Ecovacs Deebot Ozmo 905: een stofzuiger die even efficiënt is als altijd


De DEEBOT Ozmo 905, is een hybride apparaat, met grote kracht. In staat om de kamers van een huis schoon te maken in grote autonomie (90 min), met een automatische en intelligente heroplading. Stofzuiger en schrobzuigmachine met OZMO™ technologie, maakt efficiënt schoon dankzij lasernavigatie en Smart Navi™ 3.0 mapping. Een ingenieus systeem dat het mogelijk maakt een interactieve kaart en relevante schoonmaaklogica’s te creëren, om uw huis van boven tot onder schoon te maken. Bedien hem met de ECOVACS Home app, terwijl je hem virtuele barrières oplegt.

Ecovacs Deebot 905

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Smart Navi™ 3.0 lasernavigatie en -kartering
 • Creatie van op maat gemaakte virtuele barrières
 • Stofzuigen en wassen met OZMO™ technologie
 • Programmeerbaar via de ECOVACS Home app

De ECOVACS Deebot Ozmo 905 hybride robot, stofzuiger en schrobber

Deebot Ozmo 905 voordelen:

 • Lasernavigatie en SmartNavi™ 3.0-kartering
 • Hybride toestel: Ozmo-technologie
 • Op maat gemaakte virtuele barrière
 • Slim en efficiënt schoonmaken
 • Programmeerbaar en bedienbaar via de ECOVACS Home app
 • Automatisch opladen
 • Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden
 • 90min autonomie
 • Oplaadtijd: ca. 4h
 • Laag geluidsniveau: 66 dB

Lasernavigatietechnologie en Smart Navi™ 3.0-kaarten

Voor een nog betere reiniging is de Deebot Ozmo 905 uitgerust met lasernavigatie en Smart Navi™ 3.0-kartering. De robotstofzuiger analyseert uw huis met behulp van zijn laser, en tekent er een volledige plattegrond van. Dankzij deze kaart kan de Deebot 905 met relevantie schoonmaken, zonder onnodig over dezelfde gebieden te gaan. Het stelt de robot ook in staat te anticiperen op de verschillende meubelstukken, om ze zoveel mogelijk te vermijden. Bovendien onthoudt hij de configuratie van uw woning op verschillende verdiepingen, voor een nog meer gepersonaliseerde job.

Uitgerust met innovatieve sensoren, detecteert het de leegte, evenals het meubilair, om een val op de trap of een schok op het meubilair te voorkomen.

Intelligente en geoptimaliseerde prestaties

Met behulp van zijn verschillende sensoren en zijn laser analyseert de Deebot Ozmo 905 robotstofzuiger de ruimte waarin hij zich bevindt voor een efficiënte en optimale reiniging. Na het aanmaken van zijn interactieve kaart, zal de robotstofzuiger de meest relevante en geschikte reinigingsroute voor uw huis kiezen. De reiniging wordt dus op een nauwkeurige en volledige manier uitgevoerd.

Bovendien kan het toestel drempelhoogten van meer dan 1,8 cm overbruggen, waardoor het gemakkelijk en zonder problemen van de ene kamer naar de andere kan worden verplaatst.

Ontwerp en functionaliteit

De Ecovacs Deebot OZMO 905 robotstofzuiger heeft een klassieke vorm. Het is bijna rond met een lasertoren, met een diameter van 35 centimeter en een hoogte van 10 centimeter. In tegenstelling tot de meeste concurrenten bevindt de revolver zich aan de achterkant van het toestel. In het voorste deel bevindt zich de klassieke bumper die de robot laat stoppen bij onverwachte obstakels, de nabijheidssensoren om af te remmen in de buurt van muren of meubels. Er is ook de zijwand-sensor, om perimeterwanden of meubels met precisie te volgen.

De lasertoren, gecombineerd met OZMO en Smart Navi 3.0 technologieën, geeft een zeer nauwkeurige plattegrond van het huis, met een zeer nauwkeurige indeling van de kamers. Het is echter niet mogelijk om de eigenlijke indeling van de kamers aan te passen. Toch moet worden gezegd dat de software tot de beste behoort die we tot nu toe hebben uitgeprobeerd en dat de door de robot voorgestelde verdeling echt heel dicht bij de werkelijkheid ligt. De twee borstels vooraan zorgen ervoor dat kruimels en vuil nauwkeurig worden opgepikt, zodat ze niet worden weggegooid, zoals gebeurt bij sommige modellen die met een enkele borstel zijn uitgerust. De hoofdborstel vangt het vuil efficiënt op en voert het af naar een gemakkelijk te verwijderen en te reinigen reservoir (inhoud 450 ml). Hij kan onder de kraan worden gehouden om schoon te maken.

Connectiviteit en cartografie

Het is niet nodig om een smartphone te gebruiken, want de hoofdknop start de automatische reiniging. Het is raadzaam om een WiFi-verbinding en een smartphone te hebben, om optimaal gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die de Deebot OZMO 905 biedt. Het apparaat is ook compatibel met Google Home en Amazon Echo. Nadat u de mobiele app hebt geïnstalleerd en verbinding hebt gemaakt met uw WiFi-netwerk, moet u een grondige schoonmaakbeurt uitvoeren met de robotstofzuiger om een plattegrond van uw huis te maken. Zodra de kamerherkenning is voltooid, kunt u een automatische reiniging uitvoeren of de kamers selecteren die u wilt reinigen.

U kunt virtuele barrières of gebieden creëren die moeten worden uitgesloten om bijvoorbeeld houtkachels, kerstbomen of ander meubilair te vermijden dat gevaar kan opleveren voor de robot. Er is een systeem voor het plannen van de schoonmaak, met meldingen over de situatie en eventuele problemen, allemaal met software in het Engels (inclusief de gesproken boodschappen van de robot). Het is ook mogelijk om een doek onder de robot te plaatsen voor een betere reiniging, dankzij het waterreservoir aan de achterkant. Dit is geen echte vloerreinigingsrobot, maar eerder een oplossing om beter schoon te maken. Zelfs het fijnste stof wordt opgevangen.

Virtuele barrières

Het hybride toestel is volledig autonoom, maar het is mogelijk om beperkingen op te leggen naargelang uw behoeften. De Deebot Ozmo 905 is uitgerust met “virtuele barrière”-technologie en zal geen barrières overschrijden die hem worden opgelegd. U kunt dus gemakkelijk no-go zones definiëren, waar de robot zich niet mag wagen.

Wilt u voorkomen dat hij uw keuken binnenkomt en wilt u dat hij alleen de woonkamer schoonmaakt? Niets is eenvoudiger:

Maak vanuit de ECOVACS Home-toepassing virtuele barrières met behulp van de interactieve kaart, die eerder door uw Deebot Ozmo 905 is gemaakt. De robot zal zich dan richten op de geselecteerde kamer terwijl hij de verboden gebieden die u hebt gekozen, vermijdt.

Hybride apparaat: het zuigt, veegt en reinigt

De Deebot Ozmo 905 is uitgerust met zijborstels, kwaliteitszuiging en OZMO™-wastechnologie. De combinatie van deze drie capaciteiten stelt deze robotstofzuiger-wasmachine in staat om alle soorten vloeren op een complete manier te reinigen.

Uw vloeren worden dus optimaal geveegd, gestofzuigd en gewassen.

Bedienbaar en programmeerbaar via de ECOVACS Home applicatie

ECOVACS Home is een toepassing die u op uw smartphone installeert en waarmee u uw stofzuiger van op afstand kunt bedienen en reinigingscycli kunt programmeren wanneer het u uitkomt.

De toepassing is eenvoudig te gebruiken; kies gewoon de schoonmaakuren en -dagen, en de robot zal autonoom werken. Hij heeft ook een zelfoplaadfunctie, zodat hij direct naar de basis terugkeert als de batterij bijna leeg is, en verder gaat met schoonmaken waar hij was gebleven.

Geen zorgen meer over uw meubels of mogelijke valpartijen, Deebot Ozmo 905 is uitgerust met anti-bots- en anti-valsensoren, die voorkomen dat hij tegen meubels botst en trappen vermijdt.

Ongelooflijk stil

Het geluidsniveau van de Deebot Ozmo 905 is zeer laag. Met slechts 66 decibel zullen uw huisdieren niet wakker worden van het lawaai van de reinigingscycli.

Robotprestaties en autonomie

Door de aanwezigheid van de dubbele frontborstel kunnen zelfs de grootste kruimels worden opgeraapt zonder dat ze naar schone plekken worden verplaatst. Over het algemeen is de reiniging effectief. U zult nauwelijks kruimels of stofdeeltjes vinden, vooral als u ook een vochtige doek gebruikt, wat de kwaliteit van het schoonmaken aanzienlijk verbetert.

U kunt de zuigkracht op twee niveaus instellen, maar de zeer stille standaardsnelheid (ca. 66 dB) is voldoende voor een zeer goede reiniging, vooral als dat dagelijks gebeurt. In tegenstelling tot andere modellen die we in het verleden hebben getest, schakelt de Deebot OZMO 905 de borstels en het zuigsysteem uit na het reinigen, waardoor de terugkeer naar de basis zeer stil is, aangezien de motoren bijna niet waarneembaar zijn.

Ook zeer goed is de reiniging in de hoeken, evenals het algoritme dat de bewegingen van de robot regelt. De tijden zijn slechts iets beter dan de beste modellen die we hebben getest. Het is echter niet mogelijk om de volgorde te bepalen waarin de kamers worden schoongemaakt, en dit is waarschijnlijk de enige grote tekortkoming van deze robotstofzuiger. De automatische modus is vrij slim, maar met sommige concurrenten die we eerder hebben getest, hebben we tot 10 minuten bespaard (op een totaal van ongeveer 65 minuten), door een optimale volgorde voor het schoonmaken van de kamers in te stellen.

Tot 90 minuten autonomie

Dit is echter een tekortkoming die u waarschijnlijk niet zult opmerken, vooral als u de automatische stand gebruikt die zich intelligent genoeg gedraagt. Anderzijds is de autonomie zeer goed: het is mogelijk ongeveer 70 tot 75 vierkante meter oppervlak schoon te maken (meubels, sofa’s en muren niet meegerekend), in iets meer dan een uur, zonder dat de autonomie onder de 50% daalt. Bij maximaal vermogen bedraagt de resterende autonomie aan het einde van de reiniging ongeveer 30%. Het zou dus geen probleem moeten zijn om huizen van 150 vierkante meter schoon te maken bij normaal vermogen, en minstens 90 vierkante meter bij maximaal vermogen. Dat laatste heeft alleen zin als u de robot één keer per week gebruikt, want de normale modus is meer dan voldoende voor de dagelijkse schoonmaak.

De robot kan terugkeren naar de basis, zich herladen en de reiniging hervatten waar hij werd onderbroken, zonder enige tussenkomst van de gebruiker. Het is ook mogelijk, met behulp van toepassingen, de verhoging van de zuigkracht automatisch aan te passen, wanneer een tapijt wordt herkend, om het reinigen efficiënter te maken. Het gebruik van de wasfunctie heeft geen noemenswaardige invloed op de autonomie, zozeer zelfs dat wij in onze tests geen verschil merkten. Tenslotte, de uitrusting in het pakket is zeer rijk. Er zijn twee microvezeldoeken voor het wassen van vloeren, vier roterende borstels aan de voorzijde, een extra filter naast het gemonteerde filter en een borstelloze zuigmond om het verbruik verder te verminderen.
Ecovacs Deebot 905 - Robotstofzuiger

Inhoud van de doos

 • 1 DEEBOT OZMO 905 stofzuiger
 • 1 Laadstation
 • 4 zijborstels
 • 2 stoffilters
 • 1 Rechtstreekse zuigmond
 • 1 OZMO watertank
 • 2 Wasbare en herbruikbare microvezeldoeken
 • 1 Schoonmaakbakje
 • 1 Reinigingsaccessoire
 • 1 Gebruiksaanwijzing

Productbeschrijving

 • Model: Deebot 905
 • Kleur: Wit
 • Geluidsniveau: 66 dB
 • Inhoud opvangreservoir: 0,5 liter
 • Hepa luchtfilter: HEPA 12
 • Bedrijfstijd: Maximaal 90 minuten
 • Oplaadtijd: 240 minuten
 • Voedingstype: Accu
 • Accu/batterij technologie: Li-Ion
 • Voltage: 2600 V
 • Vermogen: 40 Watt
 • Vorm: Rond
 • Gewicht: 4,6 kg
 • Afstandsbediening: Nee
 • Bediening via app: Ja
 • Dweilfunctie: Stofzuiger met dweilfunctie
 • Navigatiemethode: Systematisch via software | Aan te sturen via app | Laser
 • Automatisch hervatten: Y
 • Afgronddetectie: Ja
 • Smart Home Platform: Alexa Amazon | Google Assistant | Nest
 • Automatisch opladen: Ja
 • Inclusief stootrand: Ja
 • Instelbaar tijdschema: Ja
 • Vuildetectie: Ja
 • Ronddraaiende middenborstels: Ja
 • Zijborstel: Ja
 • EAN: 6943757613441
 • Artikelnummer: 6943757613441
 • Product gewicht: 4300 gram
 • Gewicht verpakking: 4600 gram
 • Afmetingen verpakking: 52,6 x 16 x 44,5 cm
 • Product afmetingen (h x b x l): 10,2 x 35 x 35 cm
 • Verpakkingsinhoud: 1 DEEBOT OZMO 905 1 laadstation 4 Zij Borstels 2 High efficiency filter 1 Directe zuigmond 1 OZMO Watertank 2 Cleaning doek 1 Cleaning plaat 1 Cleaning tool 1 User manual
 • Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar
 • Producttaal: Engels
 • Reparatie type: Carry-in
 • Taal garantiebewijs: Nederlands
 • Taal handleiding: Nederlands
 • Uitzonderingen fabrieksgarantie: nvt.
 • Verpakkingstaal: Nederlands
 • Kan zelfstandig met internet verbinden: Nee
 • App vereist voor gehele functionaliteit: Nee
 • App werkt op besturingssysteem: iOS | Android
 • Delen van gebruikersgegevens vereist: Niet van toepassing
 • Wifi vereist: Ja
 • Bluetooth vereist: Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo
 • Introductiejaar: 2021
 • Introductiemaand: Januari
 • Aanbevolen voor type vloer: Alle vloertypen
 • Airwatts: 0
 • Anti-vastloop systeem: Ja
 • Bumper: Ja
 • Compatibel met: Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie
 • Geschikt voor tapijt: Ja
 • Leegt automatisch: Nee
 • Maximale drempelhoogte: 1.8 cm
 • Type gebiedsafbakening: Via app
 • Categorieën: Stofzuigers – Robotstofzuigers – Stofzuigen
 • Serie: Ecovacs Deebot
 • Wat vind je belangrijk?: Geschikt voor huisdierharen, Tijdschema instellen, Kan ook over kleden en tapijt, Automatisch opladen en hervatten, Bediening via app
 • Merk: Ecovacs
 • Dweilfunctie: Stofzuiger met dweilfunctie
 • Handige opties: Kan over drempels (2cm), Afgronddetectie, Vuildetectie, Loopt niet vast op kabels

Recent Posts