van een blender, mixer keukenmachine, zonder rommel en zonder gedoe. Het is het perfecte keukenapparaat voor iedereen die snel vers, smaakvol en gezond voedsel willen eten.

Lock en Pulse Modus

De Magic Bullet is ook uitermate geschikt voor het maken van snacks en sauzen. Verse knoflooksaus of tapenade, en verse geraspte kaas voor op de pizza of pasta. Met de Magic Bullet en 10.000 toeren per minuut staat het binnen enkele seconden op tafel. De combinatie van het hoge toerental en het vlijmscherpe Cross Blade worden alle ingrediënten gelijkmatig verwerkt voor een perfecte consistentie. Met de ‘Lock On Modus’ houdt u uw handen vrij terwijl de messen snijden. Gebruik de handmatige ‘Pulse Mode’ voor het bereiden van gerechten met een grovere structuur, zoals verse salsa of gehakte uien. Hiermee bepaalt u zelf hoe grof of fijn de ingrediënten gehakt worden.

Eenvoudig te bedienen

Magic Bullet heeft een eenvoudig bedieningssysteem: doe de ingrediënten in de beker, plaats de beker op de base en druk naar beneden. Easy does it! Magic Bullet heeft een slank, compact ontwerp waardoor de blender weinig ruimte inneemt op uw aanrecht of in uw keukenkastje.

Lees ook:   Veripart VPIBKV122

Meenemen en bewaren

Bij de Magic Bullet ontvangt u een anti-lek fliptop deksel; handig voor het meenemen van een verse smoothie. Daarnaast ontvangt u een standaard anti-lekdeksel voor het vers houden van uw bereide saus of losse ingrediënten. Met het handige strooideksel kunt u meteen vers gemalen kaas of cacao op uw gerechten strooien.

Deze blender wordt vaak kleiner bevonden dan verwacht. Dit komt mede door de volgende afmetingen:

  • Hoogte 28 cm
  • Lengte 15 cm
  • Breedte 15 cm

Hou vooral in gedachten dat deze blender maximaal een halve liter per keer kan producren.

Pluspunten van de Magic Bullet blender:

Alle deksels en bekers zijn vaatwasser- en magnetronbestendig.

De blender en alle accessoires zijn BPA-vrij

Inspiratie nodig? Bekijk dan het meegeleverde receptenboek met gebruikershandleiding vol heerlijke recepten!

Goed om te weten:

Voor een optimaal gebruik van uw Magic Bullet, adviseren wij u bij regelmatig gebruik het Cross Blade iedere 6 maanden te vervangen.

Dit is een kleine blende met een inhoud van 0,5 liter. Hierbij kun je ongeveer 1,5 glazen vullen, we gaan dan uit van een glas van 330 ml

Oververhittingsbeveiliging, motor stopt

Dankzij een beveiliging tegen oververhitting slaat de blender na een paar minuten af. Dit kan voor komen bij het te lang laten draaien van de motor, het verwerken van harde ingrediënten of het gebruik van teveel inhoud. Haal de stekker uit het stopcontact en laat even rusten. In de handleiding lees je exact hoeveel tijd wordt aangeraden om de blender te gebruiken en hoeveel en welke ingrediënten je kan mixen.

Tips:

Hak uien, knoflook en groenten voor het koken of het maken van stevige salsa.

In een handomdraai verse, romige soepen of babyvoeding maken.

Mix verfrissende, voedzame smoothies en proteïneshakes in een oogwenk, plus met het handige fliptop deksel kunt u uw drankje overal mee naartoe nemen.

Maak in een mum van tijd sandwiches met kip of tonijn.

Lees ook:   gaskookplaat

Hak, meng en snijd alle ingrediënten voor luchtige omeletten.

Maal koffiebonen voor verse koffie of zelfs voor ijskoffie.

Kopersgids

Magic Bullet producten hebben de tand des tijds doorstaan, met toegewijde fans en leuke throwback infomercials die juichen over het gemak van het opkloppen van de maaltijd na de maaltijd in seconden. Of u nu nieuw bent in de Magic Bullet familie of een doorlopende fan bent geweest, kan het kiezen van een Magic Bullet mixer moeilijk zijn. In uw zoektocht, wilt u een paar dingen, zoals kosten, accessoires, opslagruimte en functie te overwegen.

Kosten

De originele Magic Bullet is verkrijgbaar in verschillende systemen met verschillende accessoires, wat van invloed is op de prijs. Als u alleen het basismodel met een paar accessoires wilt, zijn de kosten goedkoop en budgetvriendelijk. Als u echter een groot gezin heeft of graag wilt vermaken, wilt u misschien het grootste beschikbare systeem overwegen – als de kosten binnen uw budget passen.

Accessoires

Het hebben van meerdere containers met een persoonlijke blender is handig voor een multi-user huishouden. Sommige sets bevatten feestmokken met handvatten. Terwijl de traditionele containers zonder handvatten veilig zijn voor de magnetron, zijn de feestmokken dat niet. De gekleurde lipringen zijn alleen voor identificatiedoeleinden op bijeenkomsten.

Er zijn meestal een paar bladbevestigingen. Het platte mes is voor het malen van bijvoorbeeld koffiebonen. Het kruisvormige lemmet is een smoothie lemmet dat het hakken doet. In sommige sets is er ook een ijshakmesje voor extra kracht.

Er zijn ontluchtingsdeksels beschikbaar voor gebruik in de magnetron of als schuddeksel.

Opslagruimte

Het basismodel is compact, zoals de meeste persoonlijke blenders. Het is gemakkelijk weg te stoppen in een kast of op een afgelegen plek op het aanrecht, omdat het niet veel ruimte in beslag neemt. Als u een systeem met veel accessoires krijgt, houd er dan rekening mee dat de mokken met handgrepen moeilijk op te bergen zijn. Met gespecialiseerde modellen voor babyvoeding en diepvriesproducten hebt u extra aanrechtruimte of opbergruimte nodig voor deze artikelen. Analyseer uw keuken om te bepalen of u alle artikelen die bij uw eventuele aankoop horen kunt meenemen.

Lees ook:   LG GBB61MCGCN1 Door Cooling

Functie

De originele Magic Bullet heeft een motor met een laag vermogen van 250 watt. Als u sausen, dips, en smoothies of proteïneshakes maakt, kan dit prima werken voor uw behoeften. Echter, als je nodig hebt om harde items te mengen, kan de blender niet sterk genoeg zijn. Als u een gespecialiseerde blender nodig heeft voor babyvoeding of diepvriesdesserts, heeft Magic Bullet u daar gedekt.

U kunt zich afvragen hoe de Magic Bullet en de NutriBullet zijn gerelateerd, en dat is omdat hetzelfde bedrijf maakt beide. Terwijl de Magic Bullet is het originele model, de NutriBullet is de latere versie die is krachtiger en heeft verschillende functies en accessoires.

-> U kunt ook de 5 Beste Bullet Blenders hier zien.

Conclusie

Als je de originele infomercials voor de Magic Bullet Show niet hebt gezien, bekijk ze dan online om kennis te maken met de domheid. We hopen dat onze beoordelingen u hebben geholpen om meer te weten te komen over de beschikbare Magic Bullet-systemen, zodat u zich kunt aansluiten bij het plezier. Samenvattend, onze beste algemene keuze is de Magic Bullet MBR-1701 Express Mixing Set met 17 stuks accessoires, waaronder mokken met handgrepen. De Magic Bullet MBR-1101 Blender is onze beste keuze. Het is het originele model met minder accessoires en een voordelige prijs. Voor onze premium keuze hebben we de Magic Bullet BX1573-23 Express Deluxe, met 23 accessoires voor de vermakelijke goeroe. Als je nieuw bent, welkom bij de Magic familie, en als je een lange tijd een volgeling bent geweest, wensen we je veel succes met je 10 seconden durende creaties!