Wat is het beste WMF bestek?

WMF produceert al meer dan 165 jaar huishoudelijke, horeca- en hotelartikelen. Bekend en zeer populair in veel huishoudens, de kookpotten en bestek van de fabrikant zijn gemaakt van puur roestvrij staal. Het bestek wordt in veel verschillende uitvoeringen geproduceerd als hoogwaardige sets. Maar wat is eigenlijk het beste WMF bestek?

De Boston set overtuigt met vorm en kenmerken

De vele verschillende besteksets van de fabrikant WMF hebben allemaal iets bijzonders. Of het nu gaat om vorm, apparatuur of kwaliteit. Een zeer goede set voor kleine of grotere gezinnen is het bestek Boston. Het hoogwaardige bestek heeft talloze tests gewonnen en is verkrijgbaar als set voor 6 of 12 personen. Het bestaat uit 6 of 12 vorken, messen, lepels en thee / koffielepels, evenals cakevorken. Het welgevormde bestek is gemaakt van een Cromargan rvs 18/10 legering. De gepolijste oppervlakken van het metaal zijn daardoor zuurbestendig, roestvrij, smaakloos en vaatwasmachinebestendig. De messen uit de WMF collectie worden vervaardigd met behulp van het monobloc proces en hebben een gekartelde rand. Hierdoor blijven de messen bijzonder lang scherp.

WMF Bestek Boston

De WMF Boston bestekset is klassiek van ontwerp en praktisch in het dagelijks leven. Foto: Amazon/WMF

De bestekset is geschikt voor dagelijks gebruik

De prachtige bestekset Boston is een echte allrounder. Het ligt erg goed in de hand door zijn ronde handgrepen op de messen, vorken en lepels en heeft een tijdloze uitstraling. Het bestek is geschikt voor dagelijks gebruik, maar is ook een blikvanger voor feesten op mooi gedekte tafels in een grote set. U kunt afzonderlijke onderdelen op elk gewenst moment opnieuw bestellen bij de fabrikant. De bestekset wordt bij u geleverd in een stevige bestekdoos. Wanneer het bestek niet in gebruik is, dient de cassette als veilige opslag.

WMF bestek set Boston bestek cassette

De WMF Boston bestekset wordt geleverd in een eigen bestekdoos. Amazone/WMF

Koop WMF bestek set Boston op Amazon

Lees ook:   Wat Moet Er In Een Cv?

Voor kinderen vanaf 3 jaar is de Safari set ideaal

WMF bestek set Safari voor kinderen

De WMF bestekset Safari is speciaal ontwikkeld voor kinderhanden. Foto: Amazon/WMF

De Boston bestekset van WMF is niet geschikt voor hele jonge kinderen. Maar de fabrikant heeft ook de juiste oplossing voor dit kleine probleem. De Safari bestekset voor kinderen is al vele jaren erg populair. De 4-delige set bestaat uit een lepel, een vork, een mes en een theelepel. De grote handgrepen met reliëfdieren zijn vooral praktisch voor kleine kinderhanden. De spikes van de vork en de openingen van de lepels zijn afgerond, zodat de kleintjes zich niet verwonden tijdens het eten. Net als het bestek voor volwassenen is de Safari set gemaakt van een hoogwaardige Cromargan roestvrijstalen 18/10 legering. De oppervlakken van de bestekstukken zijn gepolijst. Het metaal is roestvrij, zuurbestendig, krasbestendig, smaakloos en vaatwasmachinebestendig. De set wordt geleverd in een kleine cassette en is daarom ook geschikt als cadeau voor de doop of een verjaardag.

Koop WMF Kinderbestek Safari op Amazon

Bespaar nu met de keukenzoeker WMF vouchers & kortingscodes