Black Kitchen: Foto’s &ideeën voor donkere keukens

Hoewel wit nog steeds de meest populaire keukenkleur is, wint de zwarte keuken steeds meer aan populariteit. De volgende foto’s van zwarte keukens moeten u ideeën geven over hoeveel zwart schittert in uw nieuwe keuken.

Zwarte, matte keukenkastjes met grijs kookeiland

Bij de homeier Downair Mistral zijn de ventilatorkleppen zijdelings geplaatst. Dit wordt mogelijk gemaakt door een continue kookplaat.

Zwarte keuken met homeier donair mistral. Foto: homeier

In deze keuken zijn zwarte, mat hoge kasten gecombineerd met een donker kookeiland. De matte keukenkastjes geven de keuken met kookplaat afzuigkap een nobele touch.

Klassieke keuken in zwart en wit

Zwarte IKEA keuken in landhuisstijl

Zwarte IKEA keuken in landhuisstijl, foto: Inter IKEA Systems B.V.

Deze zwarte landelijke keuken van IKEA combineert zwarte keukenkastjes met een witte achterwand en een witte houten vloer.

Moderne, zwarte keuken met veel hout

Foto: FORMAT ELF ARCHITEKTEN

Passend bij de zwarte, matte keukenfronten, werd de eethoek ook uitgerust met donkergrijze meubels. Het lichte hout op de muren en het plafond en veel daglicht vanaf de linkerkant zorgen ervoor dat de zwarte keuken er ondanks het donkere meubilair zeer uitnodigend uitziet.

Nobele, zwarte keuken van IKEA

Zwarte IKEA keuken

Zwarte IKEA keuken, foto: Inter IKEA Systems B.V.

Noble hoeft niet altijd pompeus te zijn, zoals deze keuken van IKEA bewijst. De combinatie van zwarte keukenkastjes, een grijze koelkast en een bakstenen muur maken van deze zwarte keuken een harmonieuze hoek.

Zwarte keuken met koper

Regina keuken met koper; Foto credit: rationele ingerichte keukens

Een bijzonder spannende combinatie toont deze grote keuken van Regina. Het zwarte keukenmeubel wordt gecombineerd met een aanrecht en keukengrepen in koper. De koperen hanglampen ronden het kleurconcept van deze zwarte keuken perfect af.

Lees ook:   Bierdispenser voor thuis: is het de moeite waard om te kopen?

Donkere keuken met hout

LEICHT keuken met houten achterwand, Foto: LEICHT

LICHTE keuken met houten achterwand; Foto: LEICHT

De combinatie van donkere keukenkastjes en licht hout is een van de meest populaire varianten als het gaat om zwarte keukens. Geen wonder, ook deze zwarte keuken ziet er uitstekend uit.

Open keuken met zwart kookeiland

De favoriete keuken van Daniel Flatz; Foto credit: Daniel Flatz

In deze open keuken zet het grote, zwarte kookeiland de toon. In combinatie met de hoge kasten van hout zorgt dit voor een aansprekend ensemble dat te zien is.

Hulp nodig bij het plannen van de keuken? Wij nemen de zoektocht naar geschikte experts voor uw individuele keukenwensen over:

Vind nu een keukenstudio