Magic Bullet vs Nutri Ninja: welke blender is beter?


De Magic Bullet is een van de originele capsule-type blenders. Maar in de loop der jaren zijn er nieuwe modellen op de markt verschenen met interessante technologie, die Magic Bullet een run voor zijn geld heeft gegeven. Een van deze topmengers is de Nutri Ninja van Shark. Nutri Ninja houdt rekening met de effecten van zuurstof op de cellulaire afbraak (wat leidt tot bederf). Het biedt de FreshVac-technologie in de vorm van een luchtvacuüm, dat u kunt gebruiken om zuurstof uit uw mengbeker te halen voordat u deze in de koelkast opbergt. De Nutri Ninja heeft ook een vermogen van 1100 watt, in tegenstelling tot de schamele 250 watt van de Magic Bullet. U betaalt echter ongeveer drie keer meer voor de Nutri Ninja, dus als het budget een topprioriteit is, moet u misschien de FreshVac toevoeging vergeten en genoegen nemen met de eenvoudigere Magic Bullet. Lees verder om de grootste verschillen tussen de twee modellen te zien.
Magic Bullet vs Nutri Ninja

Wat zijn de verschillen?

Hoewel de bedoeling van elke blender hetzelfde is, is het belangrijkste verschil tussen de blenders kracht en technologie. De Nutri Ninja wint in beide categorieën, maar laten we de verschillen wat zorgvuldiger uitsplitsen, zodat u kunt zien hoe elke machine presteert, het prijsverschil, een duurzaamheidsvergelijking en het totale ontwerp van elke machine.

Prestaties

Met 250 watt kan de Magic Bullet goed presteren met eenvoudige taken, maar het verbleekt tegen de 1100-watt Nutri Ninja. Waar de Magic Bullet moeite heeft om bevroren fruit of ijs te hakken, kan de Nutri Ninja met gemak door hardere stoffen heen.

Prijs

De Magic Bullet zit aan de onderkant van alle capsule-type blenders. Het lagere vermogen en de beperkte mogelijkheden zijn hiervoor grotendeels verantwoordelijk. U betaalt meer dan drie keer zoveel voor een Nutri Ninja, maar de prestatiefactor is veel hoger, wat een langere levensduur van uw investering betekent.

Duurzaamheid

De Magic Bullet staat bekend om zijn rubberen afdichtingen en messen die na herhaaldelijk gebruik afbreken. Het vervangen van de onderdelen is ook niet gemakkelijk. Als uw Magic Bullet begint te verslechteren, kunt u beter een nieuwe kopen. De Nutri Ninja staat erom bekend dat hij over het geheel genomen duurzamer is, maar net als bij elk ander apparaat zal het bij herhaald, hard gebruik slijten.

Ontwerp

De Magic Bullet heeft een cyclonische mengmethode die vloeistof naar boven schiet, en dan terugstuurt naar het blad in een boog. Het heeft een eenvoudige drukknopstart, een vergrendelingsdeksel dat in de basis van de motor wordt geplaatst, en verschillende containerafmetingen om te bevestigen. De Nutri Ninja werkt op dezelfde manier, maar de startknoppen hebben wat extra snelheidsvariabiliteit, en hij is uitgerust met Auto-IQ Technologie om de snelheid van de blender automatisch te regelen. De FreshVac toevoeging is een beetje gimmicky, maar als u van plan bent om uw mix voor meer dan een paar uur te bewaren, houdt het de ingrediënten verser.

Snel overzicht van de Magic Bullet

De Magic Bullet is een beetje een gestripte capsulemixer. Het is het beste voor beginners, casual gebruikers, of iedereen met een krap budget. Hij verslijt echter wel sneller dan andere modellen en zijn onderdelen zijn niet gemakkelijk te vervangen. Het ontbreekt ook aan snelheidsvariatie of een aantrekkelijke bonus technologie.
Magic Bullet

Voordelen

 • Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken
 • Minder duur
 • Gemakkelijk te demonteren en te reinigen

Nadelen

 • Verslijt snel
 • Kan geen harde stoffen zoals ijs mengen
 • Ontbreekt de bonus technologie

Snel overzicht van de Nutri Ninja Blender

De Nutri Ninja by Shark is krachtig in zijn geheel, gemakkelijk te gebruiken en is uitgerust met FreshVac- en Auto-iQ-technologieën voor extra prestaties. Het is een duurzamer product en kan gemakkelijk ijs en bevroren fruit verpletteren. Het leunt echter wel naar de duurdere kant toe, en het is over het algemeen luidruchtiger dan andere capsulemengers.
Nutri Ninja

Voordelen

 • 1100 watt vermogen
 • FreshVac- en Auto-iQ-technologieën toegevoegd
 • Duurzaam
 • Geweldig voor zwaarder mengen

Nadelen

 • Luidruchtige
 • Duurdere

Wat gebruikers zeggen

De meeste gebruikers zijn het erover eens dat de Magic Bullet een handige kleine blender is. Het ontwerp is verfrissend eenvoudig, het neemt weinig ruimte in beslag en het is perfect als je haast hebt. Gebruikers zeggen ook dat de rubberen afdichtingen en messen te snel kapot gaan, en dat ze hun eenheden binnen enkele maanden moeten vervangen.

De Nutri Ninja staat bekend om zijn prestaties en duurzaamheid. Het is krachtig genoeg om te worden gebruikt voor een verscheidenheid aan behoeften, en de extra technologie zorgt voor een betere mix. Aan de andere kant zeggen sommigen dat het moeilijk is om grondig te reinigen, en velen noemen het geluidsniveau ervan als een duidelijk nadeel.

Conclusie:

De Magic Bullet is een eenvoudig model, en de Nutri Ninja heeft meer technologie. Het vergelijken van de twee is een beetje zoals het stapelen van appels en sinaasappels tegen elkaar. De toegevoegde eigenschappen en het hogere vermogen van de Nutri Ninja maken het de duidelijke winnaar. Als het geld krap is, kan een Magic Bullet goed genoeg zijn. Maar als je de Nutri Ninja iets extra’s kunt geven, maakt datgene wat je in dollars uitgeeft zichzelf goed in prestaties.

Recent Posts