Keukenplanning: Volle vaart vooruit!

Het keukenplan is eindelijk klaar! Ziet Heel veel Zag er goed uit, met de Verschillend Kasten en Apparaten. Maar is de afstand tussen de kitchenettes echt groot genoeg? Mocht de voorraadkast eventueel nog breder worden? worden? En zal het legen van de vaatwasser in de toekomst echt snel en gemakkelijk zijn? Hoe fijn zou het zijn om de geplande keuken van tevoren te kunnen ervaren en testen! De keuken proefrit maakts mogelijk.

De keukenproef maakt het plan werkelijkheid

In de Blum showroom in Dornbirn Toevoegent het consulting team met u mee uw toToekomst Keuken binnen enkele minuten met mobiele kasten Jouw Plan volgens plan op in originele grootte. Nu je kunt ze testen! Past de indeling van de keuken bij u? Is er voldoende opbergruimte? Kan alles ergonomisch voordelig worden bediend?

Wat vanzelfsprekend is bij het kopen van een auto is ook beschikbaar in de Blum showroom voor de keuken – de keuken proefrit

Wat vanzelfsprekend is bij het kopen van een auto, is ook beschikbaar in de Blum showroom voor de keuken – de keuken proefrit. Foto: Julius Blum GmbH

Eenvoudig eenprobeer ons en eRleben

Op de bEsten die je kent Processen, hoe bBijvoorbeeld het voorbereiden van een Ontbijts, In het gesimuleerde keuken. Wijzigingsverzoeken Kun je probeer het direct uit dankzij het mobiele kastmeubel. Bovendien Biedt jij advies over veelzijdige tips over ergonomie, opbergruimte, Werkstromen, Ontwerpen en natuurlijk Blum-producten. Feedback van bezoekersbinnen en bezoekers van de showroom ondubbelzinnig zijn: Dat echte ervaring is een eye-opener en biedt tegelijkertijd de zekerheid om nog vele jaren de juiste beslissingen te nemen. DDe keuken proefrit is vrij, alles wat je nodig hebt is je keukenplan en enige tijd.

Om de droomkeuken in het echt te ervaren is voor de meesten een eye-opener.

Om de droomkeuken in het echt te ervaren is voor de meesten een eye-opener. Foto: Julius Blum GmbH

Maak een afspraak

Dat Showroom Team Adviseert jij Geen dank! Om in alle rust de keukenproefrit door te makenAan, maak dan een afspraak. Dit kan telefonisch of door E-mail mogelijk.

Blum Scharaum Dornbirn Elementen

Blum showroom in het “element” in Dornbirn. Foto: Julius Blum GmbH