Beste Bullet Blenders kopen, review en aanbiedingen


Omdat mensen werken om gezonder te worden, zijn sappen en smoothies erg populair geworden, en er is geen betere manier om ze te krijgen dan ze zelf te maken.
bullet blender
Bullet Blenders raken de winkels snel en hard in een korte periode, dus je kunt je afvragen wat de ene Bullet Blender anders maakt dan de andere. We hebben veel verschillende Bullet Blenders bekeken en een lijst van onze top acht keuzes voor u gemaakt. We zullen een aantal van de voors en tegens van elk van hen delen, zodat u een compleet beeld kunt krijgen van wat elk van hen te bieden heeft.

De beste Bullet Blenders

NutriBullet Max – 12-delig – 1200 Watt – Blender – Zilver

NutriBullet Max - 12-delig - 1200 Watt - Blender - Zilver

Bekijk de dagprijs

De NutriBullet 12-delige Blender/Mixer is onze favoriet vanwege de krachtige 1200-watt motor en het robuuste, gepatenteerde roestvrijstalen blad met cyclonische werking. Hij wordt geleverd in een set die bestaat uit een hoge beker, twee korte bekers, een plat mes, een emulgeermes, twee hersluitbare deksels, een zakelijk voedingsboekje en een handleiding met recepten.

Deze blender heeft genoeg kracht om alle voedingsmiddelen die je erin stopt te mengen, maar hij heeft één grote fout. De motor loopt in de tegenovergestelde richting dan de kopschroeven in de basis. Hierdoor kan de beker van de basis worden geschroefd terwijl uw voedsel wordt gemengd.

We vonden ook dat de rubberen afdichtingen niet altijd goed afdichten. Zorg ervoor dat u uw deksels goed vastschroeft en controleer of ze goed zijn afgedicht voordat u ze meeneemt op de weg. Dit model wordt ook geleverd met een beperkte garantie van een jaar.

Voordelen

 • 1200-watt motor
 • Roestvrijstalen blad met cyclonale werking
 • Inclusief bekers, messen, deksels, zakvoedingsspecialist en receptenhandleiding.

Nadelen

 • Schroeven van de beker los tijdens het mengen
 • Bekers hebben niet allemaal een rubberen afdichting

Ninja Blender Deluxe BN495EU – 1000 Watt – Ice Crush – Pulse – 2020 Model

Ninja Blender Deluxe BN495EU - 1000 Watt - Ice Crush - Pulse - 2020 Model

Bekijk de dagprijs

De Ninja Blender heeft een krachtige 1000-watt motor. Met deze blender kun je het blad handmatig pulseren om gemakkelijk ijs en diepvriesproducten te pletten en door zaden, huid en stengels van ander voedsel te scheuren, om je de voedingswaarde te geven die je wilt in een gladde drank die je graag drinkt.

Als je drankje klaar is, hoef je alleen maar een van de draaibare tuitdeksels aan te draaien om het mee te nemen en alle andere onderdelen in de vaatwasser te gooien voordat je weggaat. Deze blender is eenvoudig te gebruiken, moeiteloos schoon te maken en geeft je lichaam de voedingswaarde die het nodig heeft om je dag goed te beginnen.

De Ninja Countertop Blender, die wordt geleverd met een garantie van een jaar, is twee keer zo groot als de typische kogelmixer. Als je een kleine keuken hebt en je wilt je blender op het aanrecht houden, kun je de afmetingen controleren om er zeker van te zijn dat hij in je ruimte past voordat je hem koopt.

We vonden ook dat het erg luidruchtig is tijdens het mengen, dus het kan een onbeleefd ontwaken zijn om een smoothie te maken voor uw ontbijt als eerste in de ochtend. Wanneer u hete vloeistoffen, zoals koffie, mengt, is het moeilijk om het kopje van de basis te halen. U wilt misschien een zogenaamde “rubberen man” hebben om u te helpen het eruit te halen. Het rubber zal u een betere grip geven, evenals een barrière tussen uw hand en de warmte.

Voordelen

 • 1000-watt motor
 • Handpuls
 • Draaibare tuitdeksels
 • Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig

Nadelen

 • Moeilijk te verwijderen van de basis bij gebruik van hete vloeistoffen
 • Twee keer de grootte van typische kogelmixers
 • Luidruchtig

Magic Bullet – 11-delig – Blender – Zilver

Magic Bullet - 11-delig - Blender - Zilver

Bekijk de dagprijs

De Magic Bullet Blender wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je dag te beginnen. Het omvat een krachtige basis met een hoog koppel, een roestvrijstalen kruisblad, een hoge beker, een feestbeker, een korte beker, twee comfortabele lipringen, twee verzegelbare deksels, een flip-top to-go deksel en een receptenboek en een gebruikershandleiding. Het staat bekend om zijn meng- en hakkracht. In het verleden was de Magic Bullet geweldig in het verpulveren van alles wat je er in tien seconden of minder in stopt. De nieuwere versie lijkt niet zo krachtig te zijn.

De messen niet hakken zo fijn als ze ooit deden, en de motor is niet krachtig genoeg om het voedsel te verplaatsen rond als nodig is voor een soepele, zelfs mengen. U moet uw mengsel stoppen en het apparaat rond schudden om het ongerepte voedsel naar de messen te brengen. Het helpt dat u het voedsel handmatig kunt pulseren, zodat het ongerepte voedsel elke keer dat het stopt dichter bij de messen kan vallen.

De Magic Bullet kan de klus klaren als je de tijd en het geduld hebt om ermee te spelen. U moet zich ook bewust zijn dat de beker soms vast komt te zitten in de basis. Wees voorzichtig hoe je het eruit krijgt. Als je toevallig een van de tabbladen van de beker breekt, zal die beker niet meer werken. Het blad zal niet vastlopen, tenzij alle lipjes naar beneden drukken waar ze horen te zitten. Houd er rekening mee dat deze blender wordt geleverd met een garantie van een jaar.

Voordelen

 • Koteletten, mixen, mixen, zwepen en malen in 10 seconden of minder
 • Eén snelheidsinstelling met pulsregeling
 • Inclusief basis, blad, kopjes, lipringen, deksels, receptenboek en gebruikershandleiding
 • Alle stukken zijn vaatwasmachinebestendig

Nadelen

 • Verplaatst het voedsel niet zoals het hoort…
 • Niet zo krachtig als andere modellen
 • Kopjes komen vast te zitten in de blender

Cuisinart ® 3 in 1 Hand Blender CSB300BE – Staafmixer

Cuisinart ® 3 in 1 Hand Blender CSB300BE - Staafmixer

Bekijk de dagprijs

De Cuisinart 0 Blender heeft een 350-watt motor met veiligheidsvergrendeling en automatische stopfunctie. Het roestvrijstalen mes kan worden gebruikt in een constant hoog of laag vermogen, of in de pulsmodus om uw eten in stukken te hakken.

De motor van deze blender is niet krachtig genoeg om alle etenswaren te mengen. U moet uw voedsel bijna per keer in een beetje verpulveren, en dan nog wat meer toevoegen. Als je probeert om alles in één keer in te zetten, wordt de motor oververhit en geeft die vervelende oververhittingsgeur af. Het doet hetzelfde als je probeert om ijs of andere diepvriesproducten te pletten.

Pas op als je je drankje meeneemt op de vlucht. De deksels hebben de neiging om te lekken als je er uit drinkt. Aan de positieve kant wordt dit model geleverd met een lange garantie van drie jaar.

Voordelen

 • 350-watt-motor
 • Veiligheidsvergrendeling en automatische stop
 • Hoog, laag en pulscontroles
 • Roestvrij stalen lemmet

Nadelen

 • Oververhittende geur
 • Niet krachtig genoeg om ijs te verpletteren
 • Moeilijk te vinden
 • Deksels lekken bij het drinken

Hamilton Beach professionele bar blender

Hamilton Beach professionele bar blender

Bekijk de dagprijs

De Hamilton Beach Blender is uniek in zijn manier van opslaan. De flessen worden ondersteboven opgeslagen, en er is een plaats onderin de basis om het koord in te wikkelen. Dat is leuk als je het op de toonbank wilt laten liggen, maar niet overal koorden wilt hebben.

Deze blender is voorzien van one-touch blending met zijn roestvrijstalen messen. Er zit niet veel kracht in deze machine, dus wees bereid om je eten in kleine stukjes te snijden voordat je het in de fles doet om te mengen. Zelfs bij kleinere stukken draaien de messen het voedsel niet naar beneden, zodat het voedsel bovenop niet wordt gemengd. U zult moeten stoppen en deze ingrediënten naar de bodem moeten duwen.

De motor is niet krachtig genoeg om het verpletterende ijs of het hakken van andere dichte of diepgevroren etenswaren aan te kunnen. Deze blender werkt het beste met zacht fruit en groenten.

Schoonmaken kan pijn doen. De messen zijn niet afneembaar, dus je moet ze in de bodem schoonmaken. Dat is niet alleen slecht voor het schoonmaken, maar het betekent ook dat ze niet vervangen kunnen worden. Als de messen saai worden, moet u een nieuw apparaat kopen, hoewel er drie jaar garantie is.

De fles kan een uitdaging zijn om te reinigen, vooral als je hem niet direct na het drinken kunt uitspoelen. De fles heeft verticale ribben die er waarschijnlijk zijn om het voedsel naar beneden te richten. Deze ribben laten spleten achter voor kleine voedseldeeltjes om vast te komen zitten. Het kan moeilijk zijn om die ribben schoon te krijgen als het voedsel de kans krijgt om te drogen.

Voordelen

 • One-touch blending
 • Roestvrijstalen messen
 • Compacte opslag

Nadelen

 • Bladen zijn niet afneembaar
 • Voedsel moet in kleine stukjes worden gesneden
 • Eten wordt niet gemengd
 • Niet krachtig genoeg voor ijs
 • Verticale ribben op de fles houden voedsel vast

BLACK+DECKER BXJB1000E blender 1,5 l Cooking blender Zwart, Transparant 1000 W

BLACK+DECKER BXJB1000E blender 1,5 l Cooking blender Zwart, Transparant 1000 W

Bekijk de dagprijs

De BLACK+DECKER draait een 275-watt motor met de eenvoudige schakelaar van een aan/uit-knop om uw voedsel te mengen met zijn roestvrijstalen smeltlamellen.

Deze blender is geschikt voor mensen die een loonstrookje willen betalen, omdat hij het werk doet dat u nodig heeft. U hoeft alleen maar geduld te hebben om de consistentie te krijgen die u wilt. De bladen bewegen het voedsel niet goed, dus je moet de bovenkant eraf halen en de ingrediënten een paar keer naar beneden duwen om alles gemengd te krijgen.

Dit is een economische blender die je zou kopen vanwege de prijs, niet vanwege de kwaliteit van het product. De motor is niet krachtig genoeg om te gebruiken op ijs of diepvriesproducten. Hij gaat slechts ongeveer een jaar mee als hij wordt gebruikt bij zacht voedsel. Dat leven wordt verkort als u probeert hard voedsel te hakken. BLACK+DECKER biedt wel twee jaar garantie.

De bekers worden geleverd met deksels, zodat u uw drankje mee kunt nemen, maar het deel dat openklapt om uit te drinken is hol. Vloeistof hoopt zich op in de lege plek als je een drankje neemt en blijft daar zitten tot je je volgende drankje neemt. Als je het de volgende keer openklapt, loopt de vloeistof die op de holle plek zit eruit.

Voordelen

 • 275-watt motor
 • Roestvrijstalen fusieblad
 • Aan/uit-knop

Nadelen

 • Holle flip-sluiting verzamelt vloeistof
 • Er is veel spelen nodig om al het voedsel gemengd te krijgen.
 • Niet krachtig genoeg voor ijs

Kopersgids

Wat is een Bullet Blender?

Bullet Blenders zijn compacte blenders die meestal direct in de kogelvormige beker waaruit u drinkt, worden gemengd. Bladen in de bodem karnen uw voedsel in een cirkelvormige beweging die uw voedsel naar beneden dwingt in de bladen. De bladen zijn scherp genoeg en de motor is krachtig genoeg om door de schil en de zaden van de meeste groenten en fruit te snijden, waardoor je de meest voedingswaarde krijgt. Ze zijn geweldig als je superfoods moet pletten, pureren, mengen of vloeibaar maken.

Zie ook: een overzicht van de beste kleine blenders in 2021.

Dingen om te overwegen bij het kiezen van een Bullet Blender

1. Doel van het gebruik:

Als deze blender wordt gebruikt in een bedrijf, zorg er dan voor dat u een blender koopt die zwaar is en gebouwd om het constante gebruik ervan te nemen.

Als u uw blender thuis gaat gebruiken, heeft u er geen nodig die zo zwaar is gebouwd als die voor commercieel gebruik. U zult willen weten hoeveel mensen er gebruik van maken en hoe vaak. Dat zal de kwaliteit bepalen die je nodig hebt. Als het drie tot vier mensen per dag bedient, heb je er een nodig die beter gebouwd is dan een die gemaakt is om twee tot drie keer per week door één persoon te worden gebruikt.

U zult ook willen overwegen of u uw product thuis of op de vlucht drinkt. Als u het gewoon thuis gebruikt, is een blender met alleen lippenringen voor de bekers prima geschikt. Als je een drankje wilt maken en meenemen om te consumeren tijdens het reizen, koop dan een blender met deksels om te voorkomen dat je drank uitloopt.

2. Prijs:

De kosten van Bullet Blenders variëren van ongeveer $40 tot een paar honderd. U wilt de beste kwaliteit product mogelijk te krijgen voor uw geld, maar met de brede waaier van prijzen die er zijn, het loont om precies te weten hoe je het product te gebruiken voor de aankoop ervan.

Als u alleen maar blenders uitprobeert om te zien of u ze leuk vindt, kijk dan voor een aan de onderkant van de prijsklasse. Ze doen het werk, maar zijn niet gebouwd om zo lang mee te gaan. Als u weet dat u dagelijks een blender gebruikt om gezonder voedsel in uw dieet op te nemen, let dan meer op de kwaliteit van het product dan op de prijs.

3. Vermogensniveau:

Bullet Blenders zijn er in een grote verscheidenheid aan wattages. Hoe meer kracht een blender heeft, hoe fijner hij uw voedsel zal puren.

4. Kwaliteit van het eindproduct:

De kwaliteit van uw eindproduct is direct gerelateerd aan de hoeveelheid vermogen die uw blender heeft. De lagere wattages vereisen dat het voedsel wordt gevild, gezaaid en in kleine stukjes wordt gesneden om goed te kunnen mengen. Zelfs met dit alles kan het zijn dat u een eindproduct krijgt waar nog wat klontjes in zitten. Sommige motoren zijn gewoon niet krachtig genoeg om een volledig glad product te produceren.

Aan de andere kant zijn sommige zo krachtig dat je er voedsel in kunt gooien in grote brokken met intacte huid en zaden, en de messen zullen er doorheen snijden als een heet mes dat door boter heen snijdt. Het maakt niet uit wat je in deze blenders doet, je zult eindigen met een gladde textuur die aangenaam is om te drinken.

Als je zoveel mogelijk goede voeding in je dieet wilt opnemen, speelt de kracht van de blender een belangrijke rol. Veel voedingsmiddelen halen het merendeel van hun voedingsstoffen uit de huid en de zaden. Zo zit bijvoorbeeld meer dan 50% van de vezel in een appel in de schil. Als je hem moet villen voordat je hem mengt, verlies je de helft van het voordeel van het eten/drinken ervan in de eerste plaats.

5. Gemakkelijk te reinigen:

Sommige onderdelen van Bullet Blenders kunnen meestal in de bovenste plank van uw vaatwasser worden gelegd, terwijl andere onderdelen met de hand moeten worden gewassen. Als u altijd haast heeft, neem dan een blender die gemakkelijk in elkaar te zetten, uit elkaar te halen en schoon te maken is.

Conclusie:

Nu we hebben uitgelegd hoe een bullet blender werkt en waar je op moet letten bij het winkelen voor een bullet blender, laten we je snel herinneren aan onze top 3 die we hebben gevonden tijdens onze reviews & testen:

Recent Posts