Maytag wasmachine en droger (2020 Review)


Laatst gewijzigd
17 december 2020

De Maytag wasmachine staat bekend als een betaalbaar en betrouwbaar merk. Maytag wasmachines en drogers bieden een enorme waarde voor prijzen vanaf 499 dollar. In het hele gamma vindt u essentiële kenmerken die de nadruk leggen op vlekverwijdering en gebruiksgemak.

Maytag werd opgericht in 1893 en produceert al iets meer dan een eeuw wasmachines. Elke nieuwe Maytag wasmachine heeft een beperkte onderdelengarantie van 10 jaar, waaruit de toewijding blijkt om producten te bouwen die de tand des tijds doorstaan. Dit merk, dat nu onder de paraplu van Whirlpool valt, staat helemaal in het teken van betrouwbaarheid en omvat de hardwerkende Amerikaanse geest in elk van hun machines.

In de categorie bovenladers is Maytag een van de weinige fabrikanten die investeert in zowel traditionele toplader-wasmachines met roerwerk als in hoogefficiënte waaierwastechnologie. Mensen die houden van een effectieve klassieke agitator waswerking zijn die-hard fans van het merk. Bovenladerwasmachines met een waaier zijn zachter voor de kleding en worden erg populair in de VS.

Het succes van de Maytag voorladerwasmachine in 2020 is vooral te danken aan zijn visueel aantrekkelijke styling. Bovendien zult u genieten van functies die zijn ontworpen voor modern gemak, zoals een wasmiddeldispenser die u niet elke keer hoeft bij te vullen, een trommel die de kleding luchtig houdt, zelfs als u vergeet ze er meteen na afloop van de cyclus uit te trekken.

in een oogopslag – onze 8 beste wasmachines en drogers van Maytag

Hier is de lijst van onze beste keuzes voor Maytag wasmachines – klik op de links hieronder om onze beoordeling te zien op elk.

 • 1) Beste waarde voorlader: Maytag MHW5630HW
 • 2) Beste stoom voorlader: Maytag MHW6630HW
 • 3) Beste algemene voorlader: Maytag MHW8630HC
 • 4) Beste algemene bovenlading: Maytag MVW8230HC
 • 5) Beste Budget Top Load: Maytag MVWC565FW
 • 6) Best Value Top Load: Maytag MVWX655DW
 • 7) Best Sanitize Top Load Maytag Washer: MVWB835DW
 • 8) Beste capaciteit bovenlader Maytag wasmachine: MVWB965HW

Maytag wasmachines: Voorlaad Overzicht

serie Belangrijkste kenmerken
Waarde MHW5630HW 4,5 kubieke meter, Steam Wash, Fresh Spin droogt kleding zachtjes tot 12 uur om overmatige kreukels te voorkomen als kleding wordt vergeten in de wasmachine, PowerWash met Extra Power bestrijdt vlekken, kan worden gecombineerd met een niet-stoomdroger, alleen in wit
Basis MHW6630HW Grotere capaciteit van 4,8 kubieke meter, Fresh Hold voorzichtig trommelen en luchtinjectie tot 16 uur, PowerWash met extra vermogen, 15 min express cyclus voor licht vervuilde lading, paren met stoomdroger, in wit en metallic leisteen
Deluxe MHW8630HW, Mega inhoud van 5.0 kubieke meter, alle kenmerken hierboven plus, Wi-fi, Optimal Dose Dispenser lading wasmiddel dat 8 wasbeurten meegaat, 24 uur Fresh Hold, in Wit en Metallic Leisteen

Hoe kiest u een nieuwe wasmachine en droger

De beste was- en droogmachines hebben de volgende kenmerken.

Schoonmaak- en droogcapaciteit

Het spreekt voor zich dat de belangrijkste eigenschap van een wasmachine en een droger het vermogen is om efficiënt te reinigen en te drogen. In dat opzicht onderscheidt Maytag zich duidelijk van hun rivalen dankzij hun kenmerkende reinigings- en droogfuncties.

Reinigingsprestaties
Uitzonderlijke reinigingsprestaties is iets waar u op kunt rekenen bij Maytag wasmachines, met talrijke functies die dit mogelijk maken. De PowerWash Agitator kan elke hoeveelheid vaat efficiënt en geconcentreerd reinigen en maakt gebruik van een krachtige waswerking om hardnekkige en ingewreven vlekken te bestrijden. U beschikt ook over een PowerWash-cyclus voor extra reinigingskracht en Deep Fill, waarbij de kuip met extra water wordt gevuld om zware vervuilingen op te ruimen. Een intern verwarmingselement en een hogere watertemperatuur helpen het wasmiddel harder te werken om hardnekkige vlekken te bestrijden – een hoge warmtetemperatuur betekent gezondere en schonere kleding.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het toevoegen van de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke cyclus. Automatische wasmiddeldispensers geven de juiste hoeveelheid wasmiddel af voor een efficiënte waservaring, en het wasgoed komt met minder vocht uit de machine dankzij de roestvrijstalen wasmand die vocht van de kleding afvoert.

Droogeigenschappen
De sneldroogcyclus werkt perfect samen met de snelwascyclus op geselecteerde Maytag® wasmachines voor kleding die in een mum van tijd klaar is.

Advanced Moisture Sensing zorgt telkens weer voor gelijkmatig drogen door de luchttemperatuur en het vochtgehalte bij te houden en de cyclus te stoppen wanneer de kleding droog is.

De Wrinkle Prevent optie helpt de vorming van rimpels tegen te gaan zonder warmte te gebruiken. Deze optie gaat door met het drogen van uw kleding na afloop van de cyclus.

Energie-efficiëntie

Wasmachines met Energy Star-certificaat zoals de modellen MVWB835DW en MVWB965HW leveren superieure efficiëntie en prestaties dankzij de geavanceerde functies. Door 25% minder energie en 33% minder water te gebruiken, bespaart u geld op uw huishoudelijke rekeningen.

Bovenlader vs voorlader

Voorladerwasmachines leveren over het algemeen betere prestaties dan bovenladerwasmachines. Ze zijn energie- en waterefficiënter en geven een beter schoon resultaat, maar ze zijn duurder. Voor kopers met minder ruimte maar meer geld om in het begin te investeren, zijn voorladerwasmachines beter en zorgen voor een betere reiniging terwijl ze minder ruimte in beslag nemen. Als u weinig ruimte hebt in uw appartement, kunt u een compacte stapelbare wasmachine en droger overwegen.

Voor degenen onder ons die sneller en gemakkelijker willen wassen, zijn wasmachines met bovenlader waarschijnlijk een betere keuze. Hoewel ze in het begin geld besparen, zullen bovenladers meer geld in de lopende rekeningen kosten dan een voorlader. Maar ze zijn wel handiger en gemakkelijker in te laden en uit te laden dan voorlader wasmachines. We hebben de belangrijkste factoren behandeld die in overweging moeten worden genomen bij de aankoop van een top load vs. front load wasmachine.

Geluidshinder en trillingen

Dankzij Maytag’s Advanced Vibration Control, kunt u ladingen van bijna elke grootte wassen zonder u zorgen te maken over trillingen. Dankzij de combinatie van twee balanceerringen met kogellagers, een ophangingssysteem met zes ophangpunten en geavanceerde software kan de machine de trillingen van bijna elke lading gemakkelijk opvangen. Omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over storende geluiden en trillingen, kunt u op elk moment van de dag of nacht een lading plaatsen.

Afmetingen, configuratie en ergonomie

Voordat u een nieuw model wasmachine bekijkt, moet u de beschikbare ruimte opmeten, zodat u uw opties kunt beperken. Het heeft geen zin enthousiast te worden over een bepaald model als je er gewoon geen plaats voor hebt. Wij hebben in de loop der jaren duizenden klanten geholpen en wij kunnen dit punt niet genoeg benadrukken.

U zult merken dat Maytag bovenlader wasmachines verschillende afmetingen hebben. De breedte varieert van 27 tot 29 1/2, en de diepte van 27 tot 30. Hoogte varieert van 42 tot 44.

Evenzo hebben Maytag-drogers een breed breedtebereik van 27 tot 29, een dieptebereik van 28 1/4 tot 33 1/2 en een hoogtebereik van 38 3/4 tot 43 7/16.

Een centimeter kan al het verschil maken, dus zorg ervoor dat u eerst de juiste afmetingen van uw ruimte hebt. Vergeet niet om extra ruimte te voorzien voor wiebeltjes en stekkers achterin. Bovenladers zijn meestal handiger dan voorladers, omdat u niet hoeft te bukken om kleding in en uit te laden. Wasmachines met bovenlader staan meestal op een ideale hoogte, zodat u niet hoeft te bukken.

Maytag-wasmachine-terminologie uitgelegd

Maytag wasmachines: Unieke kenmerken van voorladers

Het zou een uitstekend idee zijn om het jargon van Maytag over wasmachines en drogers te demystificeren alvorens diep in de productlijn te duiken.

Ten eerste, EXTRA POWER BUTTON – dit is een belangrijke functie die alle Maytags gemeen hebben. Wanneer Extra vermogen is ingeschakeld, gebruikt de wasmachine koud en warm water om vlekken te verwijderen. Om vlekken te bestrijden is soms koud water en soms warm water nodig. Dankzij de extra waskracht hoeft u ladingen niet meer te scheiden, waardoor u tijd bespaart.

Naarmate u hoger in de keten komt, krijgt u de optie FRESH HOLD , die in wezen zorgt voor zacht trommelen in combinatie met omgevingslucht in de wastrommel om stilstaand en muf wasgoed te voorkomen. Frisse houdgreep wordt handig als het leven in de weg staat, en je niet aan je was kunt toekomen. Zachtjes trommelen tot 12 uur na afloop van het wasprogramma. De optie FRESH SPIN op het budgetmodel geeft daarentegen slechts een eenvoudige centrifuge van de kleding zonder luchtinjectie.

OPTIMAL DOSE DISPENSER draait om gemak. Doe het wasmiddel in de automaat, en u hoeft er niet aan te denken dat het tot 8 wasbeurten lang op is.

OVERNACHT WASSEN EN DROGEN is het meest onbegrepen kenmerk van Maytag. Het is gereserveerd voor de duurste wasmachines. Als u een kleine lading hebt (ongeveer 2 pond), kunt u die in uw wasmachine stoppen voordat u gaat slapen en ’s morgens frisse, ongekreukte en droge kleren aantreffen zonder dat u uw droger hoeft te gebruiken.

Bovenlader Maytag Wasmachine Kenmerken

PowerWash® Roerwerk
Het PowerWash-roerwerk is geschikt voor alle soorten vaat, met een efficiënte en geconcentreerde reiniging om hardnekkige vlekken te bestrijden en een robuuste waswerking om vuil te helpen afbreken. Het bestrijdt vlekken met een omgekeerde wasbeweging en een drievoudige actiespray die ervoor zorgt dat kleding verzadigd blijft met geconcentreerd wasmiddel. Bovendien doseert het wasverzachterbakje op het juiste moment voor uitzonderlijke schoonmaakprestaties. Als u grote vlekken bestrijdt, zult u nu geen moeite meer hebben ze weg te werken.

Power Impeller
De Power Impeller pakt de hardnekkige vlekken van alledag aan in één wasbeurt. Door gebruik te maken van een omgekeerde wasbeweging en een drievoudige sproeinevel wordt de kleding tijdens de hele cyclus grondig verzadigd met geconcentreerd wasmiddel. Hierdoor worden vlekken intenser en efficiënter aangepakt.

PowerWash-cyclus
Dit is een verbeterde reinigingscyclus die gebruik maakt van extra reinigingswerking en een grondige spoeling om hardnekkige vlekken lading na lading te verwijderen. Een ideale cyclus voor modderige of met voedsel besmeurde kleding.

Diepvuloptie
Met de diepvuloptie op Maytag’s bovenladerwasmachines kunt u water besparen in een poging om aangekoekte vlekken en vuil diep te reinigen. Ook al gebruikt u met deze functie meer water, u kunt er zeker van zijn dat uw kleding grondig schoon wordt.

PowerSpray
Bestrijdt vlekken nog harder met Maytag’s PowerSpray-technologie. Het zorgt ervoor dat uw kleding wordt bedekt met een perfecte mix van water en wasmiddel, zodat vuil en vlekken onmiddellijk worden gereinigd. De PowerSpray dringt diep door in de vezels van de stof voor de beste reiniging in de industrie, zelfs voor de hardnekkigste vlekken.

Diep reinigen met stoom
Dankzij de kracht van stoom worden kleren intensiever gereinigd. Stoom verbetert de reinigingskracht van uw wasmachine door tot diep in de vezels te dringen voor een diepere en grondiger wasbeurt.

Optimale Dispensers
Bent u soms in de war over hoeveel wasmiddel u nodig heeft voor een wasbeurt? Met Maytag’s Optimal Dose Dispenser, wordt de juiste hoeveelheid wasmiddel automatisch toegevoegd op precies het juiste moment. En omdat de machine genoeg hoogefficiënt wasmiddel bewaart voor twaalf ladingen wasgoed, hoeft u niet steeds wasmiddel toe te voegen als u een lading in de machine doet. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het verspillen van wasmiddel of het gebruik van te weinig wasmiddel, laat de Maytag wasmachines gewoon voor u beslissen, ongeacht hoe vuil uw kleding is.

Snelwascyclus
Snelwascyclus heeft een agressievere agitatie om in minder tijd schoon te maken, en werkt meer als een traditionele wasmachine. Een geweldige cyclus als u snel een was wilt doen.

Auto Sensing Optie
Auto Sensing helpt de hoeveelheid gebruikt water te stabiliseren, in geval het waterniveau te laag lijkt of de wasmachine niet volledig vult. De sensor bepaalt de grootte van de lading en gebruikt de juiste hoeveelheid water. Dit betekent dat de kans op een mislukte wasbeurt nihil is.

Drogeigenschappen

Sneldroogcyclus
Snel iets droog nodig? De sneldroogcyclus, die beschikbaar is op alle Maytag® Maxima®-drogers, zorgt ervoor dat ladingen snel en grondig worden gedroogd, zodat kleding klaar is wanneer u deze nodig hebt.

Advanced Moisture Sensing
Het drievoudige sensorsysteem van de Maytag® Advanced Moisture Sensing-technologie weet wanneer uw lading volledig droog is. U kunt rekenen op perfect droge kleren zonder dat u uw kleren hoeft te controleren voordat u ze uit de machine haalt.

PowerDry Cycle
Kleding is sneller volledig droog dankzij de PowerDry Cycle die vocht wegspoelt. Handig voor als het wasgoed zich opstapelt, deze cyclus loopt heter en werkt harder, zodat u alles sneller klaar hebt dan voorheen.

Wrinkle Prevent-optie
Om kreuken te helpen verminderen, voegt Wrinkle Prevent periodiek trommelen toe tijdens de droogperiode. Bij de modellen met Wrinkle Prevent met Stoom wordt ook een korte stoomcyclus toegevoegd om rimpels glad te strijken. Sommige modellen laten de machine de cyclus afmaken, en starten om de 5 minuten opnieuw gedurende 10-20 seconden. Andere modellen hebben een schakelaar op de console waarmee de functie kan worden uitgeschakeld of op verschillende tijden kan worden ingesteld (30, 60, 90, 120 minuten). Overhemden, rokken en broeken zijn kreukvrij en perfect klaar zonder dat u het strijkijzer hoeft te pakken.

Onze 8 beste Maytag-wasmachines

1) Best Value Front Load: Maytag MHW5630HW

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 5/8 inch | Diepte: 31 5/16 inch | Inhoud: 4.5 cu. ft. | Cycli/Opties: 10/4 | RPM: 1,160 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Ja/Nee | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

MHW3505FW, deze hooggewaardeerde wasmachine was vroeger het basismodel van Maytag, maar in 2019 is hij vervangen door MHW5630HW.

Waarom wij het goed vinden:

 • Grote capaciteit 4.5 cu. ft. trommel.
 • Kenmerken de Extra Power Button. Maytag beweert de krachtigste reinigingscyclus te hebben wanneer Heavy Duty Cycle wordt gecombineerd met deze knop. Wanneer Extra Power is ingeschakeld, gaat de Maytag wasmachine de strijd aan met de vlekken door zowel koud als warm water te gebruiken. Met deze dubbele temperatuurwassing wordt elk type vuil zeer effectief verwijderd.
 • 10 wascycli inclusief Vers centrifugeren, waarin de kleding na afloop van het wasprogramma nog 12 uur lang wordt getrommeld. Een interne ventilator zal ook omgevingslucht in de trommel blazen om stilstaand wasgoed te voorkomen. Anti-rimpelcyclus voorkomt rimpels door warm water en lage centrifugeersnelheden te gebruiken. Snelle Cyclus reinigt kleine en licht vervuilde ladingen in 15 minuten.
 • Stoomoptie verwijdert vlekken zeer efficiënt, vooral in combinatie met Extra Power.
 • ENERGY STAR-gekwalificeerd Overtreft de overheidsnormen om energie te helpen besparen.

Past bij de grote wasdrogers Electric MED5630HW of Gas MGD5630HW .

Cons

 • Het heeft niet de Advanced Vibration Control Plus die helpt bij installaties op de tweede verdieping.
 • Bijpassende drogers hebben geen stoomfunctie.
 • Geen wi-fi connectiviteit.

2) Beste stoom voorlader: Maytag MHW6630HW

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 5/8 inch | Diepte: 32 15/16 inch | Inhoud: 4.8 cu. ft. | Cycli/Opties: 12/4: RPM: 1,160 | Kleur: White, Metallic Slate Stoom Wasmachine/Droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Vervangt de favoriete MHW5500FW van de beoordelingsbureaus met een grotere kuip en extra gebruiksgemak, maar met behoud van hetzelfde succesvolle erfgoed.

Alle kenmerken van MHW5630HW PLUS

 • 4,8 cu. ft. inhouds trommel.
 • Advanced Vibration Control™ Plus -systeem vermindert trillingen met behulp van speciale software en een zespuntsophangingssysteem. De onevenwichtige belasting zal geen probleem meer zijn.
 • 16 Hour Fresh Hold® Optie een upgrade van 4 uur van een verse cyclus.
 • 12 wascycli in plaats van 10, inclusief Sanitize-cyclus verwijdert 99,9% van de huishoudbacteriën met extra hete temperaturen. Clean Washer gebruikt het samen met een huishoudelijke wasmachine reiniger om muffe geuren te elimineren. Wij adviseren deze cyclus eens in de 4-5 weken uit te voeren.
 • Grote elektrische MED6630HW of gas MGD6630HW drogers met een inhoud van 7,3 kubieke meter, die ook een stoomoptie hebben.

Cons

 • Geen wi-fi connectiviteit.

3) Beste totale voorlader: Maytag MHW8630HC

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 5/8 inch | Diepte: 32 15/16 inch | Inhoud: 5.0 cu. ft. | Cycli/Opties: 14/5 | RPM: 1,160 | Kleur: White, Metallic Slate Stoom Wasmachine/Droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Maytag MHW8630HC , vervangt MHW8200FC in 2019.

 • Alle kenmerken van MHW6630FW PLUS
 • 5,0 cu. ft. inhouds trommel
 • 24 Hour Fresh Hold® Optie in plaats van 16 Hour houdt kleding 8 uur langer fris na afloop van de wascyclus.
 • 14 wascycli inclusief nachtwas- en droogcyclus om een kleine lading wasgoed in de wasmachine te wassen en te drogen. Een droger is niet nodig voor een kleine lading als u ’s avonds naar bed gaat en ’s morgens droge kleren wilt hebben.
 • KILLER FEATURE – Optimal Dose Dispenser kunt u wasmiddel toevoegen eenmaal per 12 wasbeurten en gebruikt de exacte hoeveelheid wasmiddel voor elke cyclus.

Grote elektrische MED8630HC of gas MGD8630HC droogautomaten, ook met stoomfunctie.

4) Beste algemene bovenlading: Maytag MVW8230HC

De Maytag MVW8230HC wasmachine in metallic leisteenkleur wordt hoog gewaardeerd door toonaangevende consumentenorganisaties en is een mededinger als het gaat om bovenlader-roerders. Deze Maytag wasmachine heeft een grote inhoud van 5,2 kubieke meter en vervangt de ooit populaire Maytag MVWB865GC.

De 28-inch PowerWash Agitator toplader heeft 11 wascycli en 8 opties voor uw specifieke behoeften. Het heeft een Auto Sensing Optie waarbij het waterniveau wordt aangepast voor elke lading, waardoor het efficiënt is met een meer geconcentreerde reiniging. De optie voor diepvulling is een andere functie die de grondige reinigingscapaciteit van deze wasmachine verder bevordert door meer water te leveren om de cyclus te versterken. De MVW8230HC verkort de was- en centrifugetijd met de snelle wascyclus, die de temperatuur verhoogt en de cyclus verkort. Voor gezinnen met een gevoelige huid of allergieën verwijdert de Sanitize-cyclus met Oxi 99,9% van de huishoudbacteriën.

De bijbehorende droogpartner voor dit model is de MED8230HC 29 8.8 cu. ft. elektrische of MGD8230HC gasdroger.

5) Best Budget Top Load: Maytag MVWC565FW

Een klein budget voor een nieuwe wasmachine betekent niet dat u geen geweldige machine met geweldige reinigingsprestaties kunt hebben. De MVWC565FW heeft een capaciteit van 4,2 kubieke meter en kan kiezen uit 11 verschillende wascycli en 5 temperatuurinstellingen.

Dankzij de PowerWash-roerwals krijgt u een robuuste waswerking voor het verwijderen van vuil en droogt uw kleding sneller na de maximale centrifugeercyclus van 700 tpm. Een bleekmiddel- en wasverzachterautomaat zijn beide inbegrepen zodat de kleding bij elke wasbeurt witter, schoner en zachter wordt.

De bijbehorende droger voor dit model is de MEDX655DW 7.0 cu. ft. Bravos elektrische of MGDX655DW gasdroger.

Deze droger heeft de IntelliDry Sensor die de cyclus stopt zodra uw kleding droog is, en de zo belangrijke Sanitize-cyclus verwijdert tot 99% van de meest voorkomende huishoudbacteriën. U krijgt ook de Wrinkle Prevent optie om ervoor te zorgen dat de was met minimale kreukels uit de machine komt.

6) Best Value Top Load: Maytag MVWX655DW

Het voordeligste model uit de Maytag-reeks heeft alle functies van de MVWC565FW plus nog meer functies om uw was schoon te krijgen. Deze wasmachine met een capaciteit van 4,3 kubieke meter heeft een maximaal centrifugetoerental van 660 toeren per minuut en dankzij de Power Impeller blijft de kleding tijdens de hele wascyclus goed verzadigd met wasmiddel. De Optimal-dispensers zorgen ervoor dat precies de juiste hoeveelheid wasmiddel of wasverzachter op het juiste moment wordt afgegeven, en zuurstofhoudende additieven helpen voor een uitstekende reinigingsprestatie.

De bijbehorende droger voor dit model is de MEDX655DW 7.0 cu. ft. Bravos elektrische of MGDX655DW gasdroger.

7) Best Sanitize Top Load Maytag Wasmachine: MVWB835DW

Met een beetje meer geld kunt u de Maytag MVWB835DW wasmachine met alle functies aanschaffen. Naast alles wat u krijgt in de MVWX655DW hierboven, is deze wasmachine met een capaciteit van 5,3 kubieke meter Energy Star-gecertificeerd, zodat u geld kunt besparen en minder energie verbruikt wanneer u de was doet. Met Advanced Vibration Control worden geluid en trillingen geëlimineerd, zodat u nauwelijks iets merkt van de krachtige 850 tpm centrifugeercyclus.

99% van de huishoudbacteriën wordt verwijderd met de Sanitize-cyclus, en u krijgt een gebruiksvriendelijkere ervaring met het digitale displaytype en de aanraakgevoelige elektronische bediening. Een geweldige functie, ideaal voor mensen die veel onderweg zijn, is de optie voor uitgestelde start – stel gewoon een tijd in waarop u wilt dat de wasmachine start en uw kleding is klaar wanneer u die nodig hebt.

De bijbehorende partner voor deze bovenlader is de MEDB835DW 29 8.8 cu. ft. elektrische of MGDB835DW gasdroger.

Deze droger is uitgerust met Advanced Moisture Sensing, dat temperaturen en vochtigheidsniveaus meet voor optimaal drogen. Probeer zeker de PowerDry Cycle voor volledig droge kleren in een kortere tijd.

8) Top Load Maytag-wasmachine met de beste capaciteit: MVWB965HW

Als u niet gebonden bent aan uw budget en de beste wasmachine van het merk Maytag wilt, dan zal dit topmodel zeker voldoen. Met centrifugeercycli van 1000 toeren per minuut voor sneller drogen en een capaciteit van 6,0 kubieke meter is dit een ideale wasmachine voor grote, drukke gezinnen.

Alle functies van de MVWB835DW zijn inbegrepen, plus nog veel meer. Hardnekkige, moeilijk te verwijderen vlekken komen er gemakkelijker uit dankzij de stoomcyclus, en de interne verwarmer helpt een handje door de watertemperatuur te verhogen. De optie voor diepvulling zorgt voor betere resultaten door meer water aan de machine toe te voegen wanneer dat nodig is, en de roestvrijstalen wasmand voert vocht af aan het einde van een wascyclus zodat de kleding er klaar voor gebruik uit komt.

De bijbehorende droger voor dit model is de MEDB955FW 29 9.2 cu. ft. elektrische of MGDB955FW gasdroger met stoom.

Conclusie

Maytag wasmachine draait om betrouwbaarheid en we kunnen zeker zien waarom. Hun wasmachines zijn budgetvriendelijk, dus het is gemakkelijk om een kwaliteitsmachine te kopen voor een redelijke prijs zonder in te boeten op prestaties.

Dit merk blijft trouw aan zijn Amerikaanse erfgoed en is in staat om veel innovatieve functies in hun goedkope wasmachines te verpakken. We vinden het erg fijn dat diep reinigen en vlekverwijdering centraal staan bij alle modellen, en het is duidelijk te zien waarom Maytag zulke hoge aanbevelingen krijgt van toonaangevende consumententijdschriften.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 3 december 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts