Ovens op groot formaat: Wanneer meer nog meer is

Wil je iets meer? Het antwoord is heel duidelijk: Ja! ORANIER heeft een nieuwe ovenlijn ontwikkeld die op alle niveaus overtuigt. De nieuwe modellen kenmerken zich door een extra grote XL bakkamer in de 80 liter klasse. Ze hebben negen insteekniveaus met maximaal vier volledige uitbreidingen waarin vellen, rooster of de vetpan kunnen worden ondergebracht en de ruimte optimaal wordt benut.

De nieuwe ovenlijn van ORANIER is niet alleen een visueel hoogtepunt in uw keuken, maar biedt ook volop ruimte voor heerlijke gerechten. Foto: ORANIER

De nieuwe ovenlijn van ORANIER is niet alleen een visueel hoogtepunt in uw keuken, maar biedt ook volop ruimte voor heerlijke gerechten. Foto: ORANIER

Hier lukt alles altijd

Op verzoek nemen meer dan 100 automatische programma’s de richting over van de topmodellen van de Duitse fabrikant van moderne keukentechnologie. De “voedselgids” maakt voorselectie mogelijk op basis van verschillende categorieën, zoals rood of wit vlees, vis, groenten, gebak of taart. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete gerecht kiezen zoals pizza, rosbief, lamsvlees of soufflé. Vervolgens wordt het gewicht gevraagd en wordt de exacte kooktijd berekend. Zodra het voedsel in de oven is gezet, nemen algoritmes het werk over en rapporteren uiteindelijk wanneer alles tot op het punt is gekookt.

De "Voedselgids" maakt voorselectie volgens verschillende categorieën mogelijk. Foto: ORANIER

De “voedselgids” maakt voorselectie volgens verschillende categorieën mogelijk. Foto: ORANIER

Zelfreinigende of stoomfunctie

Uitgerust met extra’s zoals de pyrolysefunctie, doet het EBP 9881-apparaat zelf de reiniging. Alles wat tijdens het stoven of bakken is uitgespoten, verandert gewoon binnen 90 minuten in as bij meer dan 450 graden Celsius. En de oven EBD 9884 met stoomfunctie zorgt voor een bijzonder plezier, omdat er tijdens het bakken constant waterdamp aan het voedsel wordt geleverd. Met als resultaat: Het brood is krokant aan de buitenkant en los aan de binnenkant of het gebraden krokant en mals.

De ORANIER oven is uitgerust met een pyrloyse en stoomfunctie. Foto: ORANIER

De ORANIER oven is uitgerust met een pyrloyse en stoomfunctie. Foto: ORANIER

pureBLACK – Design met onderscheiding

Alle ORANIER ovens worden visueel gedomineerd door een helder, lineair ontwerp van glas en matzwart gelakt roestvrij staal. Zo implementeert de nieuwe pureBLACK-apparatuur de trend om alle elementen zoals panelen, strips, handgrepen en zelfs de intrekbare togs in stijlvol zwart te houden. Dit elegante ontwerp overtuigde ook de jury van de German Design Award 2021. Zo kende ze ORANIER de “Special Mention” award toe in de categorie “Excellent Product Design – Kitchen”.

Visueel worden alle ORANIER-ovens gedomineerd door een helder, lineair ontwerp van glas en matzwart gelakt roestvrij staal. Foto: ORANIER

Visueel worden alle ORANIER-ovens gedomineerd door een helder, lineair ontwerp van glas en matzwart gelakt roestvrij staal. Foto: ORANIER

Meer informatie over ORANIER

Lees ook:   Dé perfecte vitello tonnato