10 Beste waterkoelerdispensers – Beoordelingen & Topkeuzes

We houden van koud water om te drinken en warm water voor thee of koffie. Maar in het tijdperk van onmiddellijke bevrediging, wie wil er echt wachten tot water in de koelkast afkoelt of opwarmt in een waterkoker? Waterkoelerdispensers bieden een handige manier om warm of koud water te krijgen met een druk op de knop. Maar sommige van deze apparaten zijn niet zo handig als je zou hopen.

Sommigen worden niet warm genoeg of koud genoeg. Anderen zijn ongelooflijk moeilijk af te breken en schoon te maken of misschien zijn ze gewoon onbetrouwbaar. Met zoveel opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke de kosten waard zijn. Dus, hoe kunt u beslissen welke waterkoeler dispenser te kiezen?

Daar komen wij om de hoek kijken. We hebben het harde werk gedaan om zoveel mogelijk van deze apparaten te vinden en te testen. Vervolgens hebben we beoordelingen geschreven waarin we onze tien favorieten vergelijken met drie toppresteerders die onze aanbevelingen verdienen. Laten we eens kijken naar wat we hebben gevonden.

Een snelle blik op de winnaars van

De 10 beste waterkoelerdispensers

1. Avalon Limited Edition waterkoeler dispenser – Beste overall

Avalon B3BLOZONEWTRCLR

Slank en stijlvol met duurzame roestvrijstalen constructie, deze Avalon Limited Edition waterkoelerdispenser was onze favoriet van allemaal. Het zit boordevol handige functies die het een welkome aanvulling maken in elk huis. Je krijgt bijvoorbeeld drie temperaturen om uit te kiezen: koud, koel of gloeiend heet. Nog beter, deze dispenser is zelfreinigend. Het ontsmet en zuivert zichzelf en voorkomt dat schadelijke bacteriën of ziektekiemen zich ophopen.

Een leuk ding over deze dispenser is het ontwerp met bodembelasting. Je hoeft niet meer die zware fles naar de bovenkant van de machine te sjouwen en een grote lekkage te riskeren terwijl je de fles ondersteboven draait om hem in het gat te krijgen. In plaats daarvan zet je de fles gewoon rechtsboven in de bodem van de dispenser. Deze handige functie was een van onze favorieten.

Aan de andere kant is de compressormotor op deze dispenser erg luid. Het werd het luidste apparaat in de keuken, nog luider dan de koelkast. Maar we zijn bereid om het geluid te vergeven vanwege alle extra functies, zoals het ingebouwde nachtlampje dat het gemakkelijk maakt om water te krijgen als het donker is of de lege flesindicator die u waarschuwt wanneer het tijd is om het water te vervangen.

Pros

  • Drie temperaturen om uit te kiezen
  • Ingebouwd nachtlampje
  • Indicatielampje lege fles
  • Eenvoudig te gebruiken bodembeladingsontwerp
  • Zelfreinigend ontwerp

Tegens

  • De compressormotor is luid

2. Giantex Primo Home Water Cooler Dispenser – Beste prijs-kwaliteitverhouding

iantex EP22276 Waterkoeler Dispenser

Voor iedereen met een beperkt budget biedt deze Giantex Primo Home Water Cooler Dispenser een indrukwekkende waarde tegen een betaalbare prijs. Het heeft nog steeds alle functies die je nodig hebt. Er werd niets weggelaten om de prijs laag te houden. Er is bijvoorbeeld een eenvoudig te gebruiken veiligheidsslot op de warmwaterdispenser om uw kinderen te beschermen tegen per ongeluk verbranden.

Deze dispenser is voorzien van een afneembare watervatzitting. Dit maakt het gemakkelijk te demonteren voor reiniging en desinfectie. Bovendien is het een anti-huisstofmijtontwerp, dat ervoor zorgt dat er geen verontreinigingen uw water kunnen bereiken, waardoor het gezond blijft voor u en uw gezin.

Het nadeel dat we opmerkten was de trage snelheid van waterdosering. Het duurt best lang om je kopje te vullen, maar voor de prijs kunnen we omgaan met de iets langzamere vulsnelheid. Over het algemeen denken we dat het de beste waterkoelerdispenser voor het geld is en raden het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar de best mogelijke waarde.

Pros

  • Veiligheidsslot voorkomt dat kinderen verbrand raken
  • Eenvoudig te demonteren voor reiniging
  • Afneembare watervatzitting
  • Betaalbaar geprijsd

Tegens

  • Niet te koop in Californië
  • Geeft langzaam water af

3. Brio zelfreinigende waterkoelerdispenser – Premium keuze

Brio CLBL520SC Zelfreinigend

Verpakt met eersteklas functies voor het ultieme gemak, is de Brio Self Cleaning Water Cooler Dispenser onze premium keuzekeuze. Het biedt niet alleen uitstekende prestaties en geweldige functies, maar het is ook een slank uitziend apparaat dat het uiterlijk van uw huis niet zal verpesten. Een van onze favoriete dingen over deze dispenser is de ozon zelfreinigende functie. Nooit meer het demonteren en ontsmetten van uw waterdispenser; druk gewoon op een knop en laat de Brio-dispenser zichzelf reinigen, waardoor u tijd en gedoe bespaart!

Lees ook:   Hoe Lang Verse Pizza In Heteluchtoven?

Een ander handig kenmerk is het ontwerp van de waterkan met bodembelasting. Zet de waterkan gewoon in de bodem en de dispenser is klaar voor gebruik. Als je kinderen hebt, zul je blij zijn met het kinderslot op het warme water dat je kinderen beschermt tegen per ongeluk verbranden.

Andere kleine functies maken je leven ook een beetje beter, zoals drie afzonderlijke temperaturen om uit te kiezen of het nachtlampje dat het gemakkelijk maakt om te zien wat je doet als je midden in de nacht een drankje gaat drinken. Houd er rekening mee dat u een premie betaalt voor al deze functies. Maar als je het geld over hebt, is het gemak moeilijk te verslaan.

Pros

  • Zelfreinigend
  • Bodembelading
  • Drie temperatuurinstellingen
  • Kinderslot op het warme water

Tegens

  • Veel duurder dan andere opties

4. Farberware Vrijstaande Waterkoeler Dispenser

Farberware FW29919

Deze Farberware Vrijstaande Waterkoeler Dispenser bevindt zich aan de goedkopere kant van het prijsspectrum. Helaas lijkt het erop! Het is geen erg aantrekkelijk apparaat, hoewel het acceptabel functioneert. Toch is het een kwestie van krijgen waar je voor betaalt.

Het lijkt erop dat er een minikoelkast is ingebouwd in de bodem van deze dispenser. Dat zou heel gaaf zijn! Jammer dat het gewoon een opbergkast is, al kan dat nog wel handig zijn.

Deze dispenser werkt met waterkannen van drie of vijf liter, waardoor u enige flexibiliteit krijgt. Het wordt ook beschermd door een garantie van twee jaar, wat enige gemoedsrust biedt.

Onze klachten over deze dispenser hebben betrekking op de verwarmings- en koelelementen. Je kunt slechts ongeveer twee kopjes warm of koud water krijgen voordat je opraakt. Verwacht dus na twee kopjes koud water lauw water totdat de vuilwatertank weer afkoelt. Hetzelfde met het warme water. Deze ongelukkige storing houdt deze dispenser naar onze mening echt tegen. Maar uiteindelijk geeft het wel betrouwbaar koel water af voor een redelijke prijs, dus we mogen niet te veel klagen.

Pros

  • Werkt met tanks van 3 of 5 gallon
  • 2 jaar garantie
  • Ingebouwde mini-opslag

Tegens

  • Alleen de eerste twee kopjes water zijn koud
  • Kleine warmwaterput

5. Avalon Premium Aanrecht Waterkoeler Dispenser

Avalon A1CTWTRCLRBLK

Als je weinig ruimte hebt, maar toch het gemak van een koelwaterdispenser wilt, bekijk dan de Avalon Premium Countertop Water Cooler Dispenser. Het heeft een compact ontwerp waardoor het gemakkelijk op uw aanrecht kan passen. Het kleine ontwerp betekent echter dat het van bovenaf moet worden geladen; niet de handigste, maar je kunt tenminste gemakkelijk zien wanneer je geen water meer hebt!

In eerste instantie dachten we dat het koele water nauwelijks koud was en het warme niet verder zou komen dan warm. Vervolgens vonden we de temperatuurkeuzeknoppen verborgen in de achterkant en konden we het water op onze gewenste temperaturen instellen. Dit maakte het kinderslot plotseling nuttig omdat het hete water gemakkelijk heet genoeg was om te verbranden.

Het grootste probleem dat we hebben opgemerkt, is dat deze dispenser verre van energiezuinig is. We merkten een stijging van onze elektriciteitsrekening de eerste maand dat we deze dispenser gebruikten. Het was geen enorme stijging, maar zeker merkbaar. Maar is het gemak van instant warm en koud water doseren de extra energiekosten waard? Je zult moeten beslissen.

Pros

  • Compact formaat past op uw aanrecht
  • Kinderslot op het warme water
  • Met de temperatuurkeuzeknoppen kunt u de watertemperatuur instellen

Tegens

  • Top-loading dispenser is niet de meest handige
  • Niet energiezuinig

6. Nutrichef Aanrecht Waterkoeler Dispenser

Nutrichef Aanrecht

We hadden hoge verwachtingen van de Nutrichef Countertop Water Cooler Dispenser, maar het lukte niet om ze waar te maken. Het ziet er goed uit, en dat is een deel van de reden waarom we er meer van hadden verwacht. Het beschikt over een ruimtebesparend aanrechtontwerp dat compatibel is met waterkannen van drie of vijf liter. We vonden dat het mooi op het aanrecht paste en er goed uitzag in onze keuken; Tot dusverre goed.

Volgens het papierwerk verwarmt deze dispenser het water tot 175 graden Fahrenheit en koelt het af tot 40 graden. We twijfelen er niet aan dat het het water voldoende verwarmt, omdat het ons nooit problemen met warm water heeft gegeven. Maar het koude water was eigenlijk nooit koud. Het is zeker nooit zo cool geworden als we hadden gewild.

Lees ook:   Winterse burger met rode biet

We vonden deze dispenser moeilijk te laden. Kannen wilden gewoon niet goed in dit apparaat zitten en we morsten elke keer water. Maar het ergste wat ons opviel was de plastic smaak in ons water. Zelfs na het doorlopen van verschillende kannen water, bleef de plastic smaak bestaan. Daarom raden we aan om met een andere vergelijkbaar geprijsde alternat te gaanive zoals de Giantex dispenser op de tweede positie van deze lijst.

Pros

  • Watertemperaturen van 40-175 graden Fahrenheit
  • Ruimtebesparend aanrechtontwerp

Tegens

  • Moeilijk te laden waterkan
  • Gaf het water een plastic smaak
  • Koud water kant wordt niet erg koud

7. Primo 900127 Waterkoeler met bovenlader

Primo 900127

Met de Primo 900127 Top Loading Water Cooler kunt u kiezen tussen direct ijskoud, koel en gloeiend heet water wanneer u maar wilt. Het geeft je drie afzonderlijke waterkranen, zodat je alle drie de temperaturen tegelijk kunt hebben. Gezien de betaalbare prijs waarvoor deze koeler beschikbaar is, waren we onder de indruk dat deze functie erin zat.

We vonden ook de mooie looks van dit apparaat leuk. Het heeft een roestvrijstalen en zwarte uitstraling die in bijna elke keuken werkt. Maar het is behoorlijk dun en voelt niet solide aan. Erger nog, zodra je de kruik erop legt, is het hele ding behoorlijk topzwaar en voelt het alsof het gaat kantelen.

Toen we deze dispenser voor het eerst begonnen te gebruiken, zat er een sterke plastic smaak in het water. Het ging weg, maar het kostte een hele kan van vijf liter om het eruit te spoelen. En wat we ook deden, we konden de ijskoude kraan niet krijgen om ons echt koud water te geven.

Pros

  • Betaalbaar geprijsd
  • Ziet er mooi uit
  • Drie temperaturen

Tegens

  • Neemt een hele kan om van de plastic smaak af te komen
  • Dun en topzwaar
  • Water wordt niet koud genoeg

8. Brio Bodem laadwaterkoeler waterdispenser

Brio CLBL420V2

De Brio CLBL420V2 Water Cooler Dispenser is een van de duurdere dispensers die we hebben getest. We verwachtten er goede dingen van, maar waren zwaar teleurgesteld. Het lijdt aan verschillende problemen, waaronder te duur zijn voor wat je krijgt. Er waren echter enkele dingen die we leuk vonden.

Deze dispenser heeft een handig bodemladerontwerp dat we op prijs stelden. Het heeft ook drie temperaturen water met een apart mondstuk voor elk. Maar wanneer je water gaat gieten, zul je snel merken dat de lichten voor de warme en koude dispensers misplaatst zijn! Dit kan gemakkelijk leiden tot een ongeluk, waardoor iemand zichzelf per ongeluk verbrandt.

We waren ook niet blij met de goedkope materialen die werden gebruikt om deze dispenser te bouwen. Het is gemakkelijk gedeukt en de onze was zelfs op twee plaatsen uit de doos gedeukt. Voor zo’n duur product hadden we zeker meer verwacht.

Pros

  • Handig ontwerp met bodembelasting
  • Drie temperaturen

Tegens

  • Duur
  • Dun materiaal wordt gemakkelijk gedeukt
  • Warme en koude lampen zijn verkeerd geplaatst

9. COSTWAY Waterkoelerdispenser met bovenlader

COSTWAY Waterkoelerdispenser met bovenlader

De COSTWAY Top Loading Water Cooler Dispenser is een van de meest betaalbare modellen die we hebben getest, hoewel het zeker niet een van de betere waarden is. In feite raden we aan om ver weg te blijven van dit model. Het is misschien betaalbaar geprijsd, maar dat is waar de lijst met positieven eindigt met deze machine.

Toen we het voor het eerst opzetten, merkten we dat het ongelooflijk langzaam water afgaf. Daar konden we wel voorbij kijken. Vervolgens ontdekten we dat het water een vreselijke smaak had! Zelfs op onze tweede kan van vijf liter verdween de slechte smaak niet.

Toen vonden we de echte problemen. De dispenser ontwikkelde een lek. We kwamen thuis en de vloer was bedekt met water, de kruik was leeg. Voor ons was dit een dealbreaker.

Tegens

  • Geeft het water een slechte smaak
  • Lekte over de hele vloer
  • Langzaam gedoseerd terwijl het werkte

10. LeMuna Waterkoeler Dispenser

LeMuna Waterkoeler Dispenser

We houden van de dispensers met een bodembeladingsontwerp, dus we verwachtten dat we de LeMuna Water Cooler Dispenser leuk zouden vinden. Het laadt niet alleen op de bodem, maar het heeft ook drie watertemperaturen om uit te kiezen met afzonderlijke spuitmonden voor elk. Maar verder hadden we moeite om iets goeds te zeggen over deze dispenser.

Om te beginnen is het erg duur, maar biedt het niet genoeg waarde om de prijs te rechtvaardigen. We waren teleurgesteld dat de koudwaterdispenser nooit koud werd. Het werd iets koeler dan kamertemperatuur, maar nooit echt koud. Maar op de een of andere manier draaide de compressor constant en was hij erg luid. Uiteindelijk zouden we zowat elke andere dispenser aanbevelen in plaats van deze.

Verdeler 3

Koopgids – Kiezen voor tDe beste waterkoeler dispenser

Zoals je kunt zien, is er veel verschil tussen dispensers. Dus, hoe kunt u beslissen welke voor u geschikt is? Het is een persoonlijke keuze, maar na het gebruik van zoveel van deze dispensers, zijn we de belangrijkste factoren gaan begrijpen waarmee u rekening moet houden bij het nemen van uw beslissing.

Bovenladen versus onderladen

Top-loading dispensers zijn de standaard dispensers die we allemaal gewend zijn. Ze zitten op de grond of het aanrecht en je plaatst de waterkan ondersteboven in een gat aan de bovenkant van de dispenser.

Het probleem met dispensers met bovenlader is tweeledig. Ten eerste moet je die zware kruik hoog genoeg tillen om hem in de eerste plaats op de dispenser te krijgen. Ten tweede moet je die zware kruik ondersteboven draaien en het risico lopen overal water te morsen terwijl je hem in het gat schuift.

Bodembeladingsdispensers hebben een andere aanpak. Met deze dispensers kunt u de kruik rechtop zetten in de bodem van de dispenser, zodat u deze nooit naar de volledige hoogte van de machine hoeft te tillen of om te draaien. Dit is een veel handigere aanpak, maar het kan iets meer kosten om een dispenser met deze functie te krijgen.

Reinigen en desinfecteren

Je drinkt door deze dispenser, dus het moet schoon en steriel blijven. Dit betekent dat de dispenser moet worden afgebroken en om de zoveel tijd grondig moet worden schoongemaakt.

Sommige dispensers zijn erg moeilijk af te breken en weer in elkaar te zetten wanneer het tijd is om schoon te maken. Anderen zijn ontworpen om gemakkelijk af te breken voor snelle reiniging.

Onze favoriete dispensers zijn zelfreinigend. Druk gewoon op een knop en de dispenser reinigt en desinfecteert zichzelf, waardoor u tijd en gedoe bespaart.

Waterkoeler Dispenser

Watertemperatuur

Deze waterdispensers zijn voorzien van koelers en kachels, zodat u zowel koud als warm water kunt krijgen. Maar hoe koud en hoe warm? Niet alle dispensers verwarmen en koelen gelijkmatig. Sommige bieden sombere prestaties op deze afdeling, nooit helemaal je water koud of warm krijgen.

Wij geven de voorkeur aan dispensers met temperatuurregelknoppen die u directe controle over de temperatuur geven. Dit geeft je de meeste vrijheid.

Maar dispensers met drie temperaturen zijn ook geweldig. Dit geeft u meer opties met minder werk, omdat u drie afzonderlijke waterkranen krijgt; één voor elke temperatuur.

Prijs

In een utopische wereld kun je gewoon de dispenser kiezen die alle functies heeft die je wilt en er klaar mee zijn. Maar in werkelijkheid worden we altijd gehinderd door een andere factor – prijs.

Sommige modellen die we hebben getest, kostten meer dan het dubbele van wat andere modellen kostten. Ze voeren allemaal dezelfde taak uit, dus het is aan u om te beslissen hoeveel u waarde hecht aan de functieset van een bepaalde dispenser.

Verdeler 3

Conclusie

Na het testen en schrijven van beoordelingen over veel verschillende waterkoelerdispensers, hebben we alle opties beperkt tot de drie die de meeste indruk op ons maakten. Onze keuze voor de beste waterkoeler dispenser in het algemeen was de Avalon B3BLOZONEWTRCLRBLK. Het biedt drie watertemperaturen om uit te kiezen en een handig bodembeladingsontwerp. Het beste van alles is dat het zelfreinigend is, waardoor u de tijd en frustratie bespaart om de dispenser uit elkaar te trekken om deze te desinfecteren.

Als u op zoek bent naar de beste waterkoelerdispenser voor het geld, raden we u aan een kijkje te nemen bij de Giantex EP 22276 Water Cooler Dispenser. Het is betaalbaar geprijsd, maar biedt nog steeds uitstekende prestaties en functies zoals de afneembare watervatstoel die het gemakkelijk te demonteren maakt voor reiniging en het veiligheidsslot dat kinderen beschermt tegen verbranding door het hete water.

Tot slot is onze premium keuze aanbeveling de Brio CLBL520SC. Deze geweldige bodemlader is zelfreinigend en heeft drie temperatuurinstellingen om uit te kiezen met een kinderslot op het warme water om uw kleintjes veilig te houden.