Blum Aventos HK, HK-S en HK-XS: fittingen voor wandmeubels in greeploze keukens

Met het AVENTOS HK, HK-S en HK-XS klepsysteem van Blum kunnen grote, eendelige, maar ook kleine en smalle fronten van hoge en wandkasten eenvoudig worden geopend in greeploze keukens. Zelfs kasten boven koelkasten en opbergkasten kunnen eenvoudig worden geopend en gesloten.

Voordelen van AVENTOS HK, HK-S en HK-XS

AVENTOS HK - Eenvoudige opklapbare applicatie met ruimte om te koken; Foto: Julius Blum GmbH

AVENTOS HK – Eenvoudige opklapbare applicatie met ruimte om te koken; Foto: Julius Blum GmbH

De nieuwe Blum-openingssystemen Blum AVENTOS HK, HK-S, HK-XS imponeren met compacte vermogensaccumulatoren en een hoog gebruiksgemak. Bovendien hebben de fronten door de Blum AVENTOS HK fittingen weinig ruimte naar boven nodig, maar de wandunits openen volledig buiten het bewegingsgebied en kunnen dus ook tijdens het koken open blijven.

Lichaamsafmetingen van AVENTOS HK, HK-S en HK-XS

De AVENTOS HK fittingen van Blum zijn geschikt voor relatief grote fronten met een hoogte tot 600 mm en een breedte tot 1.800 mm. Dit geldt ook voor het AVENTOS HK-S systeem van Blum, maar dan afhankelijk van de powerfactor. Het AVENTOS HK-XS systeem is daarentegen geschikt voor extra kleine fronten. De afmetingen van de carrosserie variëren van 240 mm tot 600 m.

Assemblage van Blum AVENTOS HK, HK-S en HK-XS

Eenvoudige installatie van Blum AVENTOS HK, HK-S en HK-XS; Foto: Julius Blum GmbH

Eenvoudige installatie van Blum AVENTOS HK, HK-S en HK-XS; Foto: Julius Blum GmbH

Zowel AVENTOS HK als AVENTOS HK-S en HK-XS zijn zeer eenvoudig te installeren. De montage gebeurt in een paar eenvoudige stappen. Dan hoef je alleen nog maar de vermogensaccumulatoren aan te passen aan het gewicht en de grootte van je fronten en de wandkasten openen, sluiten en stoppen bijna vanzelf.

Lees ook:   Prikkers met meloen en garnaal

Systeem en componenten van AVENTOS HK, HK-S en HK-XS

Met AVENTOS HK en HK-S zorgen vier krachtaccumulatoren voor alle toepassingsgebieden. De vermogensaccumulatoren en frontaanbouwdelen kunnen symmetrisch worden gebruikt. Dit geldt ook voor HK-XS. Er zijn echter slechts drie vermogensaccumulatoren voor het XS-systeem.

AVENTOS HK, HK-S en HK-XS fronten – materialen en kleuren

Blum AVENTOS HK met houten fronten; Foto: Julius Blum GmbH

Blum AVENTOS HK met houten fronten; Foto: Julius Blum GmbH

Alle drie de openingssystemen van Blum zijn bijzonder geschikt voor houten fronten en fronten met brede en smalle aluminium fronten. Ook de cover caps zijn in verschillende kleuren. De hoezen in wit, lichtgrijs en diepgrijs passen zich perfect aan het ontwerp van uw keuken aan.

AVENTOS HK, HK-S en HK-XS fronten met verstek en sponning

De verschillende AVENTOS HK systemen voor grote en kleine wandunits in greeploze keukens zijn ook ideaal voor fronten met mijten of sponningen.

AVENTOS HK, HK-S en HK-XS met Blumotion, Servo-Drive en Tip-On

Blum AVENTOS HK met tip-on in de greeploze keuken; Foto: Julius Blum GmbH

Blum AVENTOS HK met tip-on in de greeploze keuken; Foto: Julius Blum GmbH

Alle AVENTOS hardwaresystemen kunnen ook worden gecombineerd met Blumotion en Servo-Drive. Dit maakt soepel, stil openen en sluiten met tip-on mogelijk – perfect voor een greeploos keukenontwerp.

Meer informatie over Blum

Omslagfoto: Julius Blum GmbH