Breng op smaak als een pro – met deze verfijnde kruidenkast

Alleen de juiste smaakmaker maakt een liefdevol bereide maaltijd perfect. Zout, peper, kruiden en Co. zijn thuis in elke keuken. Het klassieke kruidenrek of de plank, waar de zelden gebruikte potten in de diepte van de kast verdwijnen, zijn tegenwoordig al lang achterhaald. Met dit doordachte keukenkastje is de gewenste smaakmaker in een handomdraai en direct bij de hand.

Voeg kruiden toe aan de laden

Ook als je de verschillende kruiden netjes in potten bewaart, is er vaak chaos in de kruidenkast. Als het gerecht al vrolijk in de pan zindert, moet het soms snel gaan. Waar was het zeezout? En strooi er snel een handvol kruiden overheen. De juiste smaakmaker moet altijd klaar zijn. Het is ideaal als de veelgebruikte kruidenpotten direct naast het werkoppervlak en de kookplaat worden geplaatst. Omdat kruiden niet van vocht of warmte houden, is het extract een beschermde en praktische plek. De kruiden zijn blij met de schaduwrijke plek en behouden hun aroma lang. Je keuken is opgeruimd en je hoeft de glazen en blikjes minder vaak schoon te maken.

De uittrek direct bij de kookplaat maakt het raffineren van voedsel kinderspel. De AMBIA-LINE kruideninzet zorgt voor een rustgevende orde.

De uittrek direct bij de kookplaat maakt het raffineren van voedsel kinderspel. De AMBIA-LINE kruideninzet zorgt voor een rustgevende orde. Foto: Julius Blum GmbH

Alle kruidenpotjes liggen overzichtelijk in de lade en zijn van bovenaf goed bereikbaar. Een speciale interieurverdeling zorgt ervoor dat alles zijn vaste plek heeft en de glazen niet rondrollen. WijNN DU het bijzonder praktischStInvesterene in een afneembare kruidenhouder. Dezen je plaats rechtstreeks op het werkoppervlak und verfijn uw gerechten comfortabel.

Deze afneembare kruidenhouder biedt plaats aan maximaal 12 glazen en is vaatwasmachinebestendig. Het is verkrijgbaar in breedtes van 300, 400 en 450 mm.

Deze afneembare kruidenhouder biedt plaats aan maximaal 12 glazen en is vaatwasmachinebestendig. Het is verkrijgbaar in breedtes van 300, 400 en 450 mm. Foto: Julius Blum GmbH

Kruidenkast op maat

Bij het bereiden van voedsel worden niet alleen kruiden gebruikt. Fijne oliën en een goede azijn zijn ook essentieel, bijvoorbeeld voor een harmonieus uitgebalanceerde vinaigrette, en geven veel gerechten de finishing touch. De hoge flessen kunnen optimaal worden ondergebracht in een extract met een hoge voorkant, direct onder de kruiden. Plan je de kast 10 centimeter breder, bijvoorbeeld 45 cm breed, dan kun je zelfs snijplanken ernaast plaatsen en ze snel bij de hand hebben. Ook hier zorgt een doordacht interieur voor een veilige stand en een goed overzicht.

De azijn- en olieflessen staan veilig, dankzij de flexibele binnenafdeling.

De azijn- en olieflessen staan veilig, dankzij de flexibele binnenafdeling. Foto: Julius Blum GmbH

Als je keuken vrij klein is, hoef je nog steeds niet naar de Praktisch Kruidenstation aan de kookplaat. Met een breedte van slechts 20 cm, dit smalle kruidenextract uit elke opening waardevolle opbergruimte en biedt ruimte voor de belangrijkste kruidenpotjes en flessen.

De smalle kast

De smalle kast “SPACE TWIN” maakt goed gebruik van zelfs kleine openingen en creëert opbergruimte voor kruiden en flessen. Foto: Julius Blum GmbH

Als u elke centimeter wilt gebruiken, kunt u ruimtelijke voorwaarden ook een extra interieurstootLaat het installeren. Daarin zitten kleine dingen zoals folies of aromaclips bequem plaats. Dat wil zeggen op de bEsten met jouwm Keuken consultant over welke oplossing geschikt is voor uw situatie.

Lees ook:   Courgetti ovenschotel met feta

Lees meer over blum’s celveren meubeloplossing