Hoeveel kost HelloFresh per maand?

Niet iedereen houdt van winkelen. Koken is ook niet ieders hobby. En toch staat buiten kijf dat verse producten die je zelf maakt gezonder zijn en beter smaken dan kant-en-klaarmaaltijden. Als je niet een van de meest getalenteerde chef-koks bent, kun je een kookdoos van HelloFresh proberen. Het leidt je stap voor stap en met alle ingrediënten naar het succesvolle menu.

Wat is HelloFresh?

HelloFresh is een kookdoos die regelmatig bij u wordt afgeleverd. Online kun je recepten kiezen in je klantaccount, waarvoor je na bestelling de juiste ingrediënten ontvangt. Als je iets niet bevalt of allergisch bent, kun je dit vastleggen in je klantaccount. Alle benodigde producten zoals fruit, groenten, pasta, zuivelproducten en dergelijke worden bij u thuisbezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is ze uitpakken en beginnen met koken.

Hoeveel kost een HelloFresh kookbox?

De kosten van deze handige manier van koken zijn afhankelijk van voor hoeveel mensen je kookt en hoeveel gerechten per week je wilt maken. Je hebt de keuze tussen twee, drie en vier personen, waarbij één persoon staat voor een volwassene. Daarnaast kun je kiezen tussen twee, drie, vier en vijf gerechten die per persoon gekookt kunnen worden met de aangeleverde ingrediënten. De kosten stijgen naargelang het aantal mensen en rechtbanken.

Twee personen

Drie gerechten: 34,99 Euro
Vier gerechten: 44,99 Euro
Vijf gerechten: 52,99 Euro

Drie personen

Twee gerechten: 37,99 Euro
Drie gerechten: 47,99 Euro
Vier gerechten: 59,99 Euro
Vijf gerechten: 69,99 Euro

Vier personen

Twee gerechten: 44,99 Euro
Drie gerechten: 54,99 Euro
Vier gerechten: 69,99 Euro
Vijf gerechten: 79,86 Euro

Lees ook:   Toast met banaan - LeukeRecepten

Daarnaast zijn er verzendkosten voor elke kookdoos.

Bespaar op HelloFresh

Wil je de kookboxen proberen, maar twijfel je nog over de prijs, dan kun je bij HelloFresh besparen met verschillende online vouchers. De fabrikant biedt ook keer op keer afgeprijsde introductiepromoties aan.

Ontdek HelloFresh Vouchers 2021

Wat zit er in een kookdoos?

HelloFresh zorgt ervoor dat alle hoofdingrediënten van alle gerechten in de kookdoos zitten. Ingrediënten zoals kruiden, bloem, olie, eieren en dergelijke, die je in kleine hoeveelheden aan de maaltijd moet toevoegen, moet je al thuis hebben. Daarnaast zijn de recepten bij uw levering inbegrepen en online te bekijken.

Zijn er kookbakken voor speciale dieetwensen?

Bij het kiezen van uw box van HelloFresh, kunt u uw dieet kiezen. Er zijn recepten voor vegetariërs, voor mensen die een uitgebalanceerd en bewust dieet eten, voor gezinnen met kinderen en voor koks die geen speciale eisen hebben. Bij elke kookdoos heb je ook de mogelijkheid om recepten te kiezen die je met een Thermomix kunt bereiden.

Probeer het uit

Je kunt HelloFresh gewoon uitproberen en op elk gewenst moment annuleren of pauzeren. Als je geen tijd of zin hebt om te winkelen, laat dan je eten en recepten bij je thuisbezorgen. Koken moet zich immers richten op bereiding en consumptie – niet wachten bij de kassa.