Dyson V15 Detect Absolute


De Dyson V15 Detect Absolute heeft niet de tweede verwijderbare batterij van de Extra versie die we uitvoerig hebben getest, maar afgezien van dat zeer specifieke punt zijn de technische specificaties exact hetzelfde, net als de prestaties op onze verschillende testoppervlakken.

Dyson V15 Detect Absolute

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Hoge zuigkracht (230 AW)
 • Automatische aanpassing aan het zuigniveau
 • Nieuwe lasertechnologie in het Fluffy accessoire om vuil te detecteren
 • Verwisselbare batterij-optie met 60+ minuten autonomie
 • Uitgebreide accessoires en LCD-display
 • Snoerloos en zonder zak

Nadelen

 • Hoge prijs
 • De laser werkt alleen op harde vloeren

Advies en volledige test

Om uit te vinden hoe goed de Dyson V15 Detect Absolute presteert, hebben we hem aan een aantal tests onderworpen. Ons doel is na te gaan hoe deze snoerloze stofzuiger presteert bij het schoonmaken. Om dit te doen, hebben we verschillende soorten vloeren bevuild en gestofzuigd met de Dyson V15.

De Dyson V15 snoerloze stofzuiger is zeer efficiënt. Zijn reinigingskracht is sensationeel. Het was in staat om 100% van het vuil van alle soorten vloeren te verwijderen

Harde vloeren reinigen met de Laser Slim pluisjesborstel

Op harde vloeren gebruikten we de Laser Slim Fluffy borstel. Deze borstel is gemaakt van zacht nylon en antistatische koolstofvezelfilamenten die vuil verwijderen.

Het is uitgerust met een laser die onzichtbaar stof zichtbaar maakt. Met een breedte van 25 cm en een laag profiel is hij ideaal voor toegang tot ruimtes onder meubels.

Wij hebben gemerkt dat deze zachte roller perfect is voor harde vloeren. Het heeft een grote mobiliteit en een sterke kracht op oppervlakken zoals parket en tegels.

Harde vloeren reinigen met de High Torque borstel

We hebben ook harde vloeren gereinigd met de High Torque borstel. Deze is voorzien van Dyson DLS™ technologie die het vermogen van de machine op intelligente wijze aanpast aan verschillende vloertypes. Bovendien verwijdert de zelfontwarrende kam automatisch de haren van de borstel.

De zuigprestaties van dit toestel op harde vloeren bevielen ons. Wij vonden dat de High Torque borstel ruwer en sterker is dan de Laser Slim Fluffy borstel. Ondanks deze verschillen verwijderden beide accessoires 100% van het vuil op de oppervlakken.

Reiniging op kortpolig tapijt

Voor het reinigen van een kortpolig tapijt gebruikten we de High Torque borstel. Deze borstel reinigt tapijten grondig en laat geen vuil achter. Er is maar één beweging nodig om al het vuil te verwijderen. Tijdens onze tests hebben we gemerkt dat het beter is om de gleuven aan de voorkant wijd open te zetten om het zuigen te vergemakkelijken.

Reiniging op langpolige tapijten

De meeste stofzuigers hebben niet genoeg kracht om langpolige tapijten schoon te maken. Maar de Dyson V15 is een echte expert op dit soort oppervlakten!

In onze tests met de High Torque borstel ging de stofzuiger diep om het vuil tussen de lange pool te verwijderen. Zijn prestaties zijn ongelooflijk.

Reinigen van hoeken en randen

Voor handstofzuigers is het schoonmaken van randen en hoeken vaak een uitdaging. Maar de Dyson V15 Detect Absolute verwijdert vuil op alle soorten vloeren en zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Dankzij de sterke zuigkracht en borstelconstructie kunt u moeiteloos hoeken en randen bereiken. Het heeft de kracht om overal schoon te maken.

Dagelijkse schoonmaak

Voor dagelijks gebruik is de V15 een uitstekend apparaat om uw huis schoon te houden. Het zal je leven makkelijker maken.

Net als wij zult u dol zijn op de ingebouwde laser in de Laser Fluffy-borstel die onzichtbaar haar en fijne stofdeeltjes detecteert. Bovendien is hij gemakkelijk bereikbaar om vuil op te zuigen.

Met zijn kracht en geavanceerde technologieën zal de Dyson V15 een echte aanwinst zijn om u te helpen schoonmaken.

Schoonmaken onder meubels

Met zijn Laser Slim Fluffy borstel en flexibele adapter is de Dyson V15 Detect Absolute ideaal voor het schoonmaken onder meubels. Het is makkelijk om in die moeilijk bereikbare hoeken te komen.

Geen stof, onzichtbare deeltjes, haren of lange haren komen er langs.

Concurrerende prijs

De Dyson V15 heeft een gemiddelde prijs van €700 tot €800.

Hoewel Dyson producten duur zijn, staan ze bekend om hun hoge kwaliteit. Dit maakt de Dyson V15 Detect een geweldige investering voor de lange termijn. De kenmerken beloven een lange levensduur.

Voor deze prijs krijgt u een stofzuiger met de beste schoonmaakprestaties en uitstekende accessoires die bij het product worden geleverd.

Wanneer u voor een gewone stofzuiger kiest, zijn er extra kosten voor filters of zakken. Met de Dyson V15 hoeft u niets extra te betalen!

Hou de Promoties pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

De Dyson V15 heeft een garantie van 2 jaar!

Kenmerken

Een 2 in 1 stofzuiger

De Dyson V15 Detect Absolute snoerloze stofzuiger is een 2-in-1 stofzuiger die snel kan worden omgebouwd van een handstofzuiger tot een steelstofzuiger.

Een praktische handstofzuiger

Met slechts 2 kg is de V15 niet de lichtste en ook niet de kleinste. Maar hij is handig genoeg om regelmatig als handstofzuiger te gebruiken.

De sterke zuigkracht maakt de Dyson V15 een zeer efficiënte handstofzuiger. Het is ook erg slim met zijn vele accessoires. Zo kan hij spinnenwebben op het plafond verwijderen met de zuigbuis en borstel van uw keuze.

Dyson V15 als auto stofzuiger

Met de platte zuigmond of de mini harde borstel is de snoerloze handstofzuiger ideaal voor uw auto. Zo kunt u vloermatten, stoelen en zelfs het dashboard reinigen.

Bovendien bespaart u geld. Je hoeft niet naar een autowasstraat om je auto schoon te maken.

Matrassen reinigen met de V15 Detect

De V15 is ook zeer geschikt voor het reinigen van matrassen. Dankzij zijn mini zelf-ontwarrende borstel en zijn hoog vermogen, zult u in staat zijn om de huisstofmijt aanwezig in uw beddengoed te bestrijden.

Het verwijdert ook stof. Dit maakt het ideaal voor mensen met allergieën.

Lichtgewicht

Gewicht is enigszins subjectief. Wat voor de één comfortabel is, kan voor de ander te zwaar zijn.

Met een totaalgewicht van 3,1 kg onderscheidt de V15 zich niet van zijn concurrenten. In onze tests heeft dit echter niet verhinderd dat we goed konden schoonmaken.

Verder vonden we dat het gewicht goed verdeeld is in de stofzuigstand. Bij stofzuigen met de hand kan de 2 kg echter zwaar zijn tijdens een lange schoonmaakbeurt.

Detail van het gewicht van de verschillende elementen:

 • Totaal gewicht in stofzuigstand: 3,1 kg
 • Gewicht van de motoreenheid of van de handstofzuiger: 2 kg
 • Gewicht van de zuigbuis: 0,2 kg
 • Gewicht van vloermondstuk: 0,81 kg

Ergonomisch formaat

Grootte van de afzonderlijke componenten:

 • Dyson V15 totale hoogte: 117 cm
 • Lengte motorblok: 40 cm
 • Hoogte motorblok: 26 cm
 • Torque-Drive borstelbreedte: 25cm
 • Torque-Drive borstelhoogte: 25 cm
 • Laser Slim Fluffy borstel breedte: 25 cm
 • Hoogte van de Laser Slim Fluffy borstel: 5 cm

Dyson V15 geluidsniveau

Afhankelijk van de gebruikte werkingsmodus varieert het geluidsniveau van de Dyson V15 tussen 66dB en 73dB. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld een wasmachine. Dit is echter normaal voor een snoerloze stofzuiger.

Futuristisch ontwerp

Met zijn chique metallic kleuren heeft de Dyson V15 een opvallend ontwerp.

Net als zijn voorgangers is de V15 in-line ontworpen. Dit betekent dat het motorblok is uitgelijnd met de stofbak.

Dyson V15: innovatieve technologieën

Een digitale motor

De Dyson Hyperdymium™ motor is krachtig en licht. Hij draait tot 125.000 tpm om zowel microscopisch stof als grotere vuildeeltjes op te zuigen.

Dit maakt hem tot de krachtigste snoerloze stofzuiger op de markt. Bovendien heeft hij met 230 Airwatt een sterke zuigkracht, waardoor hij uitstekende schoonmaakresultaten kan bereiken.

De piëzodeeltjes sensor

Dit volledig gesloten filtersysteem vangt 99,99% van microscopische deeltjes zoals stof, allergenen en andere verontreinigende stoffen op. Zelfs tot 0,3 micron verwijdert de Dyson V15 Detect Absolute stofzuiger deze en zorgt voor schone lucht.

Wortelcycloon technologie

De Root Cyclone™ bestaat uit 14 spiraalvormige cyclonen. Deze genereren krachtige centrifugale krachten die fijn stof en groot vuil kunnen opvangen.

Een krachtige batterij

U kunt overal in huis tot 60 minuten stofzuigen zonder energie te verliezen dankzij de batterij met hoge energiedensiteit. De batterij is opklikbaar.

U hebt de mogelijkheid om een reservebatterij te kopen. Dit betekent dat u de batterij kunt vervangen terwijl u uw Dyson V15 gebruikt om de levensduur te verdubbelen.

De batterijlaadtijd is 4,5 uur. Dit is vrij lang, maar normaal voor krachtige snoerloze stofzuigers.

3 energiestanden

 • Een Eco-modus voor een langere autonomie. Het is geschikt voor het opzuigen van klein vuil op een harde vloer.
 • Een Auto of Med modus om de zuigkracht automatisch aan te passen afhankelijk van het type oppervlak en de autonomie. Ongeacht de vloer, het is effectief in het verwijderen van het meeste vuil.
 • Boost modus voor korte, intensieve reiniging. U kunt het gebruiken voor zeer vuile plekken.

LCD-scherm

Dit LCD-scherm geeft u real time informatie over de machine, zoals de autonomie, de gebruikte modus, het oplaadniveau, enz. Dankzij de piëzosensor geeft hij het soort en de grootte van de opgezogen vuildeeltjes aan.

Zodra u uw Dyson V15 hebt schoongemaakt, toont het scherm de resultaten. Zo staat de gele balk voor allergenen, de oranje balk voor microscopisch kleine deeltjes, de roze balk voor huisstofmijt en de paarse balk voor grote deeltjes.

De laser in de Slim Fluffy borstel

De Dyson V15 heeft een indrukwekkende nieuwe lasertechnologie. Waarom? Omdat het het onzichtbare zichtbaar maakt 🔎

De groene laser laat microscopisch stof oplichten dat op het eerste gezicht moeilijk te zien is. Zo kun je zien of je vloer echt schoon is.

Accessoires inbegrepen

De Dyson V15 wordt geleverd met veel slimme, hoogwaardige accessoires. Voor elke behoefte is er een specifiek gereedschap.

De slanke donzige laserborstel

Dit accessoire is bijzonder geschikt voor het reinigen van harde vloeren. De zachte, flexibele rol is gemakkelijk te onderhouden.

Uitgerust met zwarte antistatische koolstofvezelfilamenten, verwijdert deze borstel fijn stof. Door zijn lage profiel is hij ideaal voor krappe ruimtes en om onder meubels te komen.

De Slim Fluffy borstel heeft een groene laser. Dit verlicht het gebied voor de stofzuiger en toont u fijne stofdeeltjes die met het blote oog niet zichtbaar zijn.

De zelfontwarrende motorborstel met hoog koppel

Aangedreven door zijn eigen motor, draait de borstel in de sproeier met hoge snelheid. De borstelharen vangen het vuil op en sturen het naar de zuigslang.

Met behulp van een ingebouwde sensor in de zuigmond detecteert de Dyson V15 het type oppervlak en past het zuigniveau automatisch aan. Dit maakt niet alleen uw werk gemakkelijker, maar spaart ook de levensduur van de batterij en maximaliseert de reinigingsprestaties.

Rond de borstel is een kam aangebracht om te voorkomen dat er haren in de roller blijven steken. Deze zelfontwarrende functie is zeer praktisch en maakt het gemakkelijk te onderhouden.

Het mondstuk heeft verstelbare openingssleuven. Aan de voorkant kunt u de hoogte van de stofinlaten aanpassen. Op die manier kunt u hem aanpassen aan verschillende vloeren of soorten vuil.

De zelfontwarrende gemotoriseerde miniborstel

Deze mini elektrische borstel pakt snel haar en dierenharen op. Dankzij zijn spiraalvorm trekt de kegelvormige borstel het haar in de opvangbak. Dit voorkomt dat het haar zich rond de roller wikkelt.

U kunt dit accessoire gebruiken om stofmijten uit uw matras of sofa te verwijderen. Hij is ook ideaal voor het stofzuigen van oppervlakken zoals de keuken of voor uw auto.

De zachte miniborstel

Met zijn zachte borstelharen is deze zachte borstel ideaal voor het reinigen van gevoelige zones.

U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om uw houten meubelen of voorwerpen zoals boeken, computertoetsenborden, enz. schoon te maken.

Bovendien kunnen deze flexibele borstelharen worden verwijderd om alleen met het kunststof mondstuk te reinigen.

De stijve borstel

Met dit accessoire kunt u hardnekkig vuil aanpakken! Deze stugge borstel heeft harde borstelharen die het vuil eraf schrapen.

Het is bijvoorbeeld perfect voor het verwijderen van opgedroogde modder van de vloermat van een auto.

Gebruik deze borstel niet op delicate oppervlakken, aangezien deze krassen kunnen veroorzaken.

De flexibele adapter

Dit accessoire kan worden aangesloten tussen de vloersproeier en de slang. Hiermee kunt u onder meubels komen zonder te hoeven bukken. Met de flexadapter kunt u zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen stof verwijderen.

Het lange spleetmondstuk

Met dit spleetzuigmondstuk kunt u in kieren en voegen stofzuigen. Met dit accessoire worden kruimels tussen de kussens van uw sofa snel verwijderd.

De muurbeugel

Met de muurbeugel kunt u uw Dyson V15 snoerloze stofzuiger rechtop opbergen. Dit bespaart ruimte in uw huis

Wanneer het toestel aan deze standaard wordt gehangen, wordt de batterij automatisch opgeladen.

Zorg er alleen voor dat je hem op de juiste hoogte vastzet!

Accessoirehouder op de aanzuigbuis

Deze praktische houder bespaart u de moeite van het verplaatsen om accessoires te verwisselen.

De accessoirehouder klemt op de aanzuigbuis en maakt het mogelijk twee accessoires naar keuze te bevestigen.

Zo heb je altijd het juiste accessoire bij de hand

De zuigslang

Deze zuigbuis is uiterst robuust. Het onderscheidt zich door zijn metaalkleuren.

Bovendien zijn er beperkte edities met sprankelende kleuren. In onze test kregen we hem in een zwarte versie.

De oplader

Naast de muurbevestiging kunt u de Dyson ook opladen met een draadoplader.

Gewoon in het stopcontact steken en gaan

Onderhoud van de Dyson V15 snoerloze stofzuiger

Het onderhoud van de Dyson V15 is goed doordacht en eenvoudig. Het wordt aanbevolen dat u regelmatig :

 • Het legen van de vuilbak
 • Schoonmaken van de stofbak
 • HEPA filter onderhoud
 • Reinigen van de borstels

Om de prestaties van uw Dyson V15 te maximaliseren en de levensduur te verlengen, raden wij u aan regelmatig onderhoud uit te voeren

Hoe maak ik de vuilnisbak leeg?

Als de vuilnisbak vol is, moet u :

 • Verwijder de zuigbuis.
 • Houd de stoffer verticaal boven een emmer of afvalbak.
 • Duw de rode hendel naar beneden om de klep te openen en het vuil eruit te laten vallen.

Deze methode is snel en gemakkelijk. Let op: de bak heeft een volume van 0,76 L.

Hoe maak ik het stofreservoir schoon?

Het is gebruikelijk het stofreservoir regelmatig schoon te maken om alle vuil te verwijderen. Om dit te doen, moet u het leegmaken en spoelen met water of afvegen met een doek.

Zorg er echter wel voor dat u het goed droogt voordat u het weer gebruikt.

Hoe maak ik het HEPA filter schoon?

De V15 Detect Absolute is uitgerust met een krachtig HEPA-filter. Dit deeltjesfilter kan microscopisch stof van de lucht scheiden. Zelfs virussen ontsnappen er niet aan. Om zijn prestaties op een hoog peil te houden, moet hij regelmatig worden gereinigd.

Dit zijn de richtlijnen voor het reinigen van het HEPA filter:

 • Draai het filter aan de achterkant van het handvat.
 • Was het onder koud water.

Droogtijd van het HEPA filter
Na 24 uur drogen kunt u het filter weer terugplaatsen.

Hoe vaak Dyson filters reinigen

Na verloop van tijd en bij regelmatig gebruik kan het filter verstopt raken. Daarom raden wij aan het om de 2 weken te verwijderen en het eenmaal per maand te wassen.

Koop filters later

Filters zijn verkrijgbaar via de Dyson website.

En deze filters gaan de hele levensduur van uw Dyson snoerloze stofzuiger mee. Dat komt omdat het “long-life filters” zijn. Als hij het echter toch begeeft, kunt u hem gemakkelijk vervangen.

Bij het kopen van filters op Bol.com, is het belangrijk om voorzichtig te zijn. Er zijn veel slechte vervalsingen.

Op Bol.com hebben we een vervangingsfilter voor uw Dyson machine gevonden. Ontdek nu de laaggeprijsde V15 filter.

Hoe maak ik Dyson borstels schoon?

De Torque-Drive en Fluffy Laser borstels moeten regelmatig van vuil en haren worden ontdaan. Het enige wat u hoeft te doen is kijken naar de conditie van de borstels. Een eenvoudige visuele controle zal u vertellen hoe vaak u dit moet doen.

Het Dyson Torque-Drive vloermondstuk reinigen

Van opzij, buig de hendel. Dan kunt u de borstel verwijderen.

Verwijder de lange haren en de borstelharen met een mes.

Het schoonmaken van de Fluffy Laser? borstel

Ook hier moet u de hendel aan de zijkant gebruiken om de zachte rol los te maken. Hoewel het haar er zelden in verstrikt raakt, kunt u het met een mes afsnijden.

De Fluffy Laser borstel is uitwasbaar onder water. Wacht echter tot het volledig droog is alvorens het opnieuw te gebruiken.

Hoe gebruik ik de Dyson V15 Detect Absolute steelstofzuiger?

Aan de slag met de V15

Dyson is milieubewust en gebruikt geen plastic in de verpakking van zijn producten. Elke centimeter van de doos is benut om de ruimte te maximaliseren.

Wanneer u uw nieuwe stofzuiger uitpakt, kunt u de batterij het beste volledig opladen voordat u hem gebruikt.

Gebruik van de Dyson V15

Net als bij de andere modellen, zoals de V11 en V10, heeft Dyson gekozen voor een vastzittend trekkersysteem. Dit betekent dat u de trekker slechts met één vinger hoeft in te drukken om de stofzuiger te activeren. Het toestel reageert onmiddellijk.

Ook moet de trekker ingedrukt worden gehouden gedurende de gehele zuigtijd. Dit kan vermoeiend zijn voor uw vinger, maar na korte tijd zult u eraan gewend zijn.

Dit systeem heeft het voordeel dat het de levensduur van uw batterij verlengt. Dat komt omdat het apparaat alleen wordt ingeschakeld als u op de knop drukt.

Dyson V15 wendbaarheid en mobiliteit

Het gebruik van de Dyson V15 is heel eenvoudig en intuïtief. Het ergonomische ontwerp ligt prettig in de hand. Het hele bedieningssysteem is gemakkelijk met uw vingers bereikbaar.

Deze snoerloze stofzuiger is gemakkelijk te hanteren. Het glijdt praktisch over oppervlakken. U kunt het gebruiken om uw huis van vloer tot plafond schoon te maken.

Opladen van de batterij

V15 looptijd

Voor een snoerloze stofzuiger is de oplaadtijd van de accu een belangrijk criterium. Het moet lang genoeg zijn om uw flat of huis in één keer schoon te maken.

Daarom kan de nieuwe Dyson V15 meer dan 65 minuten worden gebruikt. Dit geldt echter alleen voor de Eco-modus. Voor de andere modi is deze tijd korter.

Vacuümstand: Eco
Bedrijfstijd: 67 min

Zuigstand: Med of Auto
Bedrijfstijd: 47 min

Zuigstand: Boost
Bedrijfstijd: 8 min

Dyson batterij oplaadtijd

Het duurt 4,5 uur om de batterij van de V15 volledig op te laden. Dat is een behoorlijk lange oplaadtijd. Toch is dit normaal voor een snoerloze stofzuiger.

Om niet te hoeven wachten tot de batterij volledig is opgeladen voordat u uw stofzuiger gebruikt, kunt u een reservebatterij kopen. Ook kunt u het opladen zonder het apparaat dankzij het oplaadstation.

Dyson oplaadstation of muurbevestiging?

Wanneer u de Dyson koopt, wordt de oplaadbare muurbeugel meegeleverd. Hij kan snel aan de muur worden bevestigd en zorgt ervoor dat uw stofzuiger rechtop blijft staan.

Plus, het laadt je machine op. Plaats de standaard in de buurt van een stopcontact.

Voor Dyson V10 en Dyson V11 modellen kunnen de stations op de vloer worden geplaatst.

Het V11 of V10 laadstation past ook op de V15!

Zeer praktisch, deze vloerstations zijn gemakkelijk te verplaatsen en u hoeft geen gaten in een muur te boren.

Dyson V15 Detect Absolute steelstofzuiger

Waarom kiezen voor Dyson?

Kwaliteitsapparaten

Dyson was het eerste merk dat stofzuigers zonder zak ontwikkelde. De uitvinder, James Dyson, ontwikkelde een nieuwe technologie die gebruik maakt van een centrifuge om vuil te verwijderen. Het was een onmiddellijk succes en Dyson werd de Europese marktleider.

Tegenwoordig zijn alle Dyson stofzuigers ontworpen zonder zakken of filters te vervangen. Hoewel de aankoopprijs hoog is, bespaart deze technologie op lange termijn geld.

Om in de voorhoede van innovatie te blijven, ontwikkelt Dyson talrijke onderzoekslaboratoria om zijn toestellen te verbeteren. Het merk heeft ook het recordaantal patenten voor een stofzuigerbedrijf. Sinds haar oprichting heeft zij 3.000 aanvragen ingediend.

2 jaar garantie

Uw Dyson snoerloze stofzuiger wordt gedekt door de wettelijke garantie van conformiteit. Deze biedt 2 jaar garantie op arbeid en onderdelen. Dit betekent dat als uw stofzuiger stuk gaat, u hem gratis kunt laten repareren of omruilen.

Onderdelen

Is uw Dyson stofzuiger kapot gegaan? Op de Dyson website vindt u alle reserveonderdelen die u nodig heeft. Om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw machine te garanderen, raden wij u aan reserveonderdelen, accessoires en andere onderdelen rechtstreeks bij de fabrikant te kopen.

Faq

Hoe lang heeft de Dyson V15 garantie?
De Dyson V15 Detect Absolute rechtopstaande stofzuiger heeft een garantie van 2 jaar.

Hoeveel kost de Dyson V15?
De prijs van de Dyson V15 is €699.

Wat is de beste Dyson stofzuiger?
Naar onze mening is de Dyson V15 Detect Absolute de beste snoerloze stofzuiger van Dyson.

Wat zijn de voordelen van de Dyson V15 Detect Absolute?
De Dyson V15 Detect Absolute is Dyson’s meest krachtige snoerloze stofzuiger. Hij zit boordevol innovatieve technologieën die u het leven gemakkelijker zullen maken.

De Slim Fluffy Laser Brush laat bijvoorbeeld microscopisch stof op harde vloeren glanzen. De motor heeft een sensor die de opgezogen deeltjes herkent en de zuigkracht automatisch aanpast. Bovendien toont het LCD-display het type deeltje dat wordt opgezogen en de resterende tijd.

Wat is het verschil tussen de Dyson V15 Detect Absolute en de V11 Absolute?
De Dyson V15 heeft meer zuigkracht. Het heeft een piëzo-sensor die de te zuigen voorwerpen herkent en automatisch de zuigkracht aanpast. De High Torque-borstel en gemotoriseerde miniborstel hebben een automatische ontklitfunctie. Deze technologie verwijdert snel haren en gewichten en stuurt ze naar de opvangbak. Bovendien is hij uitgerust met de Slim Fluffy borstel. Deze borstel heeft een laser die stofdeeltjes zichtbaar maakt.

Hoe krachtig is de Dyson V15 Absolute?
De Dyson V15 Absolute Detect heeft een zuigkracht van 240W (125.000 tpm). Dankzij de piëzosensor wordt dit vermogen automatisch aangepast op basis van de beoordeling van de stofdeeltjes die worden opgezogen.

Hoe lang gaat de batterij van de Dyson V15 mee?
In de eco-modus kan de Dyson V15 zonder problemen tot 60 minuten werken.

Wat zijn de accessoires voor de Dyson V15 Absolute Detect rechtopstaande stofzuiger?
De Dyson V15 snoerloze stofzuiger wordt geleverd met alle essentiële en nuttige accessoires:

 • Mini zachte borstel
 • Stugge borstel
 • Hoge koppelborstel
 • Oplaad wand station
 • Laser Slim Fluffy™ borstel
 • Lader
 • Mini zelfontwarrende gemotoriseerde borstel
 • Adapter voor laagprofielmeubilair
 • Twee in één accessoire
 • Harde borstel
 • Lang mondstuk met gemakkelijke loskoppeling
 • Opbergclip

Productspecificaties

 • Model: Dyson V15 Detect Absolute
 • Kleur: grijs
 • Type stofopvang: Zakloos
 • Inhoud opvangreservoir: 0,8 liter
 • Hepa luchtfilter: Hepa
 • Gebruikstijd laagste stand: 60
 • Gebruikstijd hoogste stand: 8
 • Oplaadbaar: Ja
 • Oplaadtijd: 270 minuten
 • Aantal standen: 3
 • Voedingstype: Accu | Batterij
 • Voltage: 18,5 V
 • Vermogen: 240Airwatt
 • Gewicht: 0 kg
 • Aan/uit-schakelaar: Ja
 • Geschikt voor vloeistoffen: Nee
 • Werkt op natte en droge ondergrond: Nee
 • Inclusief wielen: Nee
 • Indicatielampje: Ja
 • Vermogen 12V: Nee
 • Oplaadbaar: Ja
 • Meegeleverde accessoires: Wand- of muurbevestiging | Laadstation | Turboborstel | Kierenzuigmond | Meubelzuigmond
 • Verpakkingsinhoud: Gemotoriseerde combizuigmond Parketborstel Mini turboborstel 2-in-1 accessoire (meubelzuigmond & zachte afstofborstel) Kierenzuigmond Borstel voor hardnekkig vuil Flexibel verlengstuk Muuroplaadstation
 • EAN: 5025155057315
 • Mpn: 369535-01
 • Gewicht verpakking: 6,51 gram
 • Verpakking afmetingen: 99 x15,4 x27,1 cm
 • Product afmetingen (h x b x l): 126,4 x 25,2 x 25 cm
 • Taal handleiding: Universeel
 • Docking station: Ja
 • Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar
 • Geluidsniveau: 73 dB
 • Product gewicht: 3 g
 • Reparatie type: Carry-in
 • Categorieën: Kruimelzuigers – Huishouden – Stofzuigers Stofzuigen – Steelstofzuiger
 • Merk: Dyson
 • Wat vind je belangrijk?: Kruimelzuiger voor huisdierharen, Een stille kruimelzuiger, Lichtgewicht stofzuiger, Lange accuduur
 • Handige opties: Wandmontage mogelijk, Meerdere standen, Met laadstation
 • Gebruikstijd kruimelzuiger: 30 minuten en langer

Table of Contents

Recent Posts