Maris 2gether: Slimme kookveldafzuiging van Franke

Kookveldafzuigingen bieden volledig nieuwe mogelijkheden in de keukenplanning: koken onder schuine plafonds of voor het raam, een duidelijk zicht bij het koken op keukeneilanden of een verminderde sfeer in designkeukens – met een afzuigkap naar beneden is dit alles geen probleem meer. Met Maris 2gether presenteert Franke nu een nieuwe, innovatieve kookveldafzuiging die niet alleen voldoet aan uw ontwerpeisen, maar ook technisch overtuigt met slimme details en een krachtige motor. In combinatie met hoogwaardige materialen en nauwkeurig vakmanschap garandeert Maris 2gether van Franke u een lang kookplezier.

Minimalistisch, modern design

Maris 2gether is een echte blikvanger: De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap is volledig zwart en straalt minder elegantie uit. Het afdekrooster van de afzuigkap is vlak en centraal in het volledig zwarte oppervlak van glaskeramiek geplaatst en is gemaakt van robuust gietijzer. Dit garandeert dat zelfgevulde pannen en kookpotten eenvoudig op het rooster kunnen worden geplaatst.

De triggermodule van de Maris 2gether is centraal in de kookplaat geplaatst. De gietijzeren grille is bijzonder robuust.

De triggermodule van de Maris 2gether is centraal in de kookplaat geplaatst. De gietijzeren grille is bijzonder robuust. Foto: Franke GmbH

Krachtige afzuigkap met innovatieve motor

Achter het gereduceerde ontwerp gaat veel kracht schuil: om ervoor te zorgen dat de stoom daadwerkelijk naar beneden trekt, is krachtige technologie nodig. De afzuigkap van Franke heeft negen vermogensniveaus inclusief intensieve modus, die een dikte heeft tot 700m³/h. En hoewel de afzuigkap Maris 2gether veel vermogen heeft, werkt hij met een gereduceerd volume van maximaal 72 dB(A). Naast zijn sterkte overtuigt ook de kookveldafzuiging met een energie-efficiëntie A++ en een vetfilterefficiëntie B met zijn innerlijke waarden.

Volume Maximaal luchtdebiet Energie-efficiëntie Efficiëntie van het vetfilter
72 dB(A) 700 m³/h A ++ B
Lees ook:   Beko vaatwasser foutcode E08

Praktische inductiekookplaat met flexi zones

Niet alleen de afzuigkap, maar ook de inductiekookplaat maakt indruk met zijn technische details. De kookplaat bestaat uit vier individuele kookplaten, die op verzoek ook kunnen worden aangesloten op twee grote flexi-zones. Zo kun je gemakkelijk koken op de Maris 2gether, zelfs met grote braadsleeën, pannen en potten. Er zijn negen vermogensniveaus per zone en een boosterfunctie. De verschillende kookzones worden aangestuurd via Touch Control. Een simpele tik op de sensorknoppen die in het glas zijn geïntegreerd, is voldoende om de kookplaat te bedienen.

De kookveldafzuiging van de Maris 2gether werkt tot 700 m³/h en is bovendien zeer energiezuinig. De vier inductiezones van de kookplaat kunnen flexibel worden verbonden met twee grote kookzones, ook voor grote pannen en potten. Foto: Frank GmbH

De kookveldafzuiging van de Maris 2gether werkt tot 700 m³/h en is bovendien zeer energiezuinig. De vier inductiezones van de kookplaat kunnen flexibel worden verbonden met twee grote kookzones, ook voor grote pannen en potten. Foto: Franke GmbH

Overcook bescherming & eenvoudige reiniging

Als er iets overkookt tijdens het koken, is dat geen enkel probleem. De afzuigkap is voorzien van overloopbeveiliging. Twee opvangcontainers en waterdichte elektronische componenten zorgen voor een optimale bescherming van de kookveldafzuiging. Het afdekrooster kan eenvoudig worden verwijderd. Op deze manier kunnen de opvangcontainers snel en eenvoudig worden geleegd en gereinigd indien nodig.

Conclusie: Wat Maris 2gether van Franke kan doen

De slimme kookveldafzuiging van Franke is een echt stroompakket met maximaal 700 m³/h. De afzuigkap is gelijk met de hightech inductiekookplaat en garandeert u een soepel kookplezier. Maris 2gheter werkt energie-efficiënt en zelfs op intensief niveau met een laag volume. De inductiekookplaat bestaat uit vier kookzones die kunnen worden aangesloten om twee grote kookplaten te vormen en op negen vermogensniveaus te werken. Samengevat staat M vooraris 2gether voor verfijnde functionaliteit gecombineerd met optische elegantie en zorgt zo voor een esthetisch mooie keukensfeer zonder afbreuk te doen aan comfort.

Lees ook:   Hoe lang bak je een rundervink

Meer informatie over Franke