10 beste persoonlijke blenders van 2023 – Topkeuze, beoordelingen en gids

De blender is al vele jaren een nietmachine in keukens over de hele wereld. Na verloop van tijd kwam de persoonlijke blender op het toneel als een kwestie van gemak voor gebruikers die zich inzetten voor een gezonde levensstijl.
persoonlijke blenders
Een persoonlijke blender is een snelle manier om op elk moment van de dag een smoothie of een proteïneshake te mengen voor mensen met een on-the-go levensstijl. Er zijn veel opties beschikbaar, dus de keuze kan verwarrend zijn.

We zijn hier om u te helpen door u te begeleiden bij onze top 10 keuzes met gedetailleerde beoordelingen, samen met een kopersgids.

De 10 beste persoonlijke blenders

1. Ninja QB3001SS Personal Blender – Best Overall

Ninja Blender QB3001EUS - 700 W - Inclusief 2 Reisbekers voor Onderweg - Compact en Krachtig

Bekijk de dagprijs

De Ninja QB3001SS Personal Blender heeft een 700-watt motorbasis met pulstechnologie om ijs en bevroren fruit en groenten te verpulveren. De set bevat de basis, twee 16-ounce bekers, twee nippende deksels en een receptengids. Alle afneembare onderdelen zijn BPA-vrij kunststof en vaatwasmachinebestendig. Het geluidsniveau ligt tussen “niet stil” en “niet luid”. Dit model kan ook zaden en noten hakken om extra eiwit toe te voegen aan uw smoothie en is in staat om koffiebonen en specerijen te malen. De bekers zijn zeven centimeter hoog en passen in de meeste bekerhouders voor auto’s, en het hele apparaat is licht en gemakkelijk draagbaar.

Zoals de meeste persoonlijke mengers is dit toestel niet ontworpen om met hete vloeistoffen om te gaan, dus wees voorzichtig. Grotere maten bekers zijn niet verkrijgbaar als opzetstuk.

Met de mogelijkheid om ijs en bevroren fruit te pletten, gecombineerd met de prijs, is dit een van de beste kleine blenders.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • 700-watt motor
 • Twee bekers met deksels
 • Matig geluidsniveau
 • Slijpvermogen

2. Oster BLSTPB-WPK Personal Blender – Beste waarde

Oster BLSTPB-WPK Personal Blende

Bekijk de dagprijs

De Oster BLSTPB-WPK Blender is meer dan betaalbaar. Het heeft een 400-watt motor met 250 blending watt en one-touch blending. De bekerbevestiging is een 20-ounce sportfles met een draaghaakdeksel. Het is gemaakt van BPA-vrij plastic en is ook vaatwasmachinebestendig. Dit model is verkrijgbaar in vier leuke kleuren.

Dit model werkt goed met ijs en diepvriesfruit en -groenten, maar niet zozeer voor groene smoothies met verse producten. Het is het beste om het apparaat aan te sluiten na het bevestigen van de flesbodem, omdat het snel zal vastlopen en het plastic op het bladmontage kan beschadigen. Extra flessen en mesjes zijn apart verkrijgbaar. Gelukkig biedt dit merk een tevredenheidsgarantie van drie jaar en een beperkte garantie van één jaar. Het lage wattage houdt deze echter buiten onze nummer één plek.

Als u op zoek bent naar een economisch geprijsd model om basis smoothies te maken, kan deze keuze zijn wat u nodig heeft. Voor de prijs en het gemak geloven we dat dit de beste persoonlijke blender voor het geld is.

Voordelen

 • Goedkope
 • Sportief gemak van de fles
 • Drie jaar tevredenheidsgarantie

Nadelen

 • Niet voor bladgroen
 • Lage wattage motor

3. NutriBullet NB9-1301 Personal Blender – Premium keuze

NutriBullet NB9-1301

Bekijk de dagprijs

De NutriBullet NB9-1301 High-Speed Blender is een 13-delig blendersysteem. De motorbasis heeft 900 watt vermogen dat alles aankan wat uw smoothie nodig heeft, zoals noten, zaden, harde producten, bladgroen en ijs. Het systeem omvat de basis, een emulgatorblad, twee 32-ounce bekers met deksels, twee lippenringen, twee lippenringen met handvatten en een receptenboek. De afzuigmessen zijn gemaakt van roestvrij staal om dichte ingrediënten af te breken. De bekers, deksels en ringen zijn BPA-vrij plastic en vaatwasmachinebestendig. Het is ook beschikbaar in 11 kleuren als u wilt coördineren met uw keuken of als u wilt pronken met een beetje persoonlijkheid. Deze aankoop komt ook met een recepten site lidmaatschap met meer dan 700 smoothie recepten. Extra bekers en bladen zijn apart verkrijgbaar.

Dit model is over het algemeen luider dan andere, dus als er af en toe een geluidsprobleem is in uw huishouden, kunt u beter ergens anders gaan kijken. Let op bij de voorbereiding van een smoothie, want als je de beker te vol inpakt of de ring te weinig aanspant, zal deze over je hele aanrecht gaan lekken.

Als de duurste op de lijst en de krachtigste, is dit onze premium keuze.

Voordelen

 • 900-watt motor
 • Grote bekers
 • Extra ringen en bekers

4. Tribest Pb-150 Personal-Blender

Tribest Pb-150 Personal-Blender

Bekijk de dagprijs

De Tribest Pb-150 Personal Blender is een ultracompact model met een strakke en moderne uitstraling. Het compacte ontwerp zorgt voor draagbaarheid. Het wordt geleverd met twee 16-ounce BPA-vrije mengbekers met opslagdeksels. Deze zijn weliswaar vaatwasmachinebestendig, maar helaas zijn de bovenkanten niet nippend, dus je zult het deksel moeten verwijderen om uit de beker te kunnen drinken.

Lees ook:   Liebherr IRe 4520-20

Deze blender is compatibel met gemetselde potten. Accessoires voor deze mogelijkheid, zoals kunststof deksels en O-ringen, zijn apart verkrijgbaar om de blender veelzijdiger te maken. De basismotor heeft 200 watt vermogen, waardoor deze blender zwakker is dan andere, en hij kan worstelen met ijsblokjes of grote brokken bevroren fruit. Als geavanceerde veiligheidsfunctie wordt de bediening verhinderd wanneer de mengmessen niet volledig zijn ingesloten. Deze keuze is een lichtgewicht model van vier pond en wordt geleverd met een garantie van een jaar.

Als je de neiging hebt om dagelijks smoothies te maken, is dit misschien niet je beste keuze. Voor licht gebruik kan het echter goed bij u passen.

Voordelen

 • Ultracompacte
 • Twee mengbekers

Nadelen

 • Lichtelijk prijzig
 • 200-watt motor

5. Hamilton Beach 51101AV Personal Blender

Hamilton Beach blender

Bekijk de dagprijs

De Hamilton Beach 51101AV Personal Blender is in tegenstelling tot andere persoonlijke blenders die werken door de container op de basis naar beneden te duwen – dit model heeft een one-touch blending met een aan/uit knop wanneer u klaar bent om te rollen. Door de 175-watt motor is deze pick ideaal voor eiwitshakes. Hij wordt geleverd met een 12-ounce reisbeker en deksel die in korte tijd van de basis naar de bekerhouder gaat. Met de BPA-vrije kunststof constructie is het ook vaatwasmachinebestendig, maar vergeet het niet in uw auto. Het wassen van de handen kan een beetje lastig zijn als je probeert de messen op hun plaats schoon te maken om ze te schrobben.

Vreemd genoeg is de basis van het blad niet afneembaar, waardoor dit een onhandige reisbeker is. Met de zwakke motor werkt het niet goed met bevroren voorwerpen, inclusief ijs, en deze zullen het overbelasten. De messen hebben de neiging om brokken te verplaatsen in plaats van ze te verpletteren. Er is een beperkte garantie van één jaar.

Als je op een extreem krappe begroting zit en geniet van shakes zonder bevroren spullen, kan dit een overweging voor je zijn. Als je een smoothie-fanaat bent, blijf dan kijken.

Voordelen

 • Economische prijs
 • One-touch blending
 • Draagbaarheid

Nadelen

 • 175-watt motor
 • Geen bevroren voorwerpen
 • Kleine container
 • Niet-afneembaar blad

6. Sboly Kleine Smoothie Blender

Sboly Kleine Smoothie Blender

Bekijk de dagprijs

De Sboly SYBL-002 Smoothie Blender is een ander one-touch blending model dat wordt geleverd met een 20-ounce blender cup, een siliconen ijsblokjesbakje en een flessenborstel. Als bonus heeft het twee extra siliconen O-ringen voor het geval je ze nodig hebt. Dit model heeft een slanke stijl en een compact formaat, waardoor het gemakkelijk kan worden opgeborgen. Wat de veiligheid betreft, zal de bediening pas beginnen als de beker van de menger op zijn plaats is vergrendeld en een automatische uitschakeling heeft om oververhitting te voorkomen. Met dit kleine apparaatje zou je in 10 seconden een smoothie moeten kunnen mengen, wat goed is omdat je niet langer dan een minuut onafgebroken kunt mengen, en het herstel duurt ongeveer 20 minuten.

Met een motorvermogen van 300 watt, zal het met succes ijs mengen en bevroren items in kleine stukjes snijden. Als u van kogelvrije koffie houdt, wees dan voorzichtig met deze blender, want de fabrikant raadt het gebruik van kokende vloeistoffen boven 190 graden Fahrenheit niet aan. Er zijn vaak klachten over het te strak zitten van het deksel na het mengen en het feit dat het moeilijk te verwijderen is.

Voordelen

 • Economisch
 • Extra O-ringen

Nadelen

 • Geen kokende vloeistof
 • Deksels plakken

7. COSORI C011-PB Personal Blender

COSORI blender

Bekijk de dagprijs

De COSORI C011-PB Personal Blender heeft een stevige basismotor met 800 Watt en een bladvoet met drie verschillende kantenmessen om de juiste consistentie te garanderen. In tegenstelling tot andere persoonlijke modellen heeft dit toestel drie knoppen voor start/stop, auto en puls. De auto-vooraf ingestelde menging duurt 40 seconden, inclusief drie-seconden intervallen met één-seconde pauze voor 10 rondes. U kunt de pulsknop bedienen als dat beter past bij uw behoeften. Het wordt geleverd met twee 24-ounce containers, een 12-ounce container, een opslagdeksel, een reisdeksel, een reinigingsborstel en een receptenboekje. Alle afneembare onderdelen zijn BPA-vrij kunststof en vaatwasmachinebestendig.

Dit model mag niet worden gebruikt voor hete vloeistoffen en de inhoud mag de maximale vullijn niet overschrijden. Het overvullen van de mengbak kan de motor overbelasten en defecten veroorzaken; er is echter een oververhittingsbeveiligingsfunctie.

Een veelgehoorde klacht bij deze blender is de moeilijkheid om de bevestiging van de bladen aan de containers te schroeven. Met een twijfelachtige duurzaamheid en een iets hogere prijs staat de keuze verderop op onze lijst.

Lees ook:   Faure FHT6137W 368 m³/uur Inbouw Wit D

Voordelen

 • 800-watt motor
 • Drie-knopsbediening
 • Twee containerafmetingen

Nadelen

 • Lichtelijk prijzig
 • Gemakkelijk overbelast
 • Lage duurzaamheid

8. Deik TB23YM Kleine Blender

Deik TB23YM blender

Bekijk de dagprijs

De Deik Tb23YM Personal Blender is een betaalbare optie met een eenvoudig ontwerp. Het heeft een behoorlijke kracht in de 500-watt motor om je favoriete smoothie te mengen. Het wordt geleverd met de basis, twee-bladige sets, twee 20-ounce bekers, twee reisdeksels, twee anti-slip mouwen, een maalbeker, en een handleiding. U kunt ook extra bekers kopen als dat nodig is. Deze optie is geen twist and push, zoals vele andere. Zodra u uw ingrediënten heeft toegevoegd, schroeft u het deksel erop en vergrendelt u het in de basis, drukt u op de knop, en de blender doet de rest. Laat niet meer dan 60 seconden los en zorg ervoor dat de verhouding tussen vloeistof en vaste stof drie op één is.

Circulatie met een behoorlijke hoeveelheid diepvriesfruit is moeilijk met deze blender. Als je van je smoothies dik houdt, is dit misschien niet je beste optie. Onzorgvuldig gebruik zal leiden tot lekkage en oververhitting van de motor, dus niet te veel vullen of de knop langer dan een minuut indrukken. Bovendien zijn de bekers beperkt tot 20 ons, en grotere bekers zijn niet beschikbaar. Ook zijn de bekers hoog en smal, wat goed werkt met bekerhouders, maar het kan zijn dat je de inhoud moet schudden tijdens het mengen om alles bij elkaar te brengen. Het verbindingsstuk is van plastic en kan gemakkelijk breken als u niet oplet.

Over het geheel genomen is het een fatsoenlijk model voor de lage prijs, maar je zult er voorzichtig mee moeten zijn voor het gewenste resultaat.

Voordelen

 • Betaalbaar
 • Koffiemolen
 • Compacte

Nadelen

 • Vereist voldoende vloeistof
 • Kunststof aansluiting
 • Smalle bekers

9. Cincred Personal-Blenders

Cincred Personal-Blenders

Bekijk de dagprijs

De Cincred Personal Countertop Blender is een mini-model met een 15-ounce cup, waardoor het ideaal is voor op reis. De beker is max. 12 ons, maar het is de perfecte maat voor een snelle smoothie traktatie. Zodra u de container met uw ingrediënten hebt gevuld, bevestigt u het deksel, en richt u het uit om het in de basis te vergrendelen. Deze blender is geen start-knopmodel, dus je moet de beker naar beneden drukken op de basis om de blending te starten. Het wordt ook geleverd met een nippend deksel als je onderweg bent.

Hoewel dit kleine model goed omgaat met ijs en bevroren fruit, werkt het niet goed met bladgroen. Als je van een groene smoothie houdt, is dit niet je blender. De kunststof constructie is dun, maar dit merk biedt drie jaar garantie en heeft met name een uitstekende klantenservice. Dit model werkt goed voor een enkele gebruiker of twee gebruikers die geduldig genoeg zijn om te delen. Als je smoothies voor meerdere mensen moet voorbereiden, is dit echter niet je beste gok.

Voordelen

 • Goedkope
 • Mengt goed

Nadelen

 • Kleine capaciteit
 • Extra bekers niet beschikbaar
 • Dunne kunststof

10. BILACA BL200A Personal Blenders

BILACA BL200A Personal Blenders

Bekijk de dagprijs

De BILACA BL200A Personal Blender is belachelijk betaalbaar en heeft de laagste prijs op onze lijst. Dit model is aan de vlakke kant van het vermogen met een 300-watt motor, maar het heeft wel vier roestvrijstalen messen. Dit systeem omvat de basis en twee 18-ounce reisflessen met slokdeksels. Extra containers zijn beschikbaar voor aankoop. In tegenstelling tot veel modellen is de behuizing van roestvast staal in plaats van plastic, wat zorgt voor meer duurzaamheid. Voor de veiligheid begint het mengen pas als de container in de basis is vergrendeld.

Met het lage vermogen is het gemakkelijk om deze motor snel uit te branden, dus wees voorzichtig en overbelast het apparaat niet. Bladgroen is een no-go, en een aanzienlijke hoeveelheid diepvriesfruit zal frustrerend blijken te zijn. Dit model werkt goed voor proteïneshakes of een drankje zonder bevroren fruit en ijs. Als u een alledaagse machine voor dikke smoothies wilt, is dit niet uw beste keuze.

Voordelen

 • Goedkope
 • Twee reisflessen

Nadelen

 • Laag vermogen
 • Geen bladgroen
 • Strijd met diepvriesproducten
 • Gemakkelijk te overbelasten motor
 • Luidruchtig

Kopersgids

Persoonlijke mengers zijn bedoeld om klein, compact, snel en gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn typisch ontworpen voor één tot twee gebruikers en gericht op proteïneshakes en smoothies voor gezondheidsbewuste consumenten. Bij het zoeken naar een persoonlijke blender die aan uw behoeften voldoet, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden, zoals vermogen, reiniging, grootte, mogelijkheden, accessoires en kosten.

Vermogen

Hoe lager het wattage op een blender, hoe kleiner de kans dat het ijs en de meeste bevroren spullen verbrijzeld worden. Als u van dikke smoothies houdt, wilt u een machine met een sterkere machtsbasis. Echter, als je meer een proteïneshake goeroe bent, zou een low-powered model goed werken. Hoewel persoonlijke blenders in prijs variëren om in elk budget te passen, zal een hoger wattage een hogere prijs krijgen.

Lees ook:   kitchenaid waterkokers

Reiniging

Persoonlijke mengers worden vandaag de dag gemaakt met BPA-vrij plastic en zijn gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. Sommige mengbakken zijn hoog en smal of hebben een strakkere bodem dan de bovenkant. Smalle bakjes zijn niet gemakkelijk met de hand te wassen, hoewel een flessenborstel goed werkt op goo die vastzit aan de bodem. Het vullen van de container met een kleine hoeveelheid water en het geven van een snel mengsel zal ook helpen. Als schoonmaken voor u een prioriteit is, let dan op de grootte van de container, maar ook op de vorm.

Grootte

In het algemeen zijn persoonlijke blenders klein en nemen ze niet veel ruimte in beslag. De grootte van de basis kan echter onhandig zijn, afhankelijk van waar deze moet worden opgeslagen. Als u op zoek bent naar een gemakkelijk draagbaar model, bepaal dan of het mogelijk is om het in een koffer te verpakken.

De mengbakken variëren van model tot model. Sommige zijn van het type sportfles, andere van het type beker. Als u een grote capaciteit nodig heeft, zoek dan een model dat die grootte heeft. Bovendien worden bepaalde modellen slechts met één bakje geleverd en zijn er al dan niet extra bekers verkrijgbaar.

Vermogen

De meeste mensen die persoonlijke blenders kopen hebben smoothies in gedachten. Je zult een blender willen die ijs en bevroren fruit kan verpletteren. Bepaalde mengers hebben niet de kracht om ijs effectief te verpulveren. Dit probleem kan ertoe leiden dat u regelmatig de mengbak moet verwijderen en schudden om vastzittende brokken te verplaatsen.

Veel persoonlijke blenders zijn twist and hold voor het mengen om in te grijpen, terwijl anderen zijn druk op de knop en handenvrij. Denk na over welke u de voorkeur geeft en wat het meest geschikt is voor uw behoeften.

Toebehoren

Bepaalde blender-modellen bieden extra hulpstukken aan voor de aankoop. Voor uw huishouden wilt u misschien andere verpakkingen, bekers of flessen. U wilt waarschijnlijk ook weten of er vervangende onderdelen beschikbaar zijn. Hoewel een persoonlijke blender niet noodzakelijkerwijs een aanzienlijke kostenpost is, wil je die waarde toch zo lang mogelijk behouden.

GERELATEERD LUIDT:

 • Een vergelijking van populaire babyvoedingsmixers
 • Vitamix 5200 vs 7500: Welke blender is beter?

Kosten

Sommige blenders zijn waanzinnig goedkoop, maar de mengcapaciteiten komen overeen met de prijs. Houd rekening met uw behoeften in vergelijking met uw budget en u zult de weg naar de perfecte match kunnen vinden.

Zoals bij elk klein keukenapparaat is een lange levensduur typisch een probleem. Weeg uw opties af en heb geen hoge verwachtingen. Houd er rekening mee dat persoonlijke blenders niet bedoeld zijn om mee te koken, maar meestal meer dan smoothies aankunnen. Persoonlijke mengers worden ook gemaakt met plastic, wat betekent dat veel containers na verloop van tijd en bij zwaar gebruik zullen barsten of breken. Als u de voorkeur geeft aan groene smoothies met behulp van vers bladgroen, wees dan ijverig met uw onderzoek, want veel kleinere persoonlijke blenders gaan niet goed om met bladproducten. Het doel is om een smoothie te drinken en geen vork nodig te hebben.

Hier is een notitie over O-ringen. Deze siliconenringen die in deksels of bladmontages worden aangetroffen, zullen na verloop van tijd afbreken. Je zult die indien mogelijk willen vervangen. Je zult ze ook regelmatig willen controleren op netheid. Voedseldeeltjes kunnen zich er onderdoor werken en na verloop van tijd schimmelvorming veroorzaken. Wees ijverig.

Conclusie

Persoonlijke blenders variëren van strak en stijlvol tot gewoon en eenvoudig en het kiezen van een blender kan leuk zijn. We hopen dat onze beoordelingen u hebben geholpen om er een paar te identificeren die u leuk vindt. Ter herinnering, wij denken dat de beste kleine blender in zijn geheel de Ninja QB3001SS Personal Blender is, met 700 watt vermogen en een betaalbare prijs. De Oster BLSTPB-WPK Blender is onze beste keuze. Het heeft een lage prijs en een sportflesverpakking. Onze premium keuze is de NutriBullet NB9-1301 High-Speed Blender, met maar liefst 900 watt vermogen en de grootste containerinhoud van 32 ons. Wij wensen u veel succes op uw gezondheidsreis!

Andere populaire kopersgidsen

 • Juicer koopgids
 • Juicer voor bladgroenen koopgids
 • Mengmachine voor smoothies kopersgids
 • Bekijk de andere mengers van NutriBullet