Hoe maak je bevroren spinazie?

Spinazie is vers verkrijgbaar in Duitsland in het voorjaar en de vroege zomer. De verse bladspinazie is erg gezond en wordt in Duitsland meestal geserveerd met aardappelen en ook met een gebakken ei. Spinazie met spaghetti is iets mediterraner. In plaats van verse spinazie nemen veel gezinnen ook hun toevlucht tot de bevroren versie uit de supermarkt. Maar hoe maak je diepvries spinazie?

De bevroren spinazie wordt niet ontdooid voor bereiding

Het bijzondere aan de Bevroren spinazie is dat ongeacht in welke vorm in de supermarkt het hele jaar door beschikbaar is. De spinazie, die meestal in blokken wordt ingevroren, wordt niet ontdooid en komt bevroren in de Steelpan.

Zodat niets brandt, wordt de spinazie gebruikt bij laag vuur en met gesloten Deksel verwarmd. Zodra de fijne bladgroenten volledig zijn ontdooid, worden ze goed verwarmd, Gekruide en onmiddellijk geserveerd. Voor verwarming is het vaak voldoende 2 tot 3 minuten.

U kunt ook bevroren gebruiken Bladspinazie of het populaire bij veel kinderen Geroomde op deze manier. Indien mogelijk moet je alleen zoveel spinazie bereiden als wordt gegeten. Geroomde moet ook onmiddellijk worden geconsumeerd en moet op het fornuis staan niet warm gehouden worden.

Laat bevroren spinazie ontdooien op laag vuur en deksel sluiten. Bron: Cv

Bevroren spinazie werkt ook heel goed in de magnetron

Niet iedereen heeft elke dag veel tijd om te koken. De bevroren spinazie kan daarom ook gebruikt worden in de Magnetron worden ontdooid en vervolgens onmiddellijk verwarmd. De fabrikanten van diepvriesproducten maken op hun Verpakking meestal ook informatie. Als er geen informatie wordt gegeven, kunt u de spinazie nog steeds in de magnetron bereiden. Een portie van ongeveer 250 gram Spinazie behoeften in een magnetron over 6 minuten bij 600 watt.

Magnetron

Bevroren spinazie kan gemakkelijk in de magnetron worden bereid. Bron: Cv

Zodat de magnetron schoon blijft, moet je Magnetron gerechten gebruik met een deksel. De spinazie wordt meerdere keren verwarmd tijdens het verwarmen opgewonden. Daarna wordt het geserveerd en onmiddellijk geconsumeerd.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Vitello tonnato salade

Een kleine tip: Omdat de bereiding van de spinazie vrij snel gaat, moet u uw bijgerechten van tevoren koken of bakken.