Madame Paté haalt Frankrijk naar Nederland

Madame Paté haalt Frankrijk naar Nederland

Welkom bij Madame Paté, dé plek waar Franse culinaire tradities samenkomen met de Nederlandse keuken. In dit artikel nemen we je mee op een smakelijke reis door de geschiedenis en de heerlijke gerechten die Madame Paté te bieden heeft. Van authentieke Franse paté tot verrukkelijke kaasplanken, we laten je kennismaken met de unieke smaken en tradities die deze Nederlandse delicatessenwinkel zo geliefd maken.

De geschiedenis van Madame Paté

Madame Paté is in 1995 opgericht door de Nederlandse ondernemer Jan de Vries. Na vele vakanties in Frankrijk en zijn liefde voor de Franse keuken, besloot hij een winkel te openen waar Nederlanders konden genieten van authentieke Franse delicatessen. Met zijn passie voor kwaliteit en smaak wist hij al snel een trouwe klantenkring op te bouwen.

De unieke smaak van Franse paté

Een van de meest geliefde producten van Madame Paté is de Franse paté. Gemaakt van fijngemalen vlees en kruiden, biedt deze delicatesse een ongeëvenaarde smaakervaring. Bij Madame Paté wordt de paté op traditionele wijze bereid, volgens eeuwenoude Franse recepten. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en ambachtelijk vakmanschap zorgt voor een unieke en verfijnde smaak.

Ontdek de Franse kaasplanken

Naast paté staat Madame Paté ook bekend om haar uitgebreide assortiment Franse kazen. Van romige brie tot pittige roquefort, er is voor ieder wat wils. De kaasplanken van Madame Paté zijn samengesteld met oog voor smaak en variatie. Combineer de kazen met vers stokbrood en een goed glas wijn en je waant je even in het prachtige Franse landschap.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Crying tiger steak met frisse komkommersalade

De Franse keuken: een culinair paradijs

Frankrijk staat wereldwijd bekend om haar verfijnde keuken. De rijke culinaire tradities en regionale specialiteiten maken van Frankrijk een waar paradijs voor fijnproevers. Bij Madame Paté vind je een uitgebreid assortiment aan Franse delicatessen, zorgvuldig geselecteerd om de smaak van Frankrijk naar Nederland te brengen.

Authentieke smaken en tradities

Madame Paté streeft ernaar om de authentieke smaken en tradities van de Franse keuken te behouden. Door samen te werken met lokale producenten en boeren, kunnen zij de beste en meest verse producten aanbieden. Van de zachte geitenkaas uit de Provence tot de knapperige baguettes uit Parijs, bij Madame Paté proef je de passie en liefde voor de Franse keuken.

De Franse wijnen van Madame Paté

Geen Franse maaltijd is compleet zonder een goed glas wijn. Bij Madame Paté vind je een selectie van de beste Franse wijnen, zorgvuldig uitgekozen om de smaken van de gerechten te complementeren. Van de fruitige Beaujolais tot de elegante Bordeaux, er is een wijn voor elke gelegenheid. Laat je adviseren door het deskundige personeel van Madame Paté en ontdek de perfecte wijn-spijscombinatie.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van Madame Paté?

Madame Paté is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

2. Biedt Madame Paté ook vegetarische opties?

Ja, bij Madame Paté vind je ook een assortiment aan vegetarische paté en kaas. Er is voor ieder wat wils!

Lees ook:   Mini pavlova met fruit - LeukeRecepten

3. Kan ik online bestellen bij Madame Paté?

Ja, je kunt eenvoudig online je favoriete Franse delicatessen bestellen via de website van Madame Paté.

4. Zijn de producten van Madame Paté biologisch?

Bij Madame Paté streven we naar duurzaamheid en kwaliteit. Een deel van ons assortiment is biologisch, en we werken nauw samen met lokale producenten die dezelfde waarden delen.

5. Kan ik bij Madame Paté ook terecht voor catering?

Absoluut! Madame Paté biedt ook cateringdiensten aan voor speciale gelegenheden. Neem contact op met onze winkel voor meer informatie en mogelijkheden.

Conclusie

Bij Madame Paté kun je genieten van de heerlijke smaken van Frankrijk, rechtstreeks in Nederland. Van de verfijnde paté tot de smaakvolle kazen, elk product is met zorg geselecteerd om jou de beste culinaire ervaring te bieden. Stap binnen bij Madame Paté en laat je verrassen door de rijke smaken en tradities van de Franse keuken.