Hout in de keuken: Authentieke en moderne houtdecors van nobilia

Hout is nog steeds een belangrijk ingrediënt voor droomkeukens van verschillende stijlen. Rustiek eiken is bijzonder trendy, maar ook andere houtdecors brengen gezelligheid en warmte in je keuken. nobilia combineert keukens in moderne en warme houttinten onder de Natural Living keukenstijl om je goed te voelen.

Hout ontmoet modern design: Natural Living keukens

Natural Living keuken met Structura houten decor; Foto: nobilia

Natural Living keuken met Structura houten decor; Foto: nobilia

De keukens in de Natural Living-stijl zijn de belichaming van moderne houten keukens en combineren natuurlijke, warme houttinten met de hoogste ontwerpnormen van moderne keukens. Elegante structuren in symbiose met warme nuances bepalen deze keukenstijl bij nobilia. Bedrieglijk echte houten decors verspreiden een huiselijke sfeer in stijlvol ingerichte keukens en woonkamers. Functioneel en modern, de houten decors van nobilia bieden eersteklas keukencomfort met huiselijke charme – of het nu gaat om een greeploze LINE N-variant of conventioneel met handvat.

Traditie geherinterpreteerd: houten decors voor gezellige landelijke keukens

Moderne landelijke keuken in Kansas door nobilia; Foto: nobilia

Moderne landelijke keuken in Kansas door nobilia; Foto: nobilia

Lange tijd werden landhuiskeukens als ouderwets en verouderd beschouwd. Maar landelijke keukens zijn allesbehalve ouderwets. Felle kleuren, warme houttinten in combinatie met moderne keukenelementen zoals kookeilanden doen de landelijke keukens herleven. Een nieuwigheid in landhuisstijl is het frame front Kansas by nobilia, dat in het decor eiken Sierra de perfecte basis is voor het plannen van een moderne landelijke keuken. Het framefront pikt traditionele elementen van de landelijke keuken op en herinterpreteert deze in combinatie met heldere lijnen en lichte houttinten.

Fronten: Alle houtdecors van nobilia in één oogopslag

nobilia biedt vier verschillende programma’s met houtdecors in verschillende ontwerpen en houttinten. Naast de eiken zomerset – een fijn getekend decor van bijzondere elegantie – is het Riva-assortiment ook verkrijgbaar als San Remo. Het Structura programma staat vooral voor moderne houtdecors in eiken replica’s. De houttinten Oak Havana, Oak Nero, Oak Sierra en Oak Halifax overtuigen met een bijzonder authentieke houten voorkant. De oppervlakken in houtlook hebben een bedrieglijk echte nerf, die er altijd anders uitzien afhankelijk van de lichtinval en ook tot hun recht komen in combinatie met andere kleuren. Ook in het snelheidsprogramma van modellen is er de mogelijkheid om de natuurlijke woonstijl van nobilia in uw keuken te implementeren met het houten decor eiken Virginia decor.

Structura 402: Eik Havana replica

STRUCTURA 402: Eiken Havana replica

Structura 405: Eiken Sierra replica

STRUCTURA 405: Eiken Sierra replica

Structura 403: Eiken Nero replica

STRUCTURA 403: Eiken Nero replica

STRUCTURA 401

STRUCTURA 401: Eiken Halifax replica

RIVA 887: Eiken Zomer Set Replica

Riva 893: Eiken San Remo replica

RIVA 893: Eiken replica San Remo

Snelheid 262: Oak Virginia replica

SNELHEID 262: Oak Virginia replica

Kansas 597: Oak Sierra replica

KANSAS 597: Oak Sierra replica

Lees ook:   Zoute en zoete popcorn zelf maken

Of het nu gaat om een landelijke keuken met traditionele houten voorkant, een greeploze LINE N-keuken in rustiek eikenhout of een klassieke keuken in modern design: bij nobilia vindt elke keuken de juiste houten bekleding. De verschillende keukenmodellen en houten decors gemaakt in Duitsland kunnen individueel worden gepland en brengen warmte en gezelligheid in elke keuken.