5 beste blenders voor eiwitshakes in 2021 – beoordelingen en kopersgids


blenders voor eiwitshakes

Eiwitshakes zijn een geweldige manier om je voedingsinname te verhogen zonder een ton aan calorieën toe te voegen of te veel tijd te besteden aan het bereiden van de perfecte maaltijd. De beste mixers voor proteïneshakes zijn dan ook gemakkelijk te gebruiken en dat komt met de kracht die je nodig hebt om de perfecte shakes te maken, zonder een ton aan functies toe te voegen die je nooit zult gebruiken om de prijs op te drijven.

Wanneer u echter online winkelt, is het niet altijd gemakkelijk om te zien welke modellen een goede deal zijn en welke modellen u wensen dat u nooit uw zuurverdiende geld zou uitgeven. Natuurlijk zou je elk model op zich kunnen uitproberen, maar dat zou een dure en tijdrovende klus zijn.

We hebben dat harde werk voor u gedaan en hebben deze lijst met beoordelingen van enkele van de beste mengers voor proteïneshakes van 2020 opgesteld. We hebben ook een kopersgids gemaakt, dus als je nog nooit voor een blender hebt gewinkeld, kun je snel op de hoogte zijn van welke functies je moet zoeken.

Vergelijking van onze favorieten voor 2021

De 5 beste mengers voor proteïneshakes

1. Nutri Ninja Proteïne Shake Blender – Best Overall

De Nutri Ninja BL456 is een van de beste blenders op de markt voor het maken van persoonlijke smoothies. De 900-watt motor in deze blender is een van de krachtigste op de markt. Het is zo sterk dat je het alleen zou verwachten op een veel duurdere blender. Het Ninja-blad is ontworpen om de hardste delen van fruit en groenten te reduceren tot iets drinkbaars, zodat het zonder problemen door de meeste standaard proteïneshakes heen kan ploegen. Als u op zoek bent naar iets exotischer, probeer dan een van de recepten uit het 75-recipe kookboek.

Dit model bevat twee draagbare bekers die ook als mengbakje dienen. Zodra je de bijgeleverde reisdeksels vastschroeft, ben je klaar om te vertrekken. Een beker is 18 ons, en de andere is 24 ons, wat je flexibiliteit geeft in het serveren van de grootte. Deze machine is echter erg luidruchtig. Het is een goede keuze als je je niet mengt in een tijd waarin je andere mensen lastig valt, maar het is misschien te luidruchtig voor mensen die in een appartementencomplex wonen. Over het algemeen kan deze blender zo’n beetje alles, en het maakt het knutselen van eiwitshakes snel en gemakkelijk.

Voordelen

 • Krachtige motor
 • Twee draagbare bekers met deksel
 • 75-recipe kookboek
 • Geweldig mes

2. NutriBullet NBR-1201 Eiwitschudbeker

Sommige blenders zijn geweldig voor eiwitshakes, en andere geven je de flexibiliteit om alles te maken wat je maar kunt bedenken. De NutriBullet NBR-1201 is een van de laatste, omdat het drie verschillende messen bevat die u kunt gebruiken om verschillende texturen en consistenties te creëren, ongeacht wat u mengt. Je krijgt ook drie mengpotjes van verschillende grootte die dubbel zo groot zijn als bekers, wat betekent dat je altijd de exacte hoeveelheid kunt maken die je wilt. Dit model is ook klein, wat het gemakkelijk maakt om het op te bergen als je het niet gebruikt.

Het heeft een 600-watt motor, wat meer dan genoeg is voor het mengen van ijs en zou kortstondig werk moeten maken van de groenten en fruit die je aan je proteïneshakes kunt toevoegen. Dit model heeft wel enige problemen met de kwaliteitscontrole. Deze mengers hebben de neiging om na verloop van tijd te gaan lekken of zijn zo uit de doos. Het is geen gegarandeerd probleem, maar het is wel een veel voorkomend probleem. Als u echter op zoek bent naar een veelzijdige blender voor kortetermijngebruik tegen een lage prijs, zou het moeilijk zijn om een betere pasvorm te vinden dan deze.

Voordelen

 • Goede kracht
 • Meerdere bekers
 • Meerdere bladen

Nadelen

 • Kwaliteitsbeheer

3. Hamilton Beach 51103 Blender – Beste waarde

De Hamilton Beach 51103 is onze keuze voor het beste voor het geld voor het maken van proteïneshakes. Als je op zoek bent naar een allesomvattende grote keukenmixer, zul je teleurgesteld zijn in dit model, maar als je op zoek bent naar een shake-making werkpaard, heb je geluk. Het goede nieuws is dat je nooit per ongeluk iets vloeibaar maakt en eindigt met een vieze, loopse schudbeweging, omdat dit model met een zwakke motor komt. Dat betekent dat je, om de beste resultaten te krijgen, het een beetje moet helpen. Je moet de ingrediënten vooraf snijden en water aan het mengsel toevoegen voordat je het mengt.

Dat betekent echter dat dit model goed geschikt is om te schudden, vooral als je niet met veel grondstoffen werkt. Een ander potentieel nadeel van dit model is dat het slechts met één deksel wordt geleverd, wat minder is dan veel van de andere modellen op onze lijst. Echter, je kunt dit model voor een lage prijs krijgen, en voor veel mensen, dat gaat veel van de nadelen op deze lijst compenseren.

Voordelen

 • Goed voor shakes
 • Goedkope

Nadelen

 • Slechts 1 kopje
 • Zwakke motor

4. Osterproteïne- en shakemixers

De Oster BLSTPB is een andere uitstekende keuze voor de veeleisende proteïneshake-maker. De meeste mensen zullen dol zijn op de stijlvolle fles met een inbegrepen reisdeksel. Hoewel proteïneshakes een utilitaire voedingskeuze kunnen zijn, is er geen reden waarom ze onaantrekkelijk zouden moeten worden geserveerd. Dit model is een push-t-blend machine, die u fijne controle geeft over de uiteindelijke textuur van uw eiwitshake, ongeacht wat voor fruit, groenten of andere superfoods u aan uw shake toevoegt.

Dit model is ook stil in vergelijking met de meeste blenders, wat het goed maakt voor wanneer u vroeg in de ochtend shakes moet maken. Het wordt echter alleen geleverd met een 250-watt motor, wat betekent dat het moeilijk kan zijn om veel ingrediënten te mengen. Maar, als je op zoek bent naar een goedkope, betrouwbare blender voor het maken van shakes, is dat misschien geen groot probleem voor je. Als u de blender niet wilt gebruiken voor andere kookdoeleinden dan het maken van shakes, dan is de kans groot dat dit het model voor u is.

Voordelen

 • Stijlvolle fles
 • Push-to-blend
 • Rustig aan

5. Homgeek HM011-PB Eiwitschudbeker

De Homgeek HN011-PB heeft twee belangrijke verkooppunten. De eerste is het feit dat het slechts één knop heeft, waardoor het eenvoudig te gebruiken is. Er wordt hier niet gerommeld met een dozijn menginstellingen. Dat betekent echter dat deze blender maar met één mengsnelheid komt, zodat je niet de fijne controle krijgt over de textuur en de consistentie die je met andere modellen kunt krijgen.

Je kunt dit model ook voor een spotprijsje krijgen, maar dat komt voor een groot deel omdat het een koopjesmodel is. Het komt slechts met 350 watt aan kracht, wat niet geweldig is en betekent dat je uiteindelijk waarschijnlijk moeite hebt om effectief ijs te mengen. De kwaliteit is ook vrij laag, en dat leidt tot veel problemen. Dit model is geneigd om telkens op een andere manier te breken, dus er is geen enkel punt van mislukking. Helaas kun je niet verwachten dat dit model erg lang meegaat, en gezien de andere gebreken zal dit model voor de meeste mensen niet het juiste zijn.

Nadelen

 • Vermogen
 • Slechts één snelheid
 • Slechte kwaliteit

Kopersgids

Hoewel geen enkele blender de beste keuze is voor iedereen, zijn er stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat u het juiste model voor u krijgt. Een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om uw waarde te maximaliseren is het koopproces methodisch te benaderen, en dat betekent dat u weet wat u zoekt voordat u gaat kopen. We hebben deze kopersgids gemaakt in de hoop dat u kunt leren wat u moet zoeken en de informatie kunt gebruiken om een geweldige aankoop te doen.

Messen

Een van de belangrijkste onderdelen van een blender is het mes. Hoewel veel mensen zullen denken dat kracht het belangrijkste is, heeft het blad vaak een grotere impact, vooral op lager geprijsde modellen. Sommige modellen hebben meerdere bladen, wat betekent dat u de keuze hebt om de textuur en de snelheid van het mengsel met een goede mate van precisie te controleren. Andere modellen hebben slechts een enkel blad, maar die bladen werken over het algemeen het beste, ongeacht de taak. Eenbladige blenders zijn echter ook vaak duurder.

Je zult er zeker van willen zijn dat je een blender met een goed mes krijgt, want als je dat niet doet, kan dat betekenen dat je geld verspilt. Een mes van lage kwaliteit kan verhogingen van het wattage opheffen of het moeilijk maken om dingen effectief te mengen. Dat betekent dat je met een slechte waarde eindigt, ook al functioneert de rest van de blender feilloos.

Het lemmetmateriaal is van groot belang. De beste bladen zijn gemaakt van roestvrij staal, wat ze een lange levensduur geeft en betekent dat ze over het algemeen hun randen goed vasthouden. Higher-end modellen bevatten messen met een tefloncoating op hun bladen, waardoor ze scherp blijven en bestand zijn tegen krassen in de afwerking, zelfs als ze een bijzonder fijne rand hebben. Dit betekent dat ze goed werken en er ook lang goed uitzien.

Een ander belangrijk punt om te overwegen is hoe de messen aansluiten op de hoofdmachine. Sommige zijn op een manier gemonteerd die het moeilijk maakt voor hen om ingrediënten te mengen die zich op de bodem van de container vestigen. Dat kan het gevolg zijn van een slecht ontwerp van een container, maar soms is het slechts een mislukking in het ontwerp van het blad. Het krijgen van een model dat dit probleem niet heeft bespaart u veel tijd en frustratie, omdat deze modellen gemakkelijker schoon te maken zijn en ook een hogere kwaliteit mix produceren.

Containers

Ook al lijkt het u op dit moment onwaarschijnlijk, de container is het op één na belangrijkste onderdeel van een blender. De ervaring die je krijgt bij het gebruik van de container kan de hele ervaring voor je maken of breken, dus je wilt er zeker van zijn dat je een goede krijgt.

De vorm van de container doet er toe. Sommige bedrijven maken containers die de vorm hebben van afgeronde rechthoeken of vierkanten in plaats van de cirkelvormige stijl die we allemaal kennen. De afgeronde rechthoekmodellen werken om de ingrediënten terug naar het lemmet te leiden, in plaats van ze eindeloos om de randen te sturen zoals soms gebeurt in perfect afgeronde containers. Door de vreemde hoeken zijn “squarish” containers echter vaak moeilijker te reinigen. In sommige omstandigheden is het ook moeilijker om dikkere blenders uit een afgeronde rechthoekige container te krijgen.

Je moet ook kiezen tussen plastic of glazen verpakkingen, en het gaat tegengesteld werken aan hoe je het zou kunnen raden.

Kunststof is een beter materiaal om te mengen. Het houdt beter stand bij de spanningen van het mengen en heeft een veel hogere overlevingskans als het per ongeluk valt. Glazen containers kunnen lang meegaan, maar in de meeste gevallen gaat een plastic container langer mee. Plastic is ook buigzamer, wat betekent dat het gemakkelijker is om de “squarish” vormen te creëren die de ingrediënten terug naar het blad trekken.

Echter, plastic verpakkingen kunnen een geur aannemen als je ze niet snel schoonmaakt, wat een probleem is dat je nooit zult ervaren met een glazen container. U kunt dit probleem volledig voorkomen door uw plastic container direct na het beëindigen van uw shake grondig te reinigen.

U wilt er ook voor zorgen dat de markeringen op de zijkant van de container duidelijk zichtbaar zijn als u van plan bent uw container als meetinstrument te gebruiken. Het is over het algemeen beter om uw ingrediënten in een maatbeker te meten als u nauwkeurige metingen nodig heeft, maar als u alleen algemene metingen nodig heeft om er zeker van te zijn dat u dichtbij bent, dan wilt u een gemakkelijk af te lezen model. Sommige low-end modellen zijn voorzien van markeringen, maar ze kunnen geëtst en niet afgedrukt worden, waardoor ze erg moeilijk te lezen zijn.

Vermogen

Macht is de laatste vermelding in onze gids om twee redenen. De eerste is dat het niet de belangrijkste eigenschap is voor het maken van eiwitshakes, aangezien kracht over het algemeen belangrijk is voor het mengen van ijs, iets wat ongewoon is bij eiwitshakes. Ten tweede is het vermogen niet de belangrijkste eigenschap in het algemeen, omdat gebreken in het blad of in het ontwerp van de container de toename van het vermogen sterk kunnen compenseren. Je hebt niet altijd het krachtigste model ter wereld nodig, maar als je slechte messen of containers hebt, gaat je kwaliteit veel slechter, en misschien vind je de ervaring veel minder leuk.

Meer macht is echter over het algemeen nog steeds beter, vooral als de andere factoren ongeveer hetzelfde zijn. Als je minder dan 350 watt vermogen hebt, zul je waarschijnlijk moeite hebben om ijs te verpletteren, en je mengsels zullen gemiddeld wat brokkeliger zijn. Als je regelmatig shakes of smoothies met ijs gaat maken, dan zul je willen investeren in een model met minstens 500 watt vermogen, want dat is de drempel waarbij het mengen van ijs gemakkelijk wordt. U moet ook op zoek gaan naar een model met een ijsverpletterend mes, dat precies voor die taak is ontworpen.

Na 500 watt begint het rendement te dalen voor extra vermogenstoename. Je krijgt geen nieuwe vaardigheden, hoewel je de mogelijke voordelen hebt van een snellere verwerking van je mengsels. Krachtiger eenheden zijn echter minder afhankelijk van de scherpte van hun blad om te kunnen functioneren, wat betekent dat het saai kan worden en toch goede resultaten kan opleveren, terwijl minder krachtige modellen over het algemeen een scherp blad nodig hebben om het beste te kunnen werken, dus u zult het blad moeten vervangen om periodiek de beste resultaten te behouden.

Conclusie:

De Nutri Ninja BL456 is ons topmodel voor het maken van proteïneshakes, dankzij zijn krachtige motor, draagbare bekers en geweldige mes. De NutriBullet NBR-1201 is een geweldige allround blender, en de kwaliteitscontroleproblemen houden hem op de eerste plaats. De Hamilton Beach 51103 is de beste waarde, met de kracht die nodig is voor shakes, zonder extra’s die de prijs zouden opdrijven. De Oster BLSTPB is een geweldig budgetmodel dat gemakkelijk te gebruiken is en wordt geleverd met een stijlvolle fles en een lage prijs. De Homgeek HN011-PB staat onderaan onze lijst vanwege de slechte kwaliteit en het gebrek aan mengmogelijkheden.

Hopelijk hebben onze beoordelingen en onze kopershandleiding u enig inzicht gegeven in wat een geweldige blender van proteïneshakes maakt. Je zou nu in staat moeten zijn om die kennis te gebruiken om een blender te kopen waar je van houdt, en dat werkt ook geweldig. Wij wensen u veel succes met het vinden van de beste eiwitshake mixer voor uw behoeften!

 • 20 Proteïne Smoothie Recepten | Gezonde High Protein Shakes (met foto’s)

Nicole is een sapfanaat en een algemene fitnessliefhebber die graag haar passie voor sappen met anderen deelt. Als ze niet een nieuw brouwsel van haar favoriete groenten en fruit aan het mengen is, kan Nicole achter de computer worden gevonden, terwijl ze over alle dingen sap schrijft!

Recent Posts