Beste Wasmachine: Top 12 Wasmachines 2021


Laatst gewijzigd
7 januari 2021

Wat is het verschil tussen een budget en een high-end wasmachine? Krijgt u voor meer geld zinvolle upgrades zoals een grote capaciteit, betere wascycli en een stille werking? Met zoveel opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welk van de vele beschikbare modellen het best aan uw behoeften zou voldoen.

Bovendien hebben wasmachines de laatste jaren enorme technologische vooruitgang geboekt. Van wifi-connectiviteit en automatische wasmiddeldispensers tot stoomreiniging en alles-in-één-oplossingen, u wilt alle nieuwe functies niet missen. Maar welke kenmerken zijn het belangrijkst?

Afmetingen en configuratie zijn belangrijke factoren bij de keuze van de beste wasmachine. Tijdens het winkelen moet u een keuze maken tussen een voorlader en een bovenlader, een stapelbare wasmachine en droger of een zij-aan-zij-configuratie.

In dit artikel bespreken we alle factoren waarmee u rekening moet houden voordat u de beste wasmachine kiest en geven we onze beste was- en droogcombinaties op de markt.

in een oogopslag – Onze beste wasmachineranglijsten

Van budgetmodellen tot modellen met grote capaciteit; van stapelbare configuraties tot producten met bovenlader, wij hebben de beste op de markt geëvalueerd – klik op de links hieronder om onze evaluatie van elk model te bekijken.

 • 1) Beste Budget Wasmachine: LG WM3600HWA
 • 2) Best Stacked Laundry Center: LG WKEX200HBA
 • 3) Beste voorlader wasmachine: GE GFW850SPNRS
 • 4) Beste stoom wasmachine: LG WM4000HWA
 • 5) Beste bovenlader wasmachine: Speed Queen TC5000WN (TC5)
 • 6) Beste HE bovenlader wasmachine: LG WT7300CW
 • 7) Beste compacte wasmachine: Miele WWH860WCS
 • 8) Meest Innovatieve Wasmachine: Samsung WV6 900AV
 • 9) Meest Betrouwbare Top Loader: Speed Queen TR3000WN (TR3)
 • 10) Beste Betaalbare Traditionele Wasmachine: Maytag MVW8230HC
 • 11) Beste vlekbestendige wasmachine: Electrolux EFLS627UIW
 • 12) Beste algemene wasmachine: LG WM4200HWA

Misschien wilt u weten wat uw opties zijn voordat u naar de winkel gaat; wij hebben dat voor u geregeld. Er zijn vier soorten wasmachines;
– Voorlader wasmachine (hoog rendement)
– Bovenlader wasmachine met een agitator
– Hoog rendement bovenlader wasmachine
– Appartement formaat, compacte wasmachine

 

Voorladerwasmachines

Hoog rendement (HE) voorlader wasmachines vertegenwoordigen de nieuwe generatie in de fabricage. Vergeleken met wasmachines met bovenlader, reinigen ze beter en zijn ze zachter voor het wasgoed. Hoewel sommige voorladers snelwasprogramma’s hebben, profiteert u van een intensieve reiniging met cycli van langere duur.

Geavanceerde waterinlaatjets, stoomtechnologie en speciale trommelbewegingen zijn ontworpen om een uitzonderlijke reiniging te bieden zonder wasmiddelresten. Ook verminderen speciale trommelpatronen kleine scheuren in de stof. Dit alles gebeurt op een milieuvriendelijke manier met een minimaal gebruik van water in vergelijking met wasmachines van zelfs 10 jaar geleden.

Voorladerwasmachines hebben een hoge omwentelingssnelheid per minuut (RPM) van de kuip, waardoor het vochtgehalte van de doeken in de machine tijdens het centrifugeren daalt. Dit verhoogde toerental verkort de was- en droogtijd, waardoor energie wordt bespaard die anders tijdens het gebruik van de droger zou zijn verbruikt.

Over het algemeen kunt u deze machines naast elkaar plaatsen of als een stapelbare set wasmachine en droger met de droger bovenop.

Bovenlader wasmachine met roerwerk

Roerwerk bovenlader wasmachines behoren tot de originele ontwerpen. Deze producten zijn nu de meest economische keuze. De kleren worden gewassen met water en wasmiddel in een diepe kuip voor elke wascyclus die een behoorlijke hoeveelheid water verbruikt. Wasmachines met bovenlader zijn een populaire keuze wanneer de wasset is geplaatst in een kelder of kamer waar geen luchtstroom is. Dankzij het ontwerp met bovenlader loopt het water weg van de pakking van het deksel, waardoor schimmel- en meeldauwgroei tot een minimum wordt beperkt.

Hoog rendement bovenlader wasmachines

Dit type wasmachine combineert de technologie van voorladerwasmachines met de uitstekende wasresultaten van de bovenladerwasmachines. Deze wasmachine heeft een hogere beladingscapaciteit voor volumineuze artikelen, zoals dekbedden, dan de toplader-wasmachines met roerwerk.

Door hun laadvermogen en reinigingsprestaties zijn ze een populaire keuze voor gezinnen die vaak omvangrijker wasgoed wassen, zoals beddengoed en handdoeken.

Compacte wasmachine voor appartementen

Een compacte wasmachine en droger, die al tientallen jaren in Europa wordt gebruikt, kunnen onder een aanrecht worden geplaatst of worden gestapeld en in een kast worden gezet. In hun profiel van 24 x 24 inch bieden ze dezelfde geavanceerde technologie en reinigingsprestaties als hun grotere tegenhangers.

Wat is Schoonmaakprestatie?

Wasmachines zijn ontworpen met geavanceerde technologie, gericht op het wassen van de moderne stoffen van vandaag. Stoomtechnologie is een innovatieve functie die ontsmet, hardnekkige vlekken en allergenen verwijdert en ook kreukels in kleding vermindert. Fabrikanten houden ook rekening met de prestaties van spoelcycli die zijn ontworpen om het resterende detergens en de wateronthardingsmiddelen te verwijderen.

Energie-efficiëntie

Fabrikanten ontwerpen hun producten volgens de Amerikaanse Energy Star-voorschriften. om aan deze voorschriften te voldoen en ze vaak te overtreffen. De meeste fabrikanten hebben functies toegevoegd zoals sensoren die het waterniveau aanpassen op basis van de grootte van de lading, automatische wasmiddeldosering en spoeling, en centrifugeercyclusbewaking.

Wat is beter; voorlader of bovenlader?

Voorladerwasmachines worden gewoonlijk als beter beschouwd omdat zij de was voorzichtig behandelen, grondig reinigen, minder water verbruiken en snel drogen. Met een voorlader wasmachine kunt u bovendien zowel de wasmachine als de droger op elkaar stapelen, de een boven de ander. Maar bovenlader wasmachines zijn gemakkelijker in gebruik en wassen de kleren snel.

Geluidshinder en trillingen

Hoewel voorladerwasmachines over het algemeen stiller zijn, zijn er verschillende redenen waarom uw wasmachine te veel lawaai maakt of trilt. Een wasmachine die op een oneffen oppervlak staat, kan gaan trillen door de snelheid van de wastobbe. Bij een onevenwichtige belading maakt de wasmachine ook veel lawaai.

Kies een wasmachine met verstelbare poten en zorg ervoor dat deze zo zijn afgesteld dat de wasmachine op een vlakke ondergrond of standaard staat. Zorg ervoor dat de wasmachine op geen enkel moment overbelast wordt. Raadpleeg uw handleiding voor het juiste laadvermogen van elke cyclus.

Afmetingen, configuratie en ergonomie

Het is altijd beter om rekening te houden met de beschikbare ruimte voor de wasmachine voordat u er een aanschaft. Dit zal u helpen bij de keuze van het type en de grootte van de wasmachine. Bovenladers zijn meestal smaller dan voorladers en kunnen het best werken in krappe hoeken.

Maar hoewel voorladerwasmachines misschien iets groter zijn, kunnen ze samen met een droger worden gestapeld om ook meer ruimte te creëren. Kies voor het type wasmachine dat beter in de beschikbare ruimte past. Als u zich extra ruimte kunt veroorloven, kunt u ook gaan voor grotere wasmachines die grotere ladingen aankunnen.

Wasmachineconfiguraties

De configuratie van de wasmachine lijkt misschien een klein detail, maar het draagt bij tot de algemene gebruikerservaring. Wat is uw favoriete type deur? Wilt u voorkomen dat u iemand per ongeluk in het gezicht slaat bij het openen van de deur van de wasmachine? Welk formaat wasmachine is het beste voor uw huis?

Een compacte wasmachine en droger van 24 inch is ideaal voor een klein huis met bescheiden wasbehoeften. Maar u zou voor het 27 model kunnen gaan als u grotere ladingen moet hanteren. Misschien moet u ook overwegen een sluitring te nemen die zo dicht mogelijk bij het beslag past.

Connectiviteit

Het gebruik van Wi-Fi-connectiviteit voor eenvoudige doeleinden zoals afstandsbediening, timing, service-oproepen en waarschuwingen heeft de lat hoger gelegd voor de verwachtingen van de gebruiker van huishoudelijke apparaten. Hoewel de technologie nog niet volledig is doorgedrongen in de industrie, zijn de meeste wasmachines op onze lijst, zoals de Samsung WV6 90AV, uitgerust met Wi-Fi-technologie voor afstandsbediening.

Onze topkeuzes van beste wasmachines

We hebben gezien welke soorten wasmachines er op de markt zijn, en op welke essentiële kenmerken u moet letten als u er een koopt. Laten we nu eens kijken naar onze keuze voor de beste wasmachines.

1) Beste Budget Wasmachine: LG WM3600HWA

Productoverzicht
LG WM3600HWA is exclusief ontworpen met zes wasbewegingen voor een effectieve en toch zachte waservaring. De innovatieve TubClean-cyclus maakt gebruik van warmte om de kuip te desinfecteren en uw wasmachine in topconditie te houden. Deze LG wasmachine heeft ook een ingebouwd mechanisme dat periodiek zelfonderhoud uitvoert voor een beter onderhoud van de machine. Op dit moment kan de WM3600HWA worden gecombineerd met een standaard droger zonder stoom.

Waarom we het leuk vinden

 • Bevat stoomtechnologie om kleding te ontsmetten. Goed tegen allergieën.
 • TubClean cyclus om schimmel te bestrijden.
 • Met SmartThinQ technologie kunt u een start- en stoptijd voor de cyclus plannen.
 • SmartDiagnosis helpt u machineproblemen op te sporen vanaf uw Smartphone.
 • Spraakactivering wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde apps Google voice assistant en Amazon Alexa.

Belangrijkste kenmerken

 • 27-inch 4,5 kubieke meter inhoud
 • Extra trillingdempende technologie
 • Tien wasprogramma’s
 • 6 wasmogelijkheden

2) Best Stacked Laundry Center: LG WKEX200HBA

LG WashTower WKEX200HBA is de meest recente toevoeging aan LG lineup. Deze voorlader wasmachine en droger set wordt geleverd als een enkele unit met bedieningsknoppen in het midden. De configuratie heeft duidelijke voordelen, zoals:

 • Bespaar vloerruimte
 • Mooie, gestroomlijnde look
 • Modern alternatief voor kleine, verouderde wascentra
 • U hebt geen opstapje nodig om bij de bediening van de droger te komen.

De WKEX200HBA bevat een stoomdroger (u kunt kiezen tussen elektrisch en gas) en heeft 2 kleuropties wit of zwart roestvrij.

3) Beste voorlader wasmachine: GE GFW850SPNRS

Productoverzicht
Bent u op zoek naar een efficiënte voorlader met een slank design? Zoek niet verder. De Ultrfresh GE GFW850SPNRS, met zijn vooruitstrevende technologie en saffierblauwe kleur, is de wasmachine voor u. Deze GE wasmachine is 28 5.0 cu. ft. groot.

De GE GFW850SPNRS heeft ook ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit met een groot bereik. Dit betekent dat het kan worden bediend vanaf elke plek in huis, waardoor uw was leuker en minder stressvol wordt. De machine heeft een OdorBlock technologie die geurtjes voorkomt door overtollig vocht te elimineren.

Heeft u last van hardnekkige vlekken? De GE GFW850SPNRS gebruikt stoom om kleding te wassen, dankzij de PowerSteam functie. De stoom dringt door in de stof en maakt het gemakkelijker voor de machine om hardnekkigere vlekken te verwijderen. De GFW850SPNRS is ook gebouwd om kleine ladingen te drogen, wat u kostbare tijd kan besparen.

Waarom wij hem goed vinden
– Voorkomt dat de machine overmatig schoongemaakt moet worden
– Kan van overal in huis bediend worden
– Heeft 12 verschillende wascycli voor verschillende soorten stof
– Lost lastige vlekken op en doet dit in alle stilte
– Bespaart tijd dankzij de was- en droogtechnologie en de laadcapaciteit

Belangrijkste kenmerken
– Ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit
– Geavanceerde antimicrobiële technologie
– Ingebouwde Dynamische Balanceringstechnologie (stille regeling)
– Stoomwassen
– Omkeerbare deur
– 12 wascycli en 12 wasopties

4) Beste Stoom Wasmachine: LG WM4000HWA

Product Overzicht
De LG WM4000HWA is een 27 front load machine met een Voice Activation protocol. Dit betekent dat u de machine kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Met de ingebouwde Wi-Fi connectiviteit, kunt u de LG WM4000HWA bedienen vanaf elke plek binnen het Wi-Fi bereik. Heb je last van moeilijke vlekken? Met zijn stoomtechnologie wast de machine hardnekkige vlekken met stoom, waardoor de vlek verdwijnt.

Wat de wasprestaties betreft, biedt de zes-gangentechnologie een voorsprong op andere wasmachines op de markt. De LG WM4000HWA bepaalt welke behandeling uw kleding nodig heeft voor betere resultaten.

Het is een zelfreinigende en steriliserende machine met de TubClean Cycle, waardoor de machine minder vaak gereinigd of gedesinfecteerd hoeft te worden.

Waarom wij het goed vinden
– De machine houdt rekening met verschillende soorten stof, dus er is geen tekort aan wasopties
– Een handig apparaat met zijn stemactivatie en Wi-Fi-connectiviteit
– Grondig en efficiënt wassen met zijn stoomtechnologie
– TurboWash360 zorgt voor een express wasbeurt binnen 30 minuten

Belangrijkste kenmerken
– Ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit
– Spraakactiveringssysteem
– Stoomtechnologie
– Kinderslotbeveiliging
– 12 wasopties en programma’s

5) Beste bovenlader wasmachine: Speed Queen TC5000WN (TC5)

Productoverzicht
Deze machine is een bovenlader. De Speed Queen TC5000WN, een koningin onder de roerwerken, heeft een wasprogramma met hoge snelheid. Het heeft een extra spoelmogelijkheid die van pas komt als u een extra spoelbeurt nodig hebt.

De machine heeft geen dekselvergrendeling, wat betekent dat u meer kleding aan de lading kunt toevoegen, zelfs wanneer een was aan de gang is. Deze Speed Queen wasmachine heeft ook een automatisch vulsysteem dat ervoor zorgt dat er genoeg water beschikbaar is voor uw wasgoed.

Waarom wij het goed vinden
– Verwijdert de verwarring veroorzaakt door de overvloed aan opties en cycli
– Zorgt voor een goede spoeling van de lading met extra spoelen
– Snel wasprogramma
– Geen dekselvergrendeling, meer controle
– Beter wassen met voorweken optie

Belangrijkste kenmerken
– Zes wascycli
– Extra spoelen
– Autofill-technologie
– 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid
– 710 tpm

6) Beste HE bovenlader wasmachine: LG WT7300CW

Product Overview
De hoog rendement LG bovenlader wasmachine is 27-inch breed, het toevoegen van klasse en efficiëntie aan de bovenlader wasmachine type dat we allemaal kennen en liefhebben. De wasmachine is uitgerust met Wi-Fi, zodat u de machine gemakkelijk op afstand kunt bedienen.

Dankzij de roestvrijstalen trommel is de LG WT7300CW ook roestbestendig, waardoor hij behoorlijk duurzaam is. Het is uitgerust met het LG TrueBalance anti-vibratiesysteem om lawaai en trillingen te verminderen. De SmartThinQ stelt u ook in staat om problemen te diagnosticeren zonder dat u ondersteuning hoeft te bellen.

Waarom wij het goed vinden
– Energy-star gecertificeerd bespaart kosten op energieverbruik en nutsvoorzieningen
– Maakt wassen gemakkelijker
– Wast grondig en stil
– TrueBalance antivibratiesysteem voor ruisonderdrukking.

Belangrijkste kenmerken
– Ingebouwde Wi-Fi-connectiviteit
– Anti-trillingstechnologie
– 14 wasopties en acht wascycli
– Koud wassen optie

7) Beste Compacte Wasmachine: Miele WWH860WCS

Productoverzicht
Miele staat bekend om eersteklas huishoudelijke apparaten met spannende functies. De 24-inch Miele-wasmachine uit de W1-serie WWH860WCS voldoet zeker aan die norm. Naast de Wi-Fi-connectiviteit heeft de WWH860WCS tal van functies die de huidige technologische vooruitgang binnen de industrie benadrukken.

Als het prijskaartje van deze wasmachine u tegenvalt, kunt u ook de budgetversie overwegen die nog steeds tot de beste wasmachines ter wereld behoort – de Miele WWB020WCS voor $1.199. Ook veel lokale energiebedrijven (zoals PS&G in New Jersey) beseffen de enorme energiebesparingen die Miele biedt en belonen de klanten met rijke stimulansen (als voorbeeld hebben occasionele energiecampagnes in NJ een korting van $300 voor Miele-paren).

De Miele WWH860WCS heeft een centrifuge van 1.600 toeren per minuut, wat helpt het vochtgehalte van kleding na het wassen te verminderen. Dit snelle centrifugeren maakt sneller drogen mogelijk, waardoor tijd en energiekosten worden bespaard.

Deze machine is volledig geautomatiseerd met displays die het gewicht van de lading in de kuip, een schatting van de energie en het waterverbruik aangeven.

De Miele WWH860WCS zorgt voor een zeer intensieve wasbeurt in korte tijd, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het wassen. De wasmachine heeft ook een opmerkelijke voorstrijkfunctie die stoom afgeeft om kleding zachter te maken voordat deze wordt gestreken. Dit resulteert in een kortere strijktijd. Er zijn 22 wasprogramma’s, en dit vergroot uw wasmogelijkheden, waardoor het wassen effectief en efficiënt is.

Waarom wij het goed vinden
– Kan tot 3 maanden wasmiddel opslaan en automatisch vrijgeven
– Maakt het hele wasproces gemakkelijker
– Volledig geautomatiseerd systeem met feedback-mechanismen
– Kan grote ladingen verwerken

Belangrijkste kenmerken
– Feedback display
– Zachte stoom functie
– Stapelbaar
– Ingebouwde Wi-Fi
– 22 wasprogramma’s
– Verstelbare poten

8) Meest Innovatieve Wasmachine: Samsung WV6 900AV

Productoverzicht
Samsung is opnieuw marktleider met zijn innovatieve kracht in de Flex Wash wasmachine. De Samsung WV6 90AV geeft u de mogelijkheid om meer te wassen in minder tijd met de extra bovenlader wasmachine.

De Samsung wasmachine zorgt ervoor dat uw 13 wasbeurten in 30 minuten voltooid zijn, een verbazingwekkende 45% sneller dan de gewone wasmachine. De wasmachine heeft een stoomtechnologie die grondig reinigt zonder vlekken of kreukels achter te laten. Hij is uitgerust met Wi-Fi-connectiviteit voor afstandsbediening. De zelfreinigende functie voorkomt ook de ophoping van restvuil of schimmelgroei in de machine.

Waarom we het leuk vinden
– Samsung PowerFoam technologie zorgt voor een betere was voor uw stof plus High-Efficiency wasmiddel gebruik
– Samsung SuperSpeed technologie doet uw hele was in een mum van tijd
– Wi-Fi connectiviteit voor afstandsbediening.
– De zelfreinigingsfunctie.

Belangrijkste kenmerken
– Maximaal centrifugetoerental 1300 tpm
– Ontwerp van wervelbad
– Preventieve deurvergrendeling
– Vijf temperatuurinstellingen
– Tri-tray Dispenser
– 13 wascycli
– Vijf kubieke meter voorlaadruimte en extra één kubieke meter bovenlaadruimte voor verbeterde ergonomie

9) Meest Betrouwbare Top Loader: Speed Queen TR3000WN (TR3)

Productoverzicht
De TR3003WN TR3 (ook bekend als AWN43RSN116TW01) is de tweede Speed Queen die in onze lijst is opgenomen. Hieruit blijkt dat het bedrijf kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft staan met hun nieuwe versie die de oude TR3000WN vervangt. De Speed Queen TR3003WN TR3 is een 26 bovenlader met een inverter aandrijfsysteem, wat betekent dat het geen traditionele roerwerkwasmachine is. Deze nieuwe versie van TR3 bevat nu echter meer opties voor een wasbeurt met een volle kuip water en een langere toegewezen tijd voor sterk vervuild wasgoed. De nieuwe TR3003WN is voorzien van een zware ophanging die het geluid en de trillingen van het roerwerk neutraliseert.

Wilt u de gewenste of ideale wastemperatuur kunnen kiezen? De Speed Queen TR3 is speciaal voor jou gemaakt. Met deze wasmachine kunt u de beste wastemperatuur voor uw kleding kiezen.

Deze Speed Queen is zo gebouwd dat de wascyclus wordt gepauzeerd zodra het deksel wordt geopend, zodat u meer kleding aan de lading kunt toevoegen. U kunt ook kiezen tussen de sproeispoeling of de volledige kuipspoeling voor betere resultaten.

Waarom wij het leuk vinden
– Vult water uit zichzelf
– Geeft een optie van watertemperatuur
– Spoel opties

Belangrijkste kenmerken
– Roestvrijstalen kuip
– Vier wascycli
– 820 tpm (max centrifugetoerental)
– Drie jaar volledige garantie op onderdelen en arbeid

10) Beste Betaalbare Traditionele Wasmachine: Maytag MVW8230HC

Productoverzicht
De Maytag MVW8230HC is ideaal voor wie houdt van de stijlvolle traditionele wasmachine, maar dan met extra functies en een slanke buitenkant. Het is een 28 bovenlader wasmachine met een roerwerk.

De Maytag MVW8230HC, met zijn auto-sensing optie, is ontworpen om de wasmachine te bepalen en te vullen met de juiste hoeveelheid water voor elke cyclus. Het snelle wasprogramma zorgt ervoor dat uw kleding grondig wordt gewassen, in minder tijd dan normaal.

Dankzij de krachtige roerwerken kan de Maytag wasmachine moeilijke vlekken verwerken en verwijderen. Naast het roerwerk heeft deze machine ook een technologie die de Sanitize-cyclus wordt genoemd. Dit verhoogt de temperatuur van het waswater om de micro-organismen in de lading te doden. Het roestvrijstalen binnenwerk van de machine maakt hem ook zeer duurzaam.

Waarom wij het leuk vinden
– Snel wasprogramma
– Auto-sensing technologie
– PowerWash roerwerk en cyclus

Belangrijkste kenmerken
– Reinigingscyclus
– Roestvrijstalen kuip
– Diepvuloptie voor betere resultaten

11) Beste vlekbestendige wasmachine: Electrolux EFLS627UIW

Productoverzicht
De Electrolux EFLS627UIW is een zeer efficiënte en supersnelle 27 voorlader wasmachine met Energy Star-certificaat.

Met zijn vlek- en stoomtechnologie reinigt de Electrolux wasmachine kleding beter dan de meeste wasmachines op de markt. Het programma voor actieve kleding beschermt kwetsbare stoffen en zorgt voor een grondige wasbeurt.

Met een toerental van 1.300 tpm is de wasmachine supersnel en kan hij een matige lading in 15 minuten verwerken. Dit bespaart u kostbare tijd.

Waarom wij het goed vinden
– Supersnelle was
– Zeer stille wasmachine
– Bespaart energie
– Adaptief doseersysteem dat werkt met elk type wasmiddel.

Belangrijkste kenmerken
– Perfect balanssysteem (ruisonderdrukking)
– Uitstekende stoomfunctie voor betere resultaten
– Perfect balanssysteem voor een soepele en stille werking.

12) Beste algemene wasmachine: LG WM4200HWA

Productoverzicht
LG producten zijn erg populair om hun kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. De 27-inch voorlader LG WM4200HWA heeft dat allemaal en nog veel meer. Het heeft een gestroomlijnd ontwerp en is uitgerust met Wi-Fi-connectiviteit, waardoor het mogelijk is de machine op afstand te bedienen.

De WM4200HWA combineert zes verschillende bewegingen bij het wassen van uw kleding, zodat hij zeer zacht is voor de stoffen. Het zorgt er ook voor dat uw kleren grondig gereinigd worden. Hij beschikt ook over stoomtechnologie voor het verwijderen van hardnekkigere vlekken. Gezien de prijs en de hoge prestaties is de LG WM4200HWA onze beste keuze.

Waarom wij hem goed vinden
– Hij is energiezuinig
– Hij rekent af met hardnekkige vlekken
– Zeer duurzaam
– Uitgerust met antimicrobiële technologie
– Verkort de wastijd dankzij de TurboWash
– De optie koude was bespaart energie

Belangrijkste kenmerken
– Anti-trillingssysteem
– App-gestuurd
– TurboWastechnologie
– Ingebouwde Wi-Fi
– Wordt geleverd in Wit of Zwart Roestvrij Staal (LG WM4200HBA)

Conclusie
Een goede wasmachine zal niet alleen betere wasresultaten garanderen, maar ook de algemene waservaring verbeteren. Daarom moet u aandringen op de beste wasmachine voor uw huis. Onze lijst van beste wasmachines en onze koopgids helpen u een weloverwogen beslissing te nemen.

FAQs

Hoe maak ik mijn wasmachine schoon?

Laten we het eerst hebben over het schoonmaken van de voorlader wasmachines. Verwijder gewoon de wasmiddellade die zich aan de voorkant van de machine bevindt. Reinig wasmiddelresten in de holte met een flessenborstel en was de wasmiddellade zelf met warm water.

Vergeet niet de rubberen afdichtingen rond de deur van de wasmachine schoon te maken en in te wrijven met bleekmiddel. Als u tekenen van schimmel ziet op de pakking van de deur, bestrijd die dan onmiddellijk met bleekwater, de tijd staat niet aan uw kant.

Wat de trommel en de binnenkant van de wasmachine betreft, zijn onze reinigingsinstructies dezelfde voor producten met bovenlader of voorlader. Gebruik een reinigingsmiddel voor de wasmachine dat u in de winkel kunt vinden of een zelfgemaakte oplossing van zuiveringszout en azijn in een cyclus op hoge temperatuur. U kunt ook bleekmiddel gebruiken in het hoge temperatuur wasprogramma. Hoogwaardige wasmachines worden meestal geleverd met een machine reinigingscyclus. Gewoonlijk vragen deze programma’s u het bleekmiddelvakje te vullen en de reinigingscyclus van de machine haar werk te laten doen.

Hoeveel water verbruikt een wasmachine?

De hoeveelheid water die door een wasmachine wordt gebruikt, hangt meestal af van de leeftijd van het apparaat en het model. High Efficiency (HE) wasmachines zijn beter in waterbeheer dan andere modellen.

De meeste elektrische wasmachines gebruiken ongeveer 15 tot 30 gallons, wat overeenkomt met 56,8 tot 113,6 liter water. Ter vergelijking: oudere wasmachines gebruiken ongeveer 29 – 45 gallons, wat overeenkomt met 109,7 tot 170 liter water om dezelfde hoeveelheid kleding te wassen.

Hoe de waterpeilsensor van de wasmachine omzeilen
Als u het gevoel hebt dat het afgegeven water niet voldoende is om de kleren doeltreffend te wassen, kan het nodig zijn de waterpeilsensor te omzeilen. De wasmachine bepaalt aan de hand van het gewicht van het wasgoed hoeveel water er moet worden gedoseerd. U hoeft dus alleen het schijnbare gewicht van uw kleding te verhogen.

Nadat u de kleding in de wasmachine hebt gedaan, giet u ongeveer 1 liter water over de kleding en laat u ze in het water weken. Wanneer u het wasprogramma start, zal de beladingssensor een extra hoeveelheid water doseren die overeenkomt met het schijnbare gewicht van de lading.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 21 maart 2020. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts