Wat Kost De Cola Bij De Lidl?

Wat Kost De Cola Bij De Lidl?

De Lidl is een bekende supermarkt in Nederland en staat bekend om zijn lage prijzen. Cola is een van de meest populaire frisdranken ter wereld en wordt veel verkocht in supermarkten. In dit artikel zullen we kijken naar de prijs van cola bij de Lidl en vergelijken met andere supermarkten in Nederland.

De Prijzen Van Cola Bij De Lidl

Bij de Lidl zijn er verschillende soorten cola verkrijgbaar, waaronder Coca Cola, Pepsi en huismerk cola. De prijzen van deze dranken variëren afhankelijk van de grootte van de fles of blikje.

Coca Cola

Bij de Lidl is Coca Cola verkrijgbaar in verschillende maten. Een fles van 1.5 liter kost €0,99, terwijl een blikje van 330 ml €0,35 kost. Deze prijzen zijn zeer concurrerend in vergelijking met andere supermarkten in Nederland.

Pepsi

Ook Pepsi is verkrijgbaar bij de Lidl. Een fles van 1.5 liter kost €0,89, terwijl een blikje van 330 ml €0,29 kost. Dit zijn vergelijkbare prijzen met Coca Cola bij de Lidl.

Huismerk Cola

Bij de Lidl is er ook huismerk cola verkrijgbaar. Een fles van 1.5 liter kost €0,49, terwijl een blikje van 330 ml €0,19 kost. Dit zijn zeer lage prijzen in vergelijking met andere supermarkten in Nederland.

Vergelijking Met Andere Supermarkten

Om te bepalen hoe de prijzen van cola bij de Lidl zich verhouden tot andere supermarkten in Nederland, hebben we een vergelijking gemaakt.

Albert Heijn

Bij Albert Heijn kost een fles van 1.5 liter Coca Cola €1,99, terwijl een blikje van 330 ml €0,59 kost. Pepsi is vergelijkbaar geprijsd met Coca Cola bij Albert Heijn. Huismerk cola is verkrijgbaar voor €0,99 voor 1.5 liter.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Japanse sandwich met aubergine, coleslaw en wasabidressing

Jumbo

Bij Jumbo kost een fles van 1.5 liter Coca Cola €1,89, terwijl een blikje van 330 ml €0,59 kost. Pepsi is ook vergelijkbaar in prijs met Coca Cola bij Jumbo. Huismerk cola kost €0,99 voor 1.5 liter.

Aldi

Bij Aldi kost een fles van 1.5 liter Coca Cola €0,95, terwijl een blikje van 330 ml €0,35 kost. Pepsi is vergelijkbaar geprijsd met Coca Cola bij Aldi. Huismerk cola kost €0,49 voor 1.5 liter.

Conclusie

Uit onze vergelijking blijkt dat de prijzen van cola bij de Lidl zeer aantrekkelijk zijn in vergelijking met andere supermarkten in Nederland. Of je nu Coca Cola, Pepsi of huismerk cola wilt, de Lidl biedt een breed scala aan opties tegen zeer concurrerende prijzen.

FAQs

1. Worden er bij de Lidl ook light of zero varianten van cola verkocht?

Ja, bij de Lidl zijn er ook light en zero varianten van Coca Cola en Pepsi verkrijgbaar.

2. Zijn er bij de Lidl ook andere frisdranken verkrijgbaar?

Ja, de Lidl biedt een breed scala aan frisdranken, waaronder Fanta, Sprite, 7Up en huismerk frisdranken.

3. Zijn de prijzen van cola bij de Lidl het hele jaar door hetzelfde?

Over het algemeen zijn de prijzen van cola bij de Lidl het hele jaar door hetzelfde, tenzij er speciale aanbiedingen zijn.

4. Kan ik online cola bestellen bij de Lidl?

Nee, op dit moment biedt de Lidl geen online bestelmogelijkheden voor frisdranken, waaronder cola.

5. Zijn er bij de Lidl ook kleinere blikjes cola verkrijgbaar?

Ja, naast de standaard 330 ml blikjes zijn er bij de Lidl ook kleinere blikjes van 150 ml verkrijgbaar.