Reviews Bertazzoni fornuis (2021)


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Het lijdt geen twijfel dat een Bertazzoni fornuis een blikvanger is in de hedendaagse keuken. Bertazzoni heeft een erfenis van Italiaans design en biedt een duizelingwekkend scala aan kleuren. Bertazzoni maakt al meer dan 100 jaar de mooiste keukenfornuizen.

Als u nog niet bekend bent met de naam Bertazzoni en meer wilt weten over hun benadering van het ontwerpen van fornuizen, dan zijn hier 5 dingen die u moet weten voordat u een Bertazzoni fornuis koopt. In dit artikel zullen we ook ontdekken hoe hun productiemethoden deze prachtige gasfornuizen budgetvriendelijk houden, terwijl ze niet beknibbelen op de door de chef ontworpen functies of hoogwaardige materialen.

Dit jaar heeft Bertazzoni de lijn aangepast aan de wensen en opmerkingen van de consument. In de feedback van de klanten werden de prestaties van de messing branders geprezen, evenals het gebruiksgemak van het glijdplankje en de ingebouwde temperatuurmeter. Bertazzoni houdt het simpel door twee series aan te bieden, de Bertazzoni Master Series fornuizen en de Professional Series fornuizen. Hoewel ze veel dezelfde kenmerken en specificaties hebben, zullen we kijken naar wat ze onderscheidt. U zult zien waarom Bertazzoni zich snel ontpopt als de begrip op het gebied van fraai vormgegeven, kwalitatief hoogwaardige fornuizen voor thuisgebruik.

Onze exclusieve video: Kookmogelijkheden verkennen met Bertazzoni fornuis

Hands-on met Bertazzoni fornuis

in een oogopslag – Onze top 5 Bertazzoni Range Picks van 2020

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor Bertazzoni fornuizen in 2020 – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

 • 1) Beste 36-inch in Master Series: Bertazzoni MAST365GASXE
 • 2) Beste 30-inch: Bertazzoni MAST305GASXE
 • 3) Beste 36-inch Inductie: Bertazzoni PROF365INSXT
 • 4) Beste 24-inch bereik: Bertazzoni PROF244GASXE
 • 5) Beste overall: Bertazzoni PROF366GASXT

Let op: alle Bertazzoni fornuizen worden geleverd met een vrije ventilatie optie. Bertazzoni heeft af en toe promoties waarbij een gratis vaatwasser bij aankoop van een keukenpakket inbegrepen is. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers op (888) 714-4938 om meer te weten te komen over de nieuwste spaarprogramma’s.

Bertazzoni: 5 dingen om te weten

1) High-End Look zonder het prijskaartje

Al decennia lang wordt de naam Bertazzoni geassocieerd met een uitzonderlijke toewijding aan high-end range design terwijl de prijzen consequent gemiddeld 30% lager zijn dan andere professioneel ogende fornuizen. Hoewel deze aanpak bij sommige fabrikanten kan leiden tot bezuinigingen of het inleveren van kwaliteit, heeft Bertazzoni een effectieve manier gevonden om zowel high-end stijl en beheersbare prijzen te bieden zonder in te leveren op een van beide.

Sinds 2001 maakt Bertazzoni gebruik van het zogenaamde ‘Toyota Productie Systeem’. Dit revolutionaire productiesysteem, gebaseerd op de manier waarop Toyota auto’s worden geproduceerd, stelt Bertazzoni in staat om hun producten met uitzonderlijke snelheid en efficiënt tegen lage kosten te produceren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Als gevolg daarvan bieden zij hun klanten producten aan die qua kenmerken en uiterlijk van de bovenste plank zijn.

Eén kenmerk van het high-end uiterlijk komt voort uit de feitelijke diepte van hun assortiment. Met een productiediepte van 25 1/8-inch passen de Bertazzoni fornuizen perfect in uw bestaande kastenwand, waardoor de strakke en op maat gemaakte uitstraling van een geïntegreerde keuken ontstaat.

Bertazzoni fornuizen hebben eind 2018 een grote update gekregen. Dit was een herziening die al veel eerder had moeten plaatsvinden en waarin een groot deel van de verzoeken en opmerkingen van consumenten was verwerkt. Wanneer u productbeoordelingen en feedback van klanten onderzoekt, zorg er dan voor dat u er een vanaf 2019 zoekt.

2) To Color or Not to Color?

Een ander ontwerp dat de Bertazzoni fornuizen onderscheidt van de concurrentie is het scala aan design kleuren die beschikbaar zijn. In plaats van het Ford Automobile motto van rond de eeuwwisseling te gebruiken “elke kleur die je wilt, zolang het maar zwart is”, erkent Bertazzoni dat elke klant uniek is, met een unieke set van ontwerp gevoeligheden. Bertazzoni biedt u de mogelijkheid om niet alleen het model te kiezen dat past bij uw functionele behoeften, maar ook de kleur die past bij uw persoonlijkheid.

De unieke lak van Bertazzoni heeft een Europese flair en maakt gebruik van hetzelfde driedubbele lakproces dat wordt gebruikt op Italiaanse top sportwagens. De lakafwerkingen van de Bertazzoni modellen strekken zich uit over het hele kleurenspectrum, dus u vindt gegarandeerd een afwerking die past bij uw unieke stijl.

3) Basis vs. Deluxe modellen binnen de Bertazzoni Master en Professional serie fornuizen

Bertazzoni fornuizen vallen onder twee hoofdseries. De Bertazzoni Master Series fornuizen en Professional Series fornuizen. Elke serie heeft dezelfde kenmerken en specificaties, maar onderscheidt zich door subtiele visuele elementen (zoals de knoppen en het bullnose-ontwerp).

Onlangs heeft Bertazzoni de Heritage serie aan het assortiment toegevoegd. Opnieuw, gebruik makend van hetzelfde kookplatform maar met een traditionele look.

Als onderdeel van de voortdurende inspanningen om een breed scala (excuseer de woordspeling) aan opties aan te bieden voor klanten met uiteenlopende kookbehoeften en verschillende budgetten, wordt elk Bertazzoni fornuis geleverd in een basic (XE) of deluxe (XT) uitvoering. Ontworpen om nog meer opties te bieden voor diegenen die de stijl van Bertazzoni willen toevoegen aan hun keuken, bieden de opties in beide edities een zekere mate van flexibiliteit op basis van kookstijl en budget.

Basis Bertazzoni fornuizen zijn voorzien van aluminium branders en hebben geen extra’s zoals een temperatuurmeter of opberglade. De luxe versies zijn voorzien van messing branders, die langer meegaan en consistenter presteren. Ze omvatten ook een glijplank, een ingebouwde temperatuurmeter en een opberglade.

Als u niet weet of een basic of een deluxe versie het best bij uw behoeften en budget past, bedenk dan hoe u kookt. Bent u een kok die zijn Bertazzoni fornuis gebruikt om af en toe met het gezin te koken of te bakken? Of bent u een grootgebruiker, iemand die graag in de keuken staat en de bonusfuncties in de luxe edities goed zal kunnen gebruiken? Net als bij de producten van Bertazzoni zelf, draait alles om het vervullen van uw individuele en unieke behoeften.

Bertazzoni fornuizen beoordeeld met geweldige beelden

4) Twee jaar garantie op onderdelen en arbeid

Een enigszins miskend aspect van Bertazzoni’s toewijding aan klanttevredenheid is hun tweejarige garantie op onderdelen en arbeid. Voor wie niet vertrouwd is met de standaard garantiepraktijken van fabrikanten van huishoudtoestellen, twee jaar is het dubbele van de norm van één jaar die het meest gebruikelijk is in de sector.

Door onderdelen en arbeid gedurende deze periode van twee jaar te vergoeden, geeft Bertazzoni aan dat zij vertrouwen heeft in de kwaliteit van haar producten en in de tevredenheid van haar klanten. Het is meer dan alleen weten dat u gedekt bent als er iets misgaat – het is de zekerheid van een bedrijf dat genoeg vertrouwen heeft in zijn product om een uitgebreide garantie te bieden.

5) Verkrijgbaar als onderdeel van een volledig keukenuitrustingspakket

Bertazzoni staat al lang bekend om haar exclusieve productie en verkoop van fornuizen, maar nu is er meer – een volledig keukenapparatuur pakket dat koelkasten, vaatwassers, magnetrons, ventilatie, en natuurlijk fornuizen omvat. Met deze geheel nieuwe groep apparatuur met de Bertazzoni mix van design en budgetvriendelijke prijsstelling, kan uw gehele keuken worden uitgerust met een oogstrelend, prachtig ontworpen complete keuken suite.

Pro-Tip: Neem contact op met ons verkoopteam op (888)714-4938 voor promoties op Bertazzoni fornuizen en keukenapparatuur pakketten.

Onze beste Bertazzoni Range Picks

1) Beste 36-inch in Master Series: Bertazzoni MAST365GASXE

 • XE-serie, 36 gasfornuis, 5 aluminium branders
 • Prestaties en bediening – 2 x 19K BTU Dual Ring hoofdbranders met laag sudderpunt
 • Maakt vlakke installatie met tellers mogelijk – 25 1/8 Diepte
 • Extra grote 5.9 cu. ft. oven
 • Dubbele convectie, temperatuurmeter
 • Gemakkelijk te reinigen gehard ovenglas uit één stuk
 • Wokring en sudderplaat inbegrepen
 • Soft Motion Ovendeur voor evenwichtige beweging
 • 15.000 BTU infrarood braadpan

2) Beste 30-inch: Bertazzoni MAST305GASXE

 • XE-serie, 30 gasfornuis, 5 aluminium branders
 • Prestaties en bediening – 19K BTU Dual Ring hoofdbrander met laag suddergehalte
 • Deelt de andere kenmerken van de 36 MAST365GASXE

3) Beste 36-inch Inductie: Bertazzoni PROF365INSXT

 • Komt in verschillende kleuren opties
 • Grootste inductiebereik in de industrie
 • Bovenblad met 4 extra grote inductiezones van de laatste generatie en overbrugging van de zones aan de rechterkant
 • 5.7 cu.ft elektrische oven met dubbele horizontale convectieventilatoren voor gelijkmatig bakken en braden op 7 schapniveaus

4) Beste 24-inch bereik: Bertazzoni PROF244GASXE

 • 24-inch gasfornuis, 4 aluminium branders
 • 19K BTU dubbele ring hoofdbrander
 • 2.4 cu. ft. Oven
 • De 24-inch Bertazzoni komt met een geweldige promotie aanbieding gericht op mensen die in een appartement wonen. U kunt kiezen voor de gratis 24-inch afzuigkap of de 30-inch magnetron boven het fornuis met ventilatie.

5) Beste totaal: Bertazzoni PROF366GASXT

 • Beschikbare kleurenopties
 • XT-serie, 36-inch gasfornuis, 6 koperen branders
 • Prestaties en bediening – 2 x 19K BTU Dual Ring hoofdbranders met laag sudderpunt
 • Maakt vlakke installatie met tellers mogelijk – 25 1/8 Diepte
 • Extra grote 5.9 cu. ft. oven
 • Dubbele convectie, temperatuurmeter
 • Gemakkelijk te reinigen gehard ovenglas uit één stuk
 • Wokring en sudderplaat inbegrepen
 • Soft Motion Ovendeur voor evenwichtige beweging
 • 15.000 BTU infrarood braadpan

Conclusie

De ontwerpers van Bertazzoni hebben dit Italiaanse merk nieuw leven ingeblazen door het erfgoed van weleer te combineren met de feedback van consumenten uit de nieuwe wereld. Met hun inzicht in kookstijl, flexibiliteit van functies, variërend budget en de wens naar high-end design flair, verdient het Bertazzoni fornuis een diepe overweging. Hoewel we ons aangetrokken voelen tot hoe prachtig hun lijn is, waarderen we hoe zelfverzekerd ze achter de kwaliteit van hun producten staan.

FAQs

Waar wordt Bertazzoni gemaakt?
Bertazzoni fornuizen worden gemaakt in Italië.

Is Verona hetzelfde als Bertazzoni?
Nee. Verona is een ander bedrijf met beperkte distributie en service in de VS.

Is SMEG verwant met Bertazzoni?
Smeg en Bertazzoni zijn beide Italiaanse familiebedrijven. De families zijn verwant, maar lang geleden begonnen ze afzonderlijke bedrijven te runnen.

Zijn reviews over Bertazzoni fornuizen van voor 2019 nog relevant?
Nee. Eind 2018 heeft Bertazzoni nieuwe fornuizen uitgebracht (bijna 100 stuks). Deze producten hadden aanzienlijke veranderingen en verbeteringen ten opzichte van de vroegere kachels. Daarom raden wij u aan om reviews 2019 en verder te bekijken wanneer u het merk evalueert.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 18 maart 2017. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts