Whirlpool Vaatwasser: 2022 Whirlpool afwasmachines Beoordeeld


Whirlpool is een van de meest betrouwbare merken van vaatwassers op de markt, en het bedrijf is gevestigd hier in de Verenigde Staten. Als u winkelt voor een nieuwe vaatwasser, kunt u de uitzonderlijke kwaliteit en het ontwerp van een Whirlpool-model niet verslaan, en de vaatwassers van het bedrijf zijn uitgerust met een groot aantal extra functies, en ze komen met consequent uitstekende klantbeoordelingen. In dit artikel bespreken we de drie beste Whirlpool-vaatwassers van 2021, zodat u uw zoekopdracht kunt beperken en de beste vaatwasser voor uw huis kunt kopen.
whirlpool vaatwasser

Whirlpool WSFO 3T223 P

Smalle vrijstaande vaatwassers (45 cm breed)
Whirlpool WSFO 3T223 P

Bekijk de dagprijs

Innovatieve technologie en speciale functies waarmee u via het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel en de automatische instellingen optimale afwas- en droogresultaten behaalt.

Whirlpool ADG 9642 6th Sense

Whirlpool ADG 9642

Bekijk de dagprijs

De Whirlpool ADG 9642 6th Sense afwasautomaat met PowerClean is volledig integreerbaar. Deze vaatwasser kent 6 programma’s te weten: voorspoelen, Express, Eco, Daily fast en Intensief. De 6th Sense technologie past het afwasprogramma aan op de vuilheidsgraad waarbij het gebruik geoptimaliseerd wordt.

Whirlpool WFO 3T141 P X

Whirlpool WFO 3T141 P X

Bekijk de dagprijs

Vaatwasser – vrijstaand – 14 couverts – energieklasse C – 10 programma’s – statisch droogsysteem – 24 uur startuitstel – drukknopbediening – met machine reiniging programma – met bestekmand

Whirlpool – WFC 3B+26 X

Whirlpool - WFC 3B+26 X

Bekijk de dagprijs

Whirlpool WFC 3B+26 X. Apparaatplaatsing: Vrijstaand, Productafmeting: Volledige grootte (60 cm), Deurkleur: Roestvrijstaal. Aantal couverts: 14 couverts, Geluidsniveau: 46 dB, Droogklasse: A. Energie-efficiëntieklasse: A++, Jaarlijks energieverbruik: 266 kWu, Jaarlijks waterverbruik: 3360 l. Breedte: 600 mm, Diepte: 600 mm, Hoogte: 850 mm

Whirlpool WCIC 3C26 PE

Whirlpool WCIC 3C26 PE

Bekijk de dagprijs

Kenmerken van deze Whirlpool geïntegreerde vaatwasser: vaatwasser van volledig formaat met een ruimte voor een groot aantal couverts. Kleur zilver. Optioneel startuitstel, zodat u het afwasprogramma dag en nacht op elk gewenst tijdstip kunt laten beginnen.

Whirlpool WDT730PAHZ

Whirlpool WDT730PAHZ

Bekijk de dagprijs

Deze ENERGY STAR®-gecertificeerde volledig geïntegreerde vaatwasser van Whirlpool kan tot 15 couverts bevatten, waardoor het afruimen van het diner een fluitje van een cent wordt. De buitenkant van vingerafdrukbestendig roestvrij staal is stijlvol en de donkergrijze binnenkuip van de vaatwasser verbergt voedselvlekken op een handige manier. Kies uit vijf afwascycli en stel de afwas tot 24 uur uit, zodat uw vaat schoon is wanneer het u uitkomt. De indicator voor de cyclusstatus telt af tot uw cyclus is voltooid en de bodemsensor past uw wascyclus aan om uw vaat perfect schoon te maken. Deze vaatwasser is uitgerust met een verstelbaar bovenrek dat tot 2-in. kan worden verplaatst om plaats te bieden aan vaat van elk formaat. Kies de Sani-Rinse® optie om 99,999% van de huishoudbacteriën te verwijderen en gebruik de verwarmde of ventilerende droogopties zodat uw vaat na afloop van de cyclus kastklaar is.

Whirlpool WDTA50SAKZ

Whirlpool WDTA50SAKZ

Bekijk de dagprijs

Deze volledig geïntegreerde, vingerafdrukbestendige vaatwasser van roestvrij staal van Whirlpool is uitgerust met een lekdetectiesysteem dat u waarschuwt bij het eerste teken van een lek en de vaatwasser snel leeg laat lopen om te voorkomen dat er water op uw vloer terechtkomt. Het is een ENERGY STAR®-gecertificeerd model dat tot 13 couverts kan bevatten, en met de Quick Wash-cycli wast u uw vaat in de helft van de tijd die normaal nodig is voor een standaardcyclus. U kunt kiezen uit vijf verschillende wascycli en u kunt de afwas tot 24 uur uitstellen, zodat u de afwas gemakkelijk in uw drukke schema kunt inpassen. Het unieke derde rek van deze vaatwasser is uitgerust met inklapbare tanden, zodat u de rekken kunt aanpassen om vaat van alle vormen en maten te laden, en de sensorcyclus detecteert het vuilniveau van elke lading om elk bord, kopje en lepel perfect schoon te maken.

Whirlpool WDF520PADM

Whirlpool WDF520PADM

Bekijk de dagprijs

Deze NSF-gecertificeerde vaatwasser van Whirlpool heeft een capaciteit tot 14 couverts, zodat u in één keer voor het hele gezin kunt afwassen. De gestroomlijnde roestvrijstalen buitenkant past in elk keukeninterieur, en met de wascyclus van 1 uur is uw vaat in een mum van tijd schoon. Kies uit vier verschillende wascycli, of selecteer de optie cyclusgeheugen en uw vaatwasser onthoudt de laatste cyclus die werd gebruikt. De AnyWare™ Plus-in-deur bestekmand is handig ontworpen zodat er meer vaat in deze ENERGY STAR®-gecertificeerde vaatwasser past, waardoor het een gemakkelijke aanvulling is op de lijst van de beste Whirlpool-vaatwassers. Kies de Sani Rinse®-optie om tot 99,999% van de veelvoorkomende huishoudbacteriën te verwijderen en de AccuSense®-bodemsensor detecteert het vuilniveau van elke lading.

Geschiedenis van Whirlpool

De geschiedenis van Whirlpool gaat terug tot 1908, toen Lou Upton zijn spaargeld investeerde in de hoop een bedrijf op te richten dat huishoudelijke apparatuur maakte (1). Helaas mislukte dit en dus richtte hij zich in plaats daarvan uitsluitend op een handwasmachine. In 1911 patenteerde hij een door een elektromotor aangedreven wringer.

Gelukkig ging deze onderneming van start en verdubbelde de verkoop tot 1945, toen het bedrijf een expansieve groei doormaakte. Van een kleine fabrikant van wasmachines groeide het bedrijf uit tot een grote fabrikant met een volledig assortiment van grote huishoudelijke apparaten, waaronder een volautomatische wasmachine en een elektrische droger.

Vaatwassers verschenen in hun gamma in de jaren 1970 toen ze toestellen maakten voor het bewaren, klaarmaken, verbruiken en opruimen van voedsel. In het algemeen was hun belangrijkste missie om huishoudelijke taken eenvoudiger dan ooit te maken.

Nu blijven ze praktische producten maken, waaronder vaatwassers, wasmachines en drogers, ovens, kookplaten, koelkasten, vriezers en nog veel meer.

Hoe kiest u de beste Whirlpool vaatwasser

Als u op zoek bent naar een Whirlpool vaatwasser, is het belangrijk om met bepaalde factoren rekening te houden om er zeker van te zijn dat u de beste kiest. Dit omvat grootte, geluidsniveau, ontwerp en vele andere details.

Grootte

Natuurlijk wilt u een vaatwasser die past. Meet dus altijd je bestaande ruimte op en controleer of de vaatwasser past. Whirlpool biedt standaardmaten en smalle maten aan, evenals hun draagbare opties.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van een vaatwasser wordt gemeten in decibels. Whirlpool gaat tot 47, en hun luidste vaatwasser is 64 decibel. Als u een stille vaatwasser wilt, blijf dan bij 47 decibel. Maar houd er rekening mee dat dit nog steeds een merkbaar geluidsniveau is.

Ontwerp

Houd rekening met het ontwerp van de wasmachine. Dit omvat de esthetiek – zorg ervoor dat het iets is waar u nog jaren plezier van zult hebben in uw keuken. Maar zorg er ook voor dat het ontwerp praktisch is voor u.

Wascycli

Vaatwassers hebben een groot aantal verschillende wascycli. Zorg ervoor dat de vaatwasser de wascycli heeft die u wilt. Eco, Intensief en Delicaat wasprogramma’s zijn bijvoorbeeld allemaal nuttig voor veel gezinnen.

Droogcapaciteit

Hoe goed zal de vaatwasser drogen? Gebruikt hij verwarmd drogen of condensatiedroging? Beide zijn goed, maar verwarmd drogen is iets effectiever en heeft de voorkeur van veel klanten. De verwarmde droogcyclus op Whirlpool vaatwassers is echter niet zo geliefd. Het lijkt zijn werk goed te doen.

Extra functies

Overweeg de extra functies op de vaatwasser. Dit zal de hele ervaring beter maken. Denk bijvoorbeeld aan een cyclusgeheugen, bedieningsvergrendeling, een dubbele sproeiarm, sensorwas, statuslampje en nog veel meer.

Milieuvriendelijk

Ga na of de vaatwasser een Energy Star-certificaat heeft, wat betekent dat hij energiezuinig is en minder belastend voor het milieu. U kunt ook controleren hoeveel liter water er per cyclus wordt gebruikt. Controleer ten slotte of de vaatwasser een eco-cyclus heeft, waarbij minder warmte, energie en water wordt verbruikt. Dit is goed voor licht vervuilde vaat.

Garantie

Tot slot, controleer de garantie. Whirlpool biedt tot 10 jaar garantie, maar niet elke verdeler doet dat. Controleer dus of je meer jaren kunt bijtellen, of als je je product registreert dat je dan meer tijd krijgt. U kunt ook bij Whirlpool navragen of zij de garantie handhaven, ook als u het product bij een andere leverancier heeft gekocht.

Faq

Zijn Whirlpool-vaatwassers betrouwbaar?

Whirlpool maakt hoogwaardige en betrouwbare vaatwassers die erg populair zijn in de Verenigde Staten. Aangezien de meeste van hun producten op Amerikaanse bodem worden vervaardigd, is het ook gemakkelijk om onderdelen en apparatuur te vinden wanneer reparaties nodig zijn.

Hoe lang gaan Whirlpool-vaatwassers mee?

Met de juiste zorg, reiniging en onderhoud, zou uw vaatwasser ongeveer 10 jaar mee moeten gaan.

Waar moet ik op letten als ik een vaatwasser koop?

Als u op zoek bent naar een vaatwasser, zorg er dan voor dat u er een kiest die past in de ruimte die u in uw keuken wilt hebben. Kies een vaatwasser met de functies die u wenst, zoals een snelwasprogramma, uitgestelde wasopties of Wi-Fi-mogelijkheden. Zoek naar vaatwassers die ENERGY STAR®- en NSF-gecertificeerd zijn om maximaal te besparen op uw energierekeningen en ervoor te zorgen dat uw serviesgoed grondig wordt ontsmet.

Recent Posts