Blum AVENTOS HS: Een openingssysteem voor grote wandkasten uit één stuk in de greepvrije keuken

Blum AVENTOS HS is een speciaal klepsysteem voor bijzonder grote wandkasten uit één stuk in greeploze keukens. Zelfs grote fronten zwenken schijnbaar gewichtloos omhoog met AVENTOS HS van Blum. Boven het lichaam is er voldoende ruimte voor speciale ontwerpelementen zoals wangen of kransstroken. De AVENTOS HS-armaturen bieden een grote ontwerpvrijheid en merkbaar bewegingscomfort.

Voordelen van AVENTOS HS

Opklapbare klep AVENTOS HS

Opklapbare klep AVENTOS HS

Speciale voordelen van het Blum AVENTOS HS hardwaresysteem zijn een goede toegang tot het interieur van de kast, Blumotion voor een soepele en stille sluiting en een eenvoudige en veilige installatie en de mogelijkheid om het systeem in slechts enkele eenvoudige stappen nauwkeurig af te stellen.

Lichaamsafmetingen van AVENTOS HS

Blum AVENTOS HS is verkrijgbaar voor wandkasten met een hoogte van 350 tot 800 mm en een breedte tot 1.8800 mm.

Installatie van AVENTOS HS

AVENTOS - Gereedschapsvrije laterale stabilisatie

AVENTOS – Gereedschapsvrije laterale stabilisatie

De installatie van Aventos HS fittingen is zeer eenvoudig dankzij een bewezen CLIP technologie. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen de juiste instellingen voor uw keuken worden aangenomen. Zodra de stroomaccumulator is aangepast aan het gewicht en de grootte van uw keukenfronten, sluit de vouwklep betrouwbaar en stopt de keukenkastjes.

Systeem en componenten van AVENTOS HS

Om een breed scala aan toepassingen te kunnen realiseren, bestaat het AVENTOS HS-systeem uit 9 verschillende krachtaccumulatoren en een hefboompakket dat krachtaccumulatoren en frontbevestigingen symmetrisch bruikbaar maakt. De keuze van de juiste accumulator hangt af van de lengte van het lichaam en het gewicht van de voorkant.

AVENTOS HS Fronten – Materialen en kleuren

AVENTOS HS voor glazen fronten

AVENTOS HS voor glazen fronten

De grote en eendelige bovenkastfronten van het Blum AVENTOS HS-systeem kunnen worden gerealiseerd met aluminium kozijnen en houten fronten. De bovenkappen zijn ook verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De afdekkappen kunnen worden geselecteerd in wit, lichtgrijs en diepgrijs – passend bij de kleur van de keukenfronten.

Lees ook:   Gerecht: Hoe maak je Gegrilde gamba's met geroosterde bloemkoolsalade

AVENTOS HS fronten met verstek en sponning

Het is ook mogelijk om AVENTOS HS fittingen te gebruiken op mijten of sponningen. Om dit te doen, moet de positie van de standaardfittingen echter worden gewijzigd.

AVENTOS HS met Blumotion en Servo-Drive

SERVO-DRIVE voor AVENTOS HS

SERVO-DRIVE voor AVENTOS HS

Het AVENTOS HS klepsysteem kan ook worden gecombineerd met de bewegingstechnologieën Blumotion en Servo Drive. Op deze manier kunnen de wandkasten uit één stuk in de greeploze keuken niet alleen ruimtebesparend, maar ook extra voorzichtig en stil worden geopend en gesloten.

Meer informatie over Blum

Foto’s: Julius Blum GmbH