Beste KitchenAid Blenders kopen en aanbiedingen

KitchenAid is zo’n bekend kwaliteitsmerk voor keukenapparatuur dat het geen wonder is dat ze een top keuze zijn voor blenders.
KitchenAid Blender
Het zal u misschien verbazen dat KitchenAid een grote verscheidenheid aan mengmachines produceert, elk met verschillende capaciteiten, vermogensniveaus en ontwerpen. Als u begint met het onderzoeken van verschillende mixeropties, zult u snel leren dat het moeilijk kan zijn om de beste mixer voor u te vinden.

We hebben een lijst met beoordelingen van de 10 beste KitchenAid-mengers opgesteld om u te helpen bij uw zoektocht. Er is ook een koopgids die alle verschillende functies en opties van de verschillende KitchenAid-mengers opsomt, zodat u goed geïnformeerd kunt zijn terwijl u op zoek gaat naar de beste mixer voor uw behoeften.

Beste KitchenAid Blender kopen overzicht

KitchenAid Diamond 5KSB1585EAC – Blender – Crème

KitchenAid Diamond 5KSB1585EAC - Blender - Crème

Bekijk de dagprijs

Het nieuwe KitchenAid Diamond mixsysteem heeft roestvrijstalen messen en een mengbeker van 1,7 L met gepatenteerd diamantvormig ontwerp, en zorgt voor een krachtige werveling terwijl de Intelli-speed-motorsturing automatisch de snelheid en kracht aanpast voor optimale resultaten. Mix om het even wat, op elk moment, van verse vruchten en groenten tot hardere ingrediënten zoals vlees of noten!

Soft start
Je kunt ook warm voedsel mixen dankzij de “Soft start”-knop, die het mixen heel traag start en dan geleidelijk de snelheid opvoert zodat de ingrediënten niet spatten.

Creëer met de KitchenAid Diamond blender een heerlijke soep, een frisse salade of een gezonde smoothie in slechts enkele seconden! Ontdek de nieuwe KitchenAid Diamond blender en mix alles ogenblikkelijk.

 • Grote eendelige BPA-vrije mengbeker van 1,75 liter met diamantvorming ontwerp en roestvrijstalen messen
 • Krachtige motor met intelli-speed-sturing
 • Speciale knop voor warm voedsel met soft-start eigenschap
 • Gegoten metalen basis

KitchenAid 5KSB1565EWH Blender voor op aanrecht 1.75l Zwart, Transparant, Wit blender

KitchenAid 5KSB1565EWH Blender voor op aanrecht 1.75l Zwart, Transparant, Wit blender

Bekijk de dagprijs

KitchenAid Blender voor op aanrecht

KitchenAid Diamond 5KSB1585ECA – Blender – Tomaatrood

KitchenAid Diamond 5KSB1585ECA - Blender - Tomaatrood

Bekijk de dagprijs

 • Automatische programma’s voor soepen, purees en het hakken van ingredienten
 • Met een pulsestand voor extra power

KitchenAid Artisan 5KSB8270EMS – Blender- Tingrijs

KitchenAid Artisan 5KSB8270EMS - Blender- Tingrijs

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een blender met een krachtige motor? Dan is de KitchenAid ARTISAN Power Plus 5KSB8270EMS iets voor jou. Deze belnder heeft een motor met een maximaal vermogen van 3,5 pk. Verwerkt en mixt snel en gemakkelijk taaie ingrediënten, zoals bevroren fruit en vezelige, voedzame groenten, voor soepelere resultaten. Mixt op 4 verschillende hoeken om ingrediënten naar de messen toe te trekken voor gladde, consistente en uitzonderlijke resultaten. Precisie-draaiknop met 11 snelheden, Pulseen Boost-optie en zelfreinigende cyclus. Biedt voortdurend variabele snelheidsregeling van 1 tot -11, van lage tot hoge snelheden, om aan de specifieke behoeften van alle recepten te voldoen.

Lees ook:   Inbouw gaskookplaat

2,6 L BPA-vrije vaatwasbestendige mengbeker met afneembare Soft Touch handgreep en geventileerd deksel met verwijderbare mengbeker voor ingrediënten. Ontworpen en gebouwd om de prestaties van de blender verder te optimaliseren. Comfortabele grip, gemakkelijk om ingrediënten te meten en toe te voegen tijdens het mixen.

Unieke stamper met flexibele rand Voor grote of ultradikke mengsels duwt de ingrediënten naar de messen toe en schraapt de zijkanten van de mengbeker voor een gelijkmatiger mixresultaat.

Premium voetstuk van gegoten metaal, precieze regelaar en schakelaars. Stevig, stabiel, duurzaam en makkelijk te reinigen. Asymmetrisch roestvrijstalen mes.

 • Beschikt over 11 verschillende snelheden.
 • Is geschikt om ijs mee te crushen.
 • Bodem met anti slip zodat de blender stevig blijft staan.
 • Zelfreinigend programma.
 • Deksel met vulgat.
 • Maataanduiding kan.

KitchenAid Diamond CM763 – Blender – Wit

KitchenAid Diamond CM763 - Blender - Wit

Bekijk de dagprijs

 • Grote eendelige BPA-vrije mengbeker van 1,75 liter met diamantvorming ontwerp en roestvrijstalen messen
 • Krachtige motor met intelli-speed-sturing
 • Speciale knop voor warm voedsel met soft-start eigenschap
 • Gegoten metalen basis
 • KitchenAid Diamond KA5KSB1585EOB – Blender – Onyx zwart

  KitchenAid Diamond KA5KSB1585EOB - Blender - Onyx zwart

  Bekijk de dagprijs

  • Automatische programma’s voor soepen, purees en het hakken van ingredienten
  • Met een pulsestand voor extra power

  Koopgids

  Er zijn verschillende dingen te overwegen bij het winkelen voor een KitchenAid blender. We hebben een kopersgids gemaakt om u te helpen weten waar u naar moet zoeken.

  Aanrechtruimte

  Hoeveel ruimte heb je om mee te werken? Moet u uw blender in een kast opbergen? Als je kijkt naar de verschillende afmetingen, is het belangrijk om deze dingen in overweging te nemen. Afhankelijk van waar je stopcontacten in je keuken staan, moet je misschien zelfs uitzoeken of een blender onder je bovenkastje past. Conventionele blenders zijn altijd omvangrijker dan persoonlijke blenders of dompelblenders, dus opslag en werkruimte zullen belangrijk zijn.

  Vermogen

  Hoe krachtiger de mixermotor, hoe hoger het wattage en het vermogen. Dit soort blenders werken meestal sneller en kunnen uw ingrediënten snel vloeibaar maken. Krachtige blenders zijn meestal gemaakt om langer mee te gaan dan minder krachtige blenders, maar ze hebben ook de neiging om groter, luider en duurder te zijn.

  Als je weet dat je je blender vaak nodig hebt om ijs te pletten of noten in gladde notenboter te veranderen, dan wil je een krachtige motor van 1.500 watt of meer. Sommige van deze blenders kunnen zelfs de ingrediënten verwarmen door de wrijving van de bladen. Dit is ideaal als u graag soep of kogelvrije koffie wilt maken.

  Als u geen zware blender nodig heeft, dan werkt een blender met een vermogen van ongeveer 1.100 watt bijna net zo goed. Ze kunnen ijs verpletteren of noten vermalen, maar geen van beide zal zo fijn en glad zijn als een krachtige blender. Maar voor smoothies of pureeën doen ze het goed.

  Aan de onderkant van het vermogensbereik staan blenders van ongeveer 600 watt, maar deze kunnen niet goed omgaan met het breken van ijs of het vermalen van hard voedsel. Ze kunnen makkelijk pureren en dat is het wel zo’n beetje.

  Snelheid

  U zult merken dat de blenders op onze lijst meerdere snelheden hebben, samen met de optie om te pulseren of continu te draaien. Sommige zijn zelfs voorzien van extra functies met voorinstellingen voor specifieke soorten dranken of etenswaren. Dit zijn onder andere het verpletteren van ijs, het maken van soep of het mengen van smoothies.

  Schoonmaken

  Blenders kunnen zeer eenvoudig te reinigen zijn. Het enige wat u hoeft te doen is water en een druppel afwasmiddel toe te voegen, zet het hoog, en de blender zal zichzelf reinigen. Spoel het goed af en dep het droog, en het zal klaar zijn voor de volgende keer dat u het moet gebruiken.

  Sommige blenders hebben ook vaatwasmachinebestendige onderdelen. Dit is echter meestal alleen de kruik, omdat u het blad niet wilt verdoven door het door een hete vaatwasser te laten lopen.

  Prijs

  De meeste mengers van lage tot gemiddelde kwaliteit zullen rond de 100 euro liggen, soms minder. Dit zijn uw basismengers die het goed doen bij het pureren van zacht voedsel of die smoothie-blending aankunnen zolang het niet nodig is om ijs te pletten.

  Blenders van gemiddelde kwaliteit hebben meer kracht en meer functies en kosten ergens tussen de €100 en €200. Deze soorten blenders zullen smoothies, puree voedsel en crushijs vrij goed kunnen mengen.

  Aan de top van de prijsklasse, meestal rond de €200-€400, met sommige zelfs duurder dan dat, vindt u de high-performing blenders. Deze hebben meestal het hoogste vermogen en wattage en zijn in staat om alles wat je nodig hebt te mengen. Veel van deze mengers hebben speciale eigenschappen en zijn van duurzame kwaliteit.

  Type werper

  Blender kruiken zijn gemaakt van zwaar glas of plastic.

  Hoewel u misschien denkt dat glas beter zou zijn omdat het geen vlekken maakt of voedselgeuren absorbeert, kan het een gevaar voor de veiligheid worden. Dun glas kan gemakkelijk versplinteren, vooral als u warm voedsel probeert te mengen. Dik glas is veiliger, maar het kan zwaar zijn.

  Veel mengers zullen in plaats daarvan een plastic kruik van hoge kwaliteit gebruiken. Er is geen risico van verbrijzeling met deze kruiken, en ze zijn meestal uiterst duurzaam, veiliger en licht van gewicht.

  Conclusie

  Onze beste algemene keuze is de KitchenAid ksb560es Blender, omdat het een solide mixer is met een gemiddeld vermogen. Het heeft een grote capaciteit, splintervrije kruik die vaatwasmachinebestendig is. Hij heeft ook een 0,9-pk motor die in staat is om lichte ijsverbrijzelingstaken uit te voeren.

  De KitchenAid KSB1570SL 5-Speed Blender is onze beste keuze omdat hij veel goede eigenschappen heeft voor het geld. Hij heeft vijf snelheden, een 56-ounce kruik en voorinstellingen die het gemakkelijk maken om de mixer de optimale snelheid te laten kiezen voor wat u nodig heeft om te mengen.

  We hopen dat onze beoordelingen van de beste KitchenAid blenders en de koopgids u hebben geholpen om uw eigen lijst te maken, zodat u de beste kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.