Electrolux Wasmachine: 2020 Electrolux Wasmachines Beoordeeld


Laatst gewijzigd
17 december 2020

Electrolux wasmachines brengen de beste reinigingsmogelijkheden in hun klasse en vlekverwijdering mogelijkheden bij u thuis. Professionele testbedrijven rangschikken de Electrolux-wasmachine regelmatig als het topmerk in wasverzorging. Aangezien alle wasmachines en drogers er hetzelfde uitzien, vragen de meeste mensen zich af welke ze moeten kopen gezien het prijsverschil. In dit overzicht zullen we het u gemakkelijk maken om de beste wasmachine en drogerset te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Electrolux richt zich uitsluitend op front-load wasmachinetechnologie. U kunt Electrolux wasgoed op verschillende manieren configureren, zoals naast elkaar of in een stapelbare wasmachine en droger formaat. De was op een bovenverdieping doen, roept meestal herinneringen op aan een wankel oud huis. Niet met een Electrolux wasmachine. Het bedrijf beweert de meest uitgebalanceerde ringen met de minste vibratie op de markt aan te bieden.

Electrolux, een multinational van meer dan 100 jaar oud, heeft een ongewoon scherp vermogen om naar haar klanten te luisteren. De laatste productrelease van medio 2018 is het resultaat van deze agile en klantgerichte aanpak.

De nieuwe reeks producten, met name de EFLS627UTT wasmachine, heeft veel kinken van zijn voorganger weggewerkt. Electrolux heeft ook de veranderende gewoonten van de klanten in de VS geobserveerd en de wasmachines geoptimaliseerd voor voorverpakte tabbladachtige wasmiddelen.

in een oogopslag – Onze top 5 Electrolux wasmachines en drogers van 2020

Hier is de lijst van onze topkeuzes voor Electrolux wasmachines in 2020 – klik op de links hieronder om onze beoordeling van elk te zien.

  • 1) Beste waarde: Electrolux EFLW317TIW
  • 2) Beste Budget Wasmachine met Stoomdroger: Electrolux EFLW427UIW
  • 3) Beste Electrolux Wasmachine met Stoom: Electrolux EFLS527UIW
  • 4) Beste overall: Electrolux EFLS627UIW
  • 5) Beste Compacte Electrolux Wasmachine: Electrolux EFLS210TIS

Electrolux Stackable Wasmachine en Droger gerangschikt en vergeleken

serie Hoofdconfiguraties
Waarde: LuxCareTM Wash System, 4.3 cu. ft. stapelbare wasmachine en droger EFLW317TIW in wit. Verkrijgbaar met elektrische of gasdrogers zonder stoom assistentie.
Basis: StainTreat, 20 min. snelwasprogramma en krachtige 1300 toeren motor EFLW427UIW in wit. Verkrijgbaar met elektrische of gas stoom drogers.
Deluxe: PerfectSteam, Adaptive Dispenser, StainTreat II. Titanium kleur wordt geïntroduceerd met EFLS527UTT in aanvulling op Island White. Combineer met elektrische of gasdrogers die zijn voorzien van instantverfrissing die rimpels helpt verwijderen met stoomondersteuning.
Premium: SmartBoost vlekverwijdering, sneldraaicyclus van 15 min, grotere capaciteit van 4,4 kubieke meter EFLS627UTT in Island White en Titanium. Combineer met elektrische of gasdrogers die zijn voorzien van instantverfrissing die rimpels helpt verwijderen met stoomondersteuning.

Kijk op onze site voor seizoensgebonden kortingen op deze producten voor extra besparingen.

Speciale producten

  • Stapelbare compacte wasmachine en droger in appartementformaat Met ontsmettende stoomcyclus EFLS210TIS in Island White of roestvrij staal. Beschikbaar met Ventless Elektrische droger (zonder stoom).

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Electrolux wasmachines en drogers.

Kenmerken van een moderne was-droogcombinatie

U hebt lang op dit moment gewacht, mis de moderne functies van nieuwe wasmachines en drogers niet. Hier zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een Electrolux wasmachine:

Schoonmaakprestaties

U wilt er vooral zeker van zijn dat uw wasmachine goed schoonmaakt. Het moet genoeg cycli en opties bieden om aan al uw behoeften te voldoen. Functies zoals stoom helpen enorm als u gezinsleden met allergieën hebt. Stoom kan de temperatuur van het water in de wastobbe verhogen, om de reinigingskracht te verhogen en het wasmiddel beter op te lossen. De Perfect Steam-technologie van Electrolux verspreidt stoom vanaf de onderkant, waardoor hardnekkige vlekken worden aangepakt. Volgens de fabrikanten verbruiken machines met stoom minder stroom en water dan conventionele modellen.

Bovendien is het voor moderne gebruikers superhandig dat zij de duur van hun was kunnen aanpassen. Snelle actie als je haast hebt, neem de tijd voor een diepe reiniging. Electrolux biedt modellen die uw kleding in ongeveer 15 minuten reinigen.

Energie-efficiëntie

Uw wasmachine moet ten minste voldoen aan alle Energy Star-eisen die door de Amerikaanse overheid zijn vastgesteld. Naast deze minimumvereisten moet u ook letten op functies zoals een waterniveau dat zich aanpast aan de grootte van de lading, en hoe efficiënt de wasmachine wasmiddel gebruikt. Electrolux-wasmachines behoren tot de best presterende wasmachines in de Energy Star-lijst.

Bovenlader vs. voorlader

Er zijn zowel bovenladers als voorladers op de markt. Momenteel zijn frontladers aanzienlijk populairder. Ze kunnen ook worden gestapeld als u uw wasmachine en droger boven op elkaar wilt zetten. Wasmachines met bovenlader gebruiken meer water en energie en zijn niet zacht voor kleding. Veel die-hards zijn echter blij met hun reinigingsprestaties, maar ten koste van extra slijtage van de stoffen. Electrolux maakt uitsluitend voorlader wasmachines en drogers die gebruik maken van de nieuwste technologie.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Electrolux wasmachines en drogers.

Geluidshinder en trillingen

Wasmachines en drogers met voorlader zijn vaak stiller dan hun broertjes en zusjes met bovenlader. Als u uw wasgoed op een bovenverdieping wilt plaatsen, is Electrolux wellicht de perfecte keuze, omdat deze machine is uitgerust met eenvoudig te verstellen poten en een perfect uitgebalanceerde trommel onder belasting. Met een kuip die zo snel kan draaien als 1.4000 tpm, wat overeenkomt met een Ford Mustang die 130 MPH haalt, is een evenwichtige belasting absoluut noodzakelijk. De meeste trillingen in voorladerwasmachines kunnen worden veroorzaakt door een ongebalanceerde lading. Electrolux’s bewegingstechnologie verplaatst de kleding in de kuip, terwijl de recirculatietechnologie zeep en water verdeelt om de gewichtsbalans van elke lading te helpen behouden.

Afmetingen, configuratie en ergonomie

Kies voor een wasmachine die past bij uw ruimte, die u wilt opmeten voordat u hem koopt Ik kan dit punt niet genoeg benadrukken op basis van de 1000 klanten die we in de loop der jaren hebben geholpen.

Stapelbare wasmachines en drogers zijn perfect als u kostbare ruimte wilt besparen. Alle Electrolux wasmachines en drogers zijn stapelbaar. Zorg voor een stapelset om de droger boven op de wasmachine te bevestigen.

Als u niet wilt bukken om bij uw kleding te komen, biedt Electrolux sokkels in bijpassende kleuren die de wasmachine en droger ongeveer 15 cm boven de grond plaatsen. Onderstellen zijn handig met hun push to open opberglades.

Als u uw was in een kast wilt doen passen, kunt u overwegen een compacte wasmachine en droger aan te schaffen. In tegenstelling tot de 27 inch brede voorladers is de compacte wasserij 24 inch breed en veel ondieper dan de volumineuze eenheden.

Het laatste punt in deze categorie is het kennen van de zwenkrichting van de deur. Zorg ervoor dat zowel de wasmachine als de droger uw ideale swing ondersteunen. De meeste voorlader wasmachines zijn niet flexibel in het omdraaien van de deur. Wasmachines van het lagere Electrolux-gamma zijn geen uitzondering. Bij de duurdere wasmachines en drogers van Electrolux is het echter mogelijk de deur om te keren.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Electrolux wasmachines en drogers.

Connectiviteit

Steeds vaker zien we wifi-connectiviteit op moderne apparaten om service calls, timing en basiswaarschuwingen te vergemakkelijken. Dit is een gapend gat in de Electrolux was- en droogmachine lijn. Gelukkig hebben de concurrenten niet noodzakelijk de beste app gevonden die aan de verwachtingen van de gebruikers voldoet. Wij verwachten echter dat Electrolux in de komende 12 maanden verbeteringen op dit gebied zal doorvoeren om bij de tijd te blijven.

Uitleg van de Electrolux-terminologie

Als u gaat winkelen voor een Electrolux, moet u een beetje weten hoe het bedrijf zijn functies benoemt en hoe u daarvan profiteert. Anders is het gemakkelijk om te verdwalen in zwaar inside jargon. Hier volgt een kort overzicht van enkele van de meest voorkomende termen die u zult tegenkomen.

LuxCare™ was/droogsysteem
Zo noemt Electrolux hun complete wassysteem. LuxCare beschikt over een verbeterde waswerking met uiterst goed geprogrammeerde draaibewegingen. Dit systeem meet en regelt voortdurend de wastemperatuur, zodat deze nooit zo heet is dat uw kleding beschadigd wordt of zo koud dat het niet effectief reinigt. Extra functies zijn onder meer slimme beladingsdetectie om het waterverbruik te berekenen (als u slechts een kleine lading wast, weet uw wasmachine dat hij niet te veel water gebruikt en past hij de wastijd aan), verbeterde reiniging en betere verzorging van al uw stoffen.

Wat het drogen betreft, is het LuxCare systeem uitgerust met een nauwkeurige sensor om overmatig drogen te voorkomen en toch een optimale verzorging te bieden. LuxCare droging houdt pluisjes van de stof.

Perfect Balance® Trillingscontrole
Geïnspireerd door dezelfde technologie die wolkenkrabbers stabiel houdt, heeft Electrolux het Perfect Balance-systeem ontwikkeld. Zij beweren dat hun wasmachines daardoor minder trillen dan andere producten op de markt. Dit is een uitstekende eigenschap, vooral wanneer het gaat om gestapelde was/droogcombinaties, omdat de wasmachine onderin is geplaatst. Het garandeert ook een stille werking met wat zij de “Tweede Verdieping Garantie” noemen.

Adaptive Dispenser™
De Adaptive Dispenser is ontworpen voor gebruik met PODS (voorverpakte tabletten wasmiddel, verkrijgbaar in de meeste supermarkten) en traditionele vloeibare of poederwasmiddelen. Dit unieke ontwerp zorgt ervoor dat gebruikers de pods niet direct op de kleding hoeven te gooien, maar ze in de dispenser kunnen plaatsen voor een gelijkmatige verspreiding.

Electrolux wasmachines met adaptieve dispensers zullen de PODS op het juiste moment oplossen terwijl ze met de juiste hoeveelheid water worden gemengd.

SmartBoost®
SmartBoost-technologie mengt wasmiddel en water in een speciale kamer voordat het wasmiddel in het wasgoed terechtkomt. Het kan ook hetzelfde doen met wasverzachter en bleekmiddel. Dit zorgt niet alleen voor diepere, snellere en effectievere reinigingsresultaten, maar voorkomt ook dat zich op bepaalde kleding ophoopt, waardoor deze beschadigd zou kunnen raken of vlekken zou kunnen achterlaten.

Perfect Steam™ Optie
Stoom is een krachtige manier om hardnekkige vlekken of vuil te verzachten en te helpen verwijderen uit de vezels zonder schade te veroorzaken. Electrolux wasmachines zijn zo ontworpen dat de stoom van de bodem van de kuip naar de bovenkant kan stromen, door de stoffen heen kan dringen en vuil en aanslag kan losmaken.

Automatische waterpeilinstelling
Electrolux wasmachines zijn ontworpen om de hoeveelheid wasgoed vast te stellen en het waterpeil dienovereenkomstig aan te passen. Met deze functie wordt geen water verspild en wordt de wascyclus efficiënter en effectiever voltooid.

Automatische temperatuurregeling
Electrolux stelt u in staat om de watertemperatuur tijdens de cyclus constant te houden om te voorkomen dat uw kleding oververhit raakt of dat het water te koud wordt om effectief te zijn.

StainSoak™ Optie
In combinatie met de SmartBoost-technologie kunt u water, afwasmiddel en vlekverwijderaar vóór de cyclus voormengen voor een efficiëntere en effectievere reiniging.

Verlengd verversen
Deze cyclus voegt alleen water toe en centrifugeert gedurende korte tijd om uw was fris te houden totdat u het uitlegt.

Omkeerbare deur
Wilt u kiezen in welke richting de wasmachinedeur opengaat, afhankelijk van uw ruimte? Electrolux laat u precies dat doen, door u meer flexibiliteit te geven bij het plaatsen.

Voorspellend drogen
Na 90 seconden bepaalt de droger automatisch de hoeveelheid belading en past de cyclustijd aan om overmatig drogen of energieverspilling te voorkomen. Dat betekent niet meer gissen wanneer de cyclus voorbij zal zijn.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Electrolux wasmachines en drogers.

5 Beste Electrolux Wasmachines en Drogers

1) Beste waarde: Electrolux EFLW317TIW

27-inch voorlader, stapelbare wasmachine met bijbehorende elektrische of gasdroger (in wit)

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 inch | Diepte: 32 inch | Capaciteit: 4.3 cu. ft. | Cycli/Opties: 5/over 10 | RPM: 1,100 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Nee/Nee | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Met een capaciteit van 4,3 kubieke meter, het equivalent van 29 handdoeken in één keer wassen, biedt dit model een ontwerp met 32″ volledige diepte en 27″ breedte. Hij is voorzien van het LuxCare Wash System voor verbeterde wasprestaties, plus het Perfect Balance System voor een stille werking en minder trillingen. Extra functies zijn onder meer automatische waterpeilinstelling, automatische temperatuurregeling en een optionele sokkelinstallatie voor het gemak van een verhoogd profiel.

U vindt er ook 5 unieke wascycli (Zware was, Normaal, Fijn, Spoelen & centrifugeren en Schone wasmachine), plus een gecertificeerde Energy Star Rating.

De bijbehorende droger voor dit model is de EFDE317TIW 9.0 cu. ft. gas of elektrische droger.

2) Beste Budget Wasmachine met Stoomdroger: Electrolux EFLW427UIW

27-inch voorlader, stapelbare wasmachine met bijbehorende elektrische of gasdroger (in wit)

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 inch | Diepte: 32 inch | Capaciteit: 4.3 cu. ft. | Cycli/Opties: 7/over 10 | RPM: 1,300 | Kleur: Wit Stoom Wasmachine/Droger: Nee/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

De EFLW427UIW voorlader stapelbare wasmachine bevat alle kenmerken van het vorige model, plus nog meer krachtige mogelijkheden. Deze omvatten de stoomcyclus in het bijpassende drogerpaar, plus de vlekkenbehandelingsoptie en een snelwascyclus van 20 minuten. U zult ook genieten van 7 wascycli (met toevoeging van Whitest Whites en Fast Wash). Het hogere centrifugetoerental van 1.300 omw/min zorgt ervoor dat de wasmachine de maximale hoeveelheid water opzuigt en minder werk aan de droger overlaat.

Het bijbehorende paar elektrische of gasdrogers is de EFME427UIW met Perfect Steam en 20 minuten snel drogen.

3) Beste Electrolux Wasmachine met Stoom: Electrolux EFLS527UIW

27-inch voorlader, stapelbare wasmachine met bijbehorende elektrische of gasdroger (Island White en Titanium)

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 inch | Diepte: 32 inch | Capaciteit: 4.3 cu. ft. | Cycli/Opties: 9/over 10 | RPM: 1,300 | Kleur: White, Titanium | Stoom Wasmachine/Droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Electrolux Wasmachine

De EFLS527UIW breidt alle functies van zijn voorgangers uit door toevoeging van de Perfect Steam Washer-optie (d.w.z. zowel de wasmachine als de droger hebben stoom voor dit product), plus StainSoak en een Sanitize-cyclus ontworpen om 99,9% van alle bacteriën te doden met verhoogde watertemperatuur.

U vindt er ook een 18-minuten wasprogramma, een LED trommelverlichting, en ’s werelds eerste adaptieve afgifteautomaat ontworpen om PODS® te accepteren.

Met 9 wascycli, hebt u alles wat u nodig hebt voor een breed scala aan wastypes.

Kijk eens naar de EFME527UIW voor de perfecte combinatie van een elektrische of gasdroger met deze fenomenale wasmachine.

Pro Tip: Bel onze experts op (888) 714-4938 en vraag naar de insider besparingsaanbiedingen bij de aankoop van een nieuwe Electrolux wasmachine en droger.

4) Beste totaal: Electrolux EFLS627UIW

27-inch voorlader, stapelbare wasmachine met bijbehorende elektrische of gasdroger (Island White en Titanium)

Breedte: 27 inch | Hoogte: 38 inch | Diepte: 32 inch | Capaciteit: 4.4 cu. ft. | Cycli/Opties: 9/over 10 | RPM: 1,300 | Kleur: White, Titanium | Stoom Wasmachine/Droger: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Verbeterd niveau, CEE Niveau 3

Electrolux Wasmachine en Droger in Titaniumkleur

U raadt het al – de EFLS627UIW heeft alle kenmerken van de EFLS527UTT, plus nog een beetje meer. Hij beschikt over de meest effectieve vlekverwijderingscapaciteiten met SmartBoost®, plus een grotere capaciteit 4,4 kubieke meter trommelruimte. Deze machine kan goed worden gecombineerd met de EFME627UIW elektrische of gasdroger met Perfect Steam™, Predictive Dry™ en Luxcare® Dry System.

5) Beste Compacte Electrolux Wasmachine: Electrolux EFLS210TIS

Compacte wasmachine met ventilatorloze elektrische droger in wit of roestvrij staal

Breedte: 24 inch | Hoogte: 33 1/2 inch | Diepte: 25 inch | Capaciteit: 2.4 cu. ft. | Cycli/Opties: 6/8: RPM: 1,400 | Kleur: Wit of roestvrij staal | Ventless Droger/Stoom: Ja/Yes | Stapelbaar: Ja | Energy Star: Ja

Gestapelde Electrolux wasmachine en droger, compact, ideaal voor appartementen

De EFLS210TIS beschikt over alle functies van een volwaardige wasmachine, inclusief de optie stoomwassen. Het biedt een ongelooflijke 14 wascycli om alle wasprogramma behoeften van een gezin te dekken. 2,4 kubieke meter capaciteit is groter dan die van Bosch of Miele. Deep Clean Sanitization met stoom doodt 99,9% van de dagelijkse bacteriën en geweldig voor mensen met een allergie. 1400 RPM motor zorgt ervoor dat de maximale hoeveelheid water wordt afgevoerd tijdens de wascyclus zodat de droger niet te lang zijn werk doet.

Het perfecte drogerpaar is de EFDE210TIS elektrische ventless droger met Snel drogen en Omgekeerd drogen in de kleuren Roestvrij staal en Wit.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar merk dat een klassiek design combineert met ongelooflijk moderne functies en kracht, dan is Electrolux misschien wel uw beste keuze. Zij bieden gepatenteerde functies die weinig andere bedrijven kunnen evenaren. Electrolux neemt kwaliteit serieus en biedt toonaangevende uitgebreide garantie, waaronder 10 jaar garantie op de motor en levenslange garantie op de kuip, een Second-Floor-Garantie om u gemoedsrust te geven bij trillingsproblemen, Platinum Star beperkte garantie dekt service voor 1 jaar onderdelen en arbeid en 3 jaar voor bepaalde onderdelen.

Voor meer informatie over Electrolux en hoe het zich verhoudt tot andere merken, plus aanvullende algemene informatie over de aankoop van uw volgende was-droogcombinatie, kunt u contact opnemen met Designer Appliances.

PRO TIP – Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze medewerkers op (888) 714-4938 om te informeren naar besparingen op Electrolux wasmachines en drogers.

FAQs

Maakt Electrolux bovenlader wasmachines?
In de VS maakt Electrolux alleen energiezuinige front-load wasmachines.

Is Electrolux Frigidaire?
Het moederbedrijf van Electrolux kocht Frigidaire in 1986. Hoewel Electrolux en Frigidaire één bedrijf zijn, kunt u ze zien als Toyota en Lexus, waarbij de producten van Electrolux over meer functies beschikken en de nadruk leggen op topkwaliteit.

Waar worden Electrolux wasmachines gemaakt?
Electrolux wasmachines worden voornamelijk gemaakt in Kinston, North Carolina. Electrolux heeft echter vele fabrieken over de hele wereld, waaronder die in Arizona en Mexico, die op de Amerikaanse markt leveren.

Hoe reinigt u Electrolux wasmachines?
Veel Electrolux wasautomodellen hebben een System Clean Cycle of Clean Washer Cycle en zullen u eraan herinneren deze cyclus elke 50 wasbeurten uit te voeren. Naast deze automatische functies, veegt u de bovenkant en zijkanten van de wasmachine af met een vochtige doek met water en zeep. Laat de deur open om de lucht tussen de wasbeurten te laten circuleren.

Hoe lang gaan Electrolux wasmachines mee?
Fabrikanten van apparatuur streven ernaar betrouwbare producten te maken. De druk om de producten op de markt te brengen, de omschakeling van fabrieken voor nieuwe functies, enz. zet hen echter zwaar onder druk. In het algemeen kunt u verwachten dat merken zoals Electrolux (d.w.z. in de prijsklasse van een Electrolux) 5-8 jaar meegaan.

Electrolux biedt een landelijke service dekking en verhoogt de garantie tot 3 jaar om huiseigenaren gemoedsrust te geven.

Neem deel aan de Conversatie

Zie wat andere Designer Appliances lezers zeggen.

SIDENOTE. Dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 17 oktober 2018. Wij werken onze inhoud echter regelmatig bij naarmate wij meer producten testen en nieuwe modellen worden uitgebracht. Wij luisteren ook naar de feedback van onze klanten en passen onze productaanbevelingen aan op basis van hun ervaringen. Wees dus niet verbaasd als je hieronder wat oude commentaren ziet! Aangezien de opmerkingen van de lezers bijdragen tot het onderwerp, hebben wij besloten ze niet te verwijderen.

 

 

 

Recent Posts