De kleine zwarte: meubels met donkere scharnieren en laden

Wilt u dat uw meubels tijdloos en chique zijn? Hou je van licht-donker contrasten, warme houttinten of vlakken in zwart, antraciet en grijs? Dan heeft Blum de juiste fittingen voor u.

Donkere meubels zijn expressief en zetten accenten in uw huis. Zeker als je speciale effecten wilt voorzien met contrasten en daglicht. Voor jouw stijl zijn expressieve meubels in zwart, antraciet of grijs onverslaanbaar, met accessoires in felle natuurlijke kleuren of zelfs in felle trendkleuren zet je de juiste highlights neer. Donkere houtsoorten zoals teak en walnoot, maar ook kernbeuken of eiken passen perfect bij deze stijl en zorgen enerzijds voor elegantie, maar anderzijds ook voor een huiselijke, natuurlijke warmte. Om dit spannende, donkere ontwerp consequent te implementeren, hebt u de juiste, kleur-bijpassende fittingen nodig voor donkere meubels.

De juiste keuze voor deuren: scharnieren in onyx zwart

In kasten met deuren zorgen Blum scharnieren in onyx zwart voor een harmonieus kleurconcept. Ze passen discreet in het donkere interieur van het meubilair en kunnen in verschillende varianten worden gebruikt voor een breed scala aan meubeltypen: of het nu gaat om donker getinte glazen deuren in vitrines, in grote kasten met brede openingshoeken, fronten met filigraan framefronten of chique, dunne frontmaterialen zoals natuursteen. Blum bestrijkt het hele spectrum om uw ontwerpwensen waar te maken.

Scharnieren in onyx zwart van Blum – ook voor meubels met glazen deuren. Foto: Julius Blum GmbH

Scharnieren in onyx zwart van Blum – ook voor meubels met glazen deuren. Foto: Julius Blum GmbH

Veelzijdige schoonheid: LEGRABOX lades

Het LEGRABOX boxsysteem in de kleurvarianten Terra Black of Orion Grey is bijzonder geschikt als u de donkere kleur van het meubilair in fragmenten wilt voortzetten. Matte, metalen oppervlakken zorgen voor nobele charme. Met AMBIA-LINE biedt Blum u ook het geschikte, elegante interieurscheidingssysteem. Vooral in de staalontwerpen Terraschwarz mat en Orion grijs mat en de houtontwerpen Tennessee Nut en Nebraska Oak breng je een consequent donkere stijl in het lade-interieur.

LEGRABOX lades in terra zwart mat, interieur divisie AMBIA-LINE in Tennessee moer – een elegante combinatie voor donkere meubels.

LEGRABOX lades in terra zwart mat, interieur divisie AMBIA-LINE in Tennessee moer – een elegante combinatie voor donkere meubels. Foto: Julius Blum GmbH

Donker chic in de bovenkast

In de bovenkast biedt Blum u een hoog mobiliteitscomfort met ongehinderde toegang met het AVENTOS klepsysteem. Met de nieuwe afdekkappen in diepgrijs kunt u ook donkere chic in hoogwaardige meubels brengen. Dus je zet je wijnglazen of fijne serviezen heel vakkundig in scène.

Wandmeubels in donkere stijl zien er bijzonder elegant uit met AVENTOS-kleppen en donkere afdekkappen.

Wandmeubels in donkere stijl zien er bijzonder elegant uit met AVENTOS-kleppen en donkere afdekkappen. Foto: Julius Blum GmbH

Meer informatie over Blum

Lees ook:   Pita met vegetarische shoarma