Grundig vaatwasser / afwasmachine kopen, Kenmerken & Aanbiedingen

Dit merk richt zich op technologie voor in huis. Binnen onze eigen vier muren moeten we ons – volgens Grundig – vooral op ons gemak voelen met technologie die precies bij ons leven past. Grundig is vooral bekend op het gebied van consumentenelektronica, maar verkoopt ook kleine en grote huishoudelijke apparaten. Hiermee onderstrepen zij hun streven om technologie aan te bieden die perfect past in elke kamer van het huis. De Grundig vaatwasser is een stukje van de puzzel dat zijn nut vindt in de keuken.
Grundig vaatwasser

Grundig vaatwasser biedt

Grundig GNV 41825 vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts

Grundig GNV 41825 vaatwasser Volledig ingebouwd 14 couverts
Geen frontpaneel meegeleverd – Verborgen bediening Minimale nishoogte 82 cm Maximale nishoogte 92 cm Minimale hoogte keukenpaneel 6,1 cm Maximale hoogte keukenpaneel 7,6 cm Breedte: 59,8 cm Energielabel: Oud energielabel: A++ } Laadvermogen 14 couverts Geluidsniveau: 44 dB } Besteklade Verstelbare bovenkorf

Bekijk de dagprijs

Grundig ghv43830

Grundig ghv43830
Breedte: 59,8 cm Energielabel: Oud energielabel: A+++ } Laadvermogen 15 couverts Geluidsniveau: 42 dB } Besteklade

Bekijk de dagprijs

Typische productkenmerken

Technologie die het dagelijks leven binnen uw eigen 4 muren gemakkelijker moet maken. Dat is de taak van de Grundig vaatwasser, die snel en betrouwbaar voor een schone vaat moet zorgen. Het merk belooft voor elke keuken de juiste oplossing klaar te hebben. Naast halfintegreerbare en volledig geïntegreerde vaatwassers worden ook onderbouw vaatwassers aangeboden. Hier zijn enkele typische productkenmerken van Grundig toestellen:

BestFit / AutoFit

De inbouwvaatwasser moet perfect in het keukenblok passen. De BestFit modellen van Grundig bieden de mogelijkheid om meubelfronten te monteren die tot 4 cm langer zijn, zodat het front van de keuken er altijd perfect uitziet, ongeacht of het apparaat open of gesloten is. De look in het keukentje is altijd kierloos en onberispelijk.

Lees ook:   Novy Afzuigkappen D828

Dankzij AutoFit passen de deurscharnieren zich zelfs automatisch aan het gewicht van het meubelfront aan, waardoor de machine gemakkelijker kan worden geopend en gesloten. De deur van de afwasmachine kan zonder problemen in elke stand open blijven staan.

IonFresh technologie

Met de IonFresh technologie voorkomen Grundig vaatwassers dat er onaangename geurtjes in de machine ontstaan. Bovendien is het milieu minder vervuild. De moderne ionengeurneutralisatie voorkomt vaatwascycli die niet volledig zijn geladen, omdat er altijd frisse lucht in de vaatwasser komt, zelfs als de vuile vaat lang heeft gestaan.

CornerWash

Vaatwassers met CornerWash reinigen de borden, potten en pannen met een innovatieve sproeiarm in rechthoekige banen. Dit bereikt elk hoekje in de machine en verbetert het wasresultaat.

Speciale kenmerken en functies

  • Back & Clean – tot 3 bakplaten en roosters in de vaatwasser met hogedrukreiniging
  • All-in-Wash – 2 verschillende waterdrukzones. Enerzijds lage druk in de bovenste vaatwaskorf (bv. voor delicate glazen) en hogere druk voor de onderste vaatwaskorf (bv. voor zwaar bevuilde potten en pannen).
  • Automatisch programma – een sensormanagementsysteem detecteert de hoeveelheid serviesgoed en de vervuilingsgraad van het vaatwerk en kiest vervolgens het geschikte afwasprogramma. Voor een optimaal energie- en waterverbruik.
  • Express functie – door de waterdruk te verhogen, wordt de spoeltijd tot 70% verkort.
  • GlassPerfect – meet en optimaliseert de hardheid van het binnenkomende water, zodat aangeslagen glazen tot het verleden behoren.
  • Brillissimo – een verlengde verwarmingsfase zorgt voor glanzende vaat zonder watervlekken
  • QuickWash – perfecte reiniging in minder dan 90 minuten
  • Sleepdeurmechanisme – zie BestFit
  • LED-binnenverlichting
  • VarioSlide bestekmand – voor meer flexibiliteit
Lees ook:   Beste robotstofzuigers voor dierenhaar in 2023 kopen

Over Grundig

De wortels van het huidige Grundig Intermedia GmbH liggen in het traditionele Grundig bedrijf, opgericht in 1930 en gevestigd in Fürth en Neurenberg. Het bedrijf had in Duitsland en de rest van de wereld naam gemaakt met de productie van radio’s en televisies en werd lange tijd beschouwd als een symbool van het West-Duitse economische wonder. In april 2003 werd het bedrijf insolvent, wat leidde tot de oprichting van Intermedia GmbH. Sinds 2007 behoort deze onderneming tot Arçelik A.S., een lid van de Koç Group, die ook het merk Beko op de markt brengt.

Grundig is nu opnieuw een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van consumentenelektronica, kleine elektrische apparaten en grote huishoudelijke apparaten. Vanaf 2013 werd het productengamma uitgebreid met het zogenaamde “witgoed” (koelkasten, wasmachines, enz.), waardoor Grundig Intermedia GmbH de enige Europese full-range leverancier werd. Wereldwijd werken meer dan 1.600 medewerkers voor het merk Grundig, dat nu zijn hoofdzetel heeft in Neu-Isenburg.

Bent u op zoek naar een nieuwe vaatwasser?

Doe uw eigen interactieve vaatwassertest op onze website en vind de beste vaatwasser voor uw behoeften. Waar hecht je bijzonder veel waarde aan?