NEFF kookveldafzuiging: kookplaten met geïntegreerde afzuigkap zuigen moeiteloos stoom naar beneden

Dit artikel gaat over de NEFF kookveldafzuiging oplossingen. Kookveldafzuigsystemen, ook wel “afzuigkappen” genoemd, worden steeds populairder. NEFF heeft ook spannende producten in haar assortiment op het gebied van kookveldafzuigsystemen.

NEFF inductiepaneel met geïntegreerde afzuigkap

De geïntegreerde kookplaat van NEFF bevindt zich centraal in de 80 cm kookplaat.

De geïntegreerde kookplaat van NEFF bevindt zich centraal in de 80 cm kookplaat. Foto: NEFF

Het eerste model van NEFF is deze inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Het rooster dient als praktisch opbergoppervlak voor pannen en potten. Deze NEFF kookveldafzuiging combineert de functies van de FlexInduction kookplaat met het rendement van een afzuigkap in één apparaat en heeft vele voordelen:

  • Vrij uitzicht &stahoogte
  • Praktische parkeerplaats, want het rooster in het midden kan ook gebruikt worden als snelparkeerplaats ertussen. De afzuigkap hoeft hiervoor niet uitgezet te worden.
  • Dankzij de volautomatische afzuigkap heb je beide handen vrij om te koken. Want een sensorgestuurde afzuigkap schakelt zichzelf in en past zijn vermogen aan de huidige stoom aan.
Aansturing van de inductiekookplaat met geïntegreerde kookplaatafzuiging van NEFF.

Aansturing van de inductiekookplaat met geïntegreerde kookplaatafzuiging van NEFF. Foto: NEFF

Zodra de stoom wordt gegenereerd, wordt deze al aangezogen door de NEFF-kookveldafzuiging.

Zodra de stoom wordt gegenereerd, wordt deze al aangezogen door de NEFF-kookveldafzuiging. Foto: NEFF

Dit model wordt niet langer actief gepromoot door NEFF. Afgelopen najaar presenteerde NEFF zijn opvolger: een nieuwe onconventionele kookveldafzuiging.

Spannende combinaties: NEFF kookveldafzuiging tussen gas, teppanyaki en inductiekookplaten

Deze “afzuigkap naar beneden” is smaller dan zijn voorganger en is speciaal ontworpen voor keukens met beperkte ruimte, open keukens en kookeilanden. De nieuwe variant van de zijafzuiging is bijzonder effectief en trekt de stoom direct aan waar deze wordt gegenereerd.

NEFF kookplaat met inductiekookplaat, teppanyaki en gaskookplaat. Foto: NEFF.

NEFF kookplaat met inductiekookplaat, teppanyaki en gaskookplaat. Foto: NEFF. Foto: NEFF

De nieuwe NEFF afzuigkap is geïntegreerd in het werkblad en dus bijna onzichtbaar. De kookplaatafzuiging is zeer krachtig, maar extreem stil. Direct naast de inductie-, gas- of teppanyaki-kookplaat wordt omgeven, absorbeert de afzuigkap stoom en vet direct zodra ze uit de pan komen. Dit NEFF ventilatiesysteem heeft ook de voordelen:

  • Ruimte
  • Vrij uitzicht – op de kachel en uit het raam.
  • Volautomatische bediening van de afzuigkap. Het ventilatiesysteem past zijn prestaties aan de huidige stoom aan.
In deze geïntegreerde NEFF afzuigkap is het ventilatiesysteem gepositioneerd tussen een dominokookplaat en een gaskookplaat.

In deze geïntegreerde NEFF afzuigkap is het ventilatiesysteem gepositioneerd tussen een dominokookplaat en een gaskookplaat. Foto: NEFF

NEFF kookplaatafzuiging verkrijgbaar als circulerende lucht of afvoerlucht

De NEFF kookplaatafzuiging is verkrijgbaar als zowel recirculatielucht- als afvoerluchtvariant. Voor elke keuken is er dus het juiste model. Bovendien kunnen de kookplaten flexibel worden geselecteerd. De trekker past zowel tussen twee dominokookplaten als rechts en links van een 80 cm kookplaat. En wanneer de trogventilatie niet in gebruik is, blijft deze gewoon onopgemerkt verborgen in het werkblad.

Bij deze NEFF kookveldafzuiging wordt het ventilatiesysteem (afzuigkap) tussen een dominokookplaat en een gaskookplaat geplaatst.

Bij deze NEFF kookveldafzuiging wordt het ventilatiesysteem (afzuigkap) tussen een dominokookplaat en een gaskookplaat geplaatst. Foto: NEVF

Neff kookveldafzuiging prijs: dit zijn de kosten van de afzuigkap naar beneden van Neff

De prijs voor de Neff kookveldafzuiging is 2.721 euro (adviesprijs voor Art. Nr. I91VT44N0). Wel moet worden opgemerkt dat Neff de kookveldafzuiging en de bijbehorende (inductie)kookplaten apart verkoopt. De opgegeven prijs geldt dus alleen voor de afzuigkap, niet voor een combinatie van kookplaat en afzuigkap zoals verkocht door BORA, Miele of Siemens.

NEFF kookplaat met afzuigkap tussen teppanyaki en 80 cm kookplaat.

NEFF kookplaat met afzuigkap tussen teppanyaki en 80 cm kookplaat. Foto: NEFF

Heb je de smaak te pakken? Wij zijn op zoek naar de juiste keukenexpert met NEFF kookveldafzuiging voor u in de aanbieding.

Lees ook:   Kosten en levertijd voor keuken, meubels en Co: Hoeveel kost levering bij IKEA?

Vind nu een keukenstudio

Test en koop NEFF kookplaatafzuiging

Bezoek de NEFF-merkpagina van Kitchen Finder om alle experts in uw omgeving te vinden die u kunnen adviseren over NEFF-kookveldafzuiging en andere NEFF-kookplaten en -producten. Met deze experts kun je de Neff extractor meestal naar beneden testen en kopen.

Vind NEFF-experts

Naast NEFF bieden ook andere fabrikanten van keukenapparatuur kookveldafzuigsystemen aan. Zo zijn de “afzuigkap naar beneden” producten van BORA zeer bekend. Maar er zijn ook kookplatenventilatoren en kookplaatafzuigers van Miele of Siemens.

Vind nu de juiste keukenplanningsexperts!