Amica vaatwasser / afwasmachine kopen, Kenmerken & Aanbiedingen

Het Poolse merk Amica zal vooral bij Oost-Duitse consumenten goed in het geheugen liggen. Veel huishoudelijke apparaten waren reeds in de DDR-tijd van deze onderneming afkomstig. En zelfs vandaag de dag wordt het bedrijf uit de buurt van Poznan (Polen) nog steeds beschouwd als een van de specialisten op het gebied van huishoudelijke apparaten. Zij vertrouwen op moderne gebruiksvriendelijke technologie tegen een eerlijke prijs. Amica is inmiddels de grootste fabrikant van grote huishoudelijke apparaten in Polen en dankt zijn groeiende populariteit in de eerste plaats aan zijn uitgebreide assortiment van moderne huishoudelijke apparatuurtechnologie, of het nu gaat om kookplaten, diepvriezers of wasmachines. Natuurlijk zijn er ook enkele Amica vaatwassers in de portefeuille van het merk.
Amica vaatwasser

Amica vaatwasser biedt

Amica ADF1212S – Inbouw Vaatwasser – 12 Couverts – 6 Programma’s

Amica ADF1212S - Inbouw Vaatwasser - 12 Couverts - 6 Programma's
Geen frontpaneel meegeleverd – Verborgen bediening Minimale nishoogte 82 cm Maximale nishoogte 87 cm Minimale hoogte keukenpaneel 51,7 cm Maximale hoogte keukenpaneel 71 cm Breedte: 59,8 cm Energielabel: E } Laadvermogen 12 couverts Geluidsniveau: 47 dB } Bestekkorf Verstelbare bovenkorf

Bekijk de dagprijs

Amica ADF1423X – Inbouwvaatwasser – 7 programma’s

Amica ADF1423X - Inbouwvaatwasser - 7 programma's
Geen frontpaneel meegeleverd – Verborgen bediening Minimale nishoogte 82 cm Maximale nishoogte 90 cm Minimale hoogte keukenpaneel 90 cm Maximale hoogte keukenpaneel 9 cm Breedte: 60 cm Energielabel: D } Laadvermogen 14 couverts Geluidsniveau: 44 dB } Besteklade Verstelbare bovenkorf

Bekijk de dagprijs

Typische productkenmerken

Bij Amica kunt u kiezen uit verschillende afwasmachinevarianten die zijn ontworpen om huishoudelijke taken voor consumenten met technologie gemakkelijker te maken. Gedeeltelijk ingebouwd of volledig ingebouwd, met een breedte van 60 cm of 45 cm – Amica vaatwassers zijn voor zoveel mogelijk huishoudsituaties aan te bieden. Ook de uiteenlopende eisen van de consument ten aanzien van apparatuur en programma-aanbod spelen een belangrijke rol.

Lees ook:   Roborock S6 MaxV

Intuïtieve bediening

Amica vertrouwt op de intuïtieve bediening van haar vaatwassers. Het bedieningspaneel is duidelijk gestructureerd en toont snel het aanbod van programma’s voor de meest uiteenlopende behoeften die in uw huishouden kunnen voorkomen. De talrijke extra functies kunnen naar behoefte worden toegevoegd.

Quickmatic

Dankzij de praktische Quickmatic-functie kan de hoogte van de bovenste korf in een handomdraai worden aangepast, zelfs bij volledige belading. Zo kunt u het interieur aanpassen aan de verschillende schotelformaten van uw huishouden.

Aquaspray

Aan het plafond van het interieur van sommige modellen vindt u een extra sproeiarm, die ervoor zorgt dat de items in de bovenste korf intensief worden gereinigd. De twee onderste sproeiarmen draaien in verschillende richtingen, zodat ook alle hoeken van de onderste vaatkorf intensief worden gereinigd.

Speciale kenmerken en functies

  • LED-binnenverlichting – zorgt voor voldoende licht bij het laden en lossen. Het licht gaat aan zodra de deur wordt geopend en gaat weer uit als de deur wordt gesloten.
  • Automatisch programma – een vuil-sensor detecteert de vervuilingsgraad van uw vaatwerk en past automatisch de watertemperatuur aan, evenals het verbruik en de programmaduur.
  • Aquastop – het waterveiligheidssysteem stopt de watertoevoer direct bij de kraan, zodat u veilig bent voor overstromingen.

Over Amica

Het bedrijf Amica werd in 1945 opgericht in Wronki bij Poznan (Polen). Het hoofdkantoor is er nog steeds gevestigd. In de jaren tachtig werden de huishoudelijke apparaten van Amica bekend bij het grote publiek van de DDR toen met de uitvoer van producten werd begonnen. En zelfs na de val van de Muur slaagde het bedrijf, Amica S.A., erin zich te vestigen als de grootste fabrikant van grote huishoudelijke apparaten in Polen. Het is nu een van de grootste bedrijven die aan de effectenbeurs van Warschau genoteerd staan. De productdivisies koelkasten en wasmachines werden echter verkocht aan de Koreaanse Samsung-groep. De Amica Groep is met zijn producten actief op meer dan 50 markten. Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Rusland, de Oosteuropese landen en Scandinavië zijn bijzonder belangrijke exportmarkten.

Lees ook:   Review Tineco Pure One S12: een innovatieve en krachtige stofzuiger

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser?

Doe uw eigen interactieve vaatwassertest op onze website en vind de beste afwasmachine voor uw behoeften. Wat is bijzonder belangrijk voor u?