Neff vaatwasser: foto’s, informatie en prijzen voor volledig geïntegreerde en geïntegreerde vaatwassers

In dit artikel vind je nuttige informatie over het Neff vaatwasser aanbod. Over het algemeen zijn Neff vaatwassers verkrijgbaar als volledig geïntegreerde of geïntegreerde varianten en in twee breedtes: 60 en 45 cm. Zo vindt u zeker het juiste apparaat voor uw nieuwe keuken.

Verschil tussen geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers van Neff

Volledig geïntegreerde vaatwassers en geïntegreerde vaatwassers van Neff verschilden doordat volledig geïntegreerde vaatwassers niet als zodanig herkenbaar zijn in de keuken. Dit betekent dat de Neff vaatwassers volledig integreren in de keuken en er van buitenaf uitzien als een normale lade en kasten in het keukenfront. Volledig geïntegreerde vaatwassers hebben dezelfde fronten als de rest van de keuken en het bedieningselement is ook verborgen in de vaatwasser. Neff geïntegreerde vaatwassers hebben ook dezelfde voorkant als de rest van de keuken en passen naadloos in het keukenfront, maar ze zijn herkenbaar als vaatwasser dankzij het bedieningselement aan de buitenkant van de voorkant.

Volledig geïntegreerde vaatwassers van Neff

De volledig geïntegreerde vaatwassers van Neff openen bijna automatisch dankzij de zogenaamde sensordeuropening. Hierdoor kunt u uw vaatwasser openen met een greeploze voorkant met een lichte kraan. De volledig geïntegreerde vaatwassers kunnen worden bediend dankzij een bedieningspaneel in de bovenrand van het apparaat.

Een bijzonder kenmerk van volledig geïntegreerde Neff vaatwassers is de TimeLight functie. Deze functie projecteert de resterende tijd van de vaatwasser op de keukenvloer tijdens de wasbeurt – zodat u altijd precies weet wanneer uw vaatwasser klaar is met spoelbakken zonder per ongeluk de huidige spoelcyclus te onderbreken.

Verder zijn de volledig geïntegreerde vaatwassers uitgerust met het speciale Chef 70° programma. Zo kunt u zelfs ingelegde borden en andere zwaar bevuilde vaat in de vaatwasser gemakkelijk reinigen door de vuile vaat in de onderste vaatmand te plaatsen. Hier is de spuitdruk het hoogst en schitteren je gerechten als nieuw, zelfs zonder voorspoelen.  De energiezuinige zeolietdroging zorgt voor extra snelle droging. Zeoliet is een natuurlijk mineraal dat ervoor zorgt dat gerechten na het wassen sneller drogen. Deze functies zijn niet alleen terug te vinden in standaard vaatwassers met een breedte van 60cm, maar ook in alle kleine volledig geïntegreerde vaatwassers met 45cm.

Lees ook:   Hoe lang doen zoete aardappelen er over in de oven?

Foto’s van volledig geïntegreerde vaatwassers van Neff

Geïntegreerde Neff vaatwasser met houten fronten in een kitchenette; Foto: Neff

Volledig geïntegreerde Neff vaatwasser met houten fronten in een kitchenette; Foto: Neff

Volledig geïntegreerde vaatwasser met besteklade en witte, greeploze voorkant; Foto: Neff

Volledig geïntegreerde vaatwasser met besteklade en witte, greeploze voorkant; Foto: Neff

Neff vaatwasser met werking in het apparaat en witte fronten; Foto: Neff

Neff vaatwasser met werking in het apparaat zonder handvat; Foto: Neff

Volledig geïntegreerde vaatwasser met bediening in de bovenrand van het apparaat en handvat voor opening; Foto: Neff

Volledig geïntegreerde vaatwasser met bediening in de bovenrand van het apparaat en handvat voor opening; Foto: Neff

Geïntegreerde vaatwassers van Neff

De geïntegreerde vaatwassers van Neff passen ook perfect in het voorbeeld van de keuken, maar ze zijn van buitenaf direct herkenbaar als vaatwasser. Dit is niet zo esthetisch, maar de vaatwasser is makkelijker te bedienen en je kunt direct zien of er momenteel een afwasprogramma loopt of dat je vuile vaat kunt wegzetten. De geïntegreerde vaatwassers van Neff zijn ook uitgerust met het Chef 70° programma en de speciale zeolietdroging. De geïntegreerde vaatwasser modellen van Neff zijn verkrijgbaar in breedtes van 60cm en 45cm.

Foto’s van geïntegreerde vaatwassers van Neff

De vaatwasser kan ook worden uitgerust met een paneel dat geschikt is voor keukenplanning. Foto: Neff

De vaatwasser kan ook worden uitgerust met een paneel dat geschikt is voor keukenplanning. Foto: Neff

Geïntegreerde vaatwasser van Neff met houten fronten, 60cm breedte en een bijpassend paneel; Foto: Neff

Geïntegreerde vaatwasser van Neff met houten fronten, 60cm breedte en een bijpassend paneel; Foto: Neff

Geïntegreerde vaatwasser van Neff met witte voorkant en Chef 70° programma; Foto: Neff

Geïntegreerde vaatwasser van Neff met witte voorkant en Chef 70° programma; Foto: Neff

Neff vaatwassers: volledig geïntegreerde of geïntegreerde vaatwassers? Wat is beter?

Of een volledig geïntegreerd of geïntegreerd model van Neff beter is voor uw keuken, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Kwalitatief en technisch zijn beide varianten gelijkwaardig. Als u waarde hecht aan hoogwaardig design en een naadloze keuken, dan raden wij een volledig geïntegreerde vaatwasser van Neff aan.  Als u echter altijd wilt zien of uw vaatwasser draait en deze gemakkelijk kunt bedienen, moet u waarschijnlijk een geïntegreerde vaatwasser van Neff gebruiken.

Lees ook:   Wat is postelein en wat kun je ermee?

Meer informatie over alle Neff vaatwassers inclusief prijsvergelijking

Omslagfoto: Neff