Moderne keuken voor loft appartement door Team 7

Wonen, wonen en koken in de loft is momenteel erg in zwang. Een loft appartement straalt ruimtelijkheid en informaliteit uit. Nog meer vrijheid en natuurlijkheid wordt geboden door een bijbehorende keuken gemaakt van natuurlijk hout. De perfecte combinatie van deze twee woon- en keukentrends is de loftkeuken van Team 7. Hier kunnen kookliefhebbers hun creativiteit de vrije loop laten in een open ruimte.

Landelijke keuken van de moderne soort voor de loft

Loft keuken in landelijke stijl; Foto: Team 7

Loft keuken in landelijke stijl; Foto: Team 7

Wie aan donker hout en stiefmoederlijk design denkt als hij het woord plattelandskeuken hoort, vergist zich. De loftkeuken van Team 7 herinterpreteert de landhuisstijl en combineert heldere vormen met natuurlijke materialen. Het donkere hout past perfect bij de industriële loftlook en geeft tegelijkertijd warmte en natuurlijkheid. De voorkant van het houten kookeiland is bijzonder verfijnd. De open planken bieden niet alleen opbergruimte, maar dienen ook als showroom voor sieraden en kookboeken.

Open keuken met ruimte om te koken en te wonen

kookeiland gemaakt van hout en natuursteen; Foto: Team 7

kookeiland gemaakt van hout en natuursteen; Foto: Team 7

In een keuken is alleen koken? In deze keuken zeker niet. De open keuken dient als het hart van het appartement, als centrale communicatie- en ontmoetingsplek voor jong en oud. Het kookeiland verzamelt familie en vrienden om samen te koken, te vieren, te praten en te genieten. Het werkblad van natuursteen is hiervoor gemaakt. Het materiaal is niet alleen natuurlijk, maar ook absoluut robuust.

Uitgekiende planning en verborgen uittrekkasten

kookeiland met handige opbergruimte; Foto: Team 7

kookeiland met handige opbergruimte; Foto: Team 7

Mooi design hoeft niet onpraktisch te zijn. De moderne houten keuken in loft design verrast met verfijnde details en praktische opbergruimte. Uittrekbare kasten met voldoende ruimte voor kruiden, oliën en ander kookgerei zijn verborgen achter de zijdelen van het kookeiland. Naast het kookeiland verbergt de achterliggende kitchenette ook verfijnde details die het koken en schoonmaken gemakkelijker maken.

houten kastsysteem; Foto: Team 7

houten kastsysteem; Foto: Team 7

Er is onder andere een praktisch glazen wandmeubel geïntegreerd om glazen en andere gerechten snel en gemakkelijk bij de hand te houden. Kruiden kunnen aan het aangrenzende ophangapparaat worden bevestigd en zo voorkomen dat ze als stofvangers terechtkomen. Daarnaast heeft de zolderkeuken van Team 7 voldoende stopcontacten geïnstalleerd zodat alle keukenmachines ook gebruikt kunnen worden.

Lees ook:   Hoe Lang Moet Een Kippenpoot In De Oven? (Best solution)

Ben je enthousiast over het keukenmeubilair van Team 7, maar weet je niet bij welke expert je het kunt kopen? Wij helpen u met uw zoektocht:

Vind een expert

Omslagfoto: Team 7