Praktische accessoires: De nieuwe spoelassistent “Andy Chef” van Franke

Met Andy Chef presenteert Franke een stijlvolle keukenhulp: de welgevormde, compacte oplossing voor de gootsteen bundelt het belangrijkste keukengerei en past perfect in de Franke Box – maar Andy Chef is ook een blikvanger in je keuken.

Perfect georganiseerde keuken

Andy Chef heeft een roestvrijstalen lekbak, een massieve notenhouten snijplank en een scherp keukenmes.

Andy Chef heeft een roestvrijstalen lekbak, een massieve notenhouten snijplank en een scherp keukenmes. Foto: Franke GmbH

In een perfect geplande keuken worden de individuele werkprocessen gecoördineerd en is elke beweging perfect. Franke deelt deze filosofie ook en heeft daarom Andy Chef ontwikkeld, een tool die alle keukenaccessoires combineert in een flexibele doos: een afdruibekken van roestvrij staal, een massieve snijplank van walnoothout en een scherp keukenmes.

Veelzijdige werkassistent

Andy Chef van Franke is een welgevormde en compacte oplossing voor de overzichtelijke keuken: het bundelt centraal de belangrijkste

Andy Chef van Franke is een welgevormde en compacte oplossing voor de overzichtelijke keuken: Het bundelt de belangrijkste keukenhulpen centraal. Foto: Franke GmbH

Dankzij Andy Chef verandert je gootsteen overdag in een veelzijdig werkoppervlak. Na het koken kun je de keukenhulpen eenvoudig weer opbergen in de Andy Chef Box en andy Chef transformeert de nachtmodus tot een echt designobject. Op de roestvrijstalen schaal staat de schets van een onderwaterwereld met vissen, het mes steekt uit als een verlengstuk van een vin.

Franke Andy Chef: Functie in combinatie met modern design in de "Onderwater look"; Foto: Franke GmbH

Franke Andy Chef: functie in combinatie met modern design in een “onderwaterlook”; Foto: Franke GmbH

Snelle & praktische opslag

De elegant ontworpen koffer van Andy Chef past perfect in de succesvolle Franke Box spoelbakserie en kan dus direct in de gootsteen worden geïntegreerd. Met een breedte van slechts 133 mm wordt het keukengerei opgeborgen om ruimte te besparen. Heb je in huis geen Franke Box, dan kun je de praktische keukenhulp ook vrijstaand als blikvanger plaatsen.

Lees ook:   Eidooiers of eigeel over? Dit maak je ermee

Meer informatie over Franke Box Center

De elegant ontworpen koffer van Andy Chef past perfect in de succesvolle Franke Box spoelbakserie. Foto: Franke

De elegant ontworpen koffer van Andy Chef past perfect in de succesvolle Franke Box spoelbakserie. Foto: Franke GmbH

Bekroonde innovatie

Andy Chef inspireert niet alleen de keukenzoekerredacteuren. De innovatieve keukenhulp werd door het initiatief “LifeCare” uitgeroepen tot “Keukeninnovatie van het Jaar® 2020”.

Meer informatie over Andy Chef von Franke