Keukenhoeken beter benutten: Meer ruimte met de hoekgootsteen van Blanco in een nieuwe look

Wie kent ze niet? We hebben het over dode hoeken in de keuken. In de meeste gevallen worden hoeken in L-keukens of U-vormige keukens nauwelijks gebruikt. Vooral als ze alleen als normale keukenkastjes worden geïnstalleerd, kunnen ze waardevolle opslagruimte wegnemen. De situatie is echter anders wanneer hoeken in keukens praktisch worden gebruikt – bijvoorbeeld als gootsteengebied. Met de nieuwe Blanco hoekwasbak ZIA 9 E worden hoeken niet alleen functioneel gebruikt, maar worden ze ook een visueel hoogtepunt!

Voldoende ruimte in de keuken is meestal schaars. Het is belangrijk om het werkoppervlak en de opslagruimte effectief te gebruiken tot op de laatste centimeter. Gootsteen- en kraanspecialist Blanco presenteert de spoelbak speciaal voor de hoek BLANCO ZIA 9 E gemaakt van silgraniet. De nieuwe generatie van de populaire ZIA wordt gekenmerkt door een eigentijds design met verfijnde details en een aanzienlijk vergroot hoofdbekken. In combinatie met de praktische accessoires wordt een comfortabele voorbereidingszone gecreëerd voor optimaal gebruik van het vaak verwaarloosde hoekgebied in de keuken.

Het bassin, het extra bassin en de afdruiprek van de nieuwe ZIA 9 E maken indruk met hun ergonomische opstelling. In de centrale, ruime hoofdbassin kunnen zelfs omvangrijke gebruiksvoorwerpen zoals bakplaten comfortabel worden afgespoeld. Het praktische extra bassin is multifunctioneel en bijvoorbeeld gewassen kruiden kunnen tijdelijk optimaal worden opgeslagen. Het afvoeroppervlak van de gootsteen biedt veel vloeroppervlak en legt visuele accenten: een discreet afvoerkanaal leidt overtollig water op elegante wijze naar de verborgen, cirkelvormige overloop van roestvrij staal.

De nieuwe hoekgoot ZIA 9 E voor de onderkast van 90 x 90 cm is ook verkrijgbaar in een versie voor vlakke installatie. Het buitengewoon onderhoudsvriendelijke en robuuste materiaal Silgranite met zijn aangename stenen karakter maakt dankzij het eigentijdse kleurenpalet een harmonieuze coördinatie met het huidige keukenmeubilair en werkbladen mogelijk.

Lees ook:   Smaakt bevroren Durian goed? - De echte feiten!

Meer informatie over Blanco