Ergonomische spoelbakken van BLANCO voor meer comfort

Ergonomisch keukenontwerp stopt niet op werkhoogte. Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan vloeiende workflows als het gaat om gootstenen. Daarom biedt BLANCO productconcepten die voldoen aan uw ergonomische eisen in het dagelijkse keukenleven. De wastafels bieden veel comfort en functionaliteit en dragen bij aan de vereenvoudiging van workflows.

Het BLANCO AXen concept

BLANCO spoelbak Axia III, SIlgranite, wit; Foto: BLANCO

BLANCO spoelbak Axia III, Silgraniet, wit; Foto: BLANCO

Ergonomisch en effectief werken in de gootsteen en in zijn mooiste vorm – dat is waar het succesvolle AXen concept van BLANCO voor staat. De nieuwe generatie afwascentra is gebaseerd op de hedendaagse culinaire cultuur, presenteert zich in een prachtig design en overtuigt met intelligente innovaties.

Meer informatie over dit onderwerp vindt u hier: Ergonomie in de keuken

Glijdende snijplank

BLANCO AXIA III 45 S-F alumetallic

BLANCO AXIA III 45 S-F aluminium metallic; Foto: Blanco

Een glijdende snijplank is geïntegreerd in blanco’s AXen concept. De plank is ideaal om tijdens het snijden direct in potten en pannen te werken. Bovendien kan de beweegbare snijplank consistent worden gecombineerd met de accessoires van het steamersysteem, wat ergonomisch werk met vloeiende workflows garandeert, zelfs bij het vullen van de stoombak.

Praktische multifunctionele schaal

BLANCO AXIA III 5 S-F wit

BLANCO AXIA III 5 S-F wit; Foto: Blanco

Maar blanco’s AXen systeem heeft nog meer te bieden. Het ergonomische concept voorziet bijvoorbeeld ook in een multifunctionele schaal die vrij in het hoofdbassin kan worden geplaatst. Dit maakt het gemakkelijk om slabladeren te wassen en snijafval te scheiden bij het bereiden van voedsel.

Verscheidenheid aan materialen en kleuren

BLANCO AXIA III 5 S-F wit

BLANCO AXIA III 5 S-F wit; Foto: Blanco

De unieke wastafels in het AXen-concept zijn niet alleen absoluut praktisch, maar ook een visueel juweeltje. De ergonomische spoelbakken zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en uitvoeringen. BLANCO biedt ook AXen spoelbakken in drie hoogwaardige en bewezen materialen. Naast de klassieker in roestvrij staal, kunt u ook uw droomkeuken kopen in keramiek of het innovatieve granietcomposietmateriaal Silgraniet.

Lees ook:   Nacho's met pulled chicken

Wil je ook een ergonomische keuken en heb je daarom hulp nodig bij de keukenplanning?

Vind nu een keukenstudio

Omslagfoto: Keuken in U-vorm. Foto: BLANCO