Xiaomi Mi Vacuum-Mop Pro, de robotstofzuiger die zuigt en wast


De Xiaomi Mi Robot Mop Pro is een van de meest betaalbare robotstofzuigers op de markt, met zowel schoonmaak- als zuigfuncties. De prijs is redelijk voor de capaciteit van het waterreservoir en de levensduur van de batterij. Deze robot stofzuiger is een autonome stofzuiger. Hij is uitgerust met 360 graden LDS-sensortechnologie en 12 multidirectionele sensoren.

Deze robot heeft ook een hoge zuigkracht van 2100PA. Met de intelligente watertankregeling kunt u de waterstraal uit de tank aanpassen. Het waterreservoir van 200 ml bevat genoeg water voor de meeste woningen. Met de krachtige en duurzame 3500mAH batterij kunt u schoonmaken zonder vaak te hoeven opladen. Geavanceerde technologie, solide constructie en robuuste functies helpen de robot het stofzuigen en schoonmaken van uw hele huis over te nemen; u bevrijden van het gedoe van schoonmaken.

De Mi Robot stofzuiger is uitgerust met een uiterst doeltreffend HEPA filter dat fijn stof en stofmijten opvangt. Het filter is ook wasbaar, wat betekent dat u niet vaak vervangingsonderdelen hoeft te kopen. De Xiaomi robot is zeer efficiënt qua zuigkracht en is geluidsarm, waardoor hij perfect is voor huizen met huisdieren en kinderen. U kunt de robot instructies geven via de app die op uw smartphone is geïnstalleerd.
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Bekijk de dagprijs

2-in-1 stofzuiger en mop

De Mi Robot stofzuiger en dweil reinigt EN dweilt vloeren en tapijten terwijl u zich ontspant. De krachtige zuigkracht, de borstelloze motor en het HEPA-filter van het 3-fasen reinigingssysteem pakken alles op de vloer en de tapijten, inclusief stof, kruimels en haren van huisdieren. De wasfunctie, eenmaal geactiveerd, sproeit water uit de watertank. De microvezeldoek veegt vervolgens de vloer schoon om vuil en gemorste vloeistoffen te verwijderen. Het V-vormige pad van de robot verwijdert effectief zelfs de meest hardnekkige vlekken van de vloer.

Toepassing en spraakbesturing

De Mi Robot dweilstofzuiger wordt bediend via een app die op uw smartphone is geïnstalleerd. U kunt de reiniging plannen en de voortgang van de robot in real time volgen. De automatische kamerherkenning van de robot brengt de kamer in kaart terwijl hij schoonmaakt. Tegelijkertijd slaat hij het op voor later gebruik. U kunt uw robot ook opdracht geven om op afstand schoon te maken en te scannen. Dit wordt gedaan met behulp van Google Home en Alexa spraakopdrachten. Dankzij de Wi-Fi-connectiviteit van de robot kunt u deze op afstand bedienen met de Mi Robot App.

360 graden LDS-sensoren

De Mi Robot stofzuiger en bezem is voorzien van 360-graden LDS-sensortechnologie. Hierdoor kunt u voorwerpen rondom het toestel zien. De 12 laserafstandssensoren identificeren voorwerpen van verschillende grootte om botsingen te vermijden. Ze voorkomen ook dat de robot van richels en trappen valt. Bovendien kan de robotstofzuiger dankzij deze geavanceerde lasertechnologie veilig navigeren. Zodat u uw meubels niet beschadigt. De zeer nauwkeurige sensoren die in de robot zijn geïnstalleerd, kunnen 2016 metingen in één seconde berekenen.

De virtuele grenzen

Met de stofzuiger en de robotborstel kunt u virtuele grenzen definiëren. Dit zijn de gebieden die u niet wilt stofzuigen. Deze grenzen kunnen worden geselecteerd via de Mi Robot app die op uw smartphone is geïnstalleerd. Met de app kunt u ook zones uitsluiten die u niet wilt schoonmaken, zoals tapijten, vloerkleden, matten, enz.

Grote stofbak en waterreservoir

Met de Mi Robot kunt u in één keer schoonmaakprogramma’s voor grote oppervlakken instellen. Het apparaat bevat een groot stofreservoir van 550 ml en een waterreservoir van 200 ml. De Robot kan stofzuigen en wassen zonder het stofreservoir te legen of het waterreservoir regelmatig bij te vullen.

Automatisch opladen

De Xiaomi Robot heeft een automatische oplaadfunctie waarmee hij naar het dockingstation kan terugkeren als de batterij bijna leeg is. De robot keert terug naar het dockingstation om op te laden, ongeacht waar hij zich bevindt, in een andere kamer of in dezelfde kamer. Het apparaat hervat de reiniging zodra het opladen is voltooid, zonder dat u verdere instructies hoeft te geven. Bovendien gaat de robot verder waar hij gebleven was, in plaats van de hele kamer opnieuw schoon te maken. Dit bespaart een hoop tijd.

Obstakels overwinnen

De meeste robotstofzuigers op de markt komen vast te zitten wanneer ze over richels of laagpolig tapijt moeten klimmen en moeten vaak worden geholpen. De Mi Robot daarentegen kan obstakels tot 20 mm overwinnen. Dit maakt het gemakkelijk om te navigeren en soepel over de vloer te bewegen.

Wie zou de Xiaomi Mi Robot Stofzuiger Mop Pro moeten kopen?

 • U zou deze Xiaomi Mi Robot Mop Pro robotstofzuiger moeten overwegen als u op zoek bent naar een robotstofzuiger met een betrouwbare dweilfunctie die reinigingsefficiëntie biedt tegen een betaalbare prijs.
 • Dit product is geschikt voor wie op zoek is naar een robotstofzuiger die bovengemiddelde reinigingsprestaties kan leveren. Hij kan in het hele huis dezelfde hoeveelheid water leveren, dankzij de elektrische waterregeling. Het kan ook grondig dweilen en hardnekkige vlekken verwijderen. Dit is te danken aan het Y-patroon dat het volgt bij het dweilen. In tegenstelling tot andere robotstofzuigers die alleen basisreiniging bieden.
 • Mensen met een rommelig huis of drukke kamers zullen niet al te veel problemen hebben met dit apparaat. Hij kan altijd obstakels omzeilen en een grondige reiniging uitvoeren dankzij zijn intelligente LDS-navigatie.
 • Hij biedt een hoge zuigkracht van maximaal 2100 Pa bij een draaglijk geluidsniveau. En als u dat nog steeds te veel lawaai vindt, is er een stille reinigingsstand. Dit is geschikt voor gezinnen met huisdieren en kinderen.

Wie moet Xiaomi Mi Robot Mop Pro NIET kopen

 • Mensen die een interieur met meerdere verdiepingen bezitten, moeten er rekening mee houden dat deze robotstofzuiger slechts maximaal één toestel kan opbergen. Maar als ze het willen gebruiken voor een gelijkvloers niveau, dan zou dit geen probleem mogen zijn.
 • De robot heeft een kleine watertank omdat hij plaats heeft gemaakt voor de stofpan. Daarom is het mogelijk dat een groot oppervlak niet in één cyclus kan worden gereinigd vanwege de beperkte hoeveelheid water. Als u een groter huis hebt, kunt u andere robotstofzuigers met een groter waterreservoir overwegen.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black - Robotstofzuiger met dweilfunctie

Productspecificaties

 • Afmetingen: 350 x 350 cm
 • EAN: 6934177715563
 • Gewicht: 6747 g
 • Kleur: Wit of Zwart
 • Taal handleiding: Engels
 • Verpakking breedte: 423 mm
 • Verpakking hoogte: 152 mm
 • Verpakking lengte: 476 mm
 • li>Categorieën: Stofzuigers – Robotstofzuigers

 • Serie: Xiaomi Mi

Conclussie

De Xiaomi Mi Robot Mop Pro is een zuinige robotstofzuiger met een slimme functieset en is in staat om zijn missie waar te maken door zijn stofzuig- en schoonmaakgemak te bieden.

Deze stofzuiger kan afzonderlijk worden gebruikt als robotstofzuiger en als dweil, maar hij kan ook beide tegelijk doen. Het heeft een slimme dweilfunctie die gebruik maakt van een elektrische waterpomp die dezelfde hoeveelheid water over het hele oppervlak kan verspreiden, in tegenstelling tot andere robotstofzuigers die uitsluitend op zwaartekracht werken. Hij volgt ook een Y-vormig patroon om de vloer te reinigen, wat een grondiger reiniging mogelijk maakt. Met dit patroon kan het hardnekkige vlekken verwijderen omdat het nauwgezet over de vlek gaat, in tegenstelling tot andere producten die de vloer gewoon met een vochtige doek afvegen.

Om het waterreservoir van de stofzuiger te vullen, kunt u het beste een trechter gebruiken, om te voorkomen dat er binnenin water lekt.

Wat de zuigeigenschappen betreft, biedt hij een hoge zuigkracht tot 2100 Pa. Evenals een hoge luchtstroom die in staat is kleine of grote stukken vuil op te zuigen. Bovendien kan hij werken met een aanvaardbaar geluidsniveau. Als u echter nog steeds last heeft van het geluid, biedt de bijbehorende app verschillende opties voor het zuigniveau. Een daarvan is om de robot in de stille modus te laten werken, zodat hij met zo weinig mogelijk lawaai zijn werk kan doen.

State of the art technologie

De Xiaomi Mi Robotstofzuiger Pro maakt gebruik van 360-graden LDS-sensortechnologie die hem helpt grondig door het huis te navigeren en botsingen met obstakels te vermijden. Dankzij zijn intelligente navigatiesysteem reinigt hij perfect de volledige vloer en laat hij zelden een zone ongereinigd.

De toepassing biedt tal van aanpassingsmogelijkheden en is bovendien gemakkelijk te gebruiken. Een van de kenmerken ervan is dat u een nareiniging kunt uitvoeren. Met de app kunt u de robotstofzuiger instellen om langs randen te reinigen. Of om een tweede reiniging uit te voeren. In dat geval zal het zijn werk herhalen voor een grondige reiniging die uw vloer vlekkeloos zal achterlaten.

Een ander kenmerk van de toepassing is dat u er virtuele barrières mee kunt maken. U kunt virtuele muren en no-go zones instellen om gebieden af te sluiten waar u niet wilt dat de robotstofzuiger komt. Bovendien kunt u de kaart ook aanpassen om gebieden te definiëren die de robotstofzuiger alleen mag reinigen.

Over het geheel genomen is deze robotstofzuiger de investering waard vanwege zijn slimme functies en indrukwekkende schoonmaakprestaties.

Recent Posts