AVENTOS HK by Blum: Voor grote en kleine kleppen uit één stuk

Kleine flap, grote flap? Blum biedt u de juiste fitting voor elk van uw bovenkasten. Met AVENTOS klapkleppen maakt u de juiste keuze om het meubelfront volledig buiten uw bewegingsbereik te verplaatsen. Je kunt ze dus open laten tijdens het koken en bakken zonder je hoofd te stoten. Zelfs in het bovenste niveau van de voorraadkast of boven de koelkast, vouwt een fijn figuur op.

Blum biedt de praktische opvouwbare fittingen in drie varianten voor verschillende toepassingen:

AVENTOS HK top: Voor grote en zware fronten

AVENTOS HK Terug naar boven

AVENTOS HK top is bijzonder geschikt voor grote en zware fronten. Foto: Julius Blum GmbH

AVENTOS HK-S: Voor kleine opvouwbaarheden

AVENTOS HK-S

AVENTOS HK-S is ideaal voor kleine opvouwbaarheden. Foto: Julius Blum GmbH

AVENTOS HK-XS: Voor kleine en lichte fronten

AVENTOS HK-XS

AVENTOS HK-XS is speciaal geoptimaliseerd voor kleine en lichte fronten. Foto: Julius Blum GmbH

Waarom je nooit meer een deur in de bovenkast wilt met opvouwbaar

Opklapbaar zorgt voor meer bewegingsvrijheid en hoofdruimte in de keuken

Opklapbaar zorgt voor meer bewegingsvrijheid en hoofdruimte in de keuken… Foto: Julius Blum GmbH

Bij alle Blum flip-ups opent de voorkant zich vanuit uw werk- en bewegingsruimte. Zo heb je volledige hoofdruimte bij het koken en het in- en uitzetten van de vaatwasser en kun je de klep open laten staan tijdens gebruik. Dit is praktisch en bespaart tijd. Dankzij de traploze stop opent de klep alleen zo ver als je wilt en blijft hij betrouwbaar in deze positie. En om af te sluiten, kun je ze ook gemakkelijk bereiken. Dankzij verschillende openingshoekbegrenzers kan een hoge klep zelfs worden gebruikt met kamerhoge kasten en opent u nog meer opbergruimte in de keuken.

... en kan ook open blijven tijdens het werken.

… en kan ook open blijven tijdens gebruik. Foto: Julius Blum GmbH

Dankzij de traploze stop opent de klep alleen zo ver als je wilt en blijft hij betrouwbaar in deze positie. Foto: Julius Blum GmbH

Dankzij de traploze stop opent de klep alleen zo ver als je wilt en blijft hij betrouwbaar in deze positie. Foto: Julius Blum GmbH

Hoe groot kan de voorkant zijn?

Keukenfronten met AVENTOS high-flap fittingen kunnen zeer flexibel in hoogte en breedte worden gepland. Met de opvouwbare afmetingen van Blum kunt u fronten met een hoogte van 180 tot 600 mm en een breedte tot 1800 mm mogelijk maken.

Lees ook:   Hoe de Roomba robotstofzuiger te legen

Hoe zwaar kan de voorkant zijn?

Afhankelijk van het type klep zijn er maximaal 4 soorten krachtaccumulatoren beschikbaar. Zo vindt uw keukenprofessional de juiste pasvorm voor elk frontmateriaal – en dus voor elk gewicht.

Eenvoudig op te vouwen

Blum Aventos installeren

Dankzij de beproefde CLIP-technologie kunnen AVENTOS opklapventielen eenvoudig en bijna zonder gereedschap worden gemonteerd. Foto: Julius Blum GmbH

De installatie van alle AVENTOS-flappen is zeer eenvoudig – dankzij de beproefde CLIP-technologie, bijna zonder gereedschap. Vervolgens kan in een paar eenvoudige stappen een harmonieus gewrichtspatroon worden ingesteld en kan de krachtaccumulator worden aangepast aan het gewicht van de voorkant.

Fronten in individuele materialen en kleuren

Laat uw ontwerpideeën de vrije loop. AVENTOS is zowel geschikt voor smalle en brede aluminium kozijnen als voor houten keukens. AVENTOS HK top biedt u nog meer vrijheid, want met de moderne klepfitting kunt u ook dunne fronten vanaf 8 mm gebruiken. De afdekdoppen zijn verkrijgbaar in zijdewit, lichtgrijs en diepgrijs – passend bij de voorkanten van uw keuken.

Blum AVENTOS is perfect voor fronten met aluminium frames... Foto: Julius Blum GmbH

Blum AVENTOS is perfect voor fronten met aluminium frames… Foto: Julius Blum GmbH

... maar ook voor keukens met houten fronten. Foto: Julius Blum GmbH

… maar ook voor keukens mett houten fronten. Foto: Julius Blum GmbH

Edele details: fronten met verstek en sponning

De AVENTOS HK top high-flap fitting is ook geschikt voor fronten die verstekd of gestrekt zijn. Dit opent nog meer ontwerpmogelijkheden.

VENTOS HK top is ook geschikt voor fronten met verstek en sponning. Foto: Julius Blum GmbH

AVENTOS HK top is ook geschikt voor fronten met verstek en sponning. Foto: Julius Blum GmbH

Extra comfort met BLUMOTION, SERVO-DRIVE en TIP-ON

Alle drie de AVENTOS high-flap fittingen kunnen worden uitgerust met BLUMOTION voor een soepele en stille sluiting. TIP-ON, de mechanische openingssteun voor greeploze fronten, kan ook overal worden gebruikt. De elektrische motion support SERVO-DRIVE voor AVENTOS HK top biedt u nog meer comfort. Openen door tikken en sluiten via radioschakelaar verhoogt de functionaliteit enorm.

Elektrische motion support SERVO-DRIVE voor AVENTOS HK top. Foto: Julius Blum GmbH

Elektrische motion support SERVO-DRIVE voor AVENTOS HK top. Foto: Julius Blum GmbH

TIP-ON, de mechanische openingssteun voor greeploze fronten, is geschikt voor alle AVENTOS-oplossingen. Foto: Julius Blum GmbH

TIP-ON, de mechanische openingssteun voor greeploze fronten, is geschikt voor alle AVENTOS-oplossingen. Foto: Julius Blum GmbH

AVENTOS HK top voor kleine en grote flappen

Compact gebouwd en uitgerust met vele geïntegreerde functies, is AVENTOS HK top de ideale oplossing voor meubels waar elk klein ding telt.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Millefeuille van peperkoek met appel en sabayon

Meer informatie

AVENTOS HK-S voor kleine, lichtgewicht opvouwbaarheden

Met de AVENTOS HK-S klepfitting kan de opbergruimte optimaal worden benut, bijvoorbeeld boven de koelkast of opbergkast. De compacte vermogensaccumulator gaat harmonieus over in kleine karkassen en maakt indruk met zijn hoge installatie- en bedieningsgemak.

Meer informatie

AVENTOS HK-XS voor opvouwbaar in hoge en wandunits

Dankzij het slanke ontwerp geeft de AVENTOS HK-XS u veel creatieve vrijheid. Zo kunnen zelfs karkassen met een geringe diepte comfortabel worden uitgerust. De symmetrische krachtaccumulator kan zowel aan één als aan beide zijden worden gecombineerd.

Meer informatie