Goed kern en gesneden avocado

Avocado’s zijn een voedzame vrucht die tal van gezondheidsvoordelen biedt. Ze zijn een goede bron van vezels, kalium, vitamine C en vitamine E en bevatten ook antioxidanten. Ze zijn een gezonde aanvulling op elk dieet en vooral belangrijk voor zwangere vrouwen en jonge kinderen. Pitten en avocado’s snijden kan een beetje lastig zijn, maar het is de moeite waard omdat ze zo gezond voedsel zijn.

Goed core avocado’s

Om een avocado te pitten, Halveren je kunt het fruit door het verticaal rond de Kern opengesneden. Dan somberheid je trekt de twee helften in tegengestelde richting en trekt ze uit elkaar. Dan kun je de core veilig gebruiken met een Lepel optillen. Probeer de kern niet met een mes te verwijderen, omdat je gemakkelijk kunt uitglijden en jezelf tijdens het proces kunt verwonden.

Snij avocado open

Snijd avocado tot het bot, draai de helften en verwijder het klokhuis met een lepel. Bron: Cv

Snijd avocado’s in plakjes of blokjes

Om een avocado in te maken Segmenten of Kubus om te snijden, snijd je eerst het fruit doormidden door het aan de Lengte na het snijden en het gebruik van een lepel Ongecontroleerde.

Neem dan een Avocadohelft laat de binnenkant met de lepel uit de kom en plaats deze bij de Kruispunt naar beneden op je snijplank. Snijd de avocado verticaal naar beneden totdat je gelijkmatige plakjes krijgt.

Plakjes avocado

Afhankelijk van de consistentie en stevigheid van de avocado, worden de plakjes iets anders. Bron: Cv

Zijn in plaats van schijven Kubus Snijd de avocado desgewenst in de volgende stap ook in horizontale ruiten, om gelijkmatige kubussen te verkrijgen. Herhaal het proces met de andere helft van de avocado.

Lees ook:   Waarom vallen mijn aardappelknoedels uiteen?

Een recept voor je vers gesneden avocado

Een geweldige manier om je gesneden avocado te gebruiken, is door een heerlijke Guacamole. Het enige wat je nodig hebt is avocado, limoensap, zout en chilipeper.

Verpletterend doe de avocado gewoon in een kom en roer het limoensap, zout en chilipeper Smaken Een. U kunt ook andere ingrediënten gebruiken, zoals in blokjes gesneden Uien of Tomaten om meer smaak toe te voegen aan de guacamole.

Guacamole

Guacamole is veelzijdig. Als dip voor nacho’s, in quesadilla’s of als saus in kommen. Bron: Cv

Bewaar avocado’s in de koelkast

Avocado’s kunnen een paar dagen worden gebruikt op de Keukentje Voor langdurige opslag moeten ze echter in de Koelkast Op deze manier kan de Rijpen wordt afgeremd.

Ook al gesneden avocado’s moet in de koelkast worden bewaard. Besmeurd met iets Citroen de avocado bruint niet zo snel.

Resultaat

Kortom, avocado’s hebben een Voedzaam Fruit dat velen Voordelen Biedt. Ze zijn een goede bron van gezond Vetten, vitaminen en Mineralen.

Pitten en snijden van de avocado’s kan een beetje lastig zijn, maar met een beetje Oefening het is gemakkelijk. Dus de volgende keer dat je in de Supermarkt , neem een avocado mee en geniet van de vele voordelen!